vineri, 21 decembrie 2012

Mesajul meu către TINE...




Oprește-te o zi din călătoria fără sfârșit pe care o faci între iluzii și dorințe, între a face și a avea! Oferă-ți... timp, astăzi, pentru A FI. Rămâi tăcut, interiorizat și ascultă-ți vocea sufletului. Meditează asupra sensului vieții tale și vezi dacă drumurile pe care le-ai umblat duc cu adevărat UNDEVA. Fii deschis, omule frumos, către ceea ce spațiul dintre multele neîmpliniri îți poate aduce pentru îmbogățirea ta sufletească. Îndepărtează norii trecutului, uită de ceața care îți ascunde ziua de mâine și rămâi astăzi, senin, ÎN PREZENT!

Tu și Universul..., Tu în acest Univers..., Universul care ești TU!

Doar fii!...

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

10 comentarii:

kasandra spunea...

Minunat ! Foarte frumos ceea ce spui, Daniel.

Rosa spunea...

,,Nu strica magia,,... Multumesc !

Anonim spunea...

multumim si fie sa-ti urmeze sfatul cit mai multi dintre cititorii tai.

Lucia spunea...

Mulțumesc!

Doina spunea...

Cel mai important articol(de fapt esența a tot ceea ce suntem ) și cele mai valoroase cuvinte spuse până acum ; da, trebuie să trăim în prezent, în ACUM . Dacă toată lumea ar conștientiza acest lucru atunci am fi mai liniștiți și n-am avea atâtea angoase,am gândi numai pozitiv, ne-am debarasa de latura materială, ne-am ajuta unii pe alții, am avea grijă de mediul înconjurător,am avea respect față de viață , am ...
PS Exact asta am făcut de dimineață- am meditat- cu atât mai mult cu cât această zi este foarte importantă din punct de vedere astrologic și astronomic( nu fac referire la apocalipsă).
Așa am simțit, așa am scris ; dacă am greșit, vă rog să mă corectați.
PS 1. Sărbători fericite, multă sănătate și anul viitor să scrieți numai despre lucruri frumoase și plăcute sufletului.
La mulți ani !

Anonim spunea...

Frumoase cuvinte Daniel!

P.S.:In seara asta mai aveti emisiunea, sau ati luat vacanta?

Nim spunea...

Vibratia emisa a ajuns la mine prin newsletter-ul editurii For You. I-am adaugat cateva tuse personale de lumina si ti-o returnez impreuna cu toate urarile de bine, sanatate si impliniri la toate nivelele.

Pe vreme de furtuna farurile de pe tarmuri pot fi nepretuite. Acum omenirea traverseaza o perioada de orbire si tu prin ceea ce faci esti un asemenea far. Continua sa luminezi !!!

Daniel Roxin spunea...

Zile fericite si luminoase tuturor! :)

Ann Anasha spunea...

Multumesc Daniel pentru frumoasele tale ganduri; iti urez tie si tuturor celor ce ne inconjoara, buni, rai, cunoscuti, necunoscuti, tot mai multe momente de intelepciune, lumina sufletului, sa Fim inconjurati de dragoste pura, putere, liniste sufleteasca; sa putem trai impreuna oriunde ne-am afla fiecare momentele magice ale frumoasei sarbatori NASTEREA lui IISUS! CRACIUN FERICIT tuturor !
NAMASTE

Daniel Roxin spunea...

Craciun fericit si tie!