vineri, 5 aprilie 2013

Este incredibil: ni se fură istoria pe față!

Lupta împotriva identității poporului român continuă cu o agresivitate pe care cei mai mulți nici măcar nu și-o imaginează. Albul ne este prezentat ca negru, iar negrul ca alb. Interesele străine par să fie atât de mari și atât de urgente, iar cozile de topor atât de numeroase încât mistificarea se face pe față!

În această seară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), sunteți invitați să participați la un episod incendiar al emisiunii Adevăruri tulburătoare unde un istoric din vechea gardă și un student de la istorie, Universitatea București, spun lucrurilor pe nume și vă dezvăluie cum a dispărut istoria strămoșilor noștri geto-daci din manuale!

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în următoarele rețele: DETALII AICI

Vizionează 25 dintre emisiunile despre traco-geto-daci, realizate la Nașul tv,  pe acest canal YouTube:

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

43 de comentarii:

Anonim spunea...

"ni se fură istoria pe față!"

Eu inteleg patima si daruirea si patriotismul dar mi se pare din ce in ce mai mult ca ne agatam de niste oameni din trecut , ne aruncam propria identitate in ei pt a ne masca propria mizerie de acum. Sunt alti oameni care au trait in acelasi teritoriu cu noi. In spiritualitate nu exista granite. Daca alte popoare au reusit sa implementeze principii spirituale in viata si ecomnomia lor ar trebui sa le urmam exemplul nu se ne agatam disperati de "istorie" . Parca suntem niste copii ofticati care au avut o jucarie super inteligenta pe care nu au stiut sa o foloseasca si cand alti copii au demonstrat ce se poate face am inceput sa urlam isteric " a mea, a mea, a mea". Daca avem pretentia unor oameni de spiritualitate sa ne purtam ca atare.

Daniel Roxin spunea...

Cruela, vorbesti despre spiritualitate ca si cum ai intelege-o cu adevarat. Simplul fapt ca ai aceasta pozitie arata cat de mare iti este confuzia. A nu intelege nevoia de adevar, de regasire a identitatii unui popor, e cel putin trist! In alta ordine de idei, tu pari sa fii un copil ofticat care nu intelege ca trecutul are legatura cu prezentul si ca impreuna ne ajuta sa ne definim viitorul. Cine nu are radacini, nu poate sa creasca!

Scarlat spunea...

Identitatea poporului nostru trebuie pusa in valoare nu pentru noi,pentru generatiile care vor urma.A cunoaste trecutul neamului din care ne tragem radacinile, deranjeaza la nivel mondial pe cei care stiu adevarul si au interese ascunsenu,nu pe cei saraci cu duhul care nu cunosc nici cate continente sunt pe aceasta planeta.

Anonim spunea...

Bine zis Daniel Roxin se vede ca lupti pentru ceva si luptam pentru acel lucru numit "Dacia" ,probabil, ca cica acum nu se mai stie.Cruela este doar un frustrat care cred ca am impresia ca e putin "aro,rro sau ti-gan", doar cred.In fine noi trebuie sa continuam lupta asta si sa aducem cat mai multe dovezi precum Muntii nostri , in care sunt impanziti de monumente , cascade, tuneluri subterane ca altfel nu au cum fi.Imi pare rau de exprimare , dar in mare parte cred ca s-a subinteles.Multa sanatate sa avem , ca le facem pe toate.Dumnezeu se uita si e martor zi de zi , ora de ora , minut de minut , secunda cu secunda.

Adrian64 spunea...

Da Cruela, ai dreptate cand spui ca spiritualitatea nu are margini si ca pe aceste meleaguri au trait diverse neamuri, natii, popoare, cu pondere numerica diferita.
Este adevarat ca nu luam cu noi nimic material, in trecerea noastra prin diverse planuri sau Universuri.
Totusi, cineva spunea "cunoasteti Adevarul si acesta va va elibera !". Intrebarea mea este: spiritual vorbind, pe cine deranjeaza cunoasterea istoriei noastre, intr-un mod corect, real, cinstit, ADEVARAT ?
Multumesc chiar si pentru faptul ca ai citit randurile mele, pentru ca acestea sunt seminte.

Maria spunea...

Va admir mult si va sustin din toata inima ! Mult succes !

Anonim spunea...

@cruela: cat priveste stramosii nostri, daco-geti, aici ai dreptate, nu cred ca noi suntem genetic urmasii lor decat intr-o mica masura.
Dar nu sustin si restul parerilor tale! Este foarte eronat sa ignoram istoria reala a unei tari! Eronat total!
Iar falsificarea istoriei este o crima, sub demnitatea umana.

Claudiu M. spunea...

O fi adevarat sau e doar o teorie rautacioasa?

"Se ştie că Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaţiul Schengen şi acţionează în această direcţie, cu sprijinul Olandei, Finlandei şi Germaniei. Ca urmare, românii get-beget acceptă acordarea, cu multă generozitate şi în mod gratuit, a cetăţeniei şi paşaportului din partea Ungariei, fără să cunoască limba ungară, Constituţia şi imnul, istoria şi geografia acestei ţări. Pe cale de consecinţă, românii care obţin şi cetăţenia Ungariei se pot angaja uşor în toate ţările Uniunii Europene, fără niciun fel de restricţii. Mai nou, pensionarii români get-beget care cer şi obţin cetăţenia ungară beneficiază de pensie din partea Ungariei, pensie care este de două, trei ori mai mare decât pensia din România, la care sunt obligaţi să renunţe. Pe surse, s-a aflat că sunt peste 2,5 milioane de cetăţeni români care au obţinut dubla cetăţenie în Ungaria. Zilnic se duc în Ungaria mii de români, în cele 920 de localităţi, pentru a dobândi cetăţenia acestei ţări şi paşaportul unguresc. Acţiunea diabolică de acordare a cetăţeniei ungare pentru românii get-beget constituie un precedent foarte periculos pentru Uniunea Europeană, dar pentru Guvernul Ungariei este prioritatea numărul unu. Până în toamna anului 2014 se acţionează pentru acordarea cetăţeniei ungare pentru cel puţin încă două milioane de români. Apoi, Ungaria va solicita organismelor europene de la Bruxelles să constate, pe bază de acte de identitate şi paşapoarte, că în Ardeal sunt 4-5 milioane de cetăţeni unguri. Apoi, cer autonomia teritorială a acestei provincii istorice româneşti, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.

Aşa-zisul război al steagurilor, din luna februarie a.c., declanşat de Guvernul de la Budapesta , face parte din programul Ungariei de internaţionalizare a problemei....

Atentie mare nu este manipulare ! - difuzeaza sa stie tot romanul cum se lucreaza impotriva Romaniei!"

Anonim spunea...

Carui principiu spiritual apartine ideea ca radacinile proprii sunt in exteriorul nostru si ca evolutia noastra depinde de altii si de ce cred altii ?
Simplul fapt ca scrie "tarot" langa numele meu asta nu ma incadreaza intr-o anumita categorie de oameni.( asta pt remarcile malitioase)
Aparentele inseala si tindem sa cautam valori si maestri si lideri pe piedestaluri si statui cand poate azi propriul copil ne va fi maestru.

O zi buna va doresc si intelepciune.

Alexandru spunea...

Sant de acord cu aricolul si sant un abonat la articolele tale, iar pentru sustinerea lor aduc si cateva argumente:
-Muzeul de Istorie a Transilvaniei din Cluj este inchis de 5 ani si nu se va deschide prea curand
-Muzeul Mineritului din Baia Mare, inceput de 20 de ani este inca in faza de reparatii constructii de mantuiala repetate.
- Sigiliul orasului Baia Mare din 1362 a fost furat, era poate cea mai valoroasa piesa a Muzeului de Istorie si printre cele mai vechi din Europa evului mediu!

Doina spunea...

Numai dacă spui „Cruela ” și e de ajuns ; tocmai din cauza unor oameni ca tine pe care nu-i interesează absolut nimic decât discoteci, bani, barbați bogați, telefoane cu pietre Swarovski , școală cât mai puțină sau deloc, noi ca români suntem considerați niște cârpe de șters pe jos , niște oameni fără coloană vertebrală și care se umilesc în fața străinilor pentru niște nenorociți de arginți.
Cum înaintașii noștri și-au dat viața pentru acest pământ , noi avem obligația măcar să-i respectăm și să ne respectăm rădăcinile.
Chiar dacă te superi pe mine, eu n-o să-mi cer scuze pentru cuvintele grele fiindcă nu glumim cu lucrurile astea; atât ne-a mai rămas în aceste vremuri tulburi , doar pământul pe care ne-am născut și limba pe care-o vorbim și n-avem voie să ne batem joc de ele.

Anonim spunea...

E o agresiune impotriva poporului roman identica cu cea pe care o faceau istoricii Securitatii lui Slobodan Milosovici impotriva albanezilor pentru a nega continuitatea ilirilor pe teritoriul de astazi al Albaniei. Sint aceleasi scheme care se aplica si azi pe romani , dar in forme mult mai evoluate cum ar fi falsul legat de codexul Rohoczi .

Anonim spunea...

Bravo!Faceti o treaba excelenta sa dea Dumnezeu sa si reusiti.

Anonim spunea...

Domnul Roxin,o mare stima pentru ceea ce faceti,toti cei care va privesc trebuie sa fie activi in aflarea adevarului.Un lucru pentru mine este cert: ne tragem dintr-un mare popor al antichitatii,un popor care defineste "latinitatea" din ziua de azi..Viata pe pamant azi este o mare minciuna,incepand cu chimicalele injectate intentionat in alimente si apa si terminand cu atacuri la identitatea unor state,atacuri armate sau mediatice.Trebuie sa ne opunem si sa promovam adevarul...

Anonim spunea...

Domnul Roxin,se pot face donatii prin Paypal care sa va poata ajuta in descoperirea adevarului despre istoria noastra?V-as ruga sa dati mai multe detalii referitoare la inscrierea in asociatia Geto-Dacii..Multumesc anticipat!
SilviuS

Mitica Vasile spunea...

Vreau sa o intreb pe doamna sau domnisoara Cruela, daca nu si-ar cunoaste parintii, cum s-ar simti ? Aceasta intrebare este valabila pentru toti cei care nu-i intereseaza adevarul istoric.

Marius spunea...

Chiar pana si pe Regia au transformato intr-un mega-castru? Tablite, bretari, toate false? O pozitie oficiala nu au fata de studile dumneastra dle Roxin! Ei, daca aleg sa taca! Sa taca pe vecie! Sunt mandru sa ma aflu printre voi, a ne onorea strmosi nu.i o rusine! Multii uita ca inaintea asa zisei teori a romanizari, Daci erau aici si ei ne sunt strabunii cei dintai! Si un orb vede asemabarile!

nan spunea...

"Mizeria de acum" nu are legatura tot cu istoria furata? Care au ochi sa vada ce se petrece sub ochii nostrii, pot vorbi de spiritualitate,s-au trezit si vor ADEVARUL.Daniel astept cu interes tot ce vine de la tine si colaboratori:fiti binecuvantati!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!
Pentru anonimul de la ora 12:00 - viziteaza siteul www.geto-dacii.ro
Ai acolo toate detaliile...

nan spunea...

Cruela ,omul spiritual nu-si judeca aproapele si nici nu se bate cu caramida in piept cu spiritualitatea lui:egoul e mare dusman,numai bine!

Anonim spunea...

Intram in amanunte prea subtile plus ca este incovenientul aprobarii comentariilor si nu exista fluenta in dialog. Ego este un instrument de care trebuie sa te folosesti asa cum te folosesti si de corpul tau si de mintea ta. Cine se poate separa de ego cand trebuie ...bravo lui, cine isi poate uni ego -ul ( partea contienta) cu eu-ul sau superior ...excelent. Iar despre ce "trebuie" si ce nu "trebuie" si cum ar trebui sa se comporte cineva si cum nu...... sunt doar clisee . Pentru ca nu "trebuie" niciodata.......ci doar acceptam.

Buzea Radu Florin spunea...

Omul care nu-si cunoasteAdevarata Istorie este asemenea unui copac fara radacini, orice pala de vand il pune la pamant. In urma lui ce ramane ? Padure dezradacinata,....unde inainte cresteau copaci inalti si falnici, acum sunt doar niste biete buruieni. Asta vor "ei" sa devenim,...buruienile istoriei. Sa parasim aceste Sfinte Pamanturi Stramosesti pentru totdeauna iar in locul nostru sa vina "ei". De ce credeti voi ca lupta este asa de crancena ? Oare intamplator a rostit Papa Ioan Paul al II-lea celebra fraza: " Aici este Gradina Maicii Domnului "( Dacia, Romania.)

Anonim spunea...

Nu va suparati pe "cruela",ea si cei ca ea care fac comentarii tampite nu sunt altceva decat "diversionisti de serviciu" care posteaza pe orice blog aceleasi cretinitati.

Unknown spunea...

Mi se pare extraordinar ceea ce face dl Roxin si ma gandesc ca doar prin aflarea acestor adevaruri poate incet-incet vom mai misca ceva in tara asta, caci ele sunt autenticul poporului nostru, al eu-lui din fiecare dintre noi si doar pe baza lor am mai putea schimba ceva in tara asta. Altfel riscam ca urmasii nostri sa nu mai aiba nici o identitate, sa fie un neam de tziganizati cocalari si pitipoance. Pentru ce? Pentru ca nu avem curajul sa ne aparam si sa ne consolidam identitatea si valorile pe care le avem. Cati au strigat pana azi sa ne trezim la realitate si sa privim in trecutul nostru? Astazi mai este doar acest tanar, dl Roxin. Ar trebui sa il sustinem cum putem si sa ii incurajam si pe altii sa lupte pentru neamul nostru de care se alege praful daca nu facem ceva cat mai repede. Iata cum s-au organizat ungurii, iar noi stam si privim cum ne smecheresc, fara macar sa se auda un "ajunge" din partea noastra. Preferam sa inchidem ochii si sa ingropam totul asa cum ne-au ingropat cu totii istoria adevarata. Rusine Europei pentru ceea ce a facut Romaniei! Rusine tuturor celor care si-au batut joc de copiii si tinerii din tara asta de atatea secole, doar pentru a le fi lor bine. Sunt vie si nu vreau sa fiu si eu ingropata, iar solutia de a pleca in alta tara nu este o solutie de fapt, este o fuga. Traiesc in afara si am decis sa ma intorc, chiar daca aici nu imi lipseste nimic, am cariera, chiar daca va trebui sa o iau de la inceput si asta pentru ca dupa ce am trait in doua tari diferite, una fiind Germania, mi-am dat seama ce valoare avem noi ca popor, dincolo de cocalari si pitzi!

Anonim spunea...

Normal ca te legi de trecut, este Identitatea ta, a neamului tau, sti de unde ai venit, de unde te tragi si ce valori, traditii ai tu si nu numai u,ca nu e vorba numai de tine, ci un popor intreg care a locuit si locuieste de mii de ani pe acest pamant. Cum sa nu lupti pentru aceasta identitate, cum sa nu lupti impotriva popoarelor nomade care s-au stabilit dupa tine si incearca sa te dea la o parte si sa iti stearga Identitatea, Istoria si sa iti creeze una falsa cu care nu te identifici. Ar fi ca si cum ai fi orfan pe lumea asta.Vant care bate pe tot globul. Care sunt parintii mei?. Trecutul, Prezentul si viitorul sunt toate esentiale pentru ce a fost, ce este si ce va fii.
Si am cateva intrebari la tine Cruela. Poti u sa iti uiti parintii, sa ii renegi ca si cum ar fi fost aer? Poti u sa iti tai proprile tale radacini si sa nu mai cresti? Cum spune si Roxin. Cine nu are radacini, nu poate sa creasca.

Anonim spunea...

Felicitari pentru emisiune, Daniel! Sper sa aiba si ceva efecte, de aceea sper ca a fost urmarita de cat mai multa lume.
Sincer, am ramas cu gura cascata si inca nu-mi vine sa cred ca asa ceva se intampla acasa...
Iti doresc mult succes si multa tarie in continuare in ceea ce faci!

Anonim spunea...

Cred ca este fundamental sa ne cunostem istoria iar spiritualitatea daco, romanilor are baza in istorie , spiritul unui popor este construit de timp iar timpul unui popor consumat pana in prezent, inseamna istorie,deci... daca suntem mintiti de la inceputul istoriei este clar ca suntem manipulati in sens spiritual .identitatea unui popor inseamna spirit si istorie .Suntem bataia de joc a altor popoare de mai bine de 550 de ani si se datoreaza tradatorilor de neam si ignorantilor precum "cruela ".

Anonim spunea...

Cred ca este fundamental sa ne cunostem istoria iar spiritualitatea daco, romanilor are baza in istorie , spiritul unui popor este construit de timp iar timpul unui popor consumat pana in prezent, inseamna istorie,deci... daca suntem mintiti de la inceputul istoriei este clar ca suntem manipulati in sens spiritual .identitatea unui popor inseamna spirit si istorie .Suntem bataia de joc a altor popoare de mai bine de 550 de ani si se datoreaza tradatorilor de neam si ignorantilor precum "cruela ".

Anonim spunea...

Mihai Viteazu a fost un spirit dacic si multi alti, deci... istoria noastra trebuie rescrisa .

dacian spunea...

ei, cruela, nu fi crudă...stii bine că, asta în cazul în care ai fi spirituală, tocmaai ai făcut pe dos...

Simona spunea...

Din punct de vedere genetic nici un popor de pe glob nu are cum sa aibe caracteristici 100% cu poporul de origine ,e simplu de-a lungul vremii popoarele au migrat,altele au fost ocupate chiar sute de ani de alte popoare ,au avut si chiar au loc si azi ,casatorii intre etnii diferite ,dar vrem nu vrem s-a dovedit stintific si d-voastra ati prezentat intr-un documentar ca noi romanii avem ADN-ul foarte apropiat de cel al populatiei locuitoare a acestei tari de acum 2000 de ani deci suntem urmasii lor al dacilor .Ne place sau nu Azi nu poate exista fara Ieri si nici Maine fara Azi .Zilele astea o casa de cinematografie din America sau Anglia nu mai stiu vroia sa filmeze in palatul Cotroceni pt un film cu Dracula si vampiri nu li s-a dat voie iar madam prezentatoarea de la stiri era ofensata ca senatul prin aceasta nu a lasat sa se faca publicitate Romaniei ,pai ma scuzati vampirismul si Dracula suntem noi romanii sau suntem urmasii dacilor ? Daca s-ar fi demarat programul de la Sarmisegetuza si ar fi fost si terminat duceam acea echipa sa ne vada trecutul spiritual adevarata noastra identitate .Deci cu alte cuvinte de aceea trebuie luptat pt identitatea neamului nostru ca sa nu mai fim catalogati ca tara a vampirilor de cate occident si ca popor inexistent de catre unguri (ei nu gasit pe nimeni cand venit aici).

Anonim spunea...

Un suflet de Dac...
Felicitari si mult succes in munca neobosita, Domnului Daniel Roxin...sant mereu alaturi de toti cautatorii de adevar, al istoriei neamului nostru nobil...
Dincolo de radacinile si dovezile palpabile ale existentei noastre pe aceste Sfinte meleaguri ale Vechii Dacii, sa nu uitam , ca oricat ar incerca rau voitorii sa ascunda adevarul,nu vor reusi...pentru ca Marele Adevar, este scris in memoria noastra ancestrala....iar aici, ei nu vor avea acces niciodata...doar daca vor face efortul de deveni iubitori de adevar si dreptate, maretie sufleteasca si inalta spiritualitate, calitati ale neamului nostru, care nu s-au stins si nu se vor stinge in veci...dimpotriva...e abia inceputul trezirii noastre...noi cei de aici, care citim si comentam, santem pionierii si deschizatorii trezirii intregului nostru nobil neam...iar aceasta forta nu poate fi distrusa de nimeni...gandurile noastre vor fi receptionate empatic de fiecare care se simte in inima lui, Dac...pentru ca trecutul, prezentul si viitorul sant intr-un singur punct, al constiintei Lui UNU....si noi santem impreuna O SINGURA CONSTIINTA UNICA SI IDESTRUCTIBILA !!! ASA SA NE AJUTE CONSTIINTA PE TOTI !!! SA FIM UNITI IN CUGET SI SIMTIRE !!! SIGUR VOM REUSI SA DEMONSTRAM CINE AM FOST, SANTEM SI VOM FI !!! CRED CU TARIE ASTA !!! GRAZIEEE !!!

S.Stefan spunea...

Dac -ai fost, dac - ai rămas, Romanii te-au călcat, şi români te-au făcut! Şi două milenii români rămâseserâţi. Dar v-au călcat şi rommii şi ăştia v-au făcut de minunea Europei! - zicându-şi că-s doar rom(ân)ii din România.

Anonim spunea...

Un student a descoperit O COMOARĂ NEOLITICĂ pe un câmp din Vrancea

Un student a găsit mai multe obiecte vechi de 5.000-6.000 de ani pe un ogor din comuna vrânceană Nănești. Specialiștii chemați la fața locului au descoperit o adevărată comoară arheologică care aparține culturilor Cucuteni și Boian.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-student-a-descoperit-o-comoara-neolitica-pe-un-camp-din-vrancea-1031501.html

Anonim spunea...

http://gorugeo.wordpress.com/2013/04/05/ni-se-fura-istoria-pe-fata/

Anonim spunea...

Un popor care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii.

“Nicolae Iorga, citat despre popor”

Anonim spunea...

Exista domnilor si doamnelor atatea emisiuni de divertisment gen romanii au talent sau te cunosc de undeva; pe un principiu asemanator s-ar putea face la Nasul o emisiune gen: Romanii isi cunosc istoria...., sau minoritati si majoritati...; ia sa vedem dupa aceea va disparea si Nasul?

cristi spunea...

Am vazut emisiunea in reluare, sambata. Nu le mai las pe sambata ca imi strica toata ziua. Ioi, cum ar zice baciutul Todor, da' amu' ce facem? Nemernicii astia cu manualele musai trebuie sa dea socoteala!
Pe de alta parte, "atractia fructului oprit" va impinge tinerii sa caute adevarata istorie a neamului. exemplu perfect cu tanarul din emisiune. Ideea este ca devin din ce in ce mai curajosi! Asa cum sper ca vor deveni si cei ce scriu pe forumuri prin asumarea celor afirmate si nu anonimizate.
Vor avea rezultatul invers, bineinteles pe termen mediu si lung. O poate spune orice sociolog.Cu atat mai mult cu cat am intrat in ERA ADEVARULUI! Cine se mai indoieste sa priveasca in urma si va vedea ca in ultimii doi, trei ani s.au devoalat multe! Ia sa vedeti in acest an ce va fi.
Cu simpatie.

Anonim spunea...

D-le Roxin, m-am tot gindit dupa ce-am vazut numeroase video-uri postate de dvs. pe Youtube, in cazul Egiptului exista parca o anumita disciplina istorica specifica numita "Egiptologie". Foarte multi arheologi si istorici de la universitati prestigioase din lume se duc buluc acolo de mai bine de 100 de ani manifestind un interes enorm. Cum se mai descopera ceva interesant prin vreo piramida, cum dau navala sa faca "inventarul".
Acum vreau sa va intreb, in cazul nostru, dupa descoperirile senzationale datorate autostrazii Sibiu-Orastie, n-a dat nimeni navala in Romania? Din cite am vazut, vechimea celor descoperite e cu mult mai mare decit ceea ce este in Egipt. Chiar nimeni de la marile muzee si universitati din Vest nu manifesta vreun interes in a studia site-urile arheologice si chiar a stopa santierele care le distrug cu nepasare? S-a manifestat vreun interes in sensul asta? Daca nu, e clar. Toata "cangrena" este impotriva noastra.
Multumesc.

Anonim spunea...

"Un scandal a izbucnit la Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti, dupa ce profesorii din cadrul Departamentului de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei (DIAAIA) au decis sa se separe de aceasta facultate, cu tot cu departament, si sa creeze una noua, denumita Facultatea de Studii ale Patrimoniului."

http://www.ziare.com/scoala/universitati/scandal-la-universitate-profesori-acuzati-de-puci-vor-facultate-rupta-din-alta-1229147

:?

Gerula spunea...

Noi Dacii suntem multi , dar nu suficient de multi ca sa rasturnam acesta oranduire neocomunista , dar cu ajutorul tinerei generatii , care sunt foarte receptivi la istoria veche si straveche a poporului nostru, vom reusii . Tot mai multi elevi se cearta cu profesorii de istorie pe marginea manualului de istorie . La fiul meu in clasa este un razboi total intre elevi si profesorul de istorie , in privinta Dacilor si latinizarea lor.Sper ca in viitorul cat mai apropiat sa apara un manual de istorie adevarata , iar copii sa isi poata alege ei manualul dupa care sa invete.
Mult succes , Daniele.

Gerula spunea...

Doina , felicitari , ai pus punctul pe I.

Unknown spunea...

Fura istoria:1romanii 2 catolicii 3 ungurii 4 rusii 5bulgarii 7sectele 9 marile puteri.10 conducerea tarii si istotici de partid.