sâmbătă, 29 iunie 2013

Valentin Roman și Daniel Roxin la intrarea mormântului Regelui geto-dac Dromihete


Valentin Roman și Daniel Roxin la intrarea mormântului Regelui geto-dac Dromihete, în Bulgaria - ieri, 28 iunie. Luni vă prezentăm povestea călătoriei pe Valea Regilor traci și la Sveshtari...


8 comentarii:

Anonim spunea...

Minuuuuunat! Abia astept! Asemenea excursi e bine safie prezentate pentru a starni interesul a cat mai multa lume sa vada cu ochi lor adevarul si sa caute si acestia.Astfel se vor indragi mai mult indentitatea lor si o vor respecta mai mult si vom fi mai constienti de cine santem. Imi doresc sa fie cat mai suculetnta prezentarea de luni!

cristi spunea...

NEAPARAT/OBLIGATORIU/ESTE NEVOIE DE RECOSNTITUIREA CETATILOR DACICE IN 3D SI PUSE PE NET.
La fel de entuziasmat sunt si eu: Eeeexceeeeptioooonal!!!

cristi spunea...

Scuze, stiu ca nu are legatura directa cu subiectul dar...cu ceva vreme in urma le transmiteam romanilor ce citesc blog.ul ca nimic nu este intamplator cu stabilirea arealului de prospectare pentru gazele de sist.Le.am dat un indiciu atunci (la solicitarea unui anonim). Le mai dau unul acum:"chiar dacă detonările se fac în extravilanul localităţii Putna, şocurile seismice se propagă la kilometri distanţă, cu potenţial distructiv pentru monumentele istorice ale comunei: complexul monahal Măn. Putna, Biserica de lemn „Dragoş-Vodă”, Chilia Sf. Daniil Sihastrul"(citat din contestatia Manastirii Putna adresata SC Prospectiuni SA)!!!!!
Sunt din ce in ce mai aproape de centrii nostrii energetici si implicit de spiritualitate!!!
Continuam pana va treziti! Da Doamne.
Legatura cu subiectul: toate zonele majore din perspectiva viitorului imediat sunt pe harta distrugerilor, colmatarilor, intoxicarii/inecarii cu substante chimice - inclusiv cateva din cetatile/sanctuarele dacice!!!
Pentru asta vor cadea toate proiectele ce ar impiedica punerea in aplicare a planurilor de dezactivare energetica a spatiului carpatin/dacic. De exemplu Nabucco ar fi facut de prisos gazele de siist! Asa gargara ramane valabila!
Nimeni nu mai spune ca noi avem gaz in pungile de deasupra petrolului aflat la 11km de am putea da noi Uzbekistanului...dar mucles!

Anonim spunea...

Cautand Blobul Daniel Roxin pe google iata pe ce informatii dau

http://danielrus.ro/2013/06/19/o-noua-speranta-pentru-gigi-becali-patriarhul-daniel-a-solicitat-eliberarea-lui/

Am ras si am ras si mai rad. In asta se rezuma credinta ortodoxa bani bani si iar bani.
Imi cer scuze ca nu e la subiect da cred ca e cazul sa fiti informati la adevar.

Anonim spunea...

Are dreptate comentatorul Cristi.Oricine poate veda cu ochiul liber unde se doreste sa se ajunga, cine si unde doreste sa loveasca cel mai tare in tara noastra.Si de ce!!!

Anonim spunea...

anonim 29 iunie 2013, 22:46
iata de ce:
http://danielrus.ro/2013/06/19/o-noua-speranta-pentru-gigi-becali-patriarhul-daniel-a-solicitat-eliberarea-lui/

Santem sluga banului si nu roaba lui Dumnezeu
O meritam!

Anonim spunea...

Multumesc mult, anonim din 30 iunie, orele 12:57.Eram in tema total.Iata si alte amanunte pe care le-am spus tuturor:mitropolitul Olteniei, este o patachina asezata de ochii lumii, adica un incapabil dealtfel, dar asezat intr-un post cheie.Astazi am aflat ca vrea sa il lucreze pe un preot special si nu se stie exact care e treaba in legatura cu ce vrea sa-i faca.Cert este ca acest betiv in haine de altceva,acest asa-zis mitropolit, acum un an, intr-un discurs televizat si prezentat la un post tv a facut in trei minute acelasi semn masonic de trei ori.Pe langa toate astea, ei toti care sunt niste panarame asezate in functii, au fost invatati sa dea ordin sa se faca lumanarile cu fitil sub forma de tricolor.Deloc intamplator, la doua luni dupa ce au aparut aceste lumanari, in mijlocul tarii, in Ardeal, maghiarii sau falsii maghiari care de fapt or fi fost dintre ungurii din Ungaria au dat foc drapelului nostru românesc si absolut nimeni nu a facut nimic, nu au reactionat.Oameni buni NU MAI CUMPARATI LUMANARI CU FITIL IN CULORILE DRAPELULUI NOSTRU!!!ESTE O METODA DE MANIPULARE PENTRU CA OMUL SA ISI ANULEZE SINGUR IN MOD SUBCONSTIENT IDENTITATEA NATIONALA!!!

Anonim spunea...

Cred ca adevarul trebuie spus cred ca devarul trebuie respecatat mai cred ca adevarul mai trebuie cautat.

Fiind asa minciuna nu-si va mai avea loc in noi si langa noi in semeni nostrii.

Cine e fricos sa-l arate sa traiasca moral dupa toate legile morale a lui Dumnezeu. Nu e vrednic sa-l numesc fratele meu si nici nu va fi primit in imparatia cerului.

Fiti nebuni de buni de drepti de morali nu va fie fica sa muriti in aceasta cauza din aceasta cauza. in rest are Dumnezeu pedeapsa meritata sa le-o dea pti toti restul.