vineri, 24 mai 2013

Sacerdoții daci și spiritualitatea lor

Forța strămoșilor noștri, dacii, a stat în credința lor în nemurire. Acest lucru i-a făcut să fie neînfricați. Cu o cultură unică și o spiritualitate învăluită încă în mister, dacii au lăsat o amprentă mult mai puternică asupra istoriei noastre decât își imaginează cei mai mulți.

Învățătura marilor preoți ai dacilor, purtată mai aproape de vremurile noastre de Solomonari, vorbește despre o profundă înțelegere a tainelor naturii, a vieții și a morții. Să fi pierit astăzi această cale spirituală? Unii îndrăznesc să spună că nu!...

Pentru a afla mai multe despre sacerdoții daci și spiritualitatea lor, despre poporul privit cu respect de un Pitagora, un Strabon, un Platon sau un Iordanes, vă invit în această seară, de la ora 22:00 (și  în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00) să urmăriți un alt episod incitant al emisiunii Adevăruri tulbărătoare, de pe Nașul Tv.

Nașul Tv poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu (în varianta digital) și pe internet, aici:
http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin 

7 comentarii:

Eva spunea...

Cred, ca va fi o emisiune interesanta.

Anonim spunea...

Șoloimonari ;)o varianta arhaica

I.M. spunea...

D-le Roxin, inca o emisiune superba, FELICITARI!
Unele "caracteristici" de-ale stramosilor nostri, pe care le-ati enumerat adineaori, le cunosc si le prectic si eu din CONVINGERE PERSONALA, asa am crezut eu, dar dv. mi-ati spus ca le-am mostenit de la Daci, asa ca sunt MANDRA DE MOSTENIREA MEA! :)
Va multumesc.
Cu respect si consideratie,
I.M.

Rosa spunea...

MULTUMESC ...NICU PARLOG...MULTUMESC DANIEL ROXIN...pentru aceasta emisiune ...de SPIRITUALITATE ...care mi-a mers la suflet...Mult Succes ...in continuare....

Anonim spunea...

bravo roxin tinerii in special treeb sa cun adevarul despre sramosii lor

Daniel Roxin spunea...

Mulltumim!

cristi spunea...

Cata forta degaja statuia dacului nostru. Simt cum ma strabat curenti pe sira spinarii. Asta este energia ancestrala a neamului dac si a pamantului sfant pe care traim! Opriti.va o clipa si priviti chipul dacilor, statura, mainile, umerii, alura prinsa in piatra. NOI suntem urmasii LOR! E de ajuns...pentru a putea merge mai departe prin toata mocirla din prezent.