marți, 2 iulie 2013

Începem filmările la al doilea documentar pe 2013: Fabuloasa istorie antică din Carpați

În curând începem filmările la al doilea documentar la care vom lucra în această vară - "Fabuloasa istorie antică din Carpați". Acest film va fi primul episod dintr-o serie de cel puțin 5 filme documentare prin care vom aduce la lumină istoria uimitoare și vestigiile unice din zona carpato-danubiano-pontică, dovezi ale primordialității în ceea ce putem numi, fără exagerare, Vatra Vechii Europe.

Acest proiect este sponsorizat integral de AD Auto Total, cel mai mare importator și distribuitor de piese auto din România ( http://www.autototal.ro/index.php ).


Mulțumim pe această cale conducerii AD Auto Total pentru implicarea în redescoperirea istoriei noastre. Iată că se poate, iată că întâlnim tot mai mulți oameni cărora nu numai că le pasă, dar și fac lucruri importante pentru noi toți!

Revenim cu detalii...

Asociația Geto-Dacii
http://www.geto-dacii.ro/

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/  

8 comentarii:

Unknown spunea...

"Istoria antica din Carpati". Un titlu simplu, normal. " Fabuloasa"???? Suna un pic prea mult a OTV...dar daca dvs va place...

Lucia spunea...

Dragii mei,va doresc mult succes si multa inspiratie in toate...
Multumesc din inima tuturor oamenilor care aleg constient sa fie alaturi de echipa ta,Daniel...sa va ofere sprijin in orice fel...ce Suflete minunate de DACI ADEVARATI!Ce dovada mai frumoasa decat asta,ca SPIRITUL DACIC RENASTE IN NOI,IN PREZENT...
Vor mai veni alaturi de voi si altii...Ma bucur sa va vad fericiti,cu un zambet frumos pe fetele voastre...tot ce faceti izvoraste din Inima voastra,e din Iubire fata de semeni,fata de Neam si tara...e pentru binele suprem al tuturor...Multumesc, Cavaleri Daci!Sa fiti toti binecuvantati.

Nicolae spunea...

Apai domnule necunoscut,de la miezul noptii,io cred ca istoria noastra e chiar asa FABULOASA,iar daca mai zice si domnul Roxin,ca stie el mai multe despre toate astea,atunci asa este...e mai mult decat antica...lasa otv-ul in plata Domnului,ca aici se discuta treburi serioase...ti-o zice un om din Ardeal,care multumeste la domnul Daniel Roxin pentru eforturile depuse in cautarea adevarului.Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate la toata familia dumitale,ca si io am nepoti si prin oameni ca voi,sper ca ei vor avea un viitor mai bun p-acilea...
Si cum zice doamna Lucia mai sus,binecuvantati sa fiti de Dumnezeu cu de toate si sa traiti o viata cat mai frumoasa si mai lunga ca sa puneti tara asta pe picioare...io mai am oleaca de trait,dara cei ce vin dupa mine,sa deie Domnul sa va urmeze voua.
Doamne ajuta-ne la toti.

Bibliotecarul spunea...

pe 26-27 luna asta plec cu un grup de prieteni pentru a cerceta o anumita zona din bucegi. am fost si anul trecut de 2 ori. astazi studiind una din pozele de anul trecut am mai descoperit o statuie impozanta in munti. de abia astept sa urc pe munte.

cristi spunea...

datorita acestui fapt voi deveni clientul firmei AD auto Total. Sa le dea Domnul succes in afaceri!

cristi spunea...

Este fabuloasa pentru ca este...fabuloasa.Descoperirile vor zdruncina din temelii facatura iezuita.Este agitatie mare in ordinul sutanelor. Incet dar sigur se indeplinesc previziunile...cele pozitive, asa ca fiti fericiti. Pentru asta inca un citat:"peste tot în lume, investitorii renunţă într-un ritm frenetic la obligaţiunile americane, indiferent dacă au rating recomandat investiţiilor sau sunt cotate în categoria „junk“, iar vânzările ar putea continua în această săptămână după ce devine clară amploarea pierderilor recente, scrie agenţia de ştiri Reuters. Investitorii nu au renunţat însă la fondurile japoneze de acţiuni, investind în acestea 500 de milioane de dolari".
E clar ca li se mai pune de una. Suntem curiosi sa vedem ce.

Anonim spunea...

Domnule Nicolae din Ardeal, eu va urez multa sanatate si ani multi in continuare si fericiti si sa dea Dumnezeu sa vedeti cu ochii dvs nesfarsite lucruri bune, alaturi de copii si de nepoti.
Daniel, tie, sanatate si fericire exact FARA LIMITE!!!

Nicolae spunea...

Apai va multumesc pentru urarile de bine stimate domn,sa dea Dumnezeu la toti sa vada si sa traiasca toate schimbarile pozitive din tara asta minunata.
Io le-oi vedea cu siguranta,ca o fi pe pamant,sau de acolo,din Cer,asta ramane de vazut...
Numa bine la toti care trec p-aci!
Domnul fie cu voi!