vineri, 28 iunie 2013

Enigma uriașilor...


Au existat oare uriașii? Biblia, dar și alte scrieri antice spun că da. Legendele Olipului ne vorbesc despre ei, Odiseea lui Homer, de asemenea...

Dincolo de aceste mărturii antice, ceea ce este foarte interesant e faptul că tradiția orală a românilor vorbește, în mai toate zonele țării, despre uriași sau jidovi, ca despre niște ființe reale care ar fi trăit pe teritoriul țării noastre acum mii de ani. Mai mult decât atât, există o serie de mărturii ce par credibile (eu am auzit 3 dintre acestea în mod direct!), făcute de bătrânii unor sate sau chiar de intelectuali serioși care spun că în ultimii zeci de ani au văzut cu ochii lor schelete ale unor umanoizi ce aveau o înălțime de 3-4 metri, scoase din pământ în urma unor săpături arheologice sau accidental, dar că imediat forțele de securitate au venit la fața locului, au luat tot și au încercat să șteargă orice urmă...

Ce este adevărat și ce nu din aceste povești despre uriași vom căuta să aflăm în emisiunea "Adevăruri tulburătoare" pe care o realizez în această seară pe Nașul Tv, de la ora 22:00. Emisiunea se va difuza și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu, varianta digitală, și pe internet: http://live.nasul.tv/

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ce enigma? asta e stire veche de cel putin 2000 de ani datata in Biblie!

prietena-japoneza spunea...

astept cu nerabdare emisiunea...
este un subiect interesant - ca de obicei, in emisiunile tale - si iti doresc mult succes!

cristi spunea...

Pai animalele, plantele nu erau mult mai mari...si atunci de ce sa nu fie si oamenii!? g<9,81 si atunci rezulta corpuri mai mari?

Anonim spunea...

In aceasta emisiune sunetul s-a auzit foarte prost, multe cuvinte spuse de prezentator si invitat nici nu le-am inteles, desi boxele si toate reglajele de volum le aveam date la maxim. In schimb sunetul era perfect pe reclame si in filmul cu sculptorul, deci a fost o problema de la microfoanele persoanelor din studio. Nici imaginea nu a fost grozava, ceea ce am observat si la emisiunea trecuta. S-a schimbat ceva in echipa de productie? A scazut calitatea transmisiei fata de alta data. Precizez ca urmaresc emisiunea online, dar cred ca la fel a fost si pe TV, caci indiferent de browser se auzea la fel.

Adina spunea...

La fel de slab s-a vazut / auzit si pe TV din pacate...

Anonim spunea...

Daniel, te rog, in masura in care ai timp si mai poti face si asta, posteaza toate aceste emisiuni si pe youtube.