marți, 29 octombrie 2013

Lansarea filmului "TRACII, Istorie ascunsă" se apropie. Află unde și când îl poți viziona!


Suntem foarte aproape de lansarea filmului documentar TRACII, Istorie ascunsă, un film ce, cu siguranță, va tulbura "apele" celor deranjați de readucerea în prim plan a istoriei traco-geto-dacilor.

Pentru ceilalți, sperăm să fie o mare bucurie, așa că îi invităm cu drag la lansarea acestui film care va avea loc în data de vineri, 08 noiembrie 2013, de la ora 19:00, imediat după conferința de deschidere a Festivalului Adevărul despre daci 2013, ediția I.

Filmul va fi difuzat în studioul Horia Bernea din cadrul  Muzeului Național al Țăranului Român - București, Șoseaua Kiseleff nr. 3, cu acces din strada Monetăriei. INTRAREA LIBERĂ!

Documentarul va fi difuzat și în reluare, în aceeași locație, după următorul program:


1. Sâmbătă, 09 noiembrie, de la ora 15:30

2. Duminică, 10 noimebrie, de la orele: 10:00 (matineu) și 21:00

Vă așteptăm!

Mulțumim conducerii firmei AUTO TOTAL, pentru suportul acordat în realizarea acestui film!
http://www.autototal.ro/

Daniel Roxin

37 de comentarii:

i claudiu spunea...

abia astept sa-l vad!

Anonim spunea...

La Cluj nu aveti pe nimeni cine sa organizeze o lansare de film?:)

Anonim spunea...

Multumim pentru film si noi poporul Roman nu vom uita niciodata care ne sunt adevaratii STRAMOSI.NOI AM,FOST SUNTEM SI VOM FI AICI PENTRU TOTDEAUNA.

Oancea Vasile spunea...

Pentru Constanța ceva șanse?

Anonim spunea...

Mulțam - cam greu cu intrarea libera - va fi aglomerație.......

Pitaru Emilia spunea...

Nu este prevazuta o lansare si la Iasi?

Pitaru Emilia spunea...

Felicitari pentru festival, film si in general pentru determinarea de a continua pe drumul regasirii demnitatei nationale!
Va multumesc.

Rosa spunea...

,, A avea sentimente de Recunostinta si a nu le exprima este ca si cum ai impacheta cu grija un cadou si nu l-ai da ,, asa ca : Ma uimesti pe zi ce trece cu Realizarile tale .Felicitari ! si ...Fa-ti planuri pentru urmatoarea ,,Izbanda ,,... Multumesc! Daniel Recompensa mea , un :) sincer din suflet ...

Anonim spunea...

!!! VA FI SI SUBTITRAT IN LIMBA ENGLEZA FILMUL? AR FI DESTUL DE IMPORTANT! VA MULTUMESC

Anonim spunea...

Nu-l puneti pe youtube? Sa-l poata vedea si cei instrainati.

Thiess Alexandru spunea...

Cei care nu sunt din Bucuresti cum il pot vedea ? Il pot vedea pe Internet ?

Daniel Roxin spunea...

Filmul va fi difuzat, la o saptamana, pe data de 15 noiembrie, pe Nasul tv si apoi pe internet. Asadar va avea acces la el toata lumea, in mod gratuit. Vom face si traduceri ale filmului in mai multe limbi de circulatie internationala...

Multumesc tuturor pentru sustinere!

Anonim spunea...

Bun asa! Sa le mai dam o scaltoaca nenorocitilor!


Unknown spunea...

felicitari...istoria adevarata a neamului nostru trebuie sa o stie fiecare roman si intreaga lume...

nicu parches spunea...

felicitari ,felicitari. maxima audienta la nasu tv .promo e super bun ,face pielea de gaina abia astept sal vad

Unknown spunea...

Mi-ar fi placut sa fie aceasta ocazie si la Brasov. Dar e bine si asa decat deloc..

Lorelei Gabriela spunea...

...regret din tot sufletul ca nu sunt in tara pentru a putea viziona acest documentar...poate timpul imi va da posivilitatea si oportunitatea vizionarii lui...Felicitari din suflet pentru tot ce faci si pentru faptul ca existi pentru a deschide ochii celor adormiti...

Anonim spunea...

Si noi cei din strainatate cum il putem vedea caci mai suntem multi

ile spunea...

http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/anonimul-american-intervine-si-el/
E bine sa va feriti de oamenii pomeniti in articol, poate fi calomnie sau nu.
Binenteles ca nu cred ca sinteti naivi sau falsi in ceea ce faceti,asa dupa sumara mea evaluare de pina acum. E bine de tinut minte ca oamenii care va ajuta pot fi intermediari tocmai pentru a va discredita ulterior..

Florian spunea...

Adevarata istorie a poporului nostru trebuie cunoscuta de romani si de intreaga lume asa cum a fost ea. Trebuie dovedita cu documente, fapte, lucruri, si descoperiri arheologice. Fiecare roman cu posibilitatile lui trebuie sa lupte pentru acest adevar, mai ales in ziua de azi cand dusmanii lupta pentru ascunderea si negarea istoriei noastre in pofida descoperirilor si dovedirii stintifice, care denota ca romanii sunt urmasii stramosilor nostrii, dacii !

mihai spunea...

Sper sa vina cat mai multi oameni,ideal ar fi sa apara si pe youtoube ,pentru acces international,din pacate la NASUL audienta este mai mica,daca ar fi posibil sa apara si pe un post cu audienta mare !
Felicitari si Doamne ajuta ,mergeti mai departe.

Anonim spunea...

Multumim pentru film si noi poporul Roman nu vom uita niciodata care ne sunt adevaratii STRAMOSI.NOI AM,FOST SUNTEM SI VOM FI AICI PENTRU TOTDEAUNA.Nihil sine DEO.

Daciana spunea...

Trebuie neaparat sa cititi! Doamne ajuta-ne, scapa-ne de vanzatorii de tara! http://inforor.com/cel-mai-mare-jaf-de-pe-terra-6-300-de-miliarde-de-euro-valoarea-reala-a-zacamintelor-de-la-rosia-montana-ep-i/

un pedagog de scoala veche spunea...

Trebuie sa ajunga si la romanii din afara pe youtube sau prin dvd-uri. Trebuie sa ajunga si la cabinetele de documentare ale scolilor si facultatilor din Romania, Moldova, Banatul Sarbesc, Bucovina, Kazahstan si pe unde au mar ramas supravietuitorii marelui tsunami comunist. Felicitari tuturor realizatorilor.

Anonim spunea...

Multumim pentru acest Festival mult asteptat...la cat mai multe editii!
Sa speram ca cei de la conducerea actuala,vor avea de invatat ceva...
Felicitari Daniel Roxin!
Multa sanatate si putere de munca in continuare...

Ann Anasha spunea...

FELICITARI ! Multumim mult pentru acest dar inestimabil! Abia astept lansarea filmului !O zi Luminoasa
NAMASTE

Daniel Roxin spunea...

Multumim! :)

Anonim spunea...

Urmatorul pas... schimbarea Imnului National din care sa dispara numele jefuitorilor de Neam...Mult Succes in contiunuare . Respect!

MARIA MANU spunea...

CALEA CAUTATORILOR DE ADEVAR,PRIVIND ORIGINEA GETO*DACICA A NEAMULUI ROMANESC,A INSEMNAT SI INSEAMNA MUNCA,DARUIRE SI SACRIFICII, ASTFEL FIECARE PAS FACUT A ADUS MARE IZBINDA -FESTIVALUL *ADEVARUL DESPRE GETO-DACI*,LUMINA APRINSA PE ACEASTA CALE.RUGACIUNE,RUGACIUNE,RUGACIUNE PENTRU TOTI CAUTATORII DE ADEVAR DESPRE STRAMOSII NEAMULUI ROMANESC,GETO-DACII.

mărturisitor spunea...

şi provinciaaaaaaaaa :( noi cum facem?!

Spirit Liber spunea...

In emisiunea de ieri, de la "adevaruri tulburatoare" Daniel a zis ca inca de cand era mic a simtit in el acel spirit de dac (neinfricat, zic eu).Adaug la acest lucru faptul ca fiecare dintre noi inca de cand eram mici am simtit cate ceva si important este sa respectam individual ceea ce am simtit si atunci dar si de-a lungul timpului.In acest fel, ramanem si uniti si ajutam si provincia si le facem pe toate DAR CONSTIENTI SI IMPREUNA!( de fapt asta inseamna spus in alte cuvinte sa fii constient de menirea spirituala cu care te-ai nascut si sa o duci la indeplinire)Nu va ganditi ca unii sunteti intelectuali, altii muncitori, casnice, liber profesionisti; spiritul din fiecare in parte e unic si stie sa il conduca cel mai bine pe omul care il poarta in el.

Anonim spunea...

Felicitari pentru Documentar si pentru energia investita!

Filmul este incarcat de luni bune pe YOUTUBE ! Il recomand celor care nu pot ajunge la Festival. Celor care pot ajunge, insa, le recomand sa vina la Festival si sa "sustina si aprecieze" munca si initiativa pentru ca altfel o sa fie foarte greu sa mai vedem astfel de manifestari.

Anonim spunea...

Trimiteti documentarul si la Londra

costi spunea...

NOI CARE SUNTEM PLECATI IN STRAINATATE CAND PUTEM VIZIONA FILMUL?

Anonim spunea...

Sunt cativa cei care ne mai ataca, cei mai multi au trecut de partea noastra, fiindca oamenii au bun-simt. In ce ne priveste cred ca ar trebui, in continuare, sa fim atenti la cum ne exprimam.

Adrian Oprea spunea...

Consider ca locurile disponibile vor fi insuficiente, cel putin pentru prima proiectie...nu ar fi de mirare sa apara aproximativ 500-600 persoane, asa ca nici nu stiu ce sa fac, sa merg diseara sau nu? Totusi am sa imi incerc norocul! O zi buna tuturor!

Elena Gatea spunea...

M-as bucura mult sa se rescrie istoria noastra. Sa fie curatata de minciuni,mistificari, acoperiri.
Va fi foarte greu. Sunt pietroaie de urnit si mutat, ziduri de daramat, cei interesati ca lucrurile sa ramana asa sunt multi si se vor opune din toate puterile.
Dumnezeu sa ne ajute. AVEM NEVOIE DE EL SA PUTEM STA IN FATA MINCIUNII CE SE DA DREPT ADEVAR.