marți, 23 iulie 2013

Trei medalii de bronz pentru România la Olimpiada Internaţională de Biologie


Elevii români au câştigat trei medalii de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie, desfăşurată Elveţia, la Berna, performanţa fiind similară celei realizate la ediţia de anul trecut a competiţiei, informează Ministerul Educaţiei.

Cei trei medaliaţi sunt Oana Elena Băran (de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Vlad Coşoreanu (Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanţa) şi Cristian Alexandru Bolunduţ (Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca), câştigător al unei medalii bronz şi la ediţia precedentă, precizează sursa citată.

Olimpiada Internaţională de Biologie, aflată la a 24-a ediţie, a reunit 240 de concurenţi din 60 de ţări, în perioada 14-20 iulie. Olimpicii români au revenit în ţară duminică, la 15.30, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Sursa:http://adevarul.ro/news/eveniment/trei-medalii-bronz-romania-olimpiada-internationala-biologie-1_51ebba90c7b855ff565ca61f/index.html

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/  

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari din nou!!!La fel ca si celor care au luat medalii la celelalte olimpiade sa le recunoastem meritele si sa fim constienti ca printre ei se afla viitorii medaliati la saloanele de inventica.Amintiti-va de doamna care a descoperit desfacerea propolisului in apa si a creat un medicament naturist care a luat premiu sau cum ai nostri castiga in fiecare an nenumarate premii la toate categoriile la salonul de inventica de la Bruxelles.Uite, acestia sunt oamenii nostri!!!Sa ne traiti, dragilor si va multumim pentru efort si pentru rezultate!!!

Anonim spunea...

Felicitari acestor copii minunati, felicitari parintilor lor fericiti si felicitari profesorilor care i-au indrumat, ajutat, incurajat, i-au sustinut, care au trait emotiile concursului si s-au bucurat pentru ei!

Gerula spunea...

Si mai spun occidentalii ca noi suntem BARBARI.

Rhoda spunea...

Cinste Lor !Sa nu ne mai fie Rusine ca ..Suntem Romani !