miercuri, 23 octombrie 2013

Che Guevara, Che Gargara, Che Vron


A cistigat alegerile ca un Che Guevara urlind impotriva americanilor si israelienilor de la Gold Corporation si Chevron, impotriva exploatarii de la Rosia Montana si impotriva exploatarii gazelor de sist!

De cind e premier de doua ori, e un Che Gargara! E cel mai mare mincinos din istoria premierilor Romaniei, asta e in stare sa inghete marile si oceanele!


Ieri in USA s-a declarat cel mai mare fan al gazelor de sist si a promis companiei Chevron ca Romania va avea “independenta energetica originala” cu cei 6% din redeventa, sau chiar mai putin, indiferent de citi “pungesteni” vor trebui sa moara pentru asta! Ponta “Che Vron” si-a depasit dedublarea, e schizofrenic la patrat!

Ma mir ca astia de la Chevron se mai uita in gura acestui bolnav psihic! Sau poate ca le convine un asemenea personaj! Sau poate ca stiu ca “multiplicatul” asta de ponta va sfirsi in “camasa de forta”!
In locul Chevron ii dadeam un sut in fund si ceream expulzarea “multiplicatului” pentru ofensa adusa bunului simt pamintean si pentru usurinta cu care promite vinzarea propriilor cetateni! Pentru mine, orice companie americana care mai sta de vorba cu “bolnavul” periculos este o companie nefrecventabila pentru Romania!

USA, clean the shit!

Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/10/22/che-guevara-che-gargara-che-vron/

16 comentarii:

Anonim spunea...

Pai,cine se aseamana se aduna...asa si poanta asta cu Che Vor Aia...
Daca vine Ice Age-ul,de aici ni se trage...numai caldura sufletelor noastre ne mai scapa de o astfel de scena apocaliptica...
Mergem inainte,uniti pentru acelasi scop:reintregirea Neamului nostru si iesirea de sub ocupatia lichelelor de doi bani...
Sa fiti iubiti!vorba domnului Moraru...:)

Anonim spunea...

Discursurile lui Ponta seamana cu cele tinute de consilierii sovietici in problema sovromurilor cu aceleasi beneficii si binefaceri sovietice.

Raphaelly spunea...

like USA gives a shit on Romania, or on it's people! Americanii vor resursele noastre, si ATAT! nu-i intereseaza cum. Probabil se gandesc ca daca politicienilor nostri nu le pasa de popor, lor de ce le-ar pasa, nu? Cat despre Ponta, este MORT POLITIC! A fost votat de tineri, pe care i-a prostit cu minciuni la fel de ordinare ca si CHIORUL. Dar nici unul dintre ei nu va mai avea rol decisiv in clasa politica. Sunt morti politic, poate nu isi dau seama, sau nu le pasa pt ca si-au facut castele si conturi prin alte tari :) Ce conteaza este ca nopi ramanem niste sclavi in propria tara, care ne vom cumpara si propriile resurse prin terti, daca vom avea nevoie de ele, la pret dublu. Si asta DACA vor vrea sa ne dea si noua din ele! De mediu, ce sa mai zic! Ce apa, ce aer, ce paduri! Eu consider ca am ajuns in punctul in care o ADEVARATA REVOLUTIE este necesara! Pentru ca daca nu ii vom aluinga pe acesti nenorociti, copiii nostri vor plati consecintele.

un pic anonim spunea...

Animal!Pardon...nu am vrut sa jignesc specia animala.

Anonim spunea...

Imbecilul de ponta merita sa isi bata joc de noi ,pentru ca i-am permis,un popor care nu reactioneaza la atacuri directe la fiinta lui si se mandreste cu toleranta lui mioritica isi merita cu varf si indesat soarta.Eu cred ca starea noastra de blegeala este si indusa si creata artificial din cosmos cu ajutorul unor unde specifice emise de pe sateliti,nu vreau sa fiu paranoic ,dar chear cred ca asa cum asupra multor natiuni europene s-au dus razboaie pentu desfiintarea lor,nu dau exemple le stiti cu totii,tot asa cu noi romanii se fac niste experiente destul de ciudate,ni se incearca capacitatea de a supravietui la stres generat din mai multe unghiuri si cauze.De curand s-a facut un studiu genetic al poporului roman,avem cele mai vechi gene din Europa si cele mai rezistente,nu uitati indelunga noastra istorie perioada in care au supravietuit cei mai adaptati mediului.Teritoriul Romaniei sau mai bine zis al vechii Dacii ascunde bogatii imense care sunt ravnite de marii derbedei ai lumii si care sunt dispusi la orice marsavie numai sa intre in posesia lor,ultimele actiuni ale UE la adresa Romaniei cele referitoare la cumpararea pamantului de catre straini tocmai demonstreaza ca aceasta nenorocita de uniune europeana este o structura FASCISTA care nu ne va apara drepturile noastre ca popor ci va pune cat va putea umarul la distrugerea noastra ca neam ,popor ,tara.In conditiile aderarii fara referendum la UE ,fiind tradati de politicieni ne-am pierdut suveranitatea si independenta.Salvarea noastra va veni de la o noua miscare NATIONALISTA ,puternica,curata,responsabila,cinstita ,necoruptibila la care sa adere tot poporul roman care isi iubeste neamul si tara si familia si copii si raul si ramul.Romani a sosit clipa in care trebuie sa ne trezim si sa ne luam tara si neamul inapoi din mainile politicienilor criminali si tradatori.Ori invingem ori murim alta soarta nu mai avem.Fiti activi, fiti prezenti in viata voastra si a colectivitatilor in mijlocul carora va duceti viata .Sa nu va fie frica de moarte sa stiti ca mult mai periculoasa este viata,dar atata cat este merita sa lupti pentu ea cu dragoste ,demnitate,sacrificiu suprem.La judecata de apoi sa stiti ca Dumnezeu ca va judeca aspru cand in fata lui va veti prezenta cu talantii neinmultiti.Dumnezeu va vrea vii si treziti.Viata este o lupta ,dar te lupta omule !NO HAI !aaron

Anonim spunea...

In Romania cei inteligenti si cu bun simt nu fac politica si nu ajung la conducere.

Anonim spunea...

cand aud "voi l-ati votat!" ma doare capul. Culmea e ca nu prea cunosc oameni care sa-i fi votat. Si nici altii nu prea cunosc asemenea oameni, fiindca aproape nimeni nu se astepta sa faca altceva decat ce au facut din '90 incoace. Asa ca intrebarea care se pune este CUM AU IESIT? Fiindca am mari indoiel ca i-au votat mai mult de 1 000 000 de oameni.

Anonim spunea...

imi displace folosirea cuvantului NATIONALIST, fiindca normalitatea e NATIONALA

Anonim spunea...

DE FAPT SUNT APROAPE SIGUR CA SI PRINTRE NOI SUNT AMESTECATI, AFARA DE NAIVI, FEL DE FEL DE SPECIMENE CARE NU VOR O MISCARE NATIONALA PUTERNICA, CI UNA "NATIONALISTA"- FIINDCA TERMENUL A CAPATAT O CONOTATIE DEPRECIATIVA SI REPULSIVA, FIIND LEGAT DE MISCARI MAI MULT SAU MAI PUTIN EXTREMISTE.

Anonim spunea...

Nationalista, este o atitudine eminamente corecta si justa a unei colectivitati cu rang de popor care simte agresiunea altor colectivitati ce vor sa-i submineze suveranitatea,independenta si libertatea si care se solidarizeaza pentru as apara fiinta nationala,neamul,teritoriul si limba,restul tot ceeace cred unii subtiri la minte si carora le cam pute ideea nationalista sa-si vada de treaba si sa se duca sa cante la mese straine ,de unde vor primi un blid de mancare.Ori esti nationalist ori esti un nimenea.No hai !

Iustina Bacosca spunea...

Ponta sa se duca unde a intarcat dracul copiii. Acolo sa fie sef ,in fundul iadului.

Anonim spunea...

MILOGI SUNT ACEIA CARE SE HRANESC PANA LA MOARTE DIN POVESTILE ALTORA! CU RESPECTUL CUVENIT ACELORA CARE IL MERITA SA ITI FAURESTI PROPRIA TA POVESTE, ADICA SA NE SCRIEM NOI INSINE POVESTEA, IATA CEVA CARE MERITA TRAIT!
IMI REPUGNA *ISM-ELE - DACISMUL, NATIONALISMUL - FIINDCA NORMALITATEA ASAZA TEMELIA, ADICA TOCMAI LIPSA DE EXCESE, DE PRIPA, DE FERVOARE PENTRU BAZACONII. ABIA DE ACOLO PUTEM CONSTRUI. NOI NICI MACAR NU AVEM CURAJUL SA CREDEM CA NE PUTEM LUA ISTORIA INAPOI, DAR CAT DE NATIONALISTI, DACISTI NE PLACE SA FIM!

AVEM O SANSA EXTRAORDINARA SA IMPLINIM DREPTATEA SI SA NE LUAM ISTORIA INAPOI, DAR PENTRU ASTA E NEVOIE DE RAZBOINICI, STRATEGI, NINJA, NU DE PALAVRAGII AGRAMATI CARE SE PRIPESC "EROIC". LUCRURILE SE POT CORECTA DACA NU SUNTEM ABSORBITI DE VANITATE.

NIMENI NU S-A NASCUT INVATAT, CRESTEM, NE INTARIM, INVATAM CUM SA RAMANEM IMPASIBIL IN FATA UNOR D-ALDE PISO ORI CUM SA RECUNOASTEM MIEROSENIA GAUNOASA. ALTFEL VOM PIERDE LA FEL CA CEI DINAINTEA NOASTRA.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la ora 01.10,nu poti construi din nimic,si Dumnezeu a facut lumea in etape si mai ales unele din altele,exista intoate o continuitate si noi romanii avem o istorie buna sau rea ,dar pe care trebuie sa ne-o cunoastem si pe care sa ne-o asumam.Pana si tu mai gramaticule ai o continuitate care te leaga de inceputurile lumii,sa stii ca provii din fiinte care au avut sansa istorica sa se reproduca ,dar poate ca tu nu vei mai avea sansa asta sa lasi in urma ta progenituri atata de luminate si intelepte ca maretia voastra,da viata este o lupta ,dar totdeauna inaintea unei batalii s-au spus si multe vorbe,s-au facut planuri ,oamenii s-au strans in jurul unor idei si oameni,nu e vina limbii ca are atatea sufixe gen isme si apoi nationalismul este inca o doctrina foarte actuala in America ,Germania,Franta doar noua unora ne pute pentru ca am fost la zidul plangerii la Ierusalim si am dat cu cornul in el si gata am deveni internationalisti proletari sau capitalisti transnationali corporatisti.Da sunt nationalist si nu imi este rusine ca sunt roman si daca va fi nevoie voi sti sa pun mana pe arma sa-mi apar tara,neamul,familia,copii,raul ,ramul.,, Deutschland, Deutschland über alles,, se potriveste si la romani ,,Romania ,Romania mai presus de orice,,.Traiasca Romania eterna !aaron

Anonim spunea...

ponta esti un MARE BOU!!!

Anonim spunea...

aaroane, ca nume romanesc mai ai! ce te faci, tata, ca legionarii tai spuneau ca ne tragem atat din romani cat si din daci, apoi se imbracau ba in costume populare, ba in haine negre ca SS-ul nazist. Ba spuneau ca sunt cu Maresalul, ba au vrut sa conduca ei singuri tara. Continui?

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la ora 00.23
Cine nu munceste nu greseste,parafrazand aceasta vorba ,numai cine face istorie are dreptul sa vorbeasca ,dar tu mai anonimule cum participi la istoria timpului tau ce contributie ai pentru a salva neamul si tara,de dat cotite din spatele unui nume o poate face orice neavenit si carcotas,oi fi si tu un slugoi la sionisti.Da legionarii au facut multe si au platit nemeritat si afla mai anonimule ca si in ziua de azi la derbedeii de PSD-isti care au luat Romania in arenda punand poporul roman sa slugareasca pentru ei,le este tare frica si stii de ce pentru ca spiritul LEGIUNII nu a murita si nincolo de morminte arhanghelii nu au odihna pana Romania nu va fi salvata.Va este tare frica de renasterea din cenusa istoriei framantata cu lacrimile unui popor obidit a Golemului romanesc care are suflet si inima.Doamne ajuta !aaron