joi, 19 septembrie 2013

De ce suntem săraci când avem o țară atât de bogată?


Sarmana tara bogata cu oameni saraci!

De ce sint romanii saraci in conditiile in care Romania este una dintre cele mai bogate tari din lume?
Din cauza ca bogatiile Romaniei au fost date pe nimic altor state sau jefuitorilor de state, de catre politicienii ticalosi.

Bogatiile tarii au fost date in exploatare prin contracte oneroase, dezavantajoase pentru Romania pentru ca sistemul a facut posibil acest lucru, pentru ca tara e condusa de partide care nu sint altceva decit gasti de interlopi, mafioti, gangsteri pusi pe furt si spagi.

Contractele se pot negocia cu redevente de peste 50% in favoarea statului, sau cu doar 5-6% pentru stat si restul sub forma de spagi pentru politicieni.

Am vizitat Norvegia in aceasta vara si Canada in urma cu citiva ani – am luat contact cu realitatile acestor tari. Am fost contrariat de ceea ce se intimpla in aceste tari si mai ales am fost tentat sa fac o paralela cu Romania. Iata pe scurt concluziile mele:

NORVEGIA este exemplul “asa DA”. Am fost uimit sa vad bunastare si civilizatie intr-o tara cu doar 5 milioane de locuitori care nu are o clima blinda, nu are conditii de agricultura si are bogatii minerale comparabile cu Romania. La total, cu siguranta Romania a fost favorizata de Dumnezeu comparativ cu Norvegia si totusi… In Norvegia salariul mediu este de 4.300 euro, iar in Romania nici 400 euro/luna !!! Norvegia nu are datorii, ba din contra, are rezerve, economii uriase de bani in timp ce Romania e datoare vinduta. In Norvegia nu exista oameni saraci in timp ce in Romania aproape 50% din populatie traieste sub pragul de saracie. Oare de ce? Am cautat, am studiat si iata ce am gasit:

Norvegia cere companiilor internationale circa 70% din profiturile rezultate pentru drepturile de a extrage si a vinde petrolul norvegian. Practic, pentru fiecare 100 de dolari pe care companii precum Exxon Mobil sau British Petroleum ii obtin in Norvegia, guvernul statului in cauza primeste 70 de dolari. Acesti bani, ulterior, se intorc sub forma de investitii catre populatia Norvegiei.

Un director al Ministerului Energiei si Petrolului din Norvegia a explicat foarte bine filozofia tarii in ceea ce priveste exploatarea acestei bogatii naturale. “Statul (Norvegian) opereaza pe principiul ca firmele internationale ofera ajutor in exploatarea resurselor naturale dar, intr-un final, petrolul apartine natiunii”.

CANADA este exemplul “asa NU”. Canada, o tara mult mai bogata in resurse minerale, o tara cu rezerve mult mai mari de petrol decit Norvegia, nu se ridica nici pe departe la nivelul de trai din Norvegia cu toate ca bogatiile tarii i-ar permite. In Canada, peste 1,5 milioane de oameni (5% din populatie) traiesc sub pragul de saracie!!! Canada este a treia tara in lume ca rezerve de petrol, insa provincia Alberta taie fonduri din educatie si sanatate, in timp ce, per total, datoriile externe ale Canadei se ridica la peste 600 miliarde de dolari canadieni. Cum se poate ca provincia Alberta, atat de bogata in petrol, sa reduca fondurile scolilor, invatamantului si sanatatii – lucru care se intampla de ani buni si in Romania, in conditiile in care “se scalda” in petrol? Simplu – de bogatiile Canadei si Romaniei nu profita popoarele acestor tari ci gastile de politicieni transpartinici si jefuitorii de tari in timp ce in Norvegia, grosul acestor bogatii se regasesc in nivelul de trai al poporului norvegian.

Sunt multe diferente intre Norvegia, Canada si Romania, diferente care pot explica de ce Norvegia este atat de bogata, Canada nu atat cat ar putea, iar Romania… ce sa mai vorbim…

Cea mai importanta diferenta intre aceste trei tari, este aceasta: redeventele pe care le primesc statele in cauza. Redeventele reprezinta sumele de bani pe care guvernele le cer companiilor de exploatare pentru permisiunea de a extrage bogatiile naturale ale subsolului. In vreme ce politicienii romani si canadieni negociaza contractele de exploatare in folosul lor propriu, politicienii norvegieni negociaza in folosul poporului norvegian !!!
Si acum, PARADOXUL: pe 9 septembrie au fost alegeri in Norvegia, iar poporul norvegian a votat impotriva guvernului de stinga aflat la putere!!! De ce? Nu o sa va vina sa credeti: poporul ii considera pe cei de stinga, incompetenti, prosti ! Degeaba sint cinstiti daca sint prosti!

AI NOSTRI SINT SI BANDITI SI PROSTI SI TRADATORI… toti !

Ce trebuie sa facem noi? Sa ii schimbam pe hotii, incompetentii si tradatorii de stinga cu cei de centru sau cu cei de dreapta, sau sa scapam tara pe veci de aceasta ciuma numita POLITICIAN ???

Sau, poate ca meritam sa fim saraci pentru ca sintem un popor slab, las si sado-masochist….

Laurentiu Primo
Presedintele Miscarii Meritocrate
http://meritocratia.ro/ 

36 de comentarii:

Anonim spunea...

"Ce trebuie sa facem noi?" Sa ne uitam bine si atent la Islanda. Daca (mai) suntem capabili, daca nu ne-au invrajbit definitiv... Si daca nu putem toti face asta, macar sa nu-i incurcam pe cei care ar fi dispusi s-o faca.

Sefora spunea...

Buna seara.
Pana acum nu exista nici un comentariu la acest articol si de obicei incerc sa cunosc opinia mai multora pentru a-mi forma o parere oarecum corecta.
Domnul Primo face aici o comparatie intre trei state care sunt privite complet diferit in lume ,mai ales de acei alesi de soarta sa stabileasca care popor si care stat merita sa fie considerat "spuma" natiunilor.
Imi pare rau sa fac aici acest comentariu,dar poporul roman,indiferent in ce tara extra bogata ar locui ,nici odata nu va avea trecerea pe care o are Norvegia in fata natiunilor,si nici chiar Canada,care este stoarsa suficient de coroana britanica.De ce?Ma intreb deseori de ce si va intreb si pe dvs. de ce?Imi pare ciudat ca un om ca Domnul Laurentiu Primo sa nu cunoasca un raspuns la aceasta intrebare simpla :de ce?Am incercat sa-mi raspund singura la aceasta intrebare si cred ca am gasit raspunsul corect.Se tot da vina ba pe regim,ba pe popor care-i las,fricos si,iata ,aflu ca suntem si sado-masochisti.Poate exista un oarecare adevar in toate astea,dar pe mine acestea nu m-au satisfacut si in continuare caut un raspuns.Ma intreb de ce toate persoanele asemanatoare ca pozitie sociala cu domnul Laurentiu Primo,nu comenteaza si despre INTERESELE celor ce se declara mari puteri care-si permit sa dirijeze drumul diferitelor natiuni prin metode nu prea ortodoxe,metode care duc in timp la slabirea acelor natiuni?
As vrea sa fac aici referire la Ceausescu si clica lui...Nu fac politica,nu am fost comunista,si in prezent nu am nici o orientare politica,dar dupa cum m-a dus pe mine mintea,eu am realizat ca in anii in care fiecare cetatean roman il blama pe Ceausescu,s-a incercat sa fim oarecum condusi pe un drum ...independent.Sa fim si noi un popor si o tara cu drepturi depline de a ne conduce cum vrem si va rog raspundeti-mi la intrebarea:am fost lasati sa ne conducem cum vrem?Mie mi se pare foarte limpede ca anumite popoare de pe aceasta planeta nu vor fi lasate niciodata sa traiasca liber,independent si doar cu simpla dorinta de a colabora cu
cine vor.Interesele marilor puteri sunt prioritare si popoare ca poporul roman nu va fi lasat sa- si dezvolte o economie asa cum se intampla in Norvegia.Sa nu-mi spuneti mie ca nu ati observat ca statele nordice scandinave au o alta "trecere " in fata lumii,poate si pentru ca sunt monarhii.Nu sunt adepta monarhiilor,dar am observat ca toate statele cu monarhi o duc bine,cu mult mai bine decat le-ar justifica economiile statelor respective.Asta arata ceva,domnilor.Ma intorc la INTERESELE statelor asa zise puternica...aceste interese determina ca un stat sa aiba standard ridicat de viata,nici decum ca ei ar fi "buricul pamantului"Si apoi sa nu uitati ca si Norvegia face parte din statele care beneficiaza de talhariile asupra altor state,cum ar fi chiar Romania.Apoi stiti cumva ca mare parte din rezerva de aur a Norvegiei provine din aurul extras ,exploatat de habsburgi din Ardeal? Monarhiile de sute de ani jefuiesc state ca Romania si continua sa jefuiasca.
Da,avem politicieni corupti,si probabil ca si urmatorii tot asa vor fi.Atata timp cat asupra unor state ca Romania se fac presiuni din partea altor state asa zise puternice,nu se va permite ca standardul de viata sa fie ridicat la fel ca in exemplul domnului Laurentiu Primo.
Este usor sa blamam un popor determinat de veacuri de asa zisele puteri sa devina slab,fricos si mai stiu eu cum ii credeti,dar de ce nu incercati sa vedeti adevarul,domnilor.Nu vom fi lasati niciodata sa ne dezvoltam si sa ne bucuram de bogatiile acestui pamant romanesc.Sunt INTERESE prea mari aici ca un amarat de popor pasnic sa traiasca conforma Norvegiei.
Mai treziti-va si cautati cu adevarat ADEVARUL.
O seara buna tuturor,Sefora



Anonim spunea...

sa fii iubit: marea majoritate spun bogdaproste daca au de munca pe un salariu de 200 eu!

Romania are resurse chiar mai mari decat se cunoaste, in vremea lui Ceausescu au fast facute prospectiuni in cateva mii de locuri.

Unknown spunea...

pentru ca nu exista companii care sa "suga" toate bogatiile iar averea se regaste in bunastarea populatiei nu a unor companii.

Anonim spunea...

Sefora are dreptate ! de cind sintem sado.m......? asta NU e bine spus. ????? Revizuesteti vocabularul L. P. Pe linga ca ne compari cu totii.....si esti asa negativ ... Romania este unica in felul ei ! Ce a fost a trecut ! Traim in alta mentalitate in conditii diferite, mult mai liberi ....... Daca fiecare ar contribui numai cu cinstea, respect fata de cei din jur, ar fi un progres ! Daca fiecare sar concentra la lucruri pozitive care se pot face ...? Am vazut pompieri care curata santuri, maldare de gunoaie in paduri, defrisari, copiii care traesc pe drumuri, sate abandonate e tot vina politicienilor ? Citi oameni sint si citi politicieni sint ?Care din actori si cintareti pe care iati facut populari au iesit sa cinte Desteaptate Romane? Exista un inlocuitor care sa ia cirma ? Respectul incepe cu tine insusi ! respect pentru familie I respect ptr. alti/ ai grija de natura care iti da viata ? multumesti lui dumnezeu ca esti cum esti ? Sintem inzestrati ! Romani cistiga la competiti de mate. chimie, astrologie, inventii care beneficiaza lumea, nu numai romania. Cite premii au primit lenesi, birfitorii mincinosi........Romani sint destepti Daca oferi conditi si ai bunavointa totul se poate rezolva. Te rog L P nu mai face pe nimeni s m !

Spirit Liber spunea...

Eu il vreau pe dl Radu Moraru zilnic cu comentarii la tine pe blog pentru ca are multe de zis.Vreau sa le aud(citesc) pe toate si in special toate tipurile de manipulare mass media care se fac pentru ca dlui le cunoaste.Este bine sa le cunoastem toti.Vreau pareri avizate de specialisti care lucreaza in armata care sa vina aici alaturi de tine si sa ii invete pe oameni care sunt tehnicile de manipulare a populatiei si cum se evita ele.Ceva ce trebuie sa stiti toti:CARE CUM A AJUNS IN AMERICA, DIN CEI CARE SUNT IN POLITICA A FOST SUPUS LA NISTE TEHNICI DE INDUCTIE IN SUBCONSTIENT A UNOR PROGRAME SPECIALE.CE VEDETI ACUM LA TV SUNT EFECTIV NISTE MINTI ROBOTIZATE.Mai concret,ca exemplu, cei care sunt alesi in armata sa participe la cursuri de specializare in straintate sunt tinuti treji cateva zile, prin diferite tehnici, apoi li se da sa manance o cantitate imensa de mancare sau infima apoi, la fel cu lichide etc.Asta urmareste ca, corpul omenesc al lor sa nu mai raspunda in mod obisnuit la stimuli.In mod normal, de la Dumnezeu exista o conexiune automata intre creier, constient si inconstient.Adica, spre exemplu, miscarile automate ale intestinelor dvs nu le puteti controla decat dupa un timp de practica, intai prin palpari, ascultari cu stetoscopul, respiratii, apoi contractii constiente a unor anumite grupe de muschi.Tehnicile de manipulare a soldatilor urmaresc un fel de compartimentare, sectionare a comenzilor de la creier si de infiltrare a unor comenzi intre fragmente de actiuni.Va imaginati ca acel soldat, ofiter etc dupa cele 4 sau mai multe zile de nesomn POATE SUPORTA SI ALTE TEHNICI DE CARE APOI NICIODATA SA NU ISI MAI AMINTEASCA.
Cum va dati seama ca s-a facut ceva "necurat" asupra dvs?Apare senzatia de ameteala si/sau de voma.Atentie!!!Aceste senzatii le puteti avea si intr-o biserica in cazul in care preotul nu e preot ci un angajat al anumitor servicii.Nu ne legam de biserica sau de minunatia slujbelor eu va pun doar in tema cu mizeriile pe care le fac unii chiar si acolo.Deci, atentie, ati simtit ca ametiti plecati imediat de acolo, inseamna ca e ceva in neregula!!!(mai poate aparea o senzatie ca o plutire, asta e si mai grav, dupa ameteala inseamna ca lucratura a avut efect asupra dvs)

Spirit Liber spunea...

Mai am ceva de zis: 100% s-a actionat si electronic si chimic si in alte feluri asupra tuturor manifestantilor.Se da continuu zi si noapte de cel putin doua saptamani cu chemtrails-uri iar asupra grupurilor de manifestanti se orienteaza anumite dispozitive care emit niste unde electromagnetice pe frecventele care stimuleaza manifestarile joase, de exemplu agresivitate.Netrebnicii s-au folosit de orice in lupta asta mizerabila.Doamne, arunca-i odata dintre noi pentru totdeauna!!!

bunica spunea...

Sunteti pesimista, Sefora!... si unele concluzii sunt total gresite! Unele state sunt puternice si o duc bine nu din cauza ca sunt monarhii!Aceste state au cateva sute de ani de experienta "extractiva" din colonii, au extras si sufletul din coloniile ocupate!Romania nu a fost stat colonialist si nici colonie, desi a fost stoarsa ca si cum ar fi fost. Romania este foarte bogata si cea mai mare bogatie ati vazut-o la manifestatiile din aceste zile. Tarile care au fost lasate sa evolueze pe modelul capitalist au avut o dezvoltare liniara neintrerupta, ascendenta, prin acumulari continue, in timp ce Romaniei i s-a fracturat fara dorinta ei acest traseu sim in 1945 a fost supusa experimentului "schimbarii" prin trecerea la modelului socialist. Cand, dupa 40 de ani, a inceput sa inregistreze o crestere evidenta iar i s-a fracturat traseul si a fost supusa iar "schimbarii" fiind trimisa ca sa ia capitalismul de la capat.De aici rezulta ca dezvoltarea capitalista a Romaniei se reduce la cca mai putin 100 de ani, daca luam in considerare si experienta acumulata intre 1880 1944. Nici o tara, oricat de bogata ar fi, nu poate inregistra vreun progres daca dezvoltarea ei economica schimba modelele din 50 in 50 de ani!Fiind plasata geografic la distanta egala fata de doua centre ideologice contrastante, Berlinul si Moskova, Romania nu va putea supravietui daca nu isi dezvolta cel mai performant sistem diplomatic care sa impace contrariile. Nu se poate compara Romania cu Finlanda pentru ca Finlanda nu a cunoscut presiunea marelui imperiu otoman timp de 500 de ani, iar pozitia ei geografica a scutit-o de a fi in calea navalitorilor.Ce pot face romanii? Sa isi uneasca fortele mintii(aurul inca insuficient exploatat!) si sa isi aleaga elitele inteligentei romanesti, profesionisti cu merite reale, racordati la cele mai avansate informatii stiintifice pe toate planurile.Si eu sunt pentru monarhie, da, dar regele romanilor sa fie cel pe care planeta l-a declarat "regele matematicii" sau la informaticii, sau al fizicii la olimpiadele mondiale. Un asemena "rege" va avea solutii pentru orice problema inclusiv pentru problemele sociale caci si acestea au un model matematic. Sa plece la profesia lor de baza TOTI cei care s-au cocotat in functii de decizie in stat, adusi pe val de jocul electoral, al caror CV dezvaluie avataruri de-a dreptul hazlii, precum fost "economist" la CAP si absolvent al unor scoli de doua luni in doua vericu vacanta la mijloc!! Sa se termine definitiv cu batjocorirea demnitatii Statului Roman mentinuta si din interior, cu popularizarea fara nici o minima responsabilitatea a unor regi, regi planetari, regi internationali, regi regionali, chiar cate doi regi la o familie, pe acelasi tron, care fac cu schimbul, imparati,imparatul tuturor, imparatul unora, printi si printese.
Romania este REPUBLICA iar seful statului este Presedintele.
Uzurparea functiei prezidentiale trebuie sa intre in atentia procuraturii. Romania se va redresa iar energia vitala a tarii sunt tinerii. Ei nu vor mai fi generatie de sacrificiu pentru ca nu mai vor sa fie!

Spirit Liber spunea...

Dnei Sefora: ati vorbit de monarhii.Ati auzit de sange albastru?Ati auzit ca pe pamant exista fiinte care au ALTFEL DE SANGE?Va rog porniti cautarile de aici, sunteti o doamna foarte inteligenta asa ca veti intelege.(+inca doua intrebari:)
1.ce fiinta isi distruge propriul pamant?
2.ce fiinta isi distruge propriul aer?
(ne gandim la faptul ca indiferent de cat de idiot e un om care face rau, stie ca, acel rau facut se rasfrange cumva si asupra lui)
Concluzii logice si de un absolut bun-simt.Cine poate rezista la aceste actiuni, de ce si in ce conditii?Care este scopul acestui jaf planetar, cine otraveste planeta cu:chemtrails-uri, ignitium, E-uri, seminte modificate genetic si de ce?
Alte intrebari de bun simt:Cine suntem noi ca popor si de ce de aici a pornit samanta pentru toate limbile vorbite cel putin in Europa, de ce in toate aceste limbi exista cel putin cateva sute de cuvinte provenite din limba noastra veche DAR IN LIMBA MAGHIARA NU EXISTA NICI MACAR UN CUVANT PROVENIT ASTFEL?
CINE SUNTEM NOI, CE INSEAMNA ARDEALUL, CINE SUNT UNGURII/MAGHIARII, DE CE A VENIT FIINTA NUMITA CHARLES EXACT IN INIMA ARDEALULUI EXACT ACOLO UNDE II MANANCA CAPUL SI SPINARILE SI PE UNGURI SI PE MAGHIARI LA NOI IN TARA NOASTRA SFANTA???CE CAUTA EXACT ACOLO SI DE CE?
CE LEGATURA EXISTA INTRE STIMULAREA FALSA DE TREZIRE LA A FACE RAU A MAGHIARILOR LA NOI IN TARA, VENIREA FIINTEI NUMITA CHARLES IN TARA NOASTRA, ADUCEREA GRUPURILOR PARAMILITARE UNGURESTI IN TARA NOASTRA EXACT IN ARDEAL?
DE CE A FOST SCOS DE LA NAFTALINA MOSUL ASA ZIS DE HOHENZOLERN (un nume ales asa de fenta sa sune mai pompos)???
DE CE DIN ISTORIA SCRISA DE ANTICI LEGAT DE CUCERIRILE ROMANE LIPSESTE EXACT CARTEA LEGATA DE DACIA???
SI,PUR SI SIMPLU, CINE SUNTEM NOI DE FAPT SI CINE VREA SA NE DISTRUGA CU ATATA INVERSUNARE?
Ca lectura suplimentara, va recomand afirmatiile parlamentarului norvegian despre buncarele de sub anumite tari cu toate detaliile si in mod cu totul special ce scrie deasupra galeriilor acelor buncare si ce fel de litere sunt acelea; atentie la detaliile legate de uniforma/le celor care pazesc acele buncare.
Sa nu uit:
-CE ESTE VARFUL OMU?
-CE ESTE SFINXUL?
-CE SUNT BABELE?
-CE E CU SCHELETELE UMANOIDE DE CCA 3 METRI DESCOPERITE LA BAZA BUCEGILOR?
-DE CE ANI LA RAND IN ZONA BUSTENI AU FOST ZILNIC MICI CUTREMURE?
-DE CE SUNT IMPANZITI MUNTII NOSTRI DE MILITARI SAU CE-OR FI EI?
-DE CE ACUM UN AN SAU DOI A FOST DAT LA TV UN AVION CU PILOT ISRAELIAN CARE DIN CAUZA CETSII S-A IZBIT DE UN VERSANT?CINE ERA, CE CAUTA, CINE II DADUSE VOIE?
-CE CAUTA NATO LA KOGALNICEANU?
-CE CAUTA ARMATA AMERICANA LA DEVESELU?
-CE ROST ARE MINIHARPUL (ARMA) IN DOBROGEA?
Daca suntem asa de "mici" si de "neinsemnati" de ce exista un interes atat de mare si asupra teritoriului nostru si o perversitate atat de mare de a ni se face atat de rau ca popor si ca indivizi?
Toti care cititi sunteti inteligenti.Logica este infailibila.Adevarul iese singur la lumina.Dar este INFRICOSATOR!!!Este scris si in Biblie in psalmii 63 si 67.
Mai zice pe acolo pe undeva "cine are urechi de auzit sa auda".Eu adaug "cine are ochi de vazut sa vada" iar cu creierele judecati dragii mei, toti!!!

Spirit Liber spunea...

Tot dnei Sefora si la fel ma adresez cu tot respectul: daca nu ati reusit sa patrundeti in toata profunzimea ce e scris in psalmii 63 si 67, astept intrebari.(stim ca s-a umblat mult si urat la Biblie, s-a scos, s-a tradus gresit intentionat, dar isi pastreaza spiritul).De trei lucruri nu ne putem indoi sigur:de existenta lui Dumnezeu Tatal, de maretia lui Iisus si de faptul ca spiritul Bibliei e viu.
Exista niste proverbe: "cunoaste adevarul si te va elibera" si "adevarul doare dar vindeca".(adica macar stim cum stam iar ce e de facut vedem pe parcurs).
Am observat ca aproape toata lumea care intra pe acest blog sa comenteze are un echilibru intre inteligenta, cunoastere si bun simt.In aceste conditii este imposibil si inevitabil SA NU INTELEGETI TOTI LA UN MOMENT DAT CE AM VRUT SA ZIC!!!

Spirit Liber spunea...

Raspunsul meu pentru anonim nr 1:
Noi trebuie sa facem urmatoarele lucruri:
-sa fim total constienti de tot ce e in jur, de tot ce scoatem pe gura si de toate actiunile noastre
-sa ne indeplinim cu toata constiinta si bunul simt indatoririle la serviciu si in familie
-sa alegem cu toata sinceritatea in fiecare secunda legat de orice domeniu doar aspectul/le pozitive
-sa ne pastram capetele pe umeri oricand
-sa nu credem nimic pana cand nu verificam cu propriile mijloace, asta insemnand chiar si cu intuitia, ceea ce ni se spune
-sa facem actiuni care sa demonstreze continuu cat suntem de sinceri cu noi insine
Daca fiecare dintre noi facem asta e bine.
Ex:daca vand un corn si vine un om si ma intreaba "e cu zahar", "e proaspat" sa ii zic adevarul indiferent daca poate pierd bani, castig altceva.Daca omul ala are diabet nu pot sa imi permit sa incalc regula respectului sanatatii lui.
Ceea ce trebuie remediat in momentul de fatsa in tara noastra si in lume este reabilitarea legii universale a iubirii si a respectului vietii.Asta inseamna vindecarea tuturor din toate pdv-urile.
Iubire si respect inseamna sacrificarea tuturor actiunilor egoiste de orice fel, care presupun de obicei beneficii materiale trecandu-se peste omenie.Ei asta, manifestarile egoiste trebuie sa inceteze per total.
Atentionare pentru toata lumea:securistii infiltrati sau orice fiinta asemanatoare lor, pe acest blog la comentarii, carcotesc INTOTDEAUNA la orice e bine, deci ori incearca sa ne faca mai pe ocolite prosti pe toti sau pe Daniel ori cauta sa induca indoiala in toate ideile pozitive, in reusita lor si in noi insine.Deci, cand vedeti asemenea comentarii sa stiti sigur de unde vin!!!
(sunt cateva sute de servicii secrete in tara+sute poate de loje masonice, deci din astia sunt cu carca dar se stie ca aceste fiinte au niste lacune mari de tot: nu au racordare la doi centri de baza ai fiintei:centrul spiritual si centrul afectiv, cu alte cuvinte ei nu cred in Dumnezeu si nu au capacitatea de a iubi, asa ca sunt extrem de usor de recunoscut)

Tudor spunea...

Munții noștri aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă…

un pic anonim spunea...

Putem gasi mai multe explicatii, pentru fiecare plan in parte. O luam cu economicu, gasim argumente super bazate pe teorii premiate cu Nobel, ca mijloacele de producie, ca forta de munca, etc.;o luam cu socialu, gasim si aici, ca suntem intr.un fel, ca suntem intr.un alt fel;o luam cu psihologicu aberam iarasi, ca suntem sado (aici a derapat rau Primo), ca suntem prosti, ca suntem lenesi si mai stiu eu ce; o luam cu finatele si dai iar, ca banii sunt aut, ca evaziunea ne mananca,etc.
Parerea mea: asa cum toate bolile au o cauza spirituala si problema noastra este spirituala! Avem conducatorii pe care ii meritam la momentul respectiv (pentru invatatura de minte!). Romanii nu voteaza, ce este o prezenta de sub 50% la orice alegeri. Noi nu vrem sa alegem...si atunci. Un exemplu, Bucurestiul a avut primari unu si unu! Te umfla rasu (din padure). Capitala a fost condusa de tig...pardon rromi?! In tara asta nici pe nume nu le mai poti spune! Si atunci cam ce doriti?
Boala spirituala se numeste: lipsa de altruism colectiv (in anumite cazuri individuale se regaseste caracterul frumos al romanului), divizare, nepasare,lipsa de credinta (ce credinta este aia care te face sa te calci pe cap la moaste!), bineinteles cultivate cu grija si alimentate de cunoscatori de afara si din interior, alogeni din retele bine stabilite...dar, ei fac ce ii lasam noi sa faca...si asta este LECTIA...un meam ce trebuie sa fie stindardul schimbarii nu poate avea o manifestare majoritar individualista, egotica, materialista...
Incepeti cu propria persoana...stiu, santem satui de asemenea directive, dar...asta este drumul!
Lumina si minte.

INCERTITUDINI spunea...

Suntem diferiți.
Este foarte bine!

salubris spunea...

@Tudore, nu te mai vaicari! Noi nu cersim nimanui nimic. Lasa poezia, atunci avea misiune militanta azi se recia defetist: Ceva este si adevarat- 1. Muntii sunt ai nostri;2. ei aur poarta. Personal cred ca altii cersesc pe la toate portile ci daca nu primesc de buna voie trec la mijloace mai convingatoare.
A propos, stii toata poezia? Spune mai departe, nu mai scoate din context ceea ce te otraveste. Daca asta ai dorit, sa stii ca romanii sunt vaccinati!

Sefora spunea...

Buna dimineata.
Pentru Bunica....
Din comentariul meu nu cred ca razbate pesimismul,ci mai de graba putina realitate invizibila altora.
In animite privinte spui si dumneata ce am spus si eu cu alte cuvinte,dar sa fiu inteleasa ,eu nu sunt adepta monarhiilor.Si ceia ce am vrut eu sa se inteleaga bine si corect este ca un popor mic cu o asa tara bogata nu va fi last niciodata sa se dezvolte singur si sa-si creeze drumul propriu.Intotdeauna asa zisele mari puteri vor impiedica un astfel de popor sa se evidentieze,decat sporadic si oarecum individual,ca premiantii nostri la concursuri si olimpiade,sau inovatii .Dar per general poporului nu i se va permite sa-si ridice standardul de viata.Aceasta este ideea de baza pe care imi pare mie ca multi o ocolesc sau o aburesc
O zi buna,Sefora

Sefora spunea...

Pentru Spirit liber....
Da,cunosc care este semnificatia "sangelui albastru"si am citit cate ceva care mi-a dat intelegerea ca aceasta-i cauza ca anumite tari monarhii sunt mai dezvoltate de cat majorotatea tarilor din lume.Tocmai pentru ca am inteles cum se face ca tarile monarhii au un standard de viata mai ridicat decat restul tarilor din lume,am facut referire la acest aspect.Intr-o oarecare privinta putem sa fim siguri ca aceste tari nu au o constiinta prea evoluata fata de nou,spre exemplu,ci altceva,inca necunoscut majoritatii populatiilor lumii,ii propulseaza pe culmile asa zisei civilizatii actuale.
In ce priveste tara noastra,da,eu am convingerea ca exista un INTERES enorm si nu prea bine dezvaluit inca,ca tara aceasta sa nu fie lasata sa se dezvolte.Imi pare rau ca multi nu pricep asta si blameaza mereu poporul,regimul si mai stiu eu ce altceva
Ti-am citit avertismentele si in mare parte sunt de acord.
Este intradevar nefiresc ca fiinta umana sa ajunga a-si distruge ambientul in care traieste ajungand chiar la autodistrugere.Si aceasta ,din cele ce am inteles,este deasemenea conectat cu existenta acelor fiinte ce se cred cu sange albastru.
Dar aceste subiecte depasesc continutul de la care s-au pornit comentariile.
Repet ceia ce am mai spus de multe ori: citit oameni buni,cititi orice si fiti atenti la ceia ce se dezvaluie si printre randuri.Abia atunci incepeti sa vedeti realitatea care ne inconjoara si nu cea virtuala in care suntem impinsi sa o consideram reala.
Din nou,va doresc o zi buna si multumesc Daniel ca ne permiti sa ne spunem parerea,Sefora

Anonim spunea...

Pentru Spirit Liber:
ar fi binevenita o detaliere a celor scrise in Psalmii 63 si 67(adica o traducere pe limba noastra a profanilor).
Eu cred ca Romania si romanii,daca nu apare o interventie din astral a PLEIADEENILOR-adevaratii creatori ai omului modern,aici,in stravechea DACIA-vor disparea in maximum 50-100 de ani....La distrugerea noastra ca stat,popor,natiune, se "lucreaza"de peste 2000 de ani!!!Si sa va spun si cine-s vinovatii(dupa parerea mea): Reptilienii,"perciunatii",khazarii si iudeo-masonii...
Astept dezvaluiri si detalieri de la "Spirit Liber".....

corul robilor spunea...

Ca sa nu se rataceasca nimeni, cititi radiografia facuta de un analist. Asa se vede de la un capat: http://www.revista22.ro/articol.php?id=31105
...si poate nu pierdeti din vedere pozitia Academiei si a Patriarhiei.
Romanii azi stiu CINE E DUMNEZEU.Nu se mai inchina nici la Sfinx nici la Babe, nu il cauta pe Dumnezeu la Omu. Nu intamplator a fost trimis la apostolie Sfantul Andrei, Intaiul Chemat, la getii din Pontul Euxin.Si... atentie... guvernatorul Pilat, las si tradator, era tot din Pont,sluga l-a-imparatul, santajabil de catre puterea locala. Daca cunoscatorii presupun ca asupra multimii pasnice si pruncilor care sug, se opereaza cu mijolace moderne, asupra altora,se folosesc mijloace mai concrete :
http://ortodoxintarafagarasului.wordpress.com/2013/09/17/atentie-crestini-au-inceput-sa-fie-atacate-de-oameni-mascati-schiturile-din-munti/

Ce faceau cuviosii noaptea, la ora 12? Pusesera genunchiul la rugaciune! Se stie ca ei traiesc, ca si Sfanta Teodora de la Sihla, in creierii muntilor, in gaurile pamantului, in post si rugaciune,pentru tara si popor si se roaga pentru liniste, pace si curatarea livezii de omizi si a lacului de broaste. Dece sunt deranjati din prostia si ignoranta lor niste natarai care, in loc sa sforaie langa Marsica, la ora aia, stau flamazi si se roaga cuiva care nu exista? Cine-i stie pe ei,cine stie de ei, izolati in creierul muntilor? De ce au venit sa ii bata, caci "pelerinii" nu s-au dus sa fure pt. ca nu aveau ce? De ce mascati? Cine ii trimite sa alunge pe nebunii astia(dupa Hristos!), ciorile astea din Carpati, cu parul? Genunchiul la rugaciune poate el ceva contra armelor sofisticate,contra minciunii si amanipularii? Postul poate el ceva? I-auziti: "Cand ridica Moise mainile sale il biruia pe Amalec si cand lasa jos mainile (de la rugaciune), Amalec biruia pe Israel". Dupa cum se vede, solutia e cunoscuta, verificata. Dar are tata acum "un Moise"? Pentru asta sa ne rugam, sa ne ridice Dumnezeu conducator si Va trimite!. DUpa primele manifestatii,s-a vazut ca era cautat conducatorul manifestantilor. In aceasta faza Dumnezeu nu trimite, ci face cernerea si aduna apele. La momentul potrivit va ridica si conducator. NU VA TEMETI! El va invinge impreuna cu ceata lui Flamazila,a lui Ochila, Setila, Pasari-lati-lungila si ceilalti marginalizati ai cetatii. A fost si va fi. SUS SA AVEM INIMILE!

mos Ion Roata spunea...

@Spirit Liber, nu te rataci!!!
CIne e liber detine ADEVARUL. Sa fii nu numai liber dar si sa si discernamant-laser, care sa stapaneasca interfata dintre minciuna si Adevar. Mixtura de Adevar si minciuna(stiinfico-fantastice)e greu de separat, dar nu imposibil. Hartia de turnesol este Cuvantul Adevarului- Cuvantul simplu, clar al lui Hristos. Sa nu ne intrebam ce cauta unii pe la noi de nu ne dau pace de 2000 de ani. Batranii stiu ca :"Tatarii navaleau in Moldva nu ca sa prade ci ca sa gaseasca >>Piatra alba<< si >>Trunchiul uscat<< (T. Kirileanu-"Stefan cel Mare si Sfant(Legende)-editia a III-a, Tipografia Manastirii Neamt, 1924. Despre ce piatra alba e vorba, aflam din Apocalipsa II,17. "Trunchiul uscat" sau >>Lemnul uscat<< este metafora Sfinei Cruci pe care a fost rastignit Hristos. Iti recomand ca medicament antiratacire sa iei in fiecare zi cate o lingurita din Vasile Lovinescu. Cu pretuire, mos Ion Roata

Anonim spunea...

Vina de a fi saraci ne revine in proportie de 99% noua insine.Obiceiul de a da vina pe altii pentru ceeeace face fiecare vine dintr-o educatie precara si in special din lipsa crasa de r e s p o n s a b i l i t a t e. Ne crestem copii cocolosindu-i in loc sa -i invatam ca vor avea propria lor viata si mai ales ca pentru a avea o viata bogata si frumoasa trebuie sa stie sa-si castige singuri painea si mai ales sa-si administreze timpul, banii,sanatatea.Daca vulturii ar trai precum oamenii puii lor nu ar mai zbura in inaltul cerului si ar fi muritori de foame de la prima generatie transfoprmandu-se poate in gaini,bune de jumului de adevaratii vulturi.Oameni buni treziti-va ,aveti deocamdata o singura viata si bucurati-va de ea traidu-o nu traindu-va ea pe voi.Asta inseamna sa va implicati ,sa va administrati singuri viata ,nu mai stati cu mana intisa la capul podului sa va dea cineva ceva de pomana.Atata timp cat veti fi comozi si asteptati altii sa va dea atunci nu va mirati ca acestia va vor da ceeace vor ei si mai ales cat vor ei.Viata este o lupta si au parte de ceeeace este mai bun in ea doar luptatorii.pomanagii se vor multumii doar cu firimiturile de la masa celor bogati.Va dau un exemplu de tara saraca si popor bogat Japonia.Pe un arhipelag stancos in bataia uraganelor japonezii au ridicat o civilizatie de invidiat.Pe un pamant binecuvantat de Dumnezeu romanii stau si isi plang de mila ,in loc sa-si ia soarta in maini si sa traiasca asa cum poate ar merita.Nu va mai lasati prostiti de cei care va conduc ,interesul lor este ca poporul sa fie supus si ascultator asta pentu ca ei sa nu dea socoteala pentru nemerniciile pe care le fac.Romani nu va fac bine revolutiile voi aveti nevoie de o mare r a s c o a l a,nemernicii care si-au batut joc de voi trebuie trasi in tepe .Pe bietul ceausescu ati reusi sa-l impuscati,cu voia voastra cu interesul altora,dar este un exemplu de ceeace patesc cei care isi bat joc de un popor.Credeti-ma ca cei care va conduc de 24 de ani merita o soarta mult mai crunta decat ceausecu si cel mai bine le-ar sta trasi in tepe si pusi pe granita tarii.Zi de zi prin toate mijloacele nenorocitii de conducatori isi bat joc de noi si cred ca nu vor plati nici ei nici urmasii lor,dar se inseala amarnic ceasul razbunarii poporului roman a venit,pentru ei sa nu aveti mila nici ei nu au avut mila de voi, copii vostrii ,batranii vostri.Doamne ocroteste-i pe romani !aaron

Anonim spunea...

Eminescu, Timpul, 26 mai 1882, în Opere, vol. XIII, pag. 125:

„Zilnicele atentate ale guvernanţilor asupra principiilor ce asigură dezvoltarea liniştită a unui popor să nu fie în stare a trezi rezistenţa tuturor elementelor sănătoase din ţară?”

Anonim spunea...

De ce nu incetam sa ne uitam in curtea ,,vecinului''???...noi am vrut ,,libertate'' si am primit..acum nu ne mai place!!!!Nu imi place nicidecum politica si daca as putea as da jos toata clasa politica....nu putem face nimic decat sa vorbim...toata lumea vorbeste...dar de muncit cine mai munceste???....vrem sa fim bogati ca alte tari....dar cred ca peste 50% din poporul nostru vrea bogatie peste noapte.....tara asta e vanduta de cand a cazut Ceausescu,eu nu am apucat sa traiesc acele vremuri,dar din cate am citit au fost si bune dar si rele....
Poate intr-o buna zi...dar nu prea curand sau poate niciodata o sa fim stapanii tarii noastre!!!
Armata e de partea lor(mancatorilor de ,,rahat''),politia,jandarmeria...ce sa faca un cetatean?..poate doi..trei sau zeci de mii daca nu e ajutat de ,,fortele de ordine'' ale acstei tari?....sa moara ca in '89?...si sa fie uitat?.....
Cati dintre voi care postati mesaje aici sau pe alte site-uri v-ati rugat macar o singura seara pt cei care si-au dat viata pentru libertatea noastra?.....Poporul e legat de maini si picioare daca nu e ajutat de fortele de ordine!!!
O zi bina va urez si sa nu ne mai uitam in gradina altora...si sa o facem pe a noastra cat mai frumoasa!

Anonim spunea...


,,Va veni o vreme – spunea Constantin Noica în știutul sau stil de
marca specific neliniștilor gândirii – când cel care se va dori salvat
întru cultura va trebui sa învețe românește”.

un pic anonim spunea...

Estem ceva cunoscatori pe aici! Totusi cine iese pe scena? O cale este cea scrisa de omu care semneaza corul robilor. Mainile sus...pentru rugaciune. Dupa care...de imitat domnitorii nostri initiati - IO!
S-au rugat si inainte si dupa! Deci...
Alooo, speriatii de serviciu, ma gandeam la manastiri!

Anonim spunea...

Dumnezeu a ales lucrurile care nu sunt ca sa faca de rusine pe cele ce sunt. Cum are sa se implineasca scriptura care zice ca "un copil ni se va naste, un fiu ni se va da" daca mai inainte nu ajungem precum un Bethleem?

„Şi tu, Betleeme Efrata, măcar că eşti prea mic între cetăţile de căpetenie ale lui Iuda, totuşi din tine Îmi va ieşi Cel ce va stăpâni peste Israel şi a cărui obârşie se suie până în vremuri străvechi, până în zilele veşniciei.”
Mica 5:2

Unde-i slabiciunea mare, acolo este si mult har.

Spirit Liber spunea...

Raspuns pentru persoana care vrea detalii legate de psalmi.Importanti sunt in intregime dar sensul lor real e "prins" doar daca omul care cauta adevarul a facut legatura intre mai multe informatii.Psalmul 63, pct 5 :"Grait-au, ca sa ascunda curse;spus-au:"Cine ne va vedea pe noi?"-Acum intrebarea mea pentru dvs e:unde sta minciuna cel mai bine ascunsa?Iar raspunsul este:la vedere.Acelasi psalm, pct 9:"Tulburatu-s-au toti cei ce i-au vazut pe ei;si s-a temut tot omul."Mai departe in psalmul 67, pct 23:"Zis-a Domnul:<<Din Vasan ii voi intoarce;intoarce-voi pe vrajmasii tai din adancurile marii."
Am certitudinea ca, desi am mentionat pasajele esentiale, nu ati inteles nimic.
Reluam, zice ca toti care i-au vazut pe ei s-au INFRICOSAT (deci arata terifiant), din prima parte de text intelegem ca totusi EI SUNT LA VEDERE si ca II VA INTOARCE DUMNEZEU DIN ADANCURILE MARII (de unde au venit).
Repetam din nou:
1.sunt la vedere (desi ei zic, "cine ne va vedea pe noi")
2.forma lor reala nu este ceea ce e "la vedere" dar e terifianta (vezi "toti cei ce i-au vazut s-au infricosat")
3.rasa lor reala vine "din adancurile marii"
Aviz credinciosilor care habar nu au despre ce e vorba: aceste fiinte au fost vazute in forma reala, cea terifianta, doar de persoane deosebit de credincioase, de obicei in chilii, in vietile sfintilor, se scrie despre calugari, calugarite care erau "munciti" de niste fiinte...
Intelegerea acestor lucruri depaseste o minte care e obisnuita sa gandeasca in niste tipare stricte.Afirmatiile mele toate sunt fondate pe fapte.Accept intotdeauna discutii doar cu persoane de bun simt, care stiu despre ce e vorba sau care nu stiu despre ce e vorba dar au intelepciunea sa ii asculte pe altii care stiu, si voi ignora total pe aceia care sunt porniti sa comenteze aiurea.Lucrurile astea sunt stiute de grade superioare din armata ca si de anumite persoane foarte evoluate spiritual care, prin credinta reala au acea "vedere cu duhul", asa ca, cu tot respectul, va rog pe unii dintre dvs, sa nu mai bateti campii.Am uitat sa spun ca din psalmul 63, pct 5 se intelege deosebit de clar ca" si s-a temut tot omul", DECI OAMENII CARE I-AU VAZUT S-AU TEMUT, FIINTELE PE CARE LE-AU VAZUT FIIND INFRICOSATOARE.Deci, ce a vazut tot omul de s-a temut?Fiinte care sunt la vedere, dar vedeti ca noi vedem multe lucruri in jur si nu ne temem, nu sunt infricosatoare, daca ele sunt intr-o forma pe care am vazut-o mereu de cand ne-am nascut si suntem obisnuiti cu ea.
Dna Sefora, mai trebuie citit legat de "sangele albastru", inca nu ati ajuns la radacina, la rezolvare.Sangele acela are altfel de rh, caracteristici total diferite.Nu e in sens figurat, e chiar diferit.Fie vorba intre noi, daca, cel putin teoretic, toti suntem oameni, de ce unii ar avea altfel de sange, total diferit?Mai mult decat atat, multi calugari nu doar ca au vazut dar si stiu ce e asta.Arsenie Boca a stiut mai multe; le-a si pictat pe peretele unei manastiri si au stat ascunse de preotul manastirii respective pana de curand, cand acea portiune ascunsa de un dulap a fost descoperita de o credincioasa.Daca e sa batem campii (ca sigur asa ganditi unii) atunci inseamna ca toti astia care am gasit acest adevar, toti, generali, calugari si altii suntem niste idioti.Plus oameni din alte tari, care si astia stiu, toti sunt idioti.Si, uite asa, in acest moment, din imensa majoritate a populatiei, suntem pe planeta din cei care stim, vreo cateva zeci de mii de "idioti".Plus Vaticanul, care tine ascunsa acest fapt.Intrebari?(de la oameni inteligenti va rog, care au pus lucrurile cap la cap).

Anonim spunea...

D-le Primo hai să ne măsurăm cuvintele.
Proşti nu suntem, Peste 50 % din oamenii de ştiinţă din CERN sunt români.
Prinţul Angliei zice mândru pe la Bbc ca se trage din neamul lui Vlad Ţepeş.
Hoţi nu mai mult ca alţii, când vorbeşti de un popor cel mai bun ar fi să vezi că nu am fost niciodată în istoriei cotropitori sau mai rău colonişti.
De laşi ....să-ţi fie ruşine domnule.

Spirit Liber spunea...

Dnei Sefora, am uitat inca ceva esential:am zis eu pe undeva cumva ca fiinta omeneasca isi distruge singura ambientul?Credeti ca fiinta omeneasca e capabila de asemenea perfidii si aberatii?Un om care otraveste aerul nu are creier sa gandeasca faptul ca si el respirandu-l asa otravit, moare?Si, daca otraveste pamantul si mananca de acolo, tot asa, moare?De aici nu rezulta decat doua concluzii:ori cei care fac asta au substante care ii fac imuni (antidot) ori nu ii afecteaza toxicitatea din aer si din pamant.DE CE???!!!(nu ii afecteaza)Va rog din suflet, puneti-va creierele la treaba.Daca unii ar dori sa ma intrebe ceva nepregatiti, le recomand intai sa citeasca acele carti de tehnica militara care se refera la: invizibilitatea navelor, a avioanelor; teleportarea pe care japonezii o cam studiau de acum cateva zeci de ani.
Si ultima intrebare pentru ora asta: ce om vrea sa se distruga pe el insusi?Hai sa zicem ca in viata asta a mea m-au urat niste oameni, am displacut cuiva, m-au jignit, ne-am lovit (e un mod de a exprima o concluzie) dar nu a vrut NICI UN OM PANA ACUM SA MA ANULEZE CA RASA!!!Dvs simtiti sa va anulati pe dvs insiva/ inseva total si definitiv ca rasa, ca pana la urma asta inseamna aer otravit, apa otravita, pamant otravit?Exista vreun om pe lumea asta care sa vrea sa se distruga pe el insusi (in afara de situatia in care e bolnav psihic sau sufera foarte tare?)Eu vad ca, ceea ce ni se face e deosebit de bine gandit, pus la punct cu toate detaliile (IN RAU), DAR FARA PIC DE MILA SAU DE COMPASIUNE.

Anonim spunea...

Daca vreti sa intelegeti cine sunteti... cautati cine au fost cei care le-au dat dacilor cate o palma peste scafarlie cand au fost in primejdie sa o ia razna si sa se dedulceasca la aur si toate cele, bogatii desarte. Intai Zalmoxe, anz nuahta, apoi Burebista sfatuit de nu stiu cine, aceiasi dintre care mai recenti Sofronie de la Cioara, apoi Arsenie Boca, Justin Parvu, cu toti Avva. Altfel de atingeri, cu toti aveau putinte mai putin obisnuite.

un timid spunea...

@Prietene, nu te rataci in trecutul foarte indepartat pentru ca e greu sa il stapanesti fara sa cazi in fantasmagorii. Nu ne rataci si pe noi cei care te citim.NE departam de subiect, cartoful fierbinte e ROsia Montana. Orice divertisment pe alaturi este diversiune. Cand se vor citi toate arhivele Vaticanului, cand marile biblioteci si arhive vor avea onestitatea de a da publicitatii documentele despre daci, pe care le au, cand se vor descifra toate tablitele de la Sinaia punem si de o tacla despre ce a vrut Burebista si Zamolxe. Sa nu facem afirmatii fara argumentatii!Sa auzim de bine!

Anonim spunea...

Pentru Spirit Liber:
Aveti mare dreptate,n-am inteles mai nimic in afara de urmatoarele:
1.Exista niste fiinte infricosatoare care vin din adancul marii (sau isi au originea acolo) pe care nu le pot vedea adevarata infatisare decat initiatii,calugarii....Pentru ca am mii si mii de intrebari sa va pun si spatiul,ca si timpul, nu va permit sa ne raspundeti,ma opresc la una:
-Ce vor aceste fiinte,ce urmaresc de fapt si daca stiti ce vor face?
Multumesc cu respect.

Anonim spunea...

@Prietene,
Cred ca fiecare este liber sa creada sau nu in teoria PLEIADEENII-Creatorii omului modern,aici in stravechea DA.KIA si in HARDEAL,Pamantul Sfant al Ramanilor,Pelasgilor,Tracilor,Dacilor ai caror urmasi suntem...Nu este o fantasmagorie ci o realitate faptul ca Reptilienii,"perciunatii"si iudeo-masonii "lucreaza "de peste 2000 de ani sa ne distruga....S-auzim numai de bine!

fanfan2 spunea...

Daniel Roxin ce bine ai zis / ai nostri sunt banditi, prosti si fara credinta.

Spirit Liber spunea...

Raspuns pentru anonim de la orele 18.44, 21 septembrie.
Ce se vede la ora actuala pe pamant este "opera" acelor fiinte.Ele vor deturnarea totala a tuturor fiintelor umane de la tot ce inseamna principiile armoniei si pozitivitatii, inrobirea totala a tuturor fiintelor umane, gruparea si controlul lor, apoi vor sa se instaureze ca stapani absoluti abia apoi sa isi arate adevaratele fetse, forme, etc.
Daca Daniel permite pe acest blog cele 1000 de alte intrebari ale dvs, eu am deschiderea sa raspund la ele.

Anonim spunea...

Pentru "Spirit Liber"
Revin cu rugamintea de a detalia(in limita posibilului)cu acordul Dlui. Roxin subiectul acelor "fiinte".Daca nu este posibil(din varii motive)am rugamintea de a-mi indica o adresa de e-mail prin care sa putem comunica(Subiectul mi se pare extrem de interesant si important in acelasi timp si eu unul, banuiesc ca are si o legatura cu PLEIADEENII...) Va multumesc anticipat cu respect.