duminică, 6 octombrie 2013

Cele mai inedite imagini cu protestele pentru apărarea Roșiei Montane. Galerie foto


Află aici orașele în care se protestează pentru apărarea Roșiei Montane și a României:
http://www.rosiamontana.org/ro/stiri/6-octombrie-protestele-continu-n-toat-lumea

Incepand cu ora 19.00, Nasul TV va propune o editie speciala cu transmisiuni in direct de la manifestatiile impotriva proiectul minier cu exploatare prin cianurare de la Rosia Montana, impotriva exploatarii gazelor de sist si de la cele dedicate luptei pentru independenta Justiei. Nu ratati o editie speciala marca “Nasul” cu noi dezvaluiri! http://www.nasul.tv/

Vezi aici galeria foto cu cele mai inedite imagini cu protestele pentru apărarea Roșiei Montane:














Sursa: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/imaginile-extraordinare-ale-protestelor-pe-strada-in-parcuri-in-aer-si-sub-apa-frunza-rosiei-montana-a-ajuns-in-cele-mai-neasteptate-colturi-ale-lumii-galerie-foto-98756.html

10 comentarii:

Sefora spunea...

Buna ziua.
Fantastic ! De-a dreptul ingenios.
Ce minunati am fi noi toti daca am fi lasati sa traim in pace si-n liniste si nu ni s-ar mai pune "sula`n coaste" pentru a plati nenumarate taxe de care sa se bucure o minoritate lasa ce se ascunde dupa pompoasa denumire parlamentari sau guvernanti.
O zi buna tuturor,Sefora

Stefan spunea...

Nu merge site-ul nasul.tv. Stiti cumva ce se intampla?

Anonim spunea...

SUBLIM !
Cat de frumosi suntem si ce bine ne sta uniti !
Gina

Anonim spunea...

ROMANIA E VANDUTA!

http://www.youtube.com/watch?v=7dmxnmmggDA

Anonim spunea...

Romani sa nu uitati ca Rosia Montana este doar varful aisbergului jafului facut in Romania in cei 24 de ani de la tragicele evenimente din decembrie 1989.O clasa politica iresponsabila in cardasie cu elemente securisto-nomenclaturiste la care au fost racolati fosti bisnitari,aprozaristi si tigani au distrus cu buna stiinta o tara Romania.Va voi spune un mic secret in spatele tuturor investitiilor facute in toti acesti ani sa stiti ca stau de fapt banii furati de la poporul roman de clica mafiocratica de care v-am pomenit mai sus si care intr-o combinatie criminala cu indivizi farta scupule din mafia transnationala mondiala vor sa -si traga in nume propriu o tara si un popor.Daca vom mai dormi mult pe noi riscam sa ne pierdem tara si neamul.A venit momentul sa redevenim nationalisti,patrioti si oameni absolut responsabili cu tara noastra,poporul nostru cu familia noastra si mai ales sa nu uitam ca nimic nu vom reusi fara Dumnezeu.Sa nu va fie frica cu o moarte suntem datori cu totii,si bogatul si saracul si domnul si sluga tot in pamant vor ajunge,dar o viata traita in deplina demnitate si fara nici o frica este cel mai bun lucru pe care-l poate face un traitor pe acest pamant si sa stiti ca de omul demn si fara frica de moarte le este tare frica celor care conduc in mod iresposabil Romania .Oameni buni a venit clipa in care criminalii care au condus Romania la dezastrul actual sa plateasca si sa stiti ca le este tare frica de poporul roman trezit.Si Ceausescu a crezut ca este nemuritor si a murit impuscat ca un caine turbat.Nu uitati mai presus de viata proprie este Tara si Neamul.Romani fiti vigilenti hotii care ne conduc ne vor adormiti si prosti.Desteapta-te Romane !

Anonim spunea...

Hotii striga hotii.avi
http://www.youtube.com/watch?v=wwf4y_jPv78


Ordin ANRM 140/10 septembrie 2013
al presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale privind aprobarea Listei perimetrelor pentru concesionare de activităti de explorare, privind concursul public de ofertă - Runda nr. 83/2013

Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 597 din data de 25 septembrie 2013

http://idrept.ro/EmbedView.aspx?EmbedId=590621f9-45d8-4d48-8521-71ad44b84d2c

ANEXĂ: LISTA perimetrelor pentru concesionare de activităţi de explorare privind concursul public de ofertă - Runda nr. 83/2013

Daniel Roxin spunea...

Pentru Stefan - probabil a fost atacat si blocat o vreme...

Anonim spunea...

Cine sta la tara si are Nasul tv prin RDS,nu poate viziona emisiunile...nici Adevaruri tulburatoare,nici emisiunea de la ora 20,cu Radu Moraru.Cum incepe emisiunea,cum dispare imaginea,sunetul...te ia cu nervii,cand dai pe restul de canale si vezi ca totul e ok.Cand revii pe Nasul tv,apare scris pe ecran,semnal slab.Taman la Adevaruri tulburatoare!
Domnule,Teszari asta, nu pricepe limba romana.Nu pricepe ca sta in Romania,ca exista oameni care au dreptul sa afle si alt fel de informatie,inafara de manipularea lor grosolana.Pana cand tot asa o tine?
Numai bine,tuturor.

Anonim spunea...

Extracţia aurului pe înţelesul tuturor:

Nea Ioane, matale ai 1kg de aur în curte, dar nu ştiu decât eu cum să-l scot printr-o metodă nemaipomenită. Uite îţi fac o ofertă extraordinară: îl scot eu, drept răsplată că l-am scos din curtea ta îţi dau şi ţie 60 de grame redevenţă şi dacă mă ajuţi să ţi-l scot în 15 ani îţi dau de lucru şi-ţi plătesc salariu 5 grame pe an pentru că sunt de treabă şi nu vreau să stai ca prostu fără serviciu. Adică de fapt nu-l scot eu, îl scoţi tu, eu doar îţi împrumut uneltele, te învăţ cum să le foloseşti şi te răsplătesc pentru efortul de a-ţi scoate singur aurul din curte ca să mi-l dai mie.
Nu-i aşa că-i nemaipomenit? Ah, era să uit… şi cum tot nu-ţi mai trebuie la nimic o curte după ce am scos 1kg de aur din ea, voi lăsa acolo vreo 3 tone de cianură şi alte substanţe toxice… Cum? Nu-ţi fă probleme, crede-mă pe cuvânt că nu o să te afecteze cu nimic! Nu, nu o să ajungă nici în apă, nici în grădină, jur pe ce-am mai scump!

Spirit Liber spunea...

Am eu un feeling ca o sa sparga puroiul pe toti astia si pe toti ungurii/maghiarii, etc care ne tot musca dintr-un loc.