marți, 16 iulie 2013

Budapesta cheltuiește un milion de dolari ca să promoveze “Ungaria Mare” in SUA. Scandalul antiromanesc de la Smithsonian Folklife Festival

EXCLUSIV Dan Tanasa Ro, in atentia SRI, SIE si MAE: Budapesta cheltuiește un milion de dolari ca să promoveze “Ungaria Mare” in SUA. Scandalul antiromanesc de la Smithsonian Folklife Festival. GALERIE FOTO 

Comunitatea românească din SUA a fost neplăcut surprinsă zilele trecute după ce câțiva dintre membrii săi, unii chiar cetățeni americani, au fost agresați la Washington pentru faptul că au fost observați purtând culorile drapelului românesc la un festival ce se dorea a promova Ungaria cu tradiții transilvănene. Afacerea de propagadana antiromaneasca costat Ungaria 1.000.000 de dolari. Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei nu a schitat, pana acum, nici o reactie. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Simnte cineva aceeasi envoie de a voma ca mine?

ile spunea...

De aceea Voronin isi permite sa spuna despre Basescu ca suna la CHISINAU si seara si cind e beat, tot de aceea e huiduit Basescu la Chisinau. De aceea Ungaria nu mai are biroul FMI pe teritoriul ei pentru ca au mai multa coloana decit romanii. Isarescu si Lagarde acum la TV. Romania din nou, nu stie daca sa mearga in continuare cu nemtii sau sa se intoarca spasita la rusi. Deja vu.

ile spunea...

ADEVARUL DINTR-UN BANC : Toti amiralii fortelor NATO reuniti pe un mare vas in mijlocul oceanului, pentru a proba calitatile lor si ale armatelor lor. Fiecare amiral trebuind sa trimita un subordonat destoinic sa-i pescuiasca ceasul din apa plina de rechini infometati, amiralul roman se infurie : Eu ies din joc, la noi asta-i treaba de femei.- Ce narozenie frate-zic ceilalti.- Vreti sa va demonstrez? Ion, vino aici! Sari si adu-mi ceasul asta din apa!- Sa sara ma-ta!
Adaptat putin bancul insa mi-l inchipui pe Basescu... De ce oare vrea el sa mareasca pensiile militatrilor dupa ce si-a batut joc de ei, cred ca inteleg. De ce apare Dogaru,un om care pare interesant,istoric in armata?,de fapt maestru in dezinformare dupa parerea mea, dar de ce apare tocmai acum? MI se parea logic sa-l invite pe Streinu pentru a ne explica subtilitatile razboiului geofizic: cum apar tornade la Vama Veche sau cum in lunile seceteoase ploua zdravan cel putin de 2 ori pe saptamina. Morala povestii: ni se pregateste ceva de catre oameni importanti,insa niciunii nu avem habar ce ne pregatesc natura in colaborare cu Universul. FMI cu gura doamnei Lagarde considera ca in Romania avem resurse pe care trebuie sa le exploatam iar Basescu creste pensiile militarilor. Nu de astea vorbea femeia...Resursele umane. Riul, ramul...Asa sa fie!
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15199294-video-fenomen-meteorologic-rar-tornada-vama-veche.htm