sâmbătă, 12 octombrie 2013

13 octombrie - Protestele impotriva proiectului RMGC continua in Capitala si in toata lumea. Vezi lista oraselor in care vor fi proteste


3 octombrie - Protestele impotriva proiectului RMGC continua in Capitala si in toata lumea. Vezi lista oraselor in care vor fi proteste:

9 comentarii:

Anonim spunea...

http://bnr.bg/sites/en/Lifestyle/HistoryAndReligion/Pages/23centuryoldchariot081013.aspx

,Alexandru

Profetul Necunoscut spunea...

In Piata Univeristatii, kilometrul zero al tarii, tinerii inca odata arata curatenia inimii lor, in fata unei societati mizerabile, numai interese.
Lupta lor e si lupta noastra a tuturor romanilor umiliti de aceste guverne postdecembriste. Patria-i ceva sfant, ce ati facut cu ea? Banii ? Numai aceste lucruri va plac? Tara e mai presus de orice lucru. Stramosii nostri si-au dat viata pentru ea, nu exista loc unde sa nu fi curs sange pe acest pamant sfant romanesc.
Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti cei ce ies in strada.

Ma intreb daca totul are vreun rost in tot ce facem? Publicitatea inrobeste omul, serviciul il tine ocupat, ca sa nu gandeasca. Oamenii sunt sfiosi si neincrezatori, atunci cand vorbesti cu ei . Traim cu bucurii putine dar cu necazuri mari. Tristi si uitati de toti ne retragem in noi insine , pierzand aproape totul sau incepem sa-L cautam pe El, cu lacrimi in ochi: Tatal nostru care esti in cerurui... Primeste pe robul si netrebnicul de mine , caci mare pacatos sunt, acum am inteles ca Tu si numai Tu ma iubesti cu adevarat , caci tu esti Calea, Viata si Adevarul...Iarta-ma Doamne , nu iti lua privirea de la mine, pacatosul, caci eu te recunosc numai pe Tine, caci Sfant, Sfant, Sfant Esti tu Doamne Dumnezeule, incat ingerii din Cer Te slavesc. Doamne nebun sunt pentru Tine, si tot ceea ce e lumesc ma dezgusta acum, caci sunt fara rost toate, daca nu Esti Tu, Doamne...
Profetul Necunoscut aparu de nicaieri , nimeni nu a stiut cine e sau incotro se indreapta, ca si cum n-a existat decat prin profetiile lui cunoscute de putini oameni .

Anonim spunea...

lasii din Alba-Iulia nu ies in strada in fiecare zi ar trebui sa iesiti in strada, voi cei din judetul Alba,daca ar putea Avram Iancu sa vada si altii care si-au dat viata si au luptat pentru fiecare petec de pamint si de cer acolo cit de lasi sunteti voi cei din judetul meu, ar mai muri o data, ca v-au lasat o tara intregita iar voi lasati ca hotii sa va fure pamintul de Sub picioare DE CE ? DIN CAUZA CA SUNTETI LASI SI NU VA PASA? DAR DE GENERATIA VIITOARE CHIAR NU VA PASA ? DE VIITORUL COPIILOR VOSTRI NUMAI TELENOVELE IEFTINE SI MANELE DE R.....T MAI AU TRECERE IN REST NIMIC TREZITI-VA OAMENI BUNI SI DATII JOS PE COCOTATII DIN DIVANELE PARLAMENTULUI CA NU AU DREPTUL TRADATORII SA VA BATJOCOREASCA IN HALUL ASTA VOI I-ATI ALES; VOI II PUTETI DA JOS SI TRIMITE IN CARCERA CA ACOLO E LOCUL LOR PUNCT:

Anonim spunea...

nu cedati oameni buni! Romania geme de durere iar hoti se infrupta si isi fac mendrele lor murdare la noi acasa ca intr-o ograda fara ciini si stapini, dar daca suntem uniti Dumnezeu ne va da putere sa luptam impotriva celor care au adus tara la faliment si suferinta multa uitati-va la batrini Romaniei dupa ce au muncit o viata intreaga isi duc ultimele zile in mizerie iar copii nostri sunt vinduti ca gainile la piata, trebuie sa oprim desfiintarea noastra ca natiune. OS HOTII SI BANDITI ALOGENI CARE ISI BAT JOC DE POPOR SI TOT CEEA CE INSEAMNA ROMANIA !

un pic anonim spunea...

Profetule necunoscut, frumoasa rugaciune, dar dupa...crucea intr.o mana, sabia in cealalta....asa cum domnitorii nostri pamanteni, IO, au facut!Si pentru ca lumea va fi al celor blanzi...cu blandete ii vom popi, adica mana care va tine sabia va fi inmanusata...un pumn de otel intr.o manusa de catifea.

Extrasirop spunea...

Se pare ca d-zeul asta al tau e mai tot timpul plecat prin alte sisteme solare in concediu sau mult mai preocupat de meciurile de fotbal dintre galaxii , mai " profetu " lu peste . Nu are ochi pt tine si pt toti ceilalti ca tine . Nu-i pasa de vaicarerile astea gretoase " cu lacrimi in ochi " ce vin din partea unui ROB si netrebnic ca tine . Cum ar putea cineva sa te placa si sa te iubeasca , mai ROBULE , care esti mai tot o jale si-o lacrima ....? Ce-ar putea sa vada frumos la tine d-zeu ? NIMIC !!! Crezi ca-l induiosezi cu linsaturile vomitive pe ccare nu te sfiiesti sa ni le spui ; " caci tu esti calea " ... " te recunosc numai pe tine " ... " caci sfant esti " si bla , bla , bla . Pai tu esti un ROB cum bine te-ai definit iar un stapan adevarat nicidecum nu-si iubeste slugile , sclavii ci patesc exact ceea ce ti/ vi se intampla . In schimb , daca erai intr-adevar unul din fiii lui ( cum unora le mai place sa creada ) el te iubea , te ocrotea si nu lasa pe nimeni sa ti se c.ce in cap si sa te batjocoreasca . Mi-e mila de cei care se autonumesc ROBI , SCLAVI si se tarasc in patru labe in fata unui CUVANT . Trezeste-te " femeie " si fi barbat ! Cu atitudinea asta nu-i de mirare ca mergem incotro mergem . Capul sus , mai " profetule " si nu-n pamant ! Ca n-ai furat si n-ai omorat pa nimeni .

Daniel Roxin spunea...

Am lasat mesajul acestui individ, Extrasirop, ca sa vedeti ce indivizi inveninati mai trec pe aici. Desigur, o face din anonimat cum ii sta bine unuia ca el. daca voi intelegeti la ce se refera sa-mi spuneti si mie... ;)

Anonim spunea...

Extrasirop vrea sa faca terapie de soc -cred eu - Trebuia sa-si aleaga altfel cuvintele ,ceva de genul : Fratilor ,capul sus ,ridicati-va in picioare ,ati dormit destul ! Cu Dumnezeu Inainte !!! PE EI SI PE MAMA LOR ...

OM spunea...

Se pare ca cenzura nu este aplicata pe acest site numai pentru a judeca si atunci cand nu este inteles mesajul. Si ce ironie, sa nu recunosti ceea ce chiar tu sprijini...