duminică, 8 decembrie 2013

Ponta și Băsescu, noii Ceaușești - față cu reacțiunea

un articol de Daniel Roxin
 
Evenimentele din ultimele zile de la Pungești ne arată o față tot mai hidoasă a autorităților statului român. Din spatele unor legi incorecte, făcute așa pentru a le servi interesele ilicite, fanfaronii politicii românești clamează respectarea lor de către cei pe care îi trădează cu o neverosimilă ticăloșie.
 
Ei, cei care au adus România la sapă de lemn prin incompetență și trădare, pretind că doresc independența energetică a statului român; de fapt, o evidentă cedare pe mai nimic a resurselor țării rechinilor mondiali, cu consecințe ecologice dezastruoase.
 
A mai crede în bunele intenții ale unui Ponta sau Băsescu este, după părerea mea, o dovadă de imbecilitate!
 
Astăzi, poporul român este într-un război deschis și total cu politicienii români, cu un Ponta sau cu un Băsescu. Un război pe care acești servitori ai globalizării cu orice preț își imaginează că îl pot câștiga. Eroare fatală! Pentru că se întâmplă exact cum se scanda la un moment dat în timpul protestelor: "Dacii n-au murit, tocmai i-ați trezit!"
 
Evenimentele de la Pungești, unde astăzi jandarmii comit abuzuri care ne amintesc de perioada bolșevicului Ion Iliescu, ne arată cine sunt gibonii care conduc România. Ne mai arată însă că acest popor se trezește din somnul cel de moarte iar acest lucru este pericolul suprem pentru viața de slugi fără conștiință a politrucilor din spațiul mioritic!
 
Rupți de realitatea poporului român, Ponta și Băsescu își scriu, cu inconștiență, epitaful.
 
Și cred că va veni ziua în care vor dori și ei să se apere în fața "Marii Adunări Naționale", precum Ceaușeștii, doar că poporul ăsta pe care îl disprețuiesc nu cred că o să le permită acest lucru! De altfel, nici nu merită!
 
Cu profund dispreț față de ei, Daniel Roxin

22 de comentarii:

Anonim spunea...

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/chevron-i-a-reluat-activitatea-la-punge-ti-3148298.html , mda! adica pentru ca sa hotaram sa omoram sau nu cainii maidanezi s-ar face referendum, dar pentru ca este concesionata TARA NOASTRA, nu s-ar face!

Anonim spunea...

intre astia doi e o diferenta. Basescu pastreaza contururi umane, e tragic sa spun asta atunci cand ii stim cu totii biografia, chiorul e rege in tara orbilor (e vorba de cea a politrucilor). Faptul ca s-a luat de piept cu, hm, coruptia, despre care inainte doar se vorbea, dovedeste un anumit curaj.

celalalt e in afara, nu intelege nimic dincolo de vorbe si mai nimic din ce face, despre consecinte ce sa mai vorbesc, alien, pare ca a fost obtinut in urma unui experiment nefast

Anonim spunea...

Aprob fiecare cuvint din articolul tau,Daniele.Fie ca Dreptatea,Adevarul si Lumina sa se reverse peste Romania.DOAMNE ajuta! semneaza un ...OM

Iovu Marcel spunea...

Buna ziua Dl. Roxin,

Va rog sa creati un cont pentru ajutorarea manifestantilor de la Pungesti si din alte parti, care au fost "amendati" de "oamenii legii" si care vor avea probabil procese de sustinut. Daca este posibil sa se faca popularizare acestui cont pe Nasul TV.
Va multumesc

un pic anonim spunea...

fantastic ce imagini dramatice...nu pot sa inteleg cum idiotii astia de jandarmi ii bat pe romani ca sa protejeze o transnationala. Ce scarbe ordinare! Nu mai este mult...trebuie schimbate legile in favoarea noastra!
World Trade Organisation a inceput deja!

Anonim spunea...

http://chevrontoxico.com/ , rog pe cineva care stie engleza mai bine, sa faca un rezumat a ce a facut Chevron in Ecuador!Multumesc!

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=A6Z2PryXURw
EU STIU CA GUVERNUL SCRIE EPITAFUL TARII INTREGI.CARE-I PROBLEMA? INTELECTUALII ROMANIEI SINT NISTE IMBECILI care cred ca TREBUIE sa-si ia un televizor cu diagonala mai mare, o masina mai bengoasa,o casa muuult mai spatioasa cu niste rate cit mai multe si marunte sa se indobitoceasca cit mai mult si sigur. Deci Domnule Roxin cind romanii vor invata sa nu se mai duca la BLACK FRIDAY, SA NU SE MAI DUCA CA INECATII LA MALL-URI,SA NU-SI MAI FACA ACUM SARBATORILE DE IARNA CINE STIE CE TARI STRAINE SAU LOCURI DE VIS... CA SA DOVEDEASCA PIGMEILOR CA SI EI CA ..AU CU CE... ATUNCI VETI PUTEA SA SPUNETI TUTUROR si despre PUNGESTI in caltate de copil al Romaniei, si despre mizeria si nerusinarea GERMANIEI de a vinde distrugatoare ISRAELULUI,in calitate de locuitor al EUROPEI, si despre marile companii CHEVRON, BECHTEL, FMI, OCULTE SI ALTE magarii omenesti.
Astept cutremurul -sper sa darime odata Casa Poporului-piaza rea a acestei tari unde am vazut asta ce nor de energie negativa are deasupra ei, vom vedea apoi unde va pica si o particica din cometa -ii tot creez cale catre PAMINT in fiecare zi. Imi pare rau sa spun ca pentru oamenii de la PUNGESTI nu va fi nimic bun, admir lupta pentru un ideal,lucru rar in zilele acestea. Romania este o tara cu oameni fara idealuri,cu interese marunte si care cred ca ei trebuie sa vada nu mai departe de virful nasului, rutina zilnica, sa nu gindeasca prea mult sa nu judece ce se intimpla cu ei sau cu tara lor si cu lumea in care traim-astia sint 99.99%din locuitorii Romaniei. Multe lume putini OAMENI. Oamenii s-au omorit intre ei de cind e lumea lume,sint tragedii peste tot din cauza imbecilitatii umane. Sa se dea in judecata unii pe altii pentru distractia si cistigul institutiilor statului, justitia divina pedepseste sigur si eficient insa gibonii umanoizi nu pricep aceste treburi.. Interesant este cum vor reactiona in fata cataclismelor naturale, vor chema avocatii, popii si jandarmii insa cred ca nici in ultimul ceas nu-si vor aduce aminte sa se ajute intre ei.In acest timp majoritatea intelectualilor Romaniei (aia care se lauda ca au mai mult de 12 clase) imbecilizati si plini de ei, vor fi in continuare preocupati ce obiecte sa-si mai ia prin casa sau mofturi pentru plozii lor rasfatati si ce sefi sa mai pupe-n fund pentru urmatorul titlu profesional.

ile spunea...

http://www.curierulnational.ro/Extern/2013-12-07/Germania+vinde+doua+distrugatoare+Israelului
RAU RAU ..RAU SI LA FEL DE PARSIV CA SI AFACEREA DE LA PUNGESTI

Anonim spunea...

D-l Iovu Marcel a us un adevăr, pe care l-am gândit si eu.

Anonim spunea...

Inalta tradar

Elena Gatea spunea...

Pe cine o sa mai alegem la viitoarele alegeri. Nu mai avem sperante. Parca s-au tras obloanele peste Romania.

Cum vom iesi din marasmul asta?

A fost rau in anii 90, dar acum e si mai rau. Oameni fara nici o valoare conduc o tara si un guvern.

Numai Dumnezeu ne mai scoate din rapa asta. M-am gandit cand la alegeri a castigat U.S.L. CA VOR FI PROBLEME, DAR CHIAR ASA NU MI-AM IMAGINAT.

Anonim spunea...

Totul este planuit de mai demult. Revolutia bolsevica, experimentul chinez, caderea Cortinii de fier, toate razboaiele din ultimele secole, firmele multinationale cu drepturi mai presus de guverne si state, mancarea modificata genetic, vaccinurile, dezinformarea presei si a mass-media. Pungesti, Rosia Montana sunt parte integranta din acest plan. Insasi asa-zisa revolutie din 1989 a fost orchestrata si planuita cu acordul celor care schimba lumea. Cineva trage foloasa din toata aceasta mascarada la nivel mondial.

Anonim spunea...

Intru poate nepotrivit, Daniel, unde vorbesti de nenorocitii astia...
Poate nu ar fi rau daca le-ai da un semn fratilor nostri de la Societatea Culturala Română DACIA, din Kazahstan, Karaganda.

Anonim spunea...

Dincolo de vorbele celor de la "karma" statului exista oamenii care au creat ceva, cum e un Nicolae Vasilescu Karpen, care a descoperit lumii niste pile funtionale pe o perioada foarte lunga de timp ( un fel de perpetuum mobile de speta a doua); au fost multi bani aruncati pe cine stie unde si pe cine stie ce, bani care puteau fi folositi in cercetare - de exemplu pentru descoperirea principiului de functionare a pilelor Karpen, ca nici acum nu e cunoscut acesta( comunistii au auvut grija in '56 de documentele d-lui Karpen); cu o astfel de pereche de pile, pe un automobil electric, n-ar mai fi nevoie de gaze de sist sau de petrol sau in genere de combustibili fosili, in schimb ar fi nevoie de mai mult aur si platina; dar daca s-ar descoperi principiul de functionare sunt sigur ca s-ar descoperi si o metoda de inlocuire a aurului si platinei din aceste pile, ca sa nu fie masinile ecologice prea scumpe........

Anonim spunea...

Suntem rai, "umanitate" razboinica, invaziva... cine sa ne suporte, cine sa ne mai ajute?? oare meritam??
Eu nu prea mai vad nici o speranta de revenire... atat cat cunosc eu istoria din ultimii 100 ani, nu stiu sa fi fost vreo perioada roz pentru noi, asta este starea noastra "de bine"; vrem libertate, vrem lucruri frumoase, vrem liniste... nici vorba, nu sunt pentru noi astea... oare de ce speram mereu la ce nu putem avea?!
Nu Basesc ne-a zis ca daca le vrem pe astea, sa plecam din tara??? Oare ce cautam noi de fapt?? Ce pretentii avem??
Eu nu vad cum am putea scapa de ei... sincer, sa mai sper? la ce? in ultimii 100 toti oamenii au sperat la acelasi lucru...si???
Nu sunt pesimista; nu sunt nici optimista, sunt doar EU si AICI... aici asa trebuie sa fie... nu va este clar...
Nici speranta prea multa nu e bine... ca ajungi la finalul vietii si pleci trist ca nimic nu s-a implinit!
Cred ca ne este de ajuns sa privin cerul, sa mirosim florile, sa respiram aerul curat, sa ne rugam de sanatate si sa spunem:
Doamne Dumnezeule, Faca-se voia Ta!!! (desi ma indoiesc amarnic ca asta este voia Domnului -voia Lui cred ca a fost sa fim liberi si sa avem liberul arbitru - si cred ca nici macar Dumnezeu nu a anticipat puterea noastra de distrugere si rautate - de asta trebuie sa ne rugam la El sa ne "cenzureze", sa isi ia puterea si sa intervina)... eu atat mai pot spera, ca Dumnezeu sa intervina in aceasta nenorocire pe care am adus-o pe Pamantul Lui!
Claudia

Anonim spunea...

sint de acord cu Ile,cind spune ca nu sintem in stare sa avem un ideal comun,pt. atingerea caruia sa ne unim fortele,din cauza unor interese marunte care reusesc uneori sa ne anime mult mai bine,dar din pacate multi dintre noi ne abandonam procesul de autocunoastere pe drum,crezind ca am devenit imaculati,sau poate nesuportind ceea ce descoperim in interiorul nostru.Poate asupra acestui lucru ne atrag atentia acum conducatorii nostri,chiar daca o fac in mod inconstient.Sa nu le dorim moartea,sa le dorim indreptarea! Tu ,Daniel ,esti cel mai in masura sa intelegi cam ce sustinere ai in implinirea idealului pe care ti l-ai ales si pentru care lupti cu atita daruire,perseverenta si curaj.Esti cu adevarat un exemplu pentru noi toti de ceea ce inseamna samanta buna.Ai grija insa la capcana etremelor,care ne da tircoale tuturor ,de altfel.Dumnezeu sa fie mereu cu tine!

iesean spunea...

Vocea unui parlamentar care stie pe cine reprezinta-doctorul Ciuhodaru:
http://www.bzi.ro/comment0-extragerea-gazelor-de-sist-moratoriu-acum-referendum-la-europarlamentare-406258#comment0

Anonim spunea...

Declaratia cutremuratoare a lui Barbu: Prea multi bani pentru bolnavii de HIV-SIDA, puteam sa facem mai multe festivaluri

http://www.ziare.com/daniel-barbu/ministrul-culturii/ministrul-barbu-socheaza-prea-multi-bani-pentru-bolnavii-de-hiv-sida-puteam-sa-facem-festivaluri-cum-se-scuza-1272043

Ion Lucian spunea...

D-le Daniel Roxin,îmi încep comentariul prin a vă spune că am citit toate relatările interlocutorilor mei,în care am constatat două lucruri benefice pentru noi Românii de rând:-(1)UNITATE=Din ce în ce mai mulți Români își exprimă dorința de a solidariza cu Pungeștenii,pe fondul abuzurilor comise de (statul Român,MAFIOT).-(2)SOLUȚII PT.ROMÂNIA=Foarte mulți Români,in dorința de a scăpa Țara de această josnică și trădătoare clasă politică,vin cu idei salvatoare și destul de rentabile,pt.a scoate Țara la liman și cu fața curată,in fața unei Europe destul de murdară.Fiecare zi ce trece,în care vedem pe de o parte sacrificiul eroic din partea sătenilor și jurnaliștilor de la fața locului,iar pe de altă parte,abuzurile inimaginabile și de ne-ânchipuit ale unor animale politicianiste și trădători de Neam.Să ne ferească sfântul de ceea ce va urma,dacă nu va ieși așa cum vrem noi.Teribilismul și tembelismul politrucilor a intrecut chiar și propria lor imaginație.Niciodată nu trebuie să mai lăsăm o asemenea haită politică,să ne vândă Țara,erijânduse in reprezentanții noștri.Să ne ajute D-zeu în a dobândi cât mai multă materie cenușie,pentru a putea combate și schimba din rădăcini tot răul din această Țară!!!!!

Anonim spunea...

De vazut ...aceeasi strategie...pe YouTube
The cost of oil shell and chevron in 4 parti,si
The true story of chevron's disaster in Ecuador

Anonim spunea...

e timpul reactiunii: http://ro.stiri.yahoo.com/legea-minelor-care-d%C4%83-und%C4%83-verde-proiectului-la-064732182.html

Anonim spunea...

Totuşi, Ceauşescu nu şi-a trădat ţara.