luni, 19 noiembrie 2012

Stop razboiului din Gaza!!!






Orice comentariu care indeamna la ura si intoleranta va fi sters iar autorul risca sa fie banat!

7 comentarii:

R.brand spunea...

Acolo unde este ura, seamana dragoste;
Acolo unde este vatamare, iarta;
Acolo unde este indoiala, ai credinta;
Acolo unde este disperare, seamana speranta;
Acolo unde este intuneric, seamana lumina;
Acolo unde este tristete, seamana bucurie;
Nu cauta foarte mult sa fii consolat, ci sa consolezi;
sa fii inteles, ci sa intelegi;
sa fii iubit, ci sa iubesti.

Rosa spunea...

,,Cu totii, in toate limbile Planetei Albastre
Am scris mare cu verdele ierbii noastre
Ca nu ne vom juca de-a razboiul niciodata
Ca oamenii sa-nteleaga pentru totdeauna cuvintele:
DRAGOSTE, PACE, VIATA ! We all, in all languages of Blue Planet
We written with big letters of our green grass
That we never play the war
As people understand forever the words:
LOVE, PEACE, LIFE! ,,

Liviu spunea...

Totusi aici lipseste ceva.Copii din Israel.
V-a aruncat vreodata vecinul
cu bombe in pragul casei?
Zilnic de 3 ori pe zi?
Sunt acolo copii care se sperie cand ii chemi.
Noaptea uda patul de frica sirenelor.Mii de copii.
Acum hai sa vorbim si despre Gaza.hamas cu h mic
au ocupat Gaza
dupa ce israel-ul a iesit si au transformat localnicii in biete scuturi vii.Le-au confiscat part din case si de acolo trag cu rachetele lor din teava pe care le fac din zahar si curent Israelian.Dulcii de ei.Vedeti asta este religia islamica care inpune SHARIIA (legea islamica) in toata lumea.Feriti-va de ei.Europa este aproape cucerita de burtile araboaicelor.

Ar putea sa faca din Gaza o Florida dar nu vor.
Israel este aici de 3000 de ani.Nu-s cotropitori
Sunt un crestin in Israel.De 20 de ani..

ile spunea...

Am avut colegi din Gaza,suparati pe ceea ce li se intimpla dar demni nu neaparat plini de ura. Nu erau studenti prosti,aveau prieteni studentii din Egipt sau Irak,fara prefacatorii. Am spus 'Iasera Rahat' au priceput gluma si m-au lamurit de ce il considerau un tradator. Eu vad o situatie care nu are cum sa se rezolve pasnic, poate daca se muta cei din Gaza cu totul,pentru ca Statul Israel niciodata nu se va potoli, sa le respecte drepturile. Lupta se da si pentru Ierusalim care reprezinta atitea lucruri pentru intreaga lume. Pentru bancheri este zona cu petrolul care zgindarita ar putea sa aduca intreaga peninsula araba sub stapinire occidentala. Pentru lumea araba este altceva.Evreii ar putea sa sufere mult ca apoi din pozitia de victime (pe pielea civililor nevinovati) sa reuseasca planul periculos de a incaiera pe toata lumea iar la urma ei sa iasa deasupra ca untdelemnul. Nu stiu cum ar reactiona romanii daca ar incepe si la noi sa intre la apa granitele, sa ne inghesuie vecinii putin cite putin.

Anonim spunea...

niciodata copii!!!

Anonim spunea...

Ne naștem goi , murim și singurul bagaj pe care-l luăm cu noi nu este material ci informațional .Cu toate astea ne omorâm unii pe alții doar pentru niște bunuri materiale pe care le dorim în cantități ce ne sufocă , ne strivesc.Mult nu înseamnă neapărat bun.Oare ce-mi provoacă mai multă bucurie ,cel de-al șapte-lea smartfon sau zâmbetul unui copil de pe stradă când îi dăruiesc un corn?

Anonim spunea...

Pt Liviu- comentariul tau este foarte subiectiv si antipalestinian. Asta este problema din acea zona- ca unii nu vor sa vada adevarul. Adevarul este ca palestinienii sunt la ei acasa, acolo in Gaza, in timp ce evreii au fost adusi acolo abia dupa primul razboi mondial. Tu spui ca Israelul exista de 3000 de ani. Israelul acela nu era format din rusi iudaizati si nici din alti Est Europeni iudaizati. Si in acelasi timp, chiar si acel Israel a fost format peste pamanturile altora. Citeste cu atentie Vechiul Testament si vezi ca spune acolo ca zeul Lui Moise i-a promis ca ii va da pamantul altor oameni care aveau alti zei. Deci, inca din Vechiul Testament ti se spune ca Israelul e o tara creata artificial, pe Pamantul altora si cu forta. Si vezi ce alte fapte "minunate" a mai facut zeul lui Moise- i-a omorat pe toti copiii intainascuti ai egiptenilor. Cat de corect e lucrul acesta? Nu e deloc corect, este crud, imoral si in nici un caz nu este atitudinea Lui Dumnezeu, creatorul lumii. E atitudinea unui personaj malefic. In asta crezi tu si toti cei ca tine- intr-un stat creat inca de la inceput, conform celor spuse de Biblie-Tora, prin omorarea pruncilor si prin furarea pamanturilor altora. Care e scopul zeului lui Moise? Si cine anume era acel zeu? Ca sigur nu e Dumnezeu din ceruri.