marți, 31 decembrie 2013

Un An Nou luminos și fericit!


Să aveți un An Nou plin de bucurii și fericire! Să fiți creativi și plini de energie, buni și generoși, iar iubirea să fie mereu prezentă în viața voastră! Fie ca Noul An să să vă aducă cât mai multe împliniri sufletești și realizări materiale. La mulți ani!

Daniel Roxin


13 comentarii:

Rosa spunea...

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi liniste în suflet şi cu multă ,multa , dragoste în inimă :)
La Multi Ani !

Anonim spunea...

La multi ani cu sanatate ! Doamne ajuta pentru un an mai bun.

florin spunea...

La multi si binecuvantati ani! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Multumim frumos pentru urarile minunate...asa sa fie la toti.
Domnule Roxin,sa aveti parte in anul 2014 de cat mai multe realizari minunate,multa sanatate,bucurie,fericire si impliniri pe toate planurile,alaturi de familia d-voastra,de toti cei dragi.
La Multi Ani!

prietena-japoneza spunea...

La mulţi ani !

D. Pavel spunea...

La Multi Ani Daniel & Co.!

Spirit Liber spunea...

Dumnezeu sa te binecuvanteze si fiintele de lumina sa te protejeze si in continuare ca sa ramai radacina de inspiratie pentru toti oamenii!La multi ani cu multa sanatate, ca iubire, respect si ajutor ai de la noi toti:)

nan spunea...

Vin si eu sa-ti fac urari/Multe binecuvantari/Si ceresti si pamantesti/Asa cum ti le doresti/ LA MULTI ANI!

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=2U8xgMLtP-0
In noul an visam ca dorm intr-un hambar cu fin iar in gramada de fin de linga mine vedeam numai perechi de margele rotunde, ochisorii unor gaini de culoarea pamintului roscat. Au venit o sopirla si o cirtita sa ma atace si atunci o gaina a sarit pe umarul meu sting lovind si ea cele 2 animalute dusmanoase. Gainile vesele m-au facut sa rid si m-am trezit gindind ca Ingerii in mintea omeneasca sint inaripati si luminosi,insa ghidusia gainilor mele roscate avea ceva din intelepciunea pamintului: in fata unui dusman universul iti vine in ajutor aducind un adversar pe masura pericolului din fata ta,numai sa ai incredere. Ca doar nu era sa visez elefanti.
In noul an sa avem zbor lin si mintea deschisa.

Anonim spunea...

la multi ani cu sanatate!

Gabriel spunea...

Un an frumos va doresc, sa fiti toti frumosi!

D. Pavel spunea...

LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR CARE GINDESC SI SIMT ROMANESTE!

Din punctul meu de vedere cel mai important lucru la care ar trebui sa se concentreze toti romanii care gindesc romaneste este ca anul 2014 sa fie anul in care TOATA ROMANIA sa fie inclusa in patrimoniul UNESCO (The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization)!

Romania este LOCUL in care a inceput civilizatia in Europa! (v. numai Civilizatia Cucuteni)!

Romania TREBUIE sa fie protejata INTEGRAL de UNESCO pe baza probelor irefutabile pe care le are in atitea muzee din tara!

In timp ce "corporatiile" si "cartelurile" vor sa ne termine ca popor, NOI TOTI trebuie sa luptam in aceasta directie (necesara si suficienta)...sa-i lasam pe tradatori sa se murdareasca in continuare cu banii furati de "corporatii", iar noi sa ne concentram in aceasta directie academica!

Vom reusi daca credem cu adevarat! Haideti sa o facem!

"la inceput a fost cuvintul"

Eu continui prin a spune: LA INCEPUT A FOST IDEIA!

Domnule Dan Puric,

Ceea ce faci dumneata, nu au facut toti "filosofii neamului" in ultimii 70 de ani!

Multi romani vor simti acest necesar "click" si se vor intoarce cu fata catre adevaratul Dumnezeu! Multi vor spune: ahaaaaaaa! si acest fenomen se va petrece exponential; chiar fara sa coninui maiestre pe aceste teme romanesti / profunde! Exista deja zeci de clip-uri pe internet pe care nimenu nu le mai poate distruge! Chiar daca "secu" doreste distrugerea fizica a dumitale!

Hello secu! NU SE MAI POATE! E PREA TIRZIU! POCAITI-VA CIT MAI AVETI TIMP SA O FACETI! Observati - voi "secu" - ce caractere uriase a putut sa produca miscarea nationala legionara si ce caractere de c.....t a produs idiologia comunista cu Stefan Gheorghiu al vostru si cu PCR-ul "internationalului" ceasca!

Mihai spunea...

La Mulţi Ani, sănătate şi multe realizări!