marți, 22 ianuarie 2013

Război pe autostrada comorilor! Dezvăluiri: procese penale și ceramică veche de 10.000 de ani!!! (VIDEO)

Noi descoperiri uimitoare de pe autostrada Sibiu - Orăștie vin să bulverseze istoria: ceramică veche de 8.000 - 10.000 de ani, testată cu Carbon 14, în Geneva. Nu răstoarnă această descoperire istoria cunoscută a Europei? Evident că da! Cu toate acestea, buldozerele Strabagului, constructorul autostrăzii, au măturat zeci de situri arheologice.

Conform invitaților acestei emisiuni, domnii Nick Teodoreanu și Cătălin Berenghi, cei care au descoperit vechimea incredibilă a unor bucăți de ceramică din zona Șibot, a început războiul pe autostrada comorilor - mai multe plângeri penale declanșate deja împotriva Strabag și o serie de dezvăluiri prezentate în emisiune vor tulbura foarte tare apele anului 2013.

Daniel Roxin



Vizionează alte 22 de emisiuni despre traco-geto-daci pe acest canal YouTube:
http://www.youtube.com/user/roxindaniel

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

27 de comentarii:

Vasile Roaita spunea...

Tara asta e plina de istorie; unde sapa sapa locu', sare din pamant...semnul perenitatii natiei...

Cel mai corect ar fi sa punem la intrare ( iesire ) un semn care sa insemne "pamant sacru" si noi sa mergem la capsuni....

Vasile Roaita spunea...

sa lasam acest pamanr sacru sa vietuiasca in virtutea istoriei sale stravechi...

si noi sa plecam la capsuni in Spania!

Anonim spunea...

M-as bucura sa avem mijloace si capacitarea necesara sa dezgropam aceste comori si sa le mentinem atat de curate si frumoase cum sunt la prima vedere dupa opt sau zece mii de ani, dar spre dazamagirea tuturor cred ca nu suntem inca capabili.
Frumos documentar dar cred ca daca se pot proteja aceste comori la momentul de fata mai bine sa ramana ingropate.
Toate tarile care au dezgropat aceste minunatii(vezi Pompeia Troia, Acropolis, mormintele faraonilor) se vad incapabile de luptar contra degradarii termoclimatice si se tem ca ceea ce a fost conservat durate mii de ani sub pamant acum se fac praf in cateva decade si este mare pacat se ne jucam cu asa ceva.
Intrebarea de un milion este daca le descoperim suntem instare sa le si conservam domnilor?

Adrian64 spunea...

Mult a fost pana ne-am urnit. De acum, victoria e a noastra, chiar daca timpul curge !

Anonim spunea...

Nu suntem noi in stare, vor fi altii; din momentul incare acestea devin patrimoniul mondial atunci un pic de obligatie pentru pastrarea acestora revine si americanilor si francezilor si nemtilor si chiar chinezilor; si ei au , Slava Domnului, mijloace...

Anonim spunea...

Daniel, o idee traznet ar fi sa contactezi un regizor care sa fie de acord cu realizarea unui film artistic despre ingroparea unei istorii, pornind de la o banala autostrada si ajungand pe culoarele SRI, in beciurile lor sau chiar la Vatican; Mungiu ar lua Oscar-ul cu un astfel de film; nu mai vorbesc de impactul asupra romanilor.......Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Buna seara.

Oameni buni,oare chiar nu ati priceput pana acum ca nimeni pe aceasta lume nu doreste sa se descopere anumite comori,fie ele si numai culturale,din care sa se realizeze insemnatatea istorica a poporului roman si a acestor locuri locuite candva de daci? Chiar nu ati observat ca tot ce se descopera de valoare , mai devreme sau mai tarziu,dispare si cei in drept sa recunoasca insemanatatea acestor descoperiri ,nu scot nici un cuvant?
Imi pare rau sa va spun ,dar tot ce se va descoperi este sortit uitarii.Nu ati inteles inca intentia de a se sterge de pe harta lumii existenta statului Roman , iar poporul roman sa fie treptat inlocuit cu tiganii?
Nu mai adaug nimic ca unii vor gandi poate ca aiurez...
Sa aveti o seara buna,Sefora

Anonim spunea...

Da, bine sa fie de ce natie or fi dar sa le dam ca uniforme imbracamitea dacilor. Macar atat sa le ramana cand or pleca si nu din rea vointa ci asa isi vor aminti tote viata, si cand vor iesi tote cele la lumina se vor si mandri.

Anonim spunea...

STRABAG,ca si BECHTEL(si multe altele) sunt firme ale iudeo-masoneriei si in Romania au ca teme;
1.Spolierea bugetului natiunii fara a construi nimic daca se poate
2.Distrugerea tuturor siturilor arheologice care dovedesc ca aici,in HAR-DEAL(Gradina Maicii Domnului) si stravechea DA.KIA(Pamantul Sfant cu-adevarat)au creat PLEIADEENII omul modern,din care se trag RAMANII,PELASGII,DACII siROMANII.
Toate acestea ,cu ajutorul iudeo-masonilor si-a interpusilor lor la conducerea Romaniei....

nickos spunea...

de acod cu tine Anonim,suntem o tara dezbinata,faramitata economic ,istoric atat din interior de catre ,,niste cetateni" cu buna stiinta cat si din afara spre a ne duce la stadiul de comunitati fara viitor ,ce pot fi usor manipulate.Sper sa iesim din negura asta iar romnanii sa renasca si aici este rolul isotricilor,oamneilor de cultura,invatamantul ,si in mod special cei care ne conduc !

Anonim spunea...

Inca mai astept rezultatele datariolr
C14!!! A-ti promis in 2 satamani, a trecut o luna si ceva!!!

Un arheolog

PS Asi dori daca se poate un PDF cu date concrete, nu vorbe!!!

Va multumesc anticipat!!!

Daniel Roxin spunea...

Le veti vedea la Tv si vor fi si postate pe blog. Cu acea ocazie s-ar putea sa fiti nevoit sa reconsiderati o parte din ceea ce considerati ca stiati despre arheologie si testarea cu Carbon 14. Pentru informarea dumneavoastra, va ofer doua linkuri catre institute unde se poate tesata cu Carbon 14 ceramica:

KIEV - http://c14.kiev.ua/c14cost.htm

LONDRA - http://www.c14dating.com/

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru comentarii!

Lucia spunea...

Buna seara,
Nimeni nu va reusi sa faca ceea ce se doreste de catre unii,de a sterge acest Neam de pe Mama Pamant,iar ceea ce se descopera acum NU VA FI DAT UITARII!Asta o spun pentru ca in sufletul meu
asta simt.
De aceea domnul Daniel Roxin si domnul Valentin Roman lupta pentru asta.Si mai sunt destui DACI treziti care lupta in mod vazut si nevazut pentru Adevar!
Eu le mulțumesc pentru tot ce realizeaza si nu ma indoiesc de reusita lor.Va sunt alaturi pana la capat,chiar daca uneori mai ”ratacesc„in trecutul indepartat,dar cu nitel ajutor,revin in prezent.
Chiar daca sunt acei oameni condusi inca de reptilieni,care nu doresc aflarea intregului Adevar,care nu doresc ca pe teritoriul sfant al Daciei noastre,sa dezvoltam comunitati de Lumina,eu le dau o veste placuta,sa afle cat mai multi dintre ei,ca acest Neam ales isi va duce menirea pe Mama Pamant,pana la capat,iar acest razboi dintre reprezentantii diverselor specii extraterestre va inceta pentru totdeauna.
Sufletul Mamei Pamant se inalta,iar Ei,cei care n-au invatat ce inseamna Iubirea,sa plece de aici,definitiv.
V-ati ”jucat„destul cu acest Neam.E vremea sa se termine joaca.Deveniti maturi daca vreti sa evoluati ca specie.Dar unde nu e Lumina si Iubire Neconditionata,nu e evolutie spirituala.
Neamul acesta e condus de Spirite extrem de evoluate,care ne-au vegheat de cand e Viata pe Mama Pamant.Ei ne dau sansa inaltarii prin ADN,prin ceea ce gandim,spunem si facem,daca avem Lumina si Iubirea in noi,atunci ADN-ul ”infloreste„ca sa ma exprim astfel.Si atunci vom crea un Nou Pamant,cel pe care il dorim cu totii in sufletele noastre.Suntem co-creatori.
Deci,eu vad in domnul Daniel Roxin un OM ADEVARAT,cel care reprezinta Neamul nostru,eu vad in Sufletul lui,pe toti Stramosii Ancestrali,cei pe care ii simt alaturi de mine si ma insufletesc sa scriu aici aceste cuvinte,Omul al carui Suflet a fost aici dintotdeauna,este si va fi.Nu pot decat sa multumesc pentru ca mi-a fost dat acest minunat dar, sa-l cunosc in prezent,si sa multumesc de asemenea ca mi-a fost ingaduit sa-mi amintesc ceea ce m-a legat dintotdeauna de acest loc,de acest Neam.
Doresc tuturor dacilor de pretutindeni,sa creada in Sufletul lor ca, Spiritul dacic renaste,Aici si Acum.
Aveti in voi semintele Luminii si Iubirii,in ADN,trebuie doar sa le „hraniti”zilnic cu ganduri pozitive,cuvinte intelepte,fapte frumoase.Si daruiti-le semenilor vostri,ei va sunt frati,nu uitati ceea ce este in voi,este in fiecare fiinta.
Sa fiti binecuvantați!

cristi spunea...

Strabag-firma austriaca, astia sunt obisnuiti sa treaca cu buldozerele si sa traga cu tunul in mostenirile noastre culturale/patrimoniale. Cate biserici si manastiri ortodoxe au daramat astia (daca as putea sa scriu mai mic sa.i neantizez macar literar, asa cum le este sufletul negru, as face.o) pe vremea Imperiului. Sa ne aducem aminte de g.ral Bukov.
Deci de pe la Roma ne vine "binele" (iezuitii). Daca ar fi putut ar fi carat toate pitrele din cetatile noastre stramosesti in subsolurile Vaticanului. Nu au putut, asa ca au luat cam tot ce a fost scris, o parte au distrus.o, iar acum incearca sa rada ce cred ei ca a mai ramas. Hop, aici au incurcat.o. Asta e numai inceputul descoperirilor. Cetatile sunt construite pe cetati, mai ales in locurile sfinte. O tarica mai in adincime dam de altele. Nasol pemtru ei, iar noi sa nu ne mai lamentam, puneti mana pe lopeti.

Anonim spunea...

Oricum am idei care arheologia romaneasca nu le-ar accepta!
Acesta este unul din motivele pentru care prefer sa nu-mi dau numele!
In legatura cu C14 mam mai documentat intre timp. Multumrsc pt link-uri, oricum eram curios de costuri!

Un Arheolog

Daniel Roxin spunea...

Lucia, te rog, mai las-o cu reptilienii si nu mai scrie mesaje atat de lungi. Multumesc!

Carmen spunea...

Buna seara tuturor,si un "An Nou" fericit,si plin de bucurii va doresc la toti.Revin din nou (dupa o lunga perioada)si sustin cele scrise de Lucia si de ceilalti.
Draga Daniel,vreau sa te felicit pe tine si invitatii tai pentru aceasta emisiune minunata.Am plans,si m-a durut sufletul,de cele auzite si vazute.E o mare rusine de ceea ce se petrece pe acest "Pamant Sacru".Stramosii nostri "DACI" se vor intoarce in groapa daca ar vedea ceea ce se petrece in "DACIA".De aici din Germania ma rog Bunului Dumnezeu,lui Zamolxe si stramosiilor nostri sa va dea sanatate,putere si protectie ,pentru aflarea ADEVARULUI.Mult succes va doresc tuturor,si va binecuvantez pe toti.
Cu drag,Carmen

Simona spunea...

Ma bucur sa vad ca exista oameni direct implicati in actiunea DACIA cum imi place sa-i spun si da chiar ar fi frumos sa punem mana pe lopeti dar nu o putem face fara arheologi si sigur ne-ar salta politia ca facem gropi fara aviz.Ca sa vezi cat suntem de prosti acele olane contin pepite de aur !!!Aur ,aur aur iar idiotii trec cu buldozerele peste ele si chiar urineaza pe ele D-zeu iti da dar nu-ti baga si-n straita si sa nu uitam ca de fapt pretul lor creste considerabil odata cu vechimea ,dar sa nu credeti ca acolo sunt doar niste tembeli de muncitori o nu chiar au plin de ingineri din toate domenile posibile credeti-ma ca stiu ca doar au facut Uzina de Apa din Resita unde lucrez .Puse una peste alta n-au nici o vina ,statul roman prin forurile avizate trebuia sa faca descarcarea arheologica si mai apoi celelalte demersuri dar cand presedintele tarii apare la TV si spune natiunii ca nu poate oprii lucrarea de ficare data cand se gaseste un ciob...Cat despre autostrazi stim cu totii cat de trainice vor fi si eu nu le vad rostul atata timp cat pe ele vor circula masini mici si tiruri mai mult straine ,ca ale noastre nu duc produse la export si deci venitul tarii e nesemnificativ ,iar costurile intretinerii lor va fii de cel putin trei ori mai mare.Felicitari pt emisiune !

Lucia spunea...

Draga Daniel,daca ceva din ceea ce scriu,ti se pare ca nu corespunde realitatii,sau sunt prea lungi,primesti de la mine ”unda verde„pentru a ma cenzura.Nu ma supar deloc.Multumesc si toate cele bune!

Anonim spunea...

Unde sunt pozitiile oficoiale ale aheologilor si istoricilor romani, macar ce'i in functie au obligatia de a se autosesiza! De ce tac toti? De ce nu se implica? Ce inseamna asta? Sunt cumva complici la falsificarea istoriei nationale!?

Anonim spunea...

Am un zvon inbucurator ! Cica se fac demersuri la nivelul autoritatiilor Hunedorene, pt a se pune paza la Sarmizecetusa Regia, iar intrarea in cetate se va taxa cu 5lei persoana! Sper din suflet sa se materializeze!:) Numa bine!

CUGET D DACIANA spunea...

LUCIA IDEILE FRUMOASE CHIAR DACA SINT EXPRIMATE MAI PE LARG NU VOR FI NICIODATA REFUZATE =AM CITIT SUFLETUL LUI E CEVA MIRIFIC /GREU SE POATE STAPINII CE FIERBIE A IUBIRE SI INALTARE SPIRITUALA =SUFLETUL LUI PORTI SFINTE LARG DESCHISE SPRE SFINTA DACIA UNITA =SA NE RUGAM SPRE INALTARE IN CUGET FRUMOS PENTRU A PASII PE PORTILE SUFLETULUI LARG DESCHISE SPRE NOI FAURITORII MILENAREI DACIA=RAMINE DOAR SA STABILIM PRIN ROXI O CONFERINTA IN INIMA DACIEI LA SRMIS =DE ACEEA ANUNTA DIN TIMP O CNFERINTA TRACO-GETO-DAKA LA SARMIS=IATA O PROPUNERE DANY -ASTEPTAM SI ALTE VARIANTE.

Andrei spunea...

Draga Daniel,

Intr-un comentariu anterior intrebam daca e inca vremea mirarii, sau daca a venit, sau nu, vremea faptelor, a actiunii. Constat de ani buni lipsa de reactie a celor care ar putea schimba ceva, mai ales acum, cand niste straini distrug patrimoniul national. Personal, ii inteleg, din punct de vedere uman, pe cei care au obtinut titlul de doctor in istorie pe baza unor teorii care acum risca sa devina fie false, fie invechite. Nu aprob lipsa lor de onestitate si de curaj in a accepta, mai intai fata de ei insisi, si apoi in mod public faptul ca istoria adevarata se scrie in fiecare zi pe baza unor dovezi arheologice. Inteleg, de asemenea, ca acesti domni Profesori sau doamne Profesor trebuie sa isi reconsidere teoriile in numele triumfului adevarului istoric si spre binele poporului din care fac parte, si al lumii intregi cu pretul pierderii unor titluri academice, a unei munci de ani de zile devenita, brusc, depasita ca valoare stiintifica. Dar noi, noi carora ne pasa si care dorim sa pastram aceste comori, atat cate ne-au mai ramas, noi ce putem face, efectiv? Cum si cu ce putem ajuta, practic? Nu ar fi mai intelept sa facem ceva pentru a salva ce a mai ramas de salvat si apoi sa ne minunam de splendoarea strabunilor nostri? Astept raspuns. Multumesc!

Daniel Roxin spunea...

Ne organizam si facem! Ramaneti aproape si veti afla care sunt initiativele noastre.

Iacob Stirbu spunea...

Persoanele care ar trebui sa raspunda la asemenea intrebari cutremuratoare sunt persoane publice.Poate ar trebui sa publicati numele lor in asa fel incit noi,cetatenii romani, sa putem sa intrebam de ce nu se face nimic.

Anonim spunea...

Aceasta intamplare imi aduce aminte de un documentar facut pe o plaja in America-Miami unde sapand o fundatie la construirea unui bloc aveau sa descopere o casa templu; cea mai veche di toata America spuneau specialistii.La prima vedere nu stiau ,ai locului,cu ce se mananca toate acestea, dar au avut inspiratia sa o pastreze si au avut de platit despagubiri firmei constructoare mai bine de 20 mil dolari pe ruinele unei case.
Ma gandesc ca in cazul nostru este echivalentul bugetului pe tara pe o buna perioada de timp in ceea ce priveste arheologia.
Avem noi banii necesari sa dezgropam aceste comori?