marți, 25 iunie 2013

Truc sau magie? Un om levitează în centrul Londrei sprijinit cu o mână de un autobuz în mers... Cum a făcut? (VIDEO)






22 de comentarii:

Anonim spunea...

Truc e putin spus... vedeți și mișcările cu mobilul si sticla sau cele cu cartile....

Unknown spunea...

Este vreo urma de indoiala ca n-ar fi un truc? Titlul video-ului este cred eu suficient de lamuritor: "levitation TRICK" - http://translate.google.com/?hl=ro#en/ro/trick

sentinela.ro spunea...

E un truc, dar unu reuşit! Bravo lui că a reuşit să-l facă să pară a fi ceva supraomenesc.:)

mafalda spunea...

Se stie ca nu au levitat prea multi oameni in istorie, iar acest dar nu le-a fsit dat decat acelor cu o viata spiritula de sfintenie. Se spune ca Sfanta Teodora de la Sihla se ruga trecand in stare de levitatie, ca si Sfanta Maria Magdalena. Oare fata si privirea acestui individ il arata sfant? Sau mai degraba un posedat satanic?Cui serveste popularizarea unor asemenea indivizi? Exceptia asta nu confirma regula! Sau autorul blogului isi demaneleaza astfel orientarea? E bine sa stim!

Daniel Roxin spunea...

Mafalda, lumea ar fi mai buna fara acest gen de rigiditatea pe care o manifesti. Inteleg ca pretinzi ca tu stii exact cum e treaba cu binele si raul... Ce nu se potriveste cu viziunea ta e rau. Traiasca Inchizitia! ;)

Anonim spunea...

http://youtu.be/z52K7KmRTR4

asa se face acest truc.

Adrian64 spunea...

@ Mafalda: din ceea ce am citit (inclusiv publicat de biserica) am aflat ca multi au primit "daruri" pentru care se simteau nedemni si chiar se rugau indarjit sa fie eliberati de ele. Dar Dumnezeu are planurile Sale, asa dupa cum citim si in Biblie, chiar incepand cu Vechiul Testament.
Treaba cu aspectul de sfant sau nu al personajului ... ma indeamna sa-mi amintesc de porunca numarul ... (nu mai stiu, ajuta-ma tu, te rog), aceea cu "sa nu judeci ! "Daca si Isus a acceptat-o pe Magdalena INAINTE ca ea sa dea vreun semn ca s-ar cai ... imi ramane doar sa iau exemplul Maestrului: "cei care vor sa-Mi urmeze sa-si ia crucea lor...". Parca asa imi amintesc.

Geta spunea...

Pe pamant avem de toate, si mai bune si mai rele, si a putea si nu se poate si noroi ai stele! Deci fiecare alege ce i se potriveste iar copacul cade incotro se apleaca! E de admirat la saltimbanc numai perseverenta cu care a lucrat trucul, dar e trist ca nu a folosit aceasta investitie de rabdare si vointa pentru ceva mai folositor. Ce roade aduce lucrarea lui si cui foloseste aceasta demonstratie? La inceput blogul a pus in dezbatere teme de o maxima importanta - istoria antica a poporului roman. Ce lagatura are saltimbancul cu istoria poporului roman? Ar fi o mare dezamagire sa descopar ca si pe acest blog minunea a tinut doar trei zile, dupa care se aluneca usurel in derizoriu...Speram ca vizitatorii acestei pagini nu sunt din cei care striga in piata" sa vina saltimbancul"!Levitati! La revedere!

Daniel Roxin spunea...

Stii, Geta, sunt foarte plictisit de comentariile de genul celui pe care l-ai scris... Dupa doi ani de lupta pentru cauza dacica, am constatat ca pe majoritatea romanilor ii doare in cot si. in afara de vorbit, nu fac nimic. Dupa cum imi vorbesti, sunt absolut sigur ca faci parte din categoria criticilor care stau pe margine si asteapta ca altii sa rezolve problemele. Iar daca cei care FAC CEVA nu actioneaza permanent in acord cu viziunea ta atunci te arati dezamagita si ridici problema minunii care nu tine decat 3 zile. Te rog sa vizitezi alte pagini. Numai bine!

Daniel Roxin spunea...

In plus, d-na Geta, pari rupta de realitate. Zici ca la inceput acest blog a pus in dezbatere teme importante. Alo! Tot timpul o face! La ce-ti folosesti privirea? Nu se vede? Vrei sa pun clopotei la articole?

Anonim spunea...

Asta sa nu fie unul din ala cu dunga in ochi ca atunci e urata treaba!!!De tot!!!Dunga pe vertical ca la pisici, intelegi ce zic.

Anonim spunea...

Daniel, tot eu am facut si comentariul anterior.Eu, sub nicio forma nu critic faptul ca tu te straduiesti cu cea mai mare atentie sa aduci aici pe blog subiecte interesante dar diferite intre ele.Stiu si ca o puternica atentie si o concentrare mentala foarte mare poate face posibil asa ceva (ganditi-va la cei care in vechime faceau karate, prin antrenament puteau face salturi la inaltimi foarte mari, deci prin mentalizare si vointa) dar Londra mai e si plina de acele fiinte total negative care se fla la varfurile masoneriei si nu numai, care dispun de aceste puteri.Nu trebuie sa te superi pe oameni sau te indispuna comentariile lor ci sa te gandesti si sa ai o privire total de ansamblu.In Anglia se stie de existenta acelor fiinte,care sunt numite "lizard" adica soparle. Personal am vorbit cu doi englezi "pe viu" si m-au intrebat:aici la voi in tara oamenii stiu de asa ceva?I-am raspuns ca nu cred.Daca cineva crede ca am innebunit se insala iar daca nu cred sa dea cautare pe youtube in limbi straine, engleza sau franceza si sa ii vada.Oribil dar realitatea infioratoare.Daca oamenii nu sunt pregatiti trebuie sa se pregateasca pentru acest lucru.

Paul spunea...

Eu personal cred ca e ceva necurat la mijloc. Nu de alta dar Pepsi e in spate. Stim cu totii ce forte se afla in spatele acestor corporatii...

Anonim spunea...

Si ca sa trecem la ale noastre, în pădurea Baciu fuseră de curând câțiva curioși de la Observator și au făcut un reportaj pe care l-am văzut aseară la observator special - l-au intervievat și pe nea Gheorghiță Florin care a făcut poza aceea de a pus masele în mișcare, de la comuniști pana la d-alde americani...

Care o fi fost strategia lor? (reporterii inspirau frica fata de acele locuri și transmiteau informațiile parca într-un cadru creat în studiou, deși stăteau sprijiniți de câte o craca sau mergeau pe una din cărările din pădurea Baciu).

S-o fi făcut-o numai pentru audienta?

Anonim spunea...

Când vine și la noi sa facă același truc, sprijinindu-se, însă, de una din ratele cu care oamenii merg de la ei din sat pana jos undeva la cel mai apropiat oraș?

Iustina Bacosca spunea...

Si la ce foloseste aceasta "levitatie"? Sincer: un truc si atat. Pe unii ii lasa cu gura cascata, le creste adrenalina. E foarte adevarat. S-a vazut in filmulet.

cristi spunea...

ROxin, excelent filmuletul si chiar instructiv. Sa spargi barierele mentale este cel mai greu la roboteii contemporani. Batalia pe care ai inceput.o este de pionerat si la ea se vor alatura dacii! Dupa cum ai constatat mai sunt daci care au lucrat in anonimat pentru alimenatrea flacarii stramosesti, altfel nu ai fi avut interlocutori de nici un fel.
Camasa pe care ai imbracat.o este deocamdata destul de stramta,dar eu cred ca faci o treaba minunata iar blog.ul este deosebit. Eu iti multumesc pentru tot ce faci si pentru munca la blog si te rog inca o data NU RENUNTA.Vom veni incet, incet cu totii...cei care trebuie.

Anonim spunea...

viteza constanta,politist pe motocicleta,autobuz cu figuranti (cred ca si majoritatea alora din statie sunt tot figuranti).totul e regizat. http://youtu.be/gd7SG9GzwUc

ile spunea...

Riscind sa supar vre-un admirator al trucului de pe linga autobuz, este frumos dar este un truc. Poate un om de pe pamint reuseste sa leviteze -posibil dar nu pe strazile orasului. Apreciez ca din cind in cind Domnul Roxin arata filmulete diverse hazlii, glume, teme diverse. Eu am o singura suparare (in rest nu ma mai deranjeaza micile nemernicii care
se petrec in jurul meu pentru ca sint lucruri mult mai importante de gindit si de gasit)si ma doare chiar amestecul unor oameni inteligenti in capcana cu meritocratia. Am citit cartea-e bine scrisa e din sufletul autorului,insa nu poti sa proslavesti actuala China. Nu e un model de urmat, fereasca-ne Dumnezeu sa ajunga o putere mult prea mare China. Este o tara in care au incercat sa distruga valorile vechi-medicina chineza veche -noroc ca au resuscitat-o in ultimul ceas, au persecutat-omorit practicantii, adeptii Falun Gong si de exemplu eu nu am gasit nimic periculos in carticica lor-oficiala. Nu poti sa spui cu satisfactie: Uite CHINA este puternica si merita! Eu nu pot... Pot sa spun ca mostenirea Chinei cultura ei este impresionanta avem multe lucruri bune, ne putem imbogati spiritual. Putem lua exemplu de la ei-sa ne cautam si noi radacinile,o latura buna a conservatorismului...Ei au pastrat o scriere veche,noi ar trebui sa ne cautam scrierile sau semnele noastre stravechi sa demonstram ca la un moment poate a existat o limba straveche unica- unica din care pastram si noi cuvinte. Ziceau ca aramaica are rezonanta si creeaza modele complexe din particulele de nisip si in obiecte posibil, Masaru- japonezul scrie cuvinte pe sticle de apa si arata apoi cum influenteaza cuvintele rostite scrise sau gindite apa distilata... Frumos. Sint lucruri pe care le mai primeste si Domnul Roxin pe blogul lui. Trebuie sa avem mintea deschisa pentru gasirea dovezilor despre daci,cit mai adinc in istorie,despre noi ca popor. gindim dezbatem,oferim informatii, unii sint mai saritori in a da ajutor.
http://www.youtube.com/watch?v=NNVrmW0VL2I
http://www.youtube.com/watch?v=GufTbOxM9qE
Eu sint preocupata de ceea ce am prezentat mai sus,asta nu inseamna ca ma doare in cot de cauza dacica. Poate voi merge in padurea mea natala sa cint asa khoomii sau Muzica Mariei Lataretu (cea mai proasta interpretare probabil)sau doine (cam oltenesti)sau merg fara turma de oameni in padurea Baciu. Ati fost noaptea intr-un cimitir? exercitiu de incredere. Nu are nimeni de gind sa va faca rau, poate numai niste hoti vii...In cimitir se auzea prin intuneric:-Vai draga de ea... da-o s-o mai pup putin. -Bag-o odata.-Bine...(citeva minute_mai tirziu)- Scoate-o s-o mai pup putin.Bine acum poti s-o bagi la loc....-Da-o s-o mai pup.(2 babe ingropau o pisica).
Sa nu ne enervam pentru ca..sint atitea lucruri interesante -frumoase fiecare dupa parere- care ne asteapta sa le descoperim cit mai avem timp. Si daca vine un cutremur devastator peste Romania? Ramine de vazut. Este plauzibil. Cadou de la dragonul de apa. Vin Dumnezeu, Geea, Universul, conducatorii Pleiadelor sau Andromedei, Zamolxis, Isus Dromichete, vedem noi cine ne apara...Pamintul care ingroapa ne pune alaturi de stramosi si asta e de bine.

Armand spunea...

Mai există un număr, chiar două, cu levitația, dar în Brazilia, spre seară, trucul cu mingea, levitația în fața statuii ...

Anonim spunea...

Cred ca aveam cam 14 ani cand a venit in piata Obor un cort cu circul. Se aratau oamenilor curiosi tot felul de ciudateni : femeia cu barba, oameni pitici , surori siameze,un baiat fara membre si un fachir. Fachirul calca pe sticla pisata ,pe cuie si plutea in aer.Imi reamintesc bine pentru ca stateam in primul rand chiar langa scena.La un moment dat mi-a facut demn sa vin la el .Si asistenta lui m-a pus sa-l tin de brate si vreau sa va spun ca m-a ridicat usor de la sol cam o palma si mai stiu ca nu am avut sentimentul de frica ,ci un calm m-a cuprins care mi-a dat siguranta.Cand am coborat a cerut sa fie verificat si multi au pasit pe scena si au cautat cabluri sau alceva, dar nu au gasit nimic.Mai tarziu am citit despre levitatie,atunci nu stiam nimic.Acum am peste 50 de ani,deci ce v-am povestit se petrecea prin anii '80.

Unknown spunea...

Femomenul de levitatie exista si e ceva destul de real, forta gravitationala poate fi invinsa iar un fapt concret ar fi aparatul biologului rus Vladimir Grebenikov,insa mai recent la noi in tara a fost inventat de dl.Justin Capra, insa acest aparat se foloseste la ora actuala in aviatie pentru sustinerea sau mai bine zis reducerea la minim sau chiar aproape de 0 greutatea cutiei negre in caz de prabusire.Si armata este dotata cu masini cu levitatie insa nu le scot la iveala din motive clare de inteles.
Dar de trenul din China ce aveti de spus? Nici asta nu e real?
Eu nu am vazut filmatul si nici nu ma intereseaza insa stiu ca exista acest fenomen si in viitorul apropiat daca nu or sa ne prosteasca si mai tare levitatia va fi la indemina tuturor,si cred ca energia si alimentele fiecare om va fi capabil sa si le produca singur.
Important este sa vrem.