luni, 2 decembrie 2013

Solidaritate cu locuitorii din Pungesti: 18:00 – adunare in fata Guvernului


Intr-un apel pe Facebook, activistii de mediu care sunstin Rezistenta de la Pungesti cer bucurestenilor sa se alature, astazi de la ora 18:00, la un protest in fata Guvernului Romaniei, in care se va cere retragerea Chevron din zona Vaslui si incetarea abuzurilor Jandarmeriei.

„Alerta Pungesti! Cei se pot deplasa catre Pungesti, sa o faca, de urgenta!!!Este nevoie de toate fortele acolo, pentru a-i ajuta pe cei din rezistenta si pentru a opri instalarea primei sonde din Jud. Vaslui!

[UPDATE] – Locatia pentru diseara pentru Bucuresti, se schimba din Piata Universitatii, LA GUVERN la ora 18:00 asa cum, deja, opteaza toata lumea !


Jandarmii echipati cu bastoane, gaze lacrimogene, scuturi si cagule, au ridicat absolut pe toi cei din tabara si sub pretextul legitimarii i-au dus cu dubele in Vaslui.

Acum in Pungesti copii nu pot merge la scoala, nici o masina nu circula pe drumul judetean din Silistea, Pungesti, jandarmii si politia blocand drumul si accesul oricaror persoane si mijloace de transport spre Tabara de Rezistenta.

Oamenii spun ca au fost calcati in picioare, fugariti, luati la bataie in curtile lor, nu au fost lasati sa fotografieze sau sa filmeze pentru ca sa nu existe dovezi ale abuzurilor facute de jandarmii veniti din mai multe locuri: Ploiesti, Bacau, Barlad, Vaslui, etc. Doi oameni au fost transportati la spital.

Hotararile legale ale consilierilor locali au fost ignorate!

Ne vedem ASTAZI, la 18:00, la Guvernul Romaniei, pentru a manifesta impotriva abuzurilor, incalcarea drepturilor omului si pentru a fi solidari cu Pungesti in cazul in care nu ne putem deplasa de urgenta acolo!!”


7 comentarii:

Anonim spunea...

intrati pe Kiev live sa vedeti ce e acolo!

Anonim spunea...

Se intra " in linia dreapta" a distrugerii Romaniei si a ceea ce a mai ramas din poporul roman,descendentii adevarati ai Ramanilor, Pelasgilor,Dacilor nu tziganii,perciunatii,khazarii,ashkenazii,ungurii....

nan spunea...

Iar ne uitam in gradina vecinului?Pe 01 .12 au iesit 20.000 de oameni sa vada,ce?Sa faca jocul politicienilor,nu cred ca unui om cu 2 neuroni ii ardea de asa ceva.La noi in oras au crapat de bine in fata primariei dantuind in hora si la cateva ore dupa ,slugile Chevronului ridicau oameni la Pungesti terfelind legile statului.Unde esti UE sa aperi DREPTUL ELEMENTAR -siguranta cetateanului?Treziti-va fratilor ca miroase a dictatura militara..

Anonim spunea...

Ca s-a mai întâmplat la Pungesti?
Adunarea in Bucuresti a avut loc?
Multumesc

Anonim spunea...

stiti ca toti jandarmii,politai sri etc fac parte pina la urma din aparatul represiv impotriva populatiei sunt foarte constienti de serviciul angajamentul juramantul si BANIII pe care ii iau au jurat sai apere pe cei care ii platesc,pentru asta ei nu transpira prea mult sunt niste paraziti ca multi multi alti asa ca NUI MAI ABSOLVITI DE NICI O VINA FIINDCA SUNT CONSTIENTI DE CE FAC pentru ce ne fac nu trebuia sa sasi vanda constiinta pt.bani pentru un trai foarte comod.Sunt roboti in corpuri umane dar si prin ei trec GLONTUL/ar putea sa plinga si mama lor si sotiile lor si copii lor ei siau ales aceasta sa fie cozile de topor a sistemului

Anonim spunea...

nu va bateti prea tare capul fiindca ceasca avea de trei ori mai multi, six

Anonim spunea...

...Roi de spini pe fruntea-ţi ninsă
Sângerândă, necuprinsă
Şi de corbi smulgând din rană
Şi din inima-ţi sărmană.

Trece timpul ca o gheară,
Trec guzganii-n primăvară,
Vaide-ţi soarta muribundă,
Latră vântul, vreme surdă!