marți, 14 mai 2013

Fostul Ministru al Apărării din Canada: extratereștrii conlucreaza cu guvernul SUA la transferul de tehnologie extraterestră (VIDEO)


In cadrul evenimentului public “Zilele Dezvaluirii”, desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apararii din Canada marturiseste ca exista cel putin doi extraterestri care lucreaza in prezent cu guvernul american in cadrul unui proiect ce vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii extraterestre.

Paul Hellyer, fost ministru al Apararii in Canada, face dezvaluiri directe si transante, in cadrul unei auditii oficiale: exista mai multe specii de extraterestri care au vizitat si continua sa viziteze Pamantul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el aminteste pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade si cei din Andromeda. Aceasta auditie oficiala este unica, fiind una dintre cele mai clare confirmari ale realitatii extraterestrilor.
Alte subiecte aduse in discutie in cadrul acestei auditii oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, impreuna cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe, formeaza asa-numita Cabala. Hellyer aminteste si de asa-zisele guverne din umbra, de elita conducatoare, de Rockefeller si de clanul Bush.

El afirma ca exista 2 extraterestri de tipul “albi si inalti” care traiesc in prezent intr-o baza secreta care apartine Fortelor Aeriene ale SUA. Informatiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns sa ii intalneasca, sa stabileasca o relatie de incredere cu cei doi extraterestri care se aflau la baza din Nevada, si care in prezent lucreaza impreuna cu oficiali americani in cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestra.

Paul Hellyer recunoaste public in cadrul acestei auditii oficiale ca scopul lui este acela de a se incepe imediat dezvaluirea completa a adevarului despre existenta extraterestrilor. “Asa cum copiii reusesc sa supravietuiasca adevarului ca Mos Craciun nu exista, la fel cetatenii platitori de taxe sunt capabili sa accepte realitatea extinsa a existentei extraterestrilor pe planeta noastra”, completeaza el ca argument in favoarea dezvaluirii imediate a adevarului.

“Faptul ca exista civilizatii extraterestre mult mai avansate decat noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravietuirea umanitatii”.

Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea sa renunte la industria petroliera si sa inceapa folosirea energiei curate, regenerabile si gratuite. Desi acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc sa schimbe nimic, fiind perfect multumiti cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii.

“Congresul SUA este partial responsabil pentru aceasta situatie dezastruoasa in care ne aflam. Tehnologia pentru energia gratuita EXISTA deja, dar este tinuta secreta de catre Cabala”, adauga Hellyer.

“Rockefeller recunoaste ca scopul acestei “elite” conducatoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, si care nu da socoteala nimanui”, completeaza Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde in spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. “Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja in fazele sale avansate”.

Paul Hellyer aminteste ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evolutia umanitatii, dar de fiecare data aceste ocazii au fost irosite fiind “deturnate” de interesele Cabalei.

In timp ce membrii comisiei care prezida evenimentul public se multumeau, la inceput sa zambeasca batjocoritor, pentru ca mai apoi sa se incrunte si sa devina nelinistiti, au existat cateva persoane in sala care au avut curajul sa-l aplaude de fiecare data cand Hellyer declara public adevarul.

Auditia publica a avut loc la data de 3 mai 2013, in cadrul zilelor Publice pentru Dezvaluiri “UFO Citizen Hearings on Disclosures” care s-au desfasurat in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.



sursa: http://roaim.net.tf/?a=articles&p=819

Asculta Radio Frecventa Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.  
http://frecventa-sufletului.ro/

24 de comentarii:

Rosa spunea...

Cat de mult ma bucura aceasta ,,stire ,,....Este dovada ...ca simtamintele mele ...ca extraterestri ...exista ...si sunt printre noi ...pe care le-am avut ...cu zeci de ani in urma ...cand nu gaseai informatii ...Mi-a venit in minte ...o intamplare ...petrecuta cu 20 de ani in urma ...Era noapte ...incercam sa adorm ...dar starea de neliniste ...nu-mi dadea pace ...Am iesit pe balcon...fara nici o explicatie ...si m-am uitat pe cer...Am vazut ...o minge de foc ...o lumina orbitoare ...care mergea in linie dreapta ...La un moment dat ...a facut un unghi de 90'...si a disparut....Nu m-a crezut nimeni ...M-am reintors in camera ...ca si cum nimic nu s-a intamplat ...si am adormit ....Am mai avut si alte experiente ...si simt ...ca vor mai fi ....Ma simt protejata de aceasta cuvilizatie ... :) Scopul ? Nu-l stiu ...Cand va sosi Timpul ...voi afla ... Ce mult inseamna ...cand poti vorbi deschis ...de lucruri ...care pentru unii sunt imaginare ...iar altii...le trateaza cu mare ...credibilitate ! Daniel ...am tot respectul meu pt tine ...Accepti ...oamenii asa cum sunt ...ii asculti ...iti dai interesul ...sa te documentezi ...pentru tine ...pentru noi ....Faci un lucru minunat ....MULTUMESC !

Tudor spunea...

Masonilor mai aveti sa mintiti lumea! Extraterestrii lucreaza cu oamenii care iubesc pe Dumnezeu Tatal si Maica Pamint !

Anonim spunea...

Sebastian zicea ... Despre existenta extraterestrilor eu personal nu am nici o indoiala, desi nu am vazut niciunul. Proiectul dezvaluirii existentei lor desfasurat de Steven Greere inca din 2001, numit Disclosure Project, a fost intarziat de catre guvernul din umbra, de caballa mondiala. acum nici lor nu le mai pasa. diferenta de nivel tehnologic fata de ei este de 5 procente. atat. din nefericire americanii au facut intelegerea cu ,,baietii rai,, cu omuletii gri de la Rosswell capturati in 1947. baza 51 in Nevada chiar exista. acolo testeaza tehnologia lor. Baietii buni din pleiade au vrut sa ajute umanitatea de multe ori, dar au fost refuzati de guvernele mari ale marilor puteri politice terestre. conform cu standardul lor ei nu fac binele cu forta si nu obliga pe nimeni sa le accepte ajutorul dezinteresat. Ei ne considera ca pe niste copii si ne lasa sa ne maturizam spiritual. in acelasi timp nu ne lasa sa ne autodistrugem ca specie, asa cum un adult nu lasa un copil sa bage cuie in priza. cazul de la cernobil este elocvent, atunci cand 10 tone de material radioactiv a fost luat de o nava extraterstra cu putin timp inainte de explozie. au fost observate si erori de timp, erori temporale la acel tragic eveniment. Daca noi, oamenii, am accepta ajutorul celor din pleiade ar fi mai bine pentru noi. omuletii gri similari celor de la rosswell au venit din alta galaxie si au doar intentia de a invada planeta Terra. de asemenea pentagonul are si un scenariu apocaliptic prin simularea unei invazii extraterstre cu ajutorul hologramelor facute din satelitii geostationari , numit proiectul raza albastra. ceva similar cu filmul ,, razboiul lumilor,, in care joaca si actorul Toim Cruise. de fapt filmele de la Hollywood pregatesc masele mari de oameni cu diferite scenarii posibile de ,, sfarsitul lumii.. ceva similar cu apocalipsa scrisa in biblie numai ca regizata de cei de la pentagon. cipul numit ,,codul fiarei,, este doar un exemplu din scenariul foarte bine pregatit si minutios elaborat. am scris acest text deoarece un om bine informat stie cum sa actioneze si ce decizie sa ia. we are not alone. nu suntem singuri in galaxie. atat si nimic mai mult

Anonim spunea...

Sebastian zicea ... Cred ca in viitorul apropiat, probabil anul acesta sau anul viitor, se va anunta oficial si existenta altor civilatii, unele cu 1 miliard de ani avans tehnologic si spiritual fata de noi. cred aceasta deoarece daca nu se face acest lucru, asa cum evolueaza situatia se va ajunge la extinctia rasei umane. cum acest lucru este determinat de utilizarea petrolului, gazelor solutia propusa de d-l Hellyer, de utilarea dispozitivelor free energy este foarte buna. aceste dispozitive sunt in numar foarte mare si tinute momentan secrete de cabala mondiale ce nu vrea sa cedeze puterea celor care vor binele oamenilor. Aceasta tenologie de utilizare a energiei libere sau a eterului, energie ce este inepuizabila exista inca de la Nicolae Teslea. Este suficient doar aprobarea folosirii lor. Si binenteles niste schimbari la fizica teoretica, de exemplu adaugarea a inca 2 ecuatii la cele 5 ale lui Maxwell. si binenteles schimabarea principiului II al termodinamicii. Un exemplu de astfel de dispozitiv este bobina Tesla. Sunt zeci si sute de astfel de inventii. E suficient doar sa fie aprobata utilizarea lor la scara industriala de multi oameni.

Anonim spunea...

Din cate se dau prin media si prin alte canale de imprastiere a informatiei controlata de cineva anume, putem selecta ceea ce noua, la nivelul nostru de constiinta la care am ajuns, ne este folositor; in ce directie ne este folositor? e o singura directie, chiar daca initial am ales directia banului; banul se invarte si cade; daca noi inca ne mai hranim cu carne si legume, insecte si carbune, extraterestrii ce fel de "mancare" folosesc; pentru ei ce este viata? prea multe intrebari grele; un raspuns simplu: totul este energie, in masura in care noi nu cunoastem nici 2% din ceea ce poate fi cuprins in energie; in ultima vreme insa se nasc tot mai multi copii cu deschidere mai mare catre intelegerea a ceea ce e de necuprins..... pace, bucurie si speranta......

Anonim spunea...

'extraterestrii lucreaza cu oamenii care iubessc pe Dumnezeu Tatal si Maica Pamant'..nu va lasati inselati baieti. 'extraterestrii' NU exista, NU au existat niciodata, ei 'lucreaza' cu adeptii New-Age (Tatal si Mama Pamant, gen..), ultima inselare a diavolilor sunt 'extraterestrii' caci se stie din vechime; diavolii sunt polimorfi se pot preface in orice chiar si in 'civilizatii extraterestre' care ne vor 'binele'. cine crede in 'ET' s-a dat pe topoganul dracilor. cititi cartile Sfintilor Ignatie Briancininov (Despre Inselare) si Serafim Rose.

Anonim spunea...

"actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii" Progresul tehnologic ar trebui sa ajute umanitatea si nu s-o exploateze! Pana acum asta s-a intamplat. Si modul in care s-a actionat a fost unul politic. In momentul de fata planeta are tot ce-i trebuie pentru a se autodistruge. Din fericire, aceasta decizie, de autodistrugere,
nu se va activa pentru ca nu va permisa de catre Marele Creator. Astazi suntem continuu manipulati prin inducerea fricii, de catre cei de la Cabala. Putem sa ne aparam extrem de simplu, sa nu ne fie teama de nimic!

stefan ovidiu spunea...

Sunt relatii diplomatice intre " Ei " si " Ei " , unde in ambele tabere sint infiltrati si " ai nostri " ! Povestea 'i veche inca de la inceputuri.. in adancul Spatiului nu toti ne sint simpatici asa precum si printre noi , chiar in noi... // Sunt interese sensibile carora l e putem dumiri intelesuri ce nu ne depasesc !!!

Anonim spunea...

Sebastian zicea ... Omul se hraneste si cu mancare si cu energie. Atunci cand respiram in corpul fizic si corpurile energetice ajunge si aer dar si energie. Omul cu toate organele sale este ca un burete ce se incarca si se descarca energetic. este mult mai simplu sa numim energia cu cuvantul pana acum interzis ETER. toate formele de energie si materie fizica sunt diferite forme de eter. energia gravitationala, energia electromagnetica, energia forteleor nucleare slabe si tari sunt cele 4 forme de eter. Cea elevata si subtila forma de energie este cea spirituala. Dincolo de cuvinte este lumina si dragoste. Dar noi oamenii mai avem mult de evoluat spiritual pana la acel nivel, unde alte civilizatii au ajuns deja. Sunt multe etape pana atunci. In final vom fi fiinte de lumina precum ingerii. Dar e bine sa nu sarim si sa nu grabim etapele. Armonia spirituala si energetica este cea mai buna cale. si eu mai am mult de lucrat la acest aspect.

I.M. spunea...

Buna seara!
D-le Roxin, sunt SOCATA, pana acum am refuzat sa cred acest lucru, sunt ca Toma necredinciosul, dar "cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci", asa si eu acuma, sunt "obligata" sa cred.
Mi-a mai vorbit cineva de acest lucru, dar nu am vrut sa cred, mi-am zis ca acea persoana este "putin dusa cu pluta", dar se pare ca nu este! Eu trebuie sa-mi fac "mea culpa"!
O seara frumoasa si odihnitoare, cu respect,
I.M.

Anonim spunea...

Sebastian zicea ... pentru anonimul de la 15,51 care crede ca inregistrarile filmate cu ozn-uri sunt facaturi satanice. am mai auzit cazuri de oameni care vad draci in oala cu ceai si pe scaraotchi de pe soba. ma facut sa zambesc. cu cultura new-age nici eu nu sunt de acord, e bine sa ramana religiile asa cum sunt si fiecare sa aleaga ce vrea. o singura religie nu e buna, nu am avea de unde sa alegem. am vazut multe filme de pe internet, unele chiar cu teleportari cu un accesoriu ca o bratara luata de la un extraterestru, cred ca la o televiziune mexicana. multe filme sunt trucate asa cum sunt multi sarlatani. dar si foarte multe filme sunt filmari ale unor fapte reale. cred ca si la Cluj in Padurea Baciului au fost facute multe fotografii si filmari reale. Asta este opinia mea personala. Orice om este liber sa creada si sa discearna conform cu propia sa costiinta.

Anonim spunea...

Este inca o diversiune in diversiune,pe principiul papusilor rusesti Matrioska.Canada este deja o extensie a USA iar individul "former-ul" Minister of Defence isi joaca rolul la ordinul cabalei,pregatind scenariul proiectului"Blue beam"premergator instalarii NWO.Daca pana si "gunoierul" circar Silviu Prigoana este mare mason pe plaiurile mioritice intuitia imi spune ca un ex-ministru de razboi al Canadei se apropie de gradele masonice ale lui Tony Blaier care a bagat Anglia in razboiul din Irak alaturi de USA dupa care a disparut ca magarul in ceata,ca si G W Bush.

Anonim spunea...

Buna Daniel,
O mare rugaminte sa adaugi in mod explicit o clarificare in articolele in care te referi la "cabale" secrete, pentru a nu crea confuzie. Este vorba de o traducere a cuvantului "cabal" care in romana a ajuns "cabala" si se poate asocia in mod total eronat cu "Cabala" sau "Kabbalah", care se refera la intelepciunea Cabala, esenta spiritualitatii. Sa nu aducem prejudicii unei intelepciuni milenare, esentiale in acest stadiu al omenirii din cauza unor traduceri incorecte.
Vezi mai jos sursele oficiale care explica acest aspect,
Cu multumiri in avans!
http://en.wikipedia.org/wiki/Cabal
http://www.thefreedictionary.com/cabal
"the English history a group of ministers of Charles II that governed from 1667-73: consisting of Clifford, Ashley, Buckingham, Arlington, and Lauderdale"

Anonim spunea...

E adevarat ce zice d-l anonim de la 4,24. Proiectul blue beam este un proiect in alt proiect mai mare numit apocalipse dupa principiul papusilor rusesti una in alta. Pentagonul are 4-5 scenarii de ,,sfarsit al lumii,, unul este simularea apocalipsei biblice, altul este simularea unei invazitii extraterestre, altul este pornirea unei revolutii cum a fost in 1989 sau primavara araba in 2011, urmata de dictatura mondiala. altele nu mai stiu. acestea le stiu de pe diferite situri din declaratii ale unor persoane oficiale. Internetul este singurul domeniu ramas liber la ora actuala. in rest toate resursele materiale, incepand cu apa si alimentele sunt controlate de cabala mondiala si locala bienteles. norocul nostru ca si ei sunt pe factiuni , luptandu-se intre ei ca in jungla , pentru varful piramidei puterii.

Unknown spunea...

Putem doar spera ca actiunile actuale ale cabalei mondiale pentru a domina planeta vor fi ultimele zvacniri de primitivism inaintea zorilor unei noi lumi. Din nefericire, aceasta ultima explozie de salbaticie, ne-ar putea trezi la realitate prin orori de neimaginat la o scara fara precedent.

Anonim spunea...

Conform marelui fizican Einstein "Farfuriile zburatoare exista si vin din Cosmos: ele apartin unui popor de oameni plecati de pe Terra acum 20.000 de ani".

Anonim spunea...

Dar cum se face ca toate fiintele universului numai cu americanii stabilesc ''contacte''?De ce nu stabilesc extraterestrii contacte cu chinezii sau cu rusii sau cu noi romanii ca si asa suntem intr o situatie de toata jena?Sunt oare pro occidentali? Poate ca ei au chiar afinitati politice adica or fi republicani sau poate democrati,de ce nu laburisti sau verzi(si la propriu si la figurat:) si in societatile lor super avansate ''democratia este sfinta,incalcarea drepturilor extraterestrilor nici nu se concepe si poate ca si ei ''lupta pentru libertatea si drepturile tuturor popoarelor de extraterestrii'' nepermitind altor popoare de extraterestrii care au ''resurse'' sa incalce drepturile acestora si sa aibe bombe imbogatite cu praf de stele precum au ei...mai treziti -va si voi sau unii dintre voi,nu mai fiti asa creduli si naivi...hai pa ca ma grabesc,m au contactat unii din constelatia Pegasus,cica le a picat lantul ...la Pegas.

Anonim spunea...

NU MAI FITI COPII! Extraterestri sau ce-or fi exista cu adevarat, aici, pe planeta! Va povestesc experienta mea personala, sa nu credeti ca fabulez. Lucrez in politie de aproape 20 de ani si sunt un om la locul lui, nu cu mintea in colturi, am citit vagoane de carti despre acest subiect si credeti-ma ca stiu ce spun. S-a intimplat in anul 1992, pe cand ma aflam in orasul Medgidia, jud. Constanta, noaptea, cam in jur de ora 03.30. Eram in post si faceam o pinda la un siloz de cerele, cu un militar in termen, inarmat cu pistol-mitraliera cu pat de lemn si un incarcator cu munitie de razboi, intrucit se furau cereale cu camionul. Cerul era acoperit de nori, dar care erau destul de jos, cam la 300 m de sol, acestia fiind iluminati de jos in sus de luminile publice ale orasului. La un moment dat am observat doua discuri neiluminate, care pareau negre, unul in fata iar celalat putin inapoi si lateral stanga, care traversau orasul pe sub covorul de nori din directia NV catre SE, fara zgomot, cu o viteza pe car am apreciat-o in jur de 80 km/h, adica destul de lenta pentru performantele lor. Cum eram din noroc pe directia lor de daplasare, am iesit intr-un loc luminat si am privit cu atentie in directia lor. Aproape instantaneu, aceste doua discuri cred ca m-au detectat cu nu stiu ce aparatura si au urcat deasupra plafonului de nori. Mie mi s-au parut ca fiind cam "burtoase", adica plinute, cam departe de imaginea cu ozeneuri aerodinamice, subtiri, si cu diametru pe car il apreciez intre 50 m si 70 m. Precizez ca acestea fiind iluminate de jos in sus si zburind sub plafonul de nori, am avut o perspectiva buna sa le privesc, dar erau intunecate, fara lumini, fara insemne sau altceva si se deplasau relativ lent, fara zgomot. Comportametul afisat in modul de zbor de observatie pe timp de noapte si modul lor de detectie avansat probabil bazat pe infrarosii, ma fac sa cred ca impertim planeta cu alte specii inteligente, oameni sau nu, care refuza orice contact de masa cu noi, probabil pentru a ne proteja sau probabil pentru a ne controla, pentru ca daca doreau sa ne extermine, credeti-ma ca o pot face oricind, in orice moment!

Anonim spunea...

Da...si Printesa Japoniei spunea in 2011 ca in 2012 o sa fie 3 zile de intuneric..:))) Mai sunt si paranoici de rang inalt. Asta daca nu cumva a fost pus expre sa faca aceste declaratii tocmai ca sa alimenteze manipularea si conspiratiei existentei extraterestrilor..Extraterestrii NU EXISTA, ei sunt doar inventia Ocultei...

Anonim spunea...

Raspuns pentru "Extraterestrii NU EXISTA, ei sunt doar inventia Ocultei... "
Asa au spus toti si despre curentul electric sau Dumnezeu, nu exista pentru ca nu-i poti vedea si sigur sunt inventia Ocultei! Ha,ha,ha! Ce ignoranti...

ile spunea...

Pe ocolite: dupa Zecharia Sitchin care a vorbit despre Sumer si anunnaki, credibil si argumetind logic, aparu Bob Dean ufologist in marina USA cu aparenta unei seriozitati si documentari demne de incredere brodind pe tema extraterestrilor. Nu a fost credibil zic eu. Ca si acest domn fost ministru apar multi altii care fac dezvaluiri incendiare despre civilizatii pierdute acoperite si influenta unor extraterestri in istoria trecuta si prezenta a omenirii pe pamint. Sint niste marionete. Citesc azi la TV:America poate fi un aliat de nadejde al Romaniei in...Apar doi extraterestri albi si inalti care ajuta fortele aeriene SUA in povestile ministrului. Insa ei ori sint morti ori sint inventati. Daca ar fi sa existe forte supraumane care ar vrea sa ajute omenirea, in orice caz nu ar fi INTELEPT sa ajute guvernul niciunei tari, nu asa ajuta ei omenirea. Ori sint naivi ori vor sa subjuge omenirea dind tehnologie deosebit de periculoasa pe mina unor iresponsabili, in cazul de fata indirect conducerea SUA. Noroc ca nu exista, iar ceea ce se vehiculeaza este in scop de manipulare a mentalitatii globale ca la nivelul terestru conducatorii americani au suprematie si putere. O cacialma intretinuta de raspindaci binevoitori. Ca americanii dispun de tehnologie care surclaseaza ceea ce cunoastem noi la ora actuala, cred si mai cred ca au avut destule surse de inspiratie si creiere din intreaga lume. Daca au drone de marimea unei insecte cu care spioneaza dusmanii, daca pot manipula vremea si cimpul magnetic, nu inteleg cum nu isi pot apara poporul de capriciile pamintului.Deci degeba ar avea chiar si 100 de oameni inalti si albi la indemina.
http://www.reuters.com/article/2013/05/20/us-usa-tornadoes-idUSBRE94J0CG20130520
Ceea ce nu pricep guvernele lumii indiferent cita tehnologie ar avea la dispozitie si cuceriri ale stiintei, este faptul ca omul este cea mai puternica masina, este forta care poate salva pamintul, puterea mintii umane folosite in consens cu natura. Pentru aceasta niste fiinte evoluate ar fi intervenit in evolutia vietii pe pamint a ceea ce vedem noi in jurul nostru si a evolutiei noastre ca oameni. Asta DA ESTE POSIBIL SI CHIAR CREDIBIL. In rest, ambitiile guvernelor sint aiureli care tin de natura umana inca neevoluata, fara valoare in echilibrul planetei. Mai este si ceea ce nu vedem noi in jurul nostru pentru ca sintem inca orbi. Personal eu cred ca si in tara noastra exista ceva ascuns de alte fiinte mai evoluate cu ani in urma pe care inca nu sintem pregatiti sa-l folosim, poate chiar un portal pentru calatorii in spatiu si timp (astfel capatind cu adevarat cunoasterea in sensul cautat de majoritatea oamenilor), dupa cum in fiecare om exista informatia- mesajul ancestral imens, numai ca nu stim sa gasim niciuna dintre ele. Sint culturi si religii care s-au aplecat asupra ultimului aspect dupa cum exista guvernele unor tari ce se cred puternice si care cauta primul aspect. Eu am respect pentru stramosii nostri care plingeau cind se nastea cineva si mergeau catre o moarte demna. Mai exista inca religii care cred in reincarnare, in general exista viata dupa moarte pe intelesul tuturor pentru nivelul de intelegere al oamenilor vremurilor. Mai mult ca sigur ca nu este chiar ceea ce ar fi vrut majoritatea oamenilor perindati pe acest pamint. Insa pot sa-mi inchipui ca dacii au murit mai intelepti decit vor apuca majoritatea romanilor contemporani. Mintea mea cauta o legatura cu ei ca si cu alti dusi din celelate locuri, ca o picatura de apa care se intoarce la matca.

Anonim spunea...

Extraterestrii poate ca dupa un timp de studiu asupra tarilor care populeaza planeta Pamant au ajuns la concluzia ca vor lua legatura mai strans cu SUA ca tara cu tehnologia cea mai avansata si cu forta armata cea mai puternica.Poate ca ei vad in SUA un aliat la gandurile lor de subjugare a Terei.Odata cu recunosterea venirii lor pe tv-SUA pentru intreg globul,vor dicta si conditiile in care se va mai duce viata pe pamant cati oameni vor mai ramane si vor interzice absolut toate credintele.Biserica scientologica poate ca are originea in urma discutiilor exraterestii-SUA.Au vrut sa dea oamenilor o credinta in conformitate cu modul lor traditional de a fi.

Unknown spunea...

ce-a fost asta...: in 1967, eram la resitza si am vazut, alaturi de mii de oameni, cateva zile la rand 2 mingi ca de tenis dar la dimensiuni cosmice care au stat NEMISCATE..., apoi eu a trebuit sa plec din resitza, nu stiu finalul.... ei...?

LIGIA spunea...

Eu nu stiu daca exista sau nu...extraterestrii, dar este posibil sa existe.
Cine spune ca nu exista, inseamna ca este...extraterestru, pentruca stie tot ce exista in spatiul infinit !