duminică, 28 aprilie 2013

Atac premeditat asupra vieții!!! Pericolul este uriaș și iminent


RĂSPÂNDEȘTE ACESTE INFORMAȚII!


Pe 6 mai, a doua zi de Paște, desi Cristos va învia, Comisarii Europeni întruniți la Bruxeles vor încerca să-l omoare din nou votând un Regulament European Privind Semintele si Materialele de Multiplicare care va pune sub obroc semintele noastre traditionale, vechi si ancestrale, moștenite de noi din tata in fiu de-a lungul generatiilor de la inceputul timpului si vor lasa loc semintelor mortii, modificate genetic si hibridate.

Privind acest fapt fara precedent mă gandesc la 3 mari întrebari care se pun si la raspunsurile ce se cer date:

1-De ce un regulament European si de ce acum?

Pentru ca samsarii mortii si-au dat seama ca lumea incepe sa se trezeasca incepand din vest de acolo de unde au inceput si ei atacul asupra semintelor oamenilor, pentru ca șpăgile au fost date, oficialii trebuie să-si facă treaba acum ca dupa alegerile europene de la anul conform calculelor lor vor trebui date mult mai multe spagi si unse mult mai multe usi din cauza unei alte configuratii a locurilor in noul parlament.

Pentru ca si-au facut calculele si au constatat ca in ciuda ofensivei fara precedent a semintelor lor majoritatea covârsitoare a patrimoniului semincer al umanitatii este la noi si este liber.

Pentru ca si-au dat seama de imensa placinta pe care o reprezinta aceasta mostenire si pentru ca nu pot ajunge la ea atunci s-o distruga si sa puna rahatul lor in loc ca pana la urma lumea se va obisnui neavând incotro.

Pentru ca prea a inceput lumea sa se prinda ca fiecare samanta de-a lor e insotita de un intreg pachet tehnologic de insecticide, pesticide si fungicide si cand se renunta la o samanta de-a lor se renunta si la acestea si atunci ia sa-i lasam noi fara alternative.

Pentru ca un regulament ii scuteste de bataia de cap a unor dezbateri si unor modificari si amendamente in parlamentele nationale si atunci ce atata bataie de cap si alti bani cheltuiti ca sa mituiasca si parla mentele tuturor tarilor din Europa cand un regulament le rezolva ele gant problema.

2-Care este impactul pe care il va avea acest regulament odata adoptat?

Primul si foarte devastator va fi distrugerea tuturor afacerilor ce tin de semintele traditionale si anume producatorii de seminte traditionale, pastratorii de seminte traditionale, cultivatorii de seminte traditionale si se pare si bancile nationale de gene si institutele nationale de cercetari.

Va urma incet incet disparitia de pe piata a oricarui aliment gustos si hranitor a oricarei legume si oricarui fruct parfumat si apetisant si inlocuirea lor cu legumele si fructele gen plastic.

Distrugere traditiilor de targuri si oboare unde se fac schimburi si se daruiesc seminte si material saditor.
Inrobirea taranilor catre multinationalele ce le vor vinde din ce in ce mai scump semintele odata ce-si vor fi pierdut semintele proprii.

Disparitia treptata a albinelor datorita pachetului chimic ce insoteste fiecare samanta de-a multinationalelor si care omoara acesti lucratori gratuiti, apropo tot prin grija multinationalelor s-a blocat un proiect de regulament ce interzice niste insecticide daunatoare albinelor urmand ca sa se mai incerce o data votarea luni 29 aprilie 2013.

Si in fine cireasa de pe tort este ca vor fi atat de multi oameni bolnavi datorita hranei nesanatoase provenita din aceste seminte ale mortii ramase singure pe piata ca nici oamenii care sunt constienti ca ce mananca îi face sanatosi sau bolnavi nu vor mai avea alternetive.Atunci, paianjenii puterii oculte ce stau in ascunzisurile lor vor jubila cercul fiind de acum inchis frumos si elegant: Am mancat hrana lor, am baut apa lor, am primit emotiile pe care ei ni le induc prin media lor si ne-am inbolnavit, acum urmeaza ca banii lor sa nu ramana cumva la noi asa ca ii vom da pe medicamentele lor, ne vom trata in spitalele lor unde ne vom deveni dintr-odata bolnavi cronici si vom deveni sclavii lor avand nevoie de banii lor ca sa cumparam obiectele lor si tot asa.

Tonul profund pesimist adoptat a fost pentru a va arata gravitatea problemei iar acum odata cu intrebarea:

3-Ce e de facut?

si raspunsurile la ea sa devenim din nou optimisti cand vom vedea cat de usor se pot demonta masinatiunile lor.

Pentru inceput, aduceti la cunostinta tututror oamenilor acest fapt si cereti de urgenta socoteala celor pe care i-ati ales. In functie de locul unde va desfasurati activitatea constientizati in jurul dumneavoastra gravitatea problemei.

Dati o sansa agriculturii taranesti fiind constienti ca de fiecare data cand cumparati un produs alimentar alegeti intre ei si marile concerne multinationale intre hrana sanatoasa pe care v-o dau ei si cea nesanatoasa oferita de ceilalti.

Duceti o lupta de rezistenta adoptand gradinaritul urban asigurandu-va in acest fel un minim de hrana sanatoasa iar sfaturi primiti de la noi ECORURALIS - www.ecoruralis.ro si de la alte organizatii neguvernamentale.

Daca sunteti la tara intocmiti-va propria gradina de legume si plante aromate precum si cativa pomi fructiferi, cresteti cateva pasari si evitati folosirea chimicalelor adoptand ceaiurile si maceratele de plante sfaturi gasind de saptamana viitoare tot pe site-ul nostru.

Cereti seminte traditionale in mod gratuit de pe site-ul nostru inmultiti-le pastrati-le si oferiti-le la randul vostru in dar.

Deveniti gardieni de seminte si intrati intr-o retea nationala de pastratori in situ de seminte traditionale in asa fel ca patrimoniul nostru national sa nu se piarda.

Cautati metode de vindecare alternative, medicina alopata asa cum s-a transformat ea in ultimul timp devenind o medicina a fricii si mortii.

Deveniti constienti ca mancand sanatos, bând apa din izvoare sau din fantani in panza freatica pe care va trebui sa le gasiti si renuntand la apa din peturi care e o apa moarta si nociva si experimentând doar emotii pozitive lasand la o parte ura, supararea, neiertarea, osândirea, invidia etc este o chestiune de timp si chiar scurt pana cand veti deveni perfect sanatosi.

Iisus Cristos poate fi aflat doar in inima noastra, nicăieri altundeva asa ca haide-ti sa Îl asteptam cu speranta si bucurie, sa zicem cu totii Cristos A Înviat duminică de Paste si sa ne rugam ca luni 6 mai Dumnezeu sa le dea gandul cel bun celor ce vor vota.

Nicolae Lalu - Eco Ruralis

47 de comentarii:

Lucia spunea...

Buna dimineata!
Ce scrie domnul Lalu este adevarat...sa ne rugam pentru ca sa fie cati mai multi cei care constientizeaza aceasta capcana intinsa oamenilor de cei ce se vor stapani peste tot si toate,de cei care nu cunosc Legile Divine...
Eu nu mai cumpar fructe din magazine,ultima data am cumparat mere de pe piata,de la un taran,aveau gust bun si erau aromate si foarte ieftine doar 2 lei/kg.
Rosii am mancat doar anul trecut,in perioada in care erau pe piata,duse din gradina,de la tara,cele tip Aurora,iar o matusa de-a mea,cultiva astfel de rosii in gradina si au un gust divin...
Eu am ales pentru mine sa traiesc cu cat mai putina hrana solida,mai multa apa,aceasta o iau la pet,deoarece nu am alta alternativa,dar o binecuvantez...la urma urmei totul se rezuma la PROTECTIA DIVINA pe care o ai,iar asta incepe cu cultivarea gandurilor pozitive,continua cu rostirea cuvintelor constructive,datatoare de viata,apoi infaptuirea proiectelor rezultate in urma gandirii si rostirii cuvintelor.
Si cum astazi e o zi speciala,doresc tuturor celor care poarta nume de flori,sa aiba parte de zile luminoase,cu multa iubire si bucurie...
Sa fie in toate Sufletele cat mai multa Iubire si Lumina Divina!
Multumesc Daniel pentru postarea de azi...Sa ai o zi frumoasa!

Anonim spunea...

Bravo Daniel pentru publicarea acestor articole care trag un semnal de alarma asupra atentatelor asupra sanatatii noastre mentale si fizice. Mai scriu si un citat din scrierile unui indian akwaness, o piele rosie. Pana cand ultimul copac nu va fi taiat, pana cand ultimul peste nu va fi prins, pana cand ultimul rau nu va fi otravit, nu vom constientiza ca banii nu pot fi mancati. Cateodata ma intreb pana cand ne va mai tolera constienta planetei. Si noi doar ii rîcaim ,, coaja,,. Inca nu am ajuns la miezul ei. Suntem ca niste capuse si ne transformam ca niste virusi. Suntem ca niste caini ce muscam mana ce ne-a dat paine. Nu toti binenteles. Unii sunt recunoscatori si apeleaza la hrana vie fara chimicale idustriale si fara seminte modificate genetic. Sa ne reamintim ca suntem conectati si cu mama noastra primordiala, Geea sau Gaia, si organismul uman are 70% apa, tot atat cat are si suprafata ocupata de mari si oceane. Cum azi e ziua florilor mai bine ne bucuram de primavara, de smicele si liliacul inflorit. La multi ani

Unknown spunea...

ce au semintele cu divinitatea sa mor daca inteleg . zici bine ce zici dar lasa religia / divinitatea ca nu isi are locul aici .

Anonim spunea...

Despre atentatul la mancarea noastra fizica si despre chimicalele raspandite din avioane inteleg multi deoarece cei mai multi oameni gandesc la nivel de materie fizica, dar ce ne facem cu injectiile psihotronice facute celor care stiu multe despre programele de eugenie aplicate in scopul reducerii populatiei planetei la aproximativ 700 000 000 de oameni, 10% din populatia actuala ? Ce ne vom face daca algele marine vor fi modificate genetic si in loc de oxigen vor degaja dioxid de carbon ? Ce ne vom face daca marile si oceanele vor fi de culoare rosie in loc de albastru ? Cei mai multi oameni sunt deja modificati genetic datorita mancarii modificate genetic. Cartofi, rosii, soia, seminte modificate genetic. E nevoie de 4 generatii pentru a reveni la genomul ancestral nemodificat prin mijloacele tehnologice artificiale. Unde ne vom refugia aatunci cand atmosfera va avea alte procente de oxigen si de dioxid de carbon ? Sunt destule buncare pentru miliarde de oameni ? E posibil un exod galactic ? Sau vom fi sacrificati precum evreii in timpul holocaustului ? Cine ne va oferi solutii la aceste posibile situatii ? Planeta poate asigura hrana pentru 20-30 miliarde de oameni prin utilizarea algelor marine in alimentatie. Dar cine ne va asigura un aer respirabil ? sau vom cumpara oxigen la butelie ca scafandri ? sa nu mai taiem padurile, plamanii verzi ai planetei ce asigura oxigenul nostru de toate zilele. Ce ne vom face atunci cand ne vor fi injectate cipuri si vom fi monitorizati din sateliti precum vacile pe pasune ? Vom trage ca boi la car ? Sau ne vom duce in submersibile precum capitanul Nemo in Nautilus ?

cristi spunea...

Oameni buni, trebuie sa intelegeti ca Tatal Nostru permite asta pentru ca VOI sa invatati sa luptati pentru binele vostru. Pe de alta parte ce se intampla va deschide ochii, va indreapta catre VOI insiva si catre alimentele noastre, ca prea va ghiftuiti cu produse importate.
Raul care ne impresoara nu va lasa decat o singura alternativa: vietuirea cu grija necesara pentru trup si suflet! Devine obligatoriu! Aceasta lectie, ca toate celelalte, se va invata cu multa suferinta, daca nu va treziti!
Recrudescenta nazismului disimulat la nivelul unor institutii americane, europene si chiar globale ne dovedeste ca este ultima batalie a umanitatii cu propriile himere. Este un ultim efort al mocirlei ideologice ce macina omenirea de cel putin 200 de ani! Sunt convins ca ne vom elibera, dar din pacate cu multe victime. Naivitatea nu va salveaza. Incultura nici atat. Cititi si ganditi. Si cine are drum spre propria inima se va salva, pentru ca inima ii va spune care este adevarul!
Drumul catre inima il va afla fiecare, calea este individuala. Datoria voastra este sa.l cautati! Sa aveti lumanarile si untedelemnul pregatit!
In paralel cu actiunea interioara se cere demers hotarat pentru libertate. Una pe alta se potenteaza! Actionati ACUM ca sa ne salvam copii!

cristi spunea...

Andrei prietene, iti pun o intrebare a carei raspuns, daca.l cauti, bine te va lamuri.
Daca privesti o samanta, de ce vrei tu, de grau, de porumb, de mar...vezi cat sunt de fragile...oare cum pot rasari din ele spice cu mii de boabe (seminte), copaci cu mii de fructe si simburi (seminte) si asa la infinit?
Auxiliar: de unde stiu ele sa dea mereu acelasi rod? Exista o inteligenta a materiei? Si asta atunci de unde vine?
Modificarea genetica nu rezista decat 2 sau 3 generatii dupa care planta desteapta revine la initial. Oare cum?
Oare cum te.ai nascut tu dintr.un ovul si un spermatozoid? Sunt tot seminte, nu?
Ma opresc aici cu toate ca asi putea scrie pana maine dimineata.

Dan Petreanu spunea...

"POVESTEA ESTE VECHE SI RAMANE DE-A PURURI NOUA, IAR CELUI CE I SE INTAMPLA II SFASIE INIMA-N DOUA."
Acesti "samsarii ai mortii" dupa cum sunt numiti, nu sunt altii decat ILUMINATII LUMII, acei mari bogatasi ai Terei care ne conduc din umbra. Ei decid absolut totul pe aceasta planeta de la opinca la vladica. Altfel spus cine trebui sa moara si cine sa traiasca. Ei detin controlul arsenalului armamentului de ori ce tip si natura (incluzand si pe cel psihotronic) si utilizarea lui, ei aproba repartitia ajutoarelor materiale in cazul calamitatilor naturale, ei finanteaza programele spatiale cu ceea ce-si doresc sa experimenteze in spatiu, ei au sub control laboratoarele secrete de armament biologic.
Ei fac sa "scape" cate o molima din cand in cand spre a crea pandemii. Ei detin suprematia valorilor monetare si distribuirea lor pe mapamond. Tot ei numesc si intretin conducatorii lumii mari si partidele politice de aici. Ei controleaza religiile si instrumenteaza cazurile asa zisilor teroristi. Ei detin monopolul carburantilor si tin sub supraveghere permanenta distribuirea hranei populatiei cu toate ingredientele folosite sub ingineria genetica a hibrizilor alimentari. Ei reprezinta totul iar noi nu suntem decat cobaii lor, acei zombi ai lor.

CarmenTaiJi spunea...

Pentru unii intelesul este la indemana si si necesitatea implicarii Creatorului in rezolvarea situatiei 'pro vita' este limpede. Fiecare are dreptul la setul lui de convingeri. Nu religia este adusa in discutie aici. Azi e o zi speciala in care ridicam ruga conform setului de convingeri al fiecaruia in Divinitatea Suprema. Cei care nu cred in Aceasta nu se roaga dar ii respecta pe cei care o fac. Multumim

Dan spunea...

Mihaita, TOTUL are legatura cu divinitatea !!!

cristi spunea...

Eu cand vreau sa fluier, fluier...
Si aceasta potenta, a acestor asa autonumiti Iluminati, este supraevaluata. Sunt un adept al teoriilor conspirationiste, subscriu la multe din ele (ce pitpalaci, doar se vede cu ochii liberi, cine are ochi sa vada...), dar parca nu as crede ca sunt chiar atat de influenti. La nivel macro reusesc sa mai decida unele din procese, politice, economice si prin ele sociale. Mai pot sa chilareasca din semenii nostri cand doresc. Mai pun cate un presedinte, mai corup cativa ministrii - la noi e de manual, se observa fara efort aceste fapte, dar daca nu ne.am lasa manipulati am mai decide si noi cate ceva, poate chiar mai multe. Iar in manipulare, exista doua parti, un manipulator si un manipulat. Atat in casnicie, cat si in magazine (asa zisul marketing este o stiinta a manipularii), dar mai ales la nivele inalte. Si atunci care este solutia? Sa suprimam manipulatorul din noi, dar mai ales sa nu ne lasam manipulati.
Cum? Eeee, poveste lunga. Ce se intampla acum in lume sunt cateva din lectiile pe care trebuie sa le invatam ca sa nu ne mai lasam manipulati!
In mare asa e cum le scrie Dan (zic eu), dar ei nu detin monopolul sufletului nostru, al inimii noastre, al ratiunii noastre. In cele mai grele puscarii oamenii s.au eliberat! Cam acelasi proces se intampla la nivel global.
Cine nu moare se elibereaza. Si apoi moartea tot un fel de eliberare este. Una la care vom ajunge cu totii.Inclusiv manipulatorii.
Manipularea are nevoie de minciuna si de frica. Minciuna de afara are nevoie de minciuna din noi. Fiti atenti de cate ori va mintiti intr.o zi. Cea mai simpla minciuna:am nevoie de aia, am nevoie de ailalta...Asta este marketingul. De fapt, nu ai nevoie doar de foarte putine.
In primul rand sa stii cine esti! Urmas al dacilor. Restul vine mai usor.
Eu cand vreau sa scriu, scriu...daca si Roxin vrea sa le posteze, le posteaza...deocamdata pana aici nu au ajuns manipulatorii, intunericitii.
Curaj, ca sunt din ce in ce mai slabani.

Anonim spunea...

....Si DACII-cei mai viteji si mai drepti dintre TRACI-sunt urmasii RAMANILOR,PELASGILOR creati de PLEIADEENII din Epsilon Eridani aici,in stravechea DA.KIA-PAMANTUL SFANT,GRADINA MAICII DOMNULUI....A recunoscut si iudeo-masonul papa cand a vizitat Romania(RAMANIA)...Ce-or mai "pregati"Iezuitii si Iudeo-masonii pentru a ne distruge definitiv ca neam,natiune,popor si tara?!?!?.....

Lucia spunea...

Ei sunt cei care detin atatea chestii iluzorii,dar noi oamenii,oare nu detinem Puterea Divina in noi,cea care transforma?oare in genele noastre nu sunt germenii,semintele Luminii Divine?
Cei care se indoiesc de puterea ce zace in Suflet,nu fac altceva decat jocul lor,al celor care stapanesc o realitate iluzorie...
Pe Mama Pamant se desfasoara un experiment din care fiecare invata ceva...acum se cere ca fiecare sa-si cultive in Suflet semintele de Lumina,sa devenim constienti cati mai multi de zestrea ancestrala ce este in noi...
Voi sunteti Lumina Lumii...credeti asta,nu lasati indoiala sa se strecoare in suflet...in voi este puterea de a deveni Fiinte de Lumina,Aici si Acum.
Cereti ajutor Ingerilor,Arhanghelilor,lui Iisus,
Mamei Divine,toti va asista in transformarea voastra,doar sa va exprimati intentia clara a ceea ce va doriti...cereti si vi se va da.
Acum se separa graul de neghina...e timpul pentru a iesi afara din Matrix.

CarmenDinDacia spunea...

Mare ADEVAR, ati scris Dl.Lalu,si de aceea va multumesc din tot sufleul.Si tie Daniel,iti multumesc ca ai postat acest ADEVAR.
Sustin cele scrise de Lucia,(te salut si te pup)si de Cristi.Multumesc.
Cine are ochi sa vada... vede,cine are urechi sa auda... aude,cine NU INTELEGE... e treaba lui.Eu ii rog pe cei care inca nu inteleg,doar un lucru...TREZITI-VA,... si atunci veti intelege,MESAJELE ,pe care Daniel,Dl.Lalu ,sau noi ceilalti le scriem.
Si un lucru va rog pe toti,luptati pentru o VIATA sanatoasa,ca de aceea am venit pe acest PAMANT Sfant,... pentru a experimenta VIATA,...nu pentru a ne lasa manipulati... de niste Marionete...,care si ei la randul lor sunt manipulati de cei care vor sa se cheme "Guvernul Mondial". Nu lasati fratilor si surorilor, ca aceste Marionete sa distruga gradina TARANULUI nostru,fiindca in gradina lui este hrana cea VIE,...pentru trupul nostru,... pe care ne-a lasat-o bunul Dumnezeu.Nu lasati sa ajungem sa mancam fructe si legume gen plastic.
Noi toti trebuie sa ne unim si sa ajutam,pe acesti OAMNENI minunati ca Daniel,colegii lui,Dl.Lalu si multi altii..., care sunt MESAGERII lui Dumnezeu...!Prin acesti Oameni Minunati, ne vorbeste Dumnezeu ...,si tot prin acesti Oamnei,el ne spune cum sa facem, pentru a trai cat mai frumos ... si... mai sanatos...!Hai... sa ne UNIM cu totii... si sa creem impreuna...CER NOU... si NOUL PAMANT...!AMIN.
Iar de aici din departare,azi de aceasta sarbatoare a Floriilor,va transmit tuturor numai bine si sa aveti parte de zile cat mai minunate.Va binecuvantez si va iubesc pe toti ,de ACASA (din tara).
Va imbratisez,cu drag,CarmenDinDacia.

Anonim spunea...

Poate ca nu sau exprimat bine(clar) :
Ce are Regulamentul European Privind Semintele si Materialele de Multiplicare cu moartea lui Isus?
Daca vreunul dintre voi cunoaste raspunsul, va rog sa-l postati,insa nu incepeti cu aberatii,pentru ca eu cer raspuns nu pareri.
De altfel tot ce exista in universul asta are legatura intre ele.
Eu va cer sa concretati un pic.
...si semnez ca Anonim, daca nu va deranjeaza.

XXXWho spunea...

Cred ca informatiile de gen,trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni.Am redistribuit pe pagina personala facebook.

Gabriela Zordan spunea...

Frumos articol si trebuie cautat soluziile ! Va doresc un Paste Fericit !

Gabriela Zordan spunea...

Foarte frumos articol. ! Sarbatori fericite de Pasti !

Adina Amironesei spunea...

Excelentă luare de poziție! Felicitări pentru articol, Daniel!
Felicitări pentru comentariile tale, Cristi! Sunt întru totul de acord cu ce spui, dacă nu ne-ar "înghesui" nimeni, dacă nu ne-ar oglindi exteriorul ce mai avem de rezolvat în noi înșine nu am reuși să o facem singuri într-un context 100% pozitiv. :)

Anonim spunea...
























THRIVE este un documentar neconvenţional care ridică vălul asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră, face legatura, mai clar decât în alte locuri, între fizică, cosmologie, geometrie.





Dureaza 02:12:03






































Secretul codului THRIVE - film de vazut urgent......

de văzut! (până nu dispare de pe site-uri...)
sau
http://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs&feature=player_embedded












Extrasirop spunea...

Sant un suflet care a fost trimis pe acest pamant impotriva vointei lui si i-a fost dat un trup pt a se putea manifesta . Am fost trimis aici sa ocup acest corp , sa invat din mers tot ce inseamna - Viata , sa muncesc , sa ma casatoresc , sa fac copii si sa-i cresc si-apoi sa mor . Ma tot intreb de ce am fost trimis aici ( cu adevarat ) si daca exista un sens mult mai subtil , pe care sincer - deocamdata - nu il vad . De ce sa stau aici daca nu vreau . Am " obosit " sa mananc , sa ma imbrac si sa ma dezbrac , sa muncesc , sa ma spal , sa defechez si sa urinez , sa dorm , sa cred ca intr-o zi va fi mai bine ...... sa sper . Am obosit sa-mi pun atatea masti in fiecare zi si sa vad si eu la randul meu atatea alte masti a semenilor mei , pt orice situatie . Am fost programati sa facem ceea ce facem . Chiar si sa FACEM copii . Nu v-ati intrebat ( cu adevarat ) de ce " trebuie " sa facem un copil ......? ( Sa lasam deoparte motivatia falsa : eu vreau sa am un urmas , sange din sangele meu , sa-l vad mare si sa-i las toata agoniseala mea ). Noi toti existam - aici - pe pamant ( suflete custodite de o carcasa ) doar pt ca se nasc mereu trupuri si ele trebuiesc " inobilate " de cate un suflet . EI au conceput acest PROGRAM malefic in care sufletul ( vrand - nevrand ) se perinda , cand pe pamant ( trup ) ..... cand in " rai " ( suflet , spirit ) . Corpul are multe " nevoi " ..... printre care si SEXUL . El este f placut tocmai ca sa nu-i rezisti si sa procreezi . Ce credeti ca ar fi fost daca sexul nu ar fi avut 10 puncte din 10 ? Nimeni nu ar mai fi fost atras - interesat de sex ! Deci , ZERO trupuri ..... ZERO incarnari . Si-atunci , intrebarea intrebatoare este : de ce VOR EI sa venim pe acest pamant , mereu ? De ce acest PROGRAM ? De ce tre sa venim impotriva vointei noastre , AICI in aceasta lume imperfecta ? M-as bucura daca am lasa pt o clipa raspunsurile stereotipe ( clisee ) cum ca tre sa ne purificam ,sa ajungem la ILUMINARE traind cat mai multe vieti pe pamantul scoala . Fals !Nu am fost liberi niciodata . Si nici nu vom fi vreodata . Apartinem CUIVA , asta e cert . Daca nu ma trimiteau in acest corp imi era mai bine si spun acest lucru cu toata fiinta mea. Nu am ce face aici si nici nu ma intereseaza toate prostiile acestei lumi . Ele exista DOAR pt ca vrea cineva . Daca vor EI , se vor rezolva . Daca nu , NU ! Si nu atunci cand - omuletii vor . Ma amuz atunci cand vad cum va " agitati " exact ca niste " oameni mari " in a rezolva ceva , ce nu se VREA . Cum poti sa te revolti ( miting ) organizat .... ? Cata prostie . Omul , dupa ce a fluierat si scandat ( poate danseaza si un PINGUIN-u ) cat la tinut bojocii , mere apoi linistit acasa cu sufletu impacat ca a facut ceea ce trebuia sa faca . Adica , si-a spus off-ul , s-a descatusat . Dar nu spontan ci atunci cand ai " liber " de sus . In timp ce oamenii sint in strada ( frig , ploaie , soare ) EI dorm de-amiaz cu storurile trase sau de ce nu ,stau intr-o taverna la 3-4 metri sub pamant unde-i cald/racoare si bine cu sticle de wi-si-ki pe masa . Asa si aici , acum . Fiecare mai batos decat celalalt in teorii , explicatiuni ( ca e asa si nu asa ) ..... si-apoi FAS dupa nici 2 zile ( atunci cand Roxin schimba subiectul ) , ati si uitat de toata fierbinteala de azi . Unii , poate o sa spuna ca sant pe langa subiect si nu am noima ....... dar eu zic , asa : totul face parte din PROGRAM . Atat raul cat si binele exista pt ca EI vor . Daca lucrurile merg intr-o anumita directie , daca ai un " esec " sau un " succes " ...... ESTE doar pt ca EI VOR .

Anonim spunea...

Ce facem cu ALBINELE ?
A Enstain spunea :" daca albinele dispar in 4 ani omenirea va disparea"
(citat aproximativ) ... Aceasta rasa mongoloida KHAZARII ce conduce omenirea nu vrea de cat 500 milioane de sclavi. Nu-mi dau seama ce vor face cu 6 miliarde de chinezi si indieni? daca-i vor prosti ca pe NOI europenii...

daie spunea...

Ar trbuisa luam atitudine si sanu mai cumparam!

Geto-dacul spunea...

E greu pt ca noi romanii suntem cam ignoranti din fire si delasatori si pana nu ne ajunge cutitul la os nu luam atitudine!

QQ spunea...

Am cautat pe site-ul oficial al Uniunii Europene si pe net si nu am gasit absolut nimic despre acest proiect de lege. Nu zic ca nu ar fi adevarat, chiar mi se pare un scenariu foarte aproape de realitate si in conformitate cu planurile privind Noua Ordine Mondiala, dar totusi, un link oficial ar fi de mare ajutor, cel putin pentru credibilitate.

Iustina Bacosca spunea...

Multumim din suflet pentru aceste informatii. Deja am trimis rugaminte la Ecoruralis sa-mi trimita seminte. Avem un teren si dorim sa-l cultivam, sa-l sfintim numai cu produse traditionale, nici vorba de OMG. TOT ce fac acesti criminali se descopera. Romanii mai au o sansa: Sa cumpere teren si sa-l cultive cu seminte traditionale. Trebuie curaj, dragoste de neam si tara si bucuria de a munci pe pamantul stramosilor, unde care este plin de martiri. Noi asta incercam sa facem de trei ani de zile si cu voia Domnului uite ca reusim, ne ajuta Bunul Dumnezeu. Asta este sansa: sa ne cultivam pamantul, fiecare in batatura lui. Ei sunt putini si au puterea, noi suntem multi si stim adevarul! Conteaza sa facem , sa ne miscam nu doar sa stim.

Anonim spunea...

Multi prosti care fac legatura intre divinitate si niste seminte ...

Anonim spunea...

Urmariti pe youtube,cautand Monsanto. Veti vedea ca fermierii americani sunt subjugati de sistem si urmariti de aparatul de represiune Monsanto daca folosesc alte seminte decat ale lor. Ridicati-va la lupta,pana nu-i prea tarziu!

Anonim spunea...

bravo Cristi. inca mai avem dreptul la opinie personala. nu doar cea oficiala

john spunea...

Oameni buni, sigur se va copia modelul american, adica poti sa pastrezi tu semintele sanatos, ca nu ai voie sa le cultivi. Nu ai voie sa cumperi seminte decat de la Monsanto, daca folosesti seminte din alte surse, poti fi arestat / amendat! Pe piata din Romania s-au introdus se mult aceste seminte, dar mass-media nu zice nimic. Romanii mananca de ani de zile cancerigenele astea, si nici macar nu stiu, si nu se pot feri.

http://www.infomg.ro/web/ro/Situatia_in_Romania/

Psichotic Disorders spunea...

CE A FOST IMPERIU ...A TRECUT SI A CAZUT....GANDITI-VA CATE IMPERII AU FOST DE-A LUNGUL ISTORIE ...SI CATE AU REZISTAT?! MACEDON S-A DUS IN PIZDA MASII....NAPOLEON A DAT-O-N BARA...HITLER ASEMENEA...VOI CREDETI CA ACEASTA PARLITA DE UNIUNE O SA REZISTE?! VOR EI SA FACA CEVA...INSA NU VA DURA....DIN PACATE O SA AJUNGA SA FIE INSTALAT GUVERNUL UNIC MONDIAL...INSA SE VA DARAMA! CREATORUL NU LASA VIATA SA FIE IROSITA SI NU ESTE PLANUL SAU CA ACEST PAMANT SA FIE CONDUS DE CEI FARA DUMNEZEU!

Dorel Strugariu spunea...

Domnul Iisus Hristos să vă binecuvânteze, iar oficialilor europeni să le lumineze mintea.
Felicitări pentru articol şi mulţumim că existaţi şi reânviaţi spiritul ROMÂNESC ! Dorel Strugariu

Anonim spunea...

binecuvantati totul in voi si in afara voastra si totul va fi ok!:)

ile spunea...

Din pacate depaseste puterea mea de exprimare stiintifica insa vreau sa spun ca sintem chiar fraieri pentru ca lupta este contra cronometru si oamenii aceia se grabesc. Eu urmaresc niste emisiuni despre echilibrul naturii,cred ca pe DigiLife,am vazut importanta gargaritelor si a paienjenisului intr-un lan in conditiile in care chimizarea distruge tocmai aceste mijloace biologice de aparare ale plantelor. Si padurile au sistemul lor organizarea lor pe care noi nu o intelegem bine,deabia invatam ce si cum. DEci am vazut niste emisiuni interesante facute de englezi despre viata la tara..Biologi bioecologi,nu stiu ce erau,insa ei arata modele de gradini in care sa pui plantele astfel incit sa se apere unele pe altele de daunatori si ce soiuri sint potrivite de obicei cele indigene...Aceasta intelepciune este un inceput de drum in tendinta de revenire la echilibrul naturii de abia se deschide un drum si deci comisarii europeni trebuie sa se miste repede sa stabileasca barierele. Peste 5 ani degeba vor fi aduse contraragumente documentate bine stiintific pentru a opri introducerea soiurior modificate genetic,va fi prea tirziu pentru ca soiurile cumva native ale pamintului cele indigene vor fi diparute si vor da cu totii din umeri chiar daca ne vor da dreptate. Rosiile acela micute atit de apreciate pe piata luate de la straini, sint asemanatoare cu cele pe care le punea finul meu prin lanul de porumb si acelea erau tare bune dar au disparut. Batrinii le spuneau rosii romanesti. Dupa ce vor fi compromise plantele modificate genetic pentru ca vor degenera obligindu-ne sa luam mereu alte soiuri standardizate ca si cum teritoriul Europei ar fi uniform cu solul si clima standardizate. Poate asta va fi apoi un prilej sa vina sa studieze ce fel de plante se portivesc in zona romaneasca in zona bulgareasca sa tot cartografieze pina se vor satura. Vor avea nesimtirea sa treaca si la oameni sa modifice genetic niste caracteristici,fortat obligatoriu ,oricum au inceput de mult timp aceasta. Toate vaccinarile ...

Anonim spunea...

"Sculati,voi oropsiti ai vietii..."

Anonim spunea...

O singura remarca IIsus Hristos se scrie cu 2 de ii, ortodox si drept vorbind, cu un singur i in limba ebraica inseamna magar!!!

Ioana_Bobocea spunea...

La FUNDATIA DR<RATH din Bucuresti se gaseste o carte scrisa cu mult curaj ..ea se intituleaza "Despre originile naziste ale proiectului BRUXELLES UE "..si cu aceasta am spus totul ...daca o veti citi veti afla mult mai multe despre multi ai lor dar si ai nostrii.
Dragii mei sa incercam sa ne unim in a forma o CONSTIINTA DE GRUP PUTERNICA ,EA VA PUTEA TRANSFORMA TOTUL DIN LUMINA IN INTUNERIC ,DIN BOALA IN SANATATE .De ani observ eforturile constante a unor fiinte de lumina dar singulare ...Unii dintre noi incercam sa initiem petitii ..fara ecou sau cel mult un slab ecou...GRUPUL DE LUMINA ESTE SOLUTIA .Apelez la voi deoarece doresc sa reiau Workshop-urile AMA (Adevar&Miracol&Armonie),am pregatite 30 de LECTII DE LUMINA ,ofer de ani terapii distale gratuite la mii de oameni ..dar multi inca dorm ...am constatat ca nu pot singura ,
cine aliaza ?
IOANA BOBOCEA
+40744.300.432 , +4073.663.2.663
+4 021.420.80.96 ; +40314.35.18.50
E-mail :
ioanabobocea@gmail.com
INFO net: http://ioanabobocea.tk
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001188455527
http://www.facebook.com/groups/102679889883904/
http://www.facebook.com/PentruOBunaSanatate
http://www.sanoo.ro/myservices/ro/
Sunete sacre vindecatoare:
http://saptesunete.webs.com/
TERAPIA AMA
http://www.youtube.com/watch?v=wVvNfEWDHDw&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=ZiLPZH5GVOk&feature=relmfu
SCRISOARE DE INTENTIE
http://www.youtube.com/watch?v=aNd7EhPhuKE
TERAPIA CU FRECVENTE AMA –aparate
http://www.youtube.com/watch?v=tGdAR3LYnlg&feature=share
Quantum Health Analyzer model 2013 versiune in limba romana
http://www.youtube.com/watch?v=zjnlfa6DSA4&feature=share

Anonim spunea...

Nasol . Dar atit timp cit la conducerea agriculturii sunt indivizi gen Tabara Valeriu...nici o sansa de schimbare

Ionescu Catalin spunea...

Dacă nu ai o opinie,taci din gura si invata. Nu fi cretin.

Anonim spunea...

pentru Cristi: daca dupa 2-3 generatii semintele modificate genetic revin la forma initiala, se salbaticesc, si aici ai dreptate, inseamna ca semintele modif genetic despre care vorbiti nu reprezinta nici un pericol. dupa doi ani vor deveni din nou salbatice, deci e usor sa obtii plantele salbatice si gustoase pe care le aclami. problema adevarata si grea este sa mentii acei hibrizi productivi ca sa hranesti milioanele de gura - cascata ca tine care nu au dat cu sapa niciodata ( cred ca nici nu stii ce e aia)pentru a produce hrana, ci au stat satui si au filozofat ( mai bine zis au batut campii aiurea )la probleme pe care nu le au si care oricum ii depasesc.vrei sa traiesti sanatos? bunica mea nu a cumparat niciodata seminte, si le-a produs in casa de la un an la altul si nu poate nimeni sa o oblige sa cumpere seminte modificate.asa ca mutati-va la tara si dati cu sapa ,nu stati ca trintorii si filozofati aberatii

Anonim spunea...

Pentru anonimul care a scris la orele 20:05:semintele modificate genetic sunt create in asa maniera incat nu rezista anul urmator.Ideea celor care patroneaza Monsanto este urmatoarea:chemtrailsurile -darele chimice pe care le dau peste noi de ani de zile contin printre altele metale grele care actioneaza asupra terenurilor in sens negativ.Deci vor ca oamenii sa nu poata fi liberi nici sa cultive pe terenurile lor, iar semintele folosite avand viata doar un an, in fiecare an oamenii sa cumpere tot de la ei.Adica piata unica de desfacere si control total.Aia se straduiesc de atatia ani.La noi in tara chemtraisurile sunt date de avioanele care apartin de NATO si au inceput din nou sa dea zilnic si sa nu credeti cumva ca au venit aici la noi de drag ci in sensul asta pe care vi-l spun.Bagati bine la capete ceea ce va spun.

Anonim spunea...

Mai, Anonim de la ora 20:05,in primul rand cred ca n-ai inteles nimic din articolul scris de domnul Nicolae Lalu,iar in al doi-lea rand n-ai tu de unde sti ca Cristi n-a dat cu sapa in viata lui...
Felicitari bunicii tale... poate te invata si lectia bunului simt...

Anonim spunea...

Toata lumea vb de cum si cat sa mancam sanatos dar cand te uiti in supermarket-uri toata lumea cumpara acum de paste o gramada de gunoaie alimentare......
DECI...Un cos plin de gunoaie alimentare este egal nutritiv cu 10% cos de alimente sanatoase asa ca UITATI-VA PE ETICHETA INAINTE SA CUMPARATI .
Nu trebuie sa ai frigiderul plin cu detoate ca sa epatezi in destulare.
NIMENI NU-TI BAGA IN GURA FARA VOIA TA.

Anonim spunea...

Bravo Daniel!!!!
De mult astept aceasta trezire inclusiv cu macelul mieilor!
Daca nu constientizati ca suntem ultima generatie de pamanteni si daca nu reusiti sa va uniti nici acum
adio Tera, plecam rapid toti!

cristi spunea...

Mai sunt cativa rautaciosi pe aici, care cred ca daca dau cu sapa pot sa scrie ce le vine la...nu stiu unde. O avea sau nu o avea? Fara sa incerc sa.l mai supar pe respectivul imi permit sa mai filozofez, e parte din meseria mea, asa ca nu am cum sa scap de ea! Am mai dat si cu sapa si am participat la toate campaniile de toamna de pe vremea orinduirii anterioare, le.am prins chiar pe toate! Prietene, asta inseamna ca am cules de multe ori ce bunica si bunicul tau ar fi trebuit sa culeaga ca oameni care traiau la tara! Si eu nu m.am suparat pe ei, chiar daca atunci cand ne intorceam de la camp la spatiile insalubre din scolile rurale si dormeam pe jos, eu si colegii mei de studii ii vedeam pe bre la bodega. Asta asa a fost. Avand in vedere ca nu m.am suparat pe bunicii tai, atunci, nu ma supar nici pe tine ca ma certi cu avant de sapator. Nu pot sa.ti doresc spor la munca. Eu o sa mai filozofez un pic sa vedem cum putem valorifica cat mai bine munca ta.
Incerc sa/ti raspund la intrebarea cu hibrizii si productivitatea, cu o alta intrebare: cine a fost mai intai, oul sau gaina? Daca gasesti raspunsul la intrebarea mea ai rezolvat si misterul care te macina!
Cu toata prietenia le raspund si d.lor anonimi (29.04, ora 10.37 si 28 aprilie 2013, 14:51,)cu voia domniilor voastre: intre Regulamentul invocat si Iisus este o legatura directa si anume, daca nu.l rastigneau si nu.l l.ar mai rastigni in fiecare zi pe Fiul Domnului, nu mai aveam Regulamentul. Mai concret, asa cum iti doresti: taie samanta in doua, vezi cumva spicul in ea?
Anonimul cu prostii care fac legatura intre seminte si divinitate, nu pot decat sa.l intreb direct: tie de ce iti bate inima? Ca asa vrei tu, asa vrea ea? Si eu le multumesc tuturor celor care.l citesc pe Roxin, il sustin si ii urmaresc realizarile! Chiar si micilor rautaciosi.

Unknown spunea...

ma ucur sa intalnesc un /maestru' in 'bloage'
eu m-am resemnat... ata pot... atat fac.
Subiectul este de mare actualitate si comentariile, mereu, pertinente
Eu insa am o 'regula': nu critic nimic daca nu dau si solutia cu care sa micsorez raul ds. care se vb.
Deci -
o zi buna la toti

Mircea Olaru ,scanave[a]yahoo.com

Anonim spunea...

Sunt asa de suparat ca noi in primul rind suntem vinovati de incurajarea si extinderea raului.Sa ma explic,am un prieten care se ocupa cu stringerea cartofilor,mergea la Bucuresti ,le ducea prin angrouri sau sta pe piata,pina aici nimic neobisnuit,dar,imi spunea acest ptrieten,bucuresteni veneau, vedeau vedeau cartofii si plecau si-i cumparau pe cei din afara care erai parca spalati si nu tineau mai mult de 2 saptamini,iar ai nostri inchisi la culoare ,autohtono,stam cu ei ...cine este de vina?

Anonim spunea...

acum... dupa mai... mai zi o data care-i faza... ?!