joi, 24 octombrie 2013

UPC cenzurează NAȘUL TV.

In emisiunea Nasul de marti seara, Radu Moraru a demonstrat ca furnizorul de cablu UPC incalca legea prin codarea programului Nasul Tv in pachetul de cablu digital. Dovada: o inregistrare video a listei de canale pe care UPC o ofera in pachetul digital de baza, unde singurul post codat este Nasul Tv.

Prin decizie CNA, Nasul Tv este post must-carry si este obligatoriu la retransmisie in pachetul digital pentru toti furnizorii de cablu din tara.


Abonatii UPC care nu mai receptioneaza Nasul Tv pot depune o sesizare aici.



Nașul Tv o să blocheze Calea Victoriei la oră de trafic maxim!
Alo Ponta ! Alo Stroe ! Pregatiti-va sa veniti cu 300 de jandarmi sa ne bumbaciti ca pe taranii de la Pungesti!

DACA UPC INCALCA LEGEA si CNA FALSIFICA ADEVARUL PRIVIND “NASUL TV”, atunci VOM TULBURA ORDINEA PUBLICA !

1. UPC incalca de DOUA LUNI Legea Audiovizualului si refuza sa transmita NASUL TV in TOATE casele romanilor cu peste 80 de programe tv pe cablu.

2. CNA a fabricat un raport fals si mincinos in favoarea CORPORATIEI si in defavoarea romanilor abonati UPC carora li s-a scos din grila NASUL TV (unii abonati inca ne prind)

3. UPC a comis fapte penale IDENTICE cu cele comise de DDTV dar CNA a sanctionat doar DDTV. CNA sa retraga LICENTA UPC pentru transmiterea de “programe pirat” !

In numele romanilor care sint privati de dreptul constitutional la informare, in numele dreptului de a nu fi cenzurati si de a ne exprima liber atunci cind LEGEA si CONSTITUTIA sint de partea noastra, ECHIPA “NASUL TV” iese in strada! ASA NU SE MAI POATE !

NU MAI VREM SA MURIM CU DREPTATEA IN MINA ! Daca NASUL TV nu poate fi speriat, santajat, cumparat sau eliminat pe cale legala, atunci SISTEMUL TICALOSIT incearca LICHIDAREA NASUL TV prin obstructionarea romanilor de a urmari TELEVIZIUNEA LIBERA sau prin BLOCAJ ECONOMIC, fiindca NASUL TV pierde bani prin ELIMINAREA PARTIALA de pe cablurile UPC! DEGEABA NASUL TV CRESTE in audienta daca romanilor li se scoate programul din casa!

NU NE MAI PUNETI RABDAREA LA INCERCARE ! Alo Ponta!, FARA PRESA LIBERA nu vom avea JUSTITIE INDEPENDENTA ! Sau i-ai mintit din nou pe americani ?!

Dupa aproape doua luni de violare a legii si Constitutiei, cred ca am demonstrat ca RABDAREA noastra e imensa! Dar ne apropiem vertiginos de capat…Vorbim serios!

Sursa: 

11 comentarii:

Unknown spunea...

Este si normăl,doar are părinți americani.Păcat ca am ajuns sa le permitem străinor sa aplice toate pozițiile pe noi.Iarăși pacat ca noi,oamenii de rând nu mai avem niciun drept,chiar daca ele sunt garantate constituțional.

Anonim spunea...

Buna ziua,daca UPC face asa ceva si d-voastra aveti dovezi
faceti toate demersurile necesare si nu va lasati, pentru ca nimeni nu va va apara interesul mai bine decat d-voastra . cu drag.succes

Anonim spunea...

De data asta vom iesi alaturi cu NASUL in strada,va fi prima revolutie generata de blocarea unui post de televiziune liber si independent si care nu s-a vandut idiotilor de politicieni, care au vandut pe 30de arginti interesul national.Javrelo din clasa politica va vom eutanasia ca pe niste caini turbati .Bai nenoricitilor voi nu aveti o mama, un tata chear va lasa de capul vostru pe lumea asta care este se pare cam mare pentru voi.Va vom linsa de data asta .aaron

Anonim spunea...

spune-i lui Radu ca daca se intra cu explozibili fara autorizatie pe terenurile particulare unitatea antitero de jurisdictie este obligata sa intervina in regim de urgenta

OM spunea...

Nu exista post de televiziune liber si independent.

Unknown spunea...

pai nici codul lui oreste nu s-a dat vineri!!se intoarce cenzura??

Anonim spunea...

Se pare ca am intuit bine ca sunt niste marlani(cei de la UPC), atunci cand am reziliat contractul cu ei.

Anonim spunea...

@OM
Atunci de ce nu s-ar crea unul,liber si independent?
Dar Nasul Tv,nu este?

Anonim spunea...

TOT INAINTE!
Nu va opriti din cauza lor!
JOS CU EI!!!
E timpul sa punem piciorul in prag!!!

Anonim spunea...

Este timpul sa luam atitudine sa ne recuperam tara inapoi , sa ne facem si noi respectati de toti partenerii nostrii externi.

OM spunea...

Se poate incerca a crea o televiziune independenta dar asta nu inseamna ca vor exista si sanse de reusita iar Nasul TV este pe atat de independent pe cat poate fi de spontana o "revolutie".