sâmbătă, 6 aprilie 2013

Motivul uimitor pentru care Olanda va intra în criză. :))))


De ce va intra Olanda în criză?...
Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite iar guvernele prin taxe ci... din cauza bicicliştilor!

Biciclistul este un dezastru pentru economie!
El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la  auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie.

În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos!
Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!...

De aceea, după cum ne-a spus un bancher, "bicicliștii trebuie stârpiţi de mici!" :)))

Material primit pe e-mail

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

9 comentarii:

Bibliotecarul spunea...

Mult adevar in acest scurt articol. La chestia asta nu m-am gandit deloc. Felicitari celui care a scris articolul. Poate in curind toti starpim bancherii rau interesati si raman doar acei care lucreaza pt oameni si nu pentru interesele meschine ale unor companii multinationale (vezi mesajul tms de unele tari nordice: lasati bancile sa crape!)

Iesirea Din Matrix spunea...

:))

Sefora spunea...

Buna ziua.
Da,urate timpuri traim.Mi se pare groaznic sa traim vremuri in care toate aspectele sanatoase ale fiintei umane,ale planetei au ajuns sa fie motiv de distrugere.Aceasta ma determina sa gandesc ca acei intelepti care afirma ca starea mintala a unei categorii de lideri ai lumii este o stare de nebunie.Banii,goana dupa profit si dorinta de putere si de manipulare a devenit forta conducatoare a mintilor acestor....cum spun eu,descreierati.
Am o tristete in suflet si o neputinta acerba ma incearca stiind ca putine sunt de facut pentru a pune lucrurile la locul lor....
Bucurati-va de micile voastre bucurii in acest sfarsit de saptamana,fara a crea nemultumire celor din jur,cu bine,Sefora

Anonim spunea...

Foarte tare !
Ioana.

cristi spunea...

Eu am cu olandezii astia o treaba. Daca si.ar vedea de ale lor nu ar avea decat sa se dea cu ce vor, dar tot cauta raca. Nu mai incap de noi pe pamantul asta. Daca ne suparam le luam biciletele. Normal ca vor fugi la mama lor...Merkel.
Na ca am politizat si gluma asta.
Dar eu nu gust glumele cu olandezii astia depravati si cu aere de civilizatori.
Apropo, precis nu ati auzit cum s.au socat la auzul proiectului cu Bucuresti port la Dunare. De ce?
Va las sa va raspundeti singuri.
Ce.au mai facut olandezii "bun" pentru omenire? Da...am gasit! Grupul Bilderberg in anul 1954.Si inca una..au inventat laleaua si au construit aparate electronice Philips.
Superb.

vara in cizme spunea...

Cei mai periculosi sunt biciclistii care nu se uita la TV :))

Lacramioara spunea...

:))
O singura obiectiune am: bancherii sunt hoti?! As reformula in statul e hot :D.

Anonim spunea...

Vorba cântecului:" Hai sa dam mâna cu mâna\ Cei cu inima româna\ Sa-nvârtim hora fratiei pe pamântul României.........

Dan Petcu spunea...

Lasand izul de pamflet la o parte,ca fan al mersului pe bicicleta,voi incerca sa explic de ce mersul pe bicicleta nu duce inspre criza ci la o profunda transformare a societatii.Da ,mersul pe bicicleta te face mai sanatos,statul nu mai trebuind sa cheltuie asa mult cu asistenta sociala.O batranete sanatoasa te transforma din asistat in asistent.Un creier bine "irigat" inseamna si o minte sanatoasa si deschisa la nou si la frumos.Viteza unei biciclete e mult mai aproape de ritmul naturii ducand firesc la reintegrarea omului in acest ritm din care societatea industriala l-a scos.Redescoperireea naturii ne va face sa ne schimbam sistemul de valori actual care nu e unul natural.Schimbandu-ne noi insine,schimbam societatea,salvam planeta de la alunecarea distructiva in care se afla.Biciclistii nu au nevoie de multe lucruri,au prieteni multi,spatii deschise si fara frontiere si nu au nevoie de banci.Asa ca hai sa schimbam aceasta lume de "rahat"