duminică, 29 septembrie 2013

IMPORTANT: A apărut cartea "GENOMUL UMAN" care este dedicată studiului de paleogenetică făcut pentru stabilirea originii poporului român


În sfârșit, studiul de paleogenetică care a bulversat România anul trecut, odată cu prezentarea lui în filmul documentar Dacii - Adevăruri tulburătoare, a apărut tipărit și îl puteți comanda.

Conform cercetării făcute de dr. Georgeta Cardoș și prof. dr. dr. Alexander Rodewald, director al Institutului de Biologie Umană al Universității din Hamburg, se desprin câteva concluzii bulversante:


- se constată o continuitate de 3-4-5.000 ani a poporului român pe aceste meleaguri;

- se constată o înrudire mare a populației actuale de pe coastele Mării Mediterane (Turcia de astăzi) și din nordul Italiei cu populațiile de pe teritoriul României de acum 3-4-5.000, lucru care vorbește despre originea tracică și prototracică a acestor populații moderne din Turcia (turcii albi cu ochi albaștri) și Italia;

- se constată o înrudire genetică consistentă între populațiile de astăzi ale României și Bulgariei, ceea ce dovedește rădăcinile traco-geto-dacice comune ale populației celor două țări. Să nu uităm că Regii geto-daci Dromihete și Burebista stăpâneau pe ambele maluri ale Dunării, atât în România, cât și în Bulgaria de astăzi!

Ca o completare la ultima concluzie, vreau să precizez că în Bulgaria, din punct de vedere genetic, astăzi trăiesc foarte puțini bulgari autentici, urmașii bulgarilor din vechime. Este bine cunoscut faptul că Împăratul Vasile al II-lea al Bizanțului i-a masacrat pe mai toți bulgarii de atunci, la începutul secolului XI, fiind numit de altfel pentru această faptă Bulgaroctonul, adică omorâtorul de bulgari.

Prin urmare, deși atât în cazul românilor, cât și în cazul bulgarilor, există urme genetice și anumite influențe rămase de la cei care au trecut sau au stăpânit aceste zone, în decursul vremurilor, atât la nord cât și la sud de Dunăre s-a păstrat o consistentă populație de origine traco-geto-dacică ce a rezistat până astăzi.

Concluzia esențială care se desprinde din aceste cercetări științifice este aceea că NU NOI SUNTEM URMAȘII ROMEI și că, mai degrabă, o parte dintre italienii de astăzi sunt urmași ai tracilor din Carpați!

Daniel Roxin

Cartea poate fi comandată pe acest site:
http://www.cartespirituala.ro/product_info.php?products_id=4901&osCsid=21475c80163548f022ac3eeb830c0c46

sau la telefon: 0729 011 003, e-mail: getiaminor@yahoo.com


11 comentarii:

Andrei Stîngă spunea...

Mulțumesc.

Calirose spunea...

O traduceti si in engleza? O putem distribui in America si in tarile vorbitoare de limba engleza.
Contatati-ma: Dorinela2k@yahoo.com

Daniel Roxin spunea...

E tradusa si in engleza...

Anonim spunea...

Buna, cred ca ar fi trebuit sa se numeasca "genomul poporului roman", daca tot este vorba despre noi. Titlul pare a se referi la genom in general si nu iti atrage atentia ca este al unui popor anume. Pacat...

Anonim spunea...

...mi-ar placea sa ma intalnesc, la televiziunea lui Radu Moraru, cu vocea aceleia care rascolea tot ce aveam mai bun in noi, Tatiana Stepa...


Spirit Liber spunea...

E bine de stiut si unde esti de gasit, Daniel, concret.

Spirit Liber spunea...

Daniel, te rog, este bine de stiut, de avut si de recunoscut la tv si peste tot, care sunt semnele masonice (o carte, ceva) pe care si le fac mizerabilii astia intre ei ca sa fie clar ca lumina zilei; daca eu personal l-am vazut la tv pe nesimtitul de "mitroPILIT" Irineu de Oltenia la postul Oltenia Tv de Paste, anul trecut, facand semnul masonic de trei ori intr-un minut (in loc de semnul binecuvantarii) vreau sa putem recunoaste toate javrele spurcate care inca se misca printre noi.Asta de care iti zic e si prost si betiv (curvar inca n-am aflat) si nu l-a miscat nimeni din scaun.Tare l-as vrea zburat de acolo!!!Asta a dat ordin, ca au voie, sa fie facute fitilurile din lumanari sub forma de Tricolor (anul trecut) si la o luna dupa ce s-a facut asta in biserici (s-au vandut lumanari cu astfel de fitil pe care oamenii le-au ars) in zona unde maghiarii , ungurii au facut multa mizerie in tara noastra,tot astia maghiarii au ars steagul nostru si NIMENI NU A REACTIONAT.Am adus subiectul asta in discutie, desi l-am mai spus o data, pentru ca atentia sa fie marita pe toate detaliile legate de orice si de oriunde, ca astia ne musca de funduri in toate partile si nu s-au mai saturat toti!

Anonim spunea...

as traduce-o in italiana dar cum traiesc aici,mi-e ca n-ar publica-o,ba mai mult,m-ar si expulza!

moczandc spunea...

mie mi-ar fi drag să o traduceți si-n ungurește pentru că am foarte multe rudenii si prieteni maghiari și le=aș face-o cadou chit că aș deveni falit...!sunt măndru ca teritoriul unde m-am născut a făcut parte din Dacia liberă...!!!!

Anonim spunea...

ha ha ha ha ha ha ha

Sunt sigur ca multi dintre cei care ne intalnim aici am avut strabuni care ii ciocaneau pe romani pana-i vedeau fugind mancand pamantul!

Spirit Liber spunea...

Adevarat, anonim de la 01.47, 1 octombrie!!!