marți, 3 decembrie 2013

"Poveștile magice ale dacilor" - o carte pentru cei mici... dar și pentru cei mari


În vremurile de demult, Dacia era un ținut plin de mister și de frumusețe, un loc unde eroi și ființe cu puteri magice se întâlneau pentru a porni împreună în aventuri minunate.
Din acele timpuri de legendă, în care oamenii se credeau nemuritori, au ajuns până la noi poveștile unor întâmplări uimitoare.
Aceasta este cartea lor: Poveștile magice ale dacilor - o carte pe care am scris-o atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari; o carte ilustrată fermecător de Cătălina Boeru.
Cuprins:
1. Legenda Marelui Lup Alb
2. Diegis și Noaptea de Sânziene
3. Comoara lui Decebal
Caracateristici: ediție de colecție - format A4, 64 de pagini integral color, copertă cartonată, inscripționată cu folio auriu.

6 comentarii:

Raphaelly spunea...

de ce nu lucrati cu DPD pt curierat. au preturi f convenabile, 10 ron pt Bucuresti, si pt tara putin peste. Adica as da pretul cartii, insa si costul curieratului, ajunge destul de mult. Nu cred ca si-o permite toata lumea, si ar fi pacat sa nu ajunga la cat mai multi copii. doar o sugestie. se lanseaza pe 12 decembrie? va aparea si in librarii sau se poate comanda numai pe net? multumesc

Daniel Roxin spunea...

Vom folosi ca alternativa si posta romana. Va aparea si in cateva librarii din Bucuresti dar se va comercializa in special pe internet

Anonim spunea...

E o carte superba...la cat mai multe volume! :)
Multumim.

Ileana Turcu spunea...

Intradevar, cartea - o editie de colectie - este o bijuterie. Si o sarbatoare. Nu intelegi asta decat tinand-o in mana. Rasfoind-o, ceva din ea iti patrunde in suflet, pe cai de neinteles, ceva cunoscut si regasit cu mare emotie si bucurie.
Ar trebui tradusa si in alte limbi.
Exceptional! Felicitari!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Anonim spunea...

Sunt povesti care se spun singure, parca nici nu ar fi scrise de cineva, iar desenele minunate intregesc povestile. Au magie, suspans, rasturnari de situatie. Sunt usor de retinut si de povestit copiilor, nepotilor, iar si iar, la ceas de seara ori in drumetii. Sunt scrise cu drag de oameni si dor de strabuni. Ce bine ca vor mai fi si altele.