miercuri, 29 ianuarie 2014

Radu Golban, cel care a descoperit datoria de 17 miliarde de euro pe care Germania o are către România, candidează la europarlamentare, independent.

Radu Golban: "N-a vazut Bruxelul ce poate Romania! Am decis sa candidez la europarlamentare. Independent.

Astazi am depasit cu ajutorul vostru numarul de 30.000 de sustinatori! Este cel mai frumos cadou pentru mine de ziua de nastere a ficei mele Viviane care a implinit trei ani. Va multumesc!

Europerlamentarii nostri sunt soldati credinciosi ai formatiunilor politice pe care le reprezinta, dar nu slujesc tara. Daca vi se pare ca acum sunteti reprezentati extraordinar de europarlamentarii romani, ignorati-ma. Daca nu, promovati-ma, nu aveti nimic de pierdut, totul de castigat!

Voi avea nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de 100.000 de semanturi pentru a putea candida. In cursul zieli va trimit si tabelul si va explic modalitatile cum puteti semna.

Impreuna vom face dreptate!"



Pagina oficială a lui Radu Golban: http://radugolban.ro/

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/Golban.Radu?ref=br_rs

Nota mea: Cred că merită  sprijinit!

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Bine, ok, dar unde putem citi exact ceea ce doreste sa faca in perioada de mandat?Vad ca este ''atent'' sa trimita tabelul si sa ne explice cum putem sa-i dam semnaturile.Ma repet, pt. ce sa-i dam semnaturile, ce va face exact, vreau o lista scurta si clara:fac aia, aia, aia, si gata frate ce atata povestire!Spre ex. in lista lui poate sa puna doar 2 obiective, nu 100, cum fac toti, palavrageala ieftina, 1.Sustinerea si realizarea unui deziderat pt. RO, adica sa prezinte, sa sustina si sa obtiuna fonduri de cel putin 500 milioane de E pt. relansarea turismului istoric in RO si 2.Sa obtina pt. copiii din RO fonduri care sa relanzeze vechile tabere gratuite cu profil sportiv, unde se facea sport, calire si educatie, mai mult decat fac acum manelele, TV-le si tablete.Sincer nu cred ca mai exista in RO, la nivel politic, oameni onesti.

Vasile B spunea...

esti un adevarat Roman,am sa te votez cu mare drag

alegator spunea...

Deocamdata e folositor acolo dar Romania il asteapta sa preia conducerea BNR sau cel putinministerul de finante. Radu Golban- un om cinstit, un om de stiinta redutabil, un luptator pentru adevar. Il vom sustine cu toata convingerea ca va sustine Rpmania la CE.

un moldovean spunea...

Radu Gold-Ban sa fie sustinut de cetateni sa ajunga in CE. El poate si trebuie sa reprezinte interesel financiare ale Romaniei. Discursul lui in parlamentul eu a fost magistral. Multi adversari au inghitit in sec! Profit de prilej pentru a-i transmite felicitari si a-l asigura de sustinerea romanilor.

Maria spunea...

Ma bucur din suflet domnule profesor, pentru ca ati ales sa reprezentati Romania si pe romanii care mai cred in ea si in dreptate.Sunt convinsa ca veti fi ,,glasul''puternic si devotat al multor milioane de romani si le veti onora cu cinste alegerea ! Mult succes !

Anonim spunea...

Asta pare cam ca si cu povestea cu lupul capra si varza,ADICA noua romanilor ni lar trebui in tara cai competent si bun in domeniul finantelor cinstit, corect un om integru, dar lam vrea si la Bruxell sau vrea numai el sa ne reprezinte si sa lucreze pentru Romania si ROMANI,dar ar putea sa incerce la PRESEDENTIA ROMANIEI unde ar avea mai multe prerogative si in bunul mers al tari economic, financiar, administrativ etc. bineinteles dupa o anumita curatenie si ordine tipic nemteasca care este necesara.In toate cazurile daca sa hotarit sa ajute concret si sa se implice de a ajuta natiunea ROMANA si pe el eu il voi sustine NECONDITIONAT doar sa stie ce vrea si sa faca numai ce poate.Succes deplin.

Adrian Usturoi spunea...

Logic ar fi sa puna pe masa, cel putin o parte din intentiile pe care le are in ideea ca va obtine numirea ! Multe, daca este bine intentionat, pot fi tinute ca BOMBE pentru viitor dar macar o parte trebuie sa le faca cunoscute ! Un mic program pe care il are si considera ca-l va respecta !!

Anonim spunea...

Felicitari!
Doamne ajuta!

micre spunea...

E bine sa fi europarlamantar! Tu si familia vor fi aranjati pe viata! Daca nu vei realiza ce vei promite in campanie nu-i nimica poti spune oricind>Am incercat, dar sortii mi-au fost potrivnici! Si asa unii voteaza ca prostii, iar altii; chiar daca sunt de buna credinta; se aleg cu foloasele, pe merit ori pe mai putin merit. Un intreg esafodaj "democratic" a devenit putred si nerepreyentativ sistemul functionind cel mai adesea impotriva CETATEANULUI.

Eurodacul spunea...

Nu stiu cum va puteti imagina, dragi concetateni, patriotismul unui roman- pentru ca este nascut in Romania- care s-a realizat pe toate planurile in Germania si Elvetia. Pare cam indoielnica romanizarea lui. Insasi numele fiicei lui este Viviane, pur dac. ,,Impreuna vom face dreptate'' pare obosita, resapata, resuscitata. Daca datoria financiara este reala, cum de toti tac, asa ca intr-un banc prost. Ciudat este secretul locului de bastina din Romania, cam neprecizat. In caz ca o sa devina europarlamentar roman, cum o sa afle durerile si necazurile poporului nostru, de la televizor si net ? Sa se dea el linistit cu barca pe cantoanele Elvetiei ca nu stiu ce tangenta poate sa mai improvizeze cu romanii. Pe zi ce trece notiunea de europarlamentar este din ce in ce mai vaga, stearsa, fara nici un rost. La pregatirea care o are herr Radu, cred ca urmeaza sa-si piarda locul de munca de se arunca asa in politica.

D. Pavel spunea...

Acest tinar super iluminat ar putea a aduca mari servicii Romanei si poporului roman!

Sper din toata inima sa aiba si caracterul la nivelul de cunoastere la care a ajuns prin munca sustinuta.

Maria Carla spunea...

Ok eu nu stiu nimic despre tine...si probabil mai sunt si altii ca mine....poate daca ne prezinti, pe scurt, convingerile, ideologia, fapte care te recomanda, vei reusi. Astept sa ma convingi.

Anonim spunea...

Dragul meu, nu am reusit sa aflu nimic interesant de pe pagina ta. Macar in ce localitate din Romania te-ai nascut si unde ai petrecut putina copilarie din Romania?Cum te poti identifica cu romanii daca viata ta (si a fiicei tale) e departe de aceste plaiuri? De ce nu ceri sprijin concetatenilor tai? succes, dar pe mine m-ai pierdut

chitibusar spunea...

Dupa dovada de competenta exceptionala pe care a facut-p inaintea Parlamentului UE cu prilejul discursului tinut referitor la euroscepticism si datoriile istorice, cei interesati au vazut cu cine au de-a face, pe cine trimite Romania la inaintare. Cu Radu Golban nu se poate discuta la modul amatoristi despre finante si datorii. Ma tem ca nu cumva ideea abordarii problemei pe cale politica, implicrea lui in politica si impingerea sa in fata ca europarlamentar sa nu fie o strategie din "filmul" dusmanul pe care nu il poti invinge ti-l faci prieten"! Sper ca prof. Golban nu poate fi cumparat, nu poate fi santajat,nu face jocurile nimanui ci pur si simplu acest roman vrea sa dovedeasca faptul ca descoperirea datorii istorice a germaniei fata de Romania nu poate fi lasata in coada de peste, macar trebuie reanalizata si clarificata,intre cele doua parti. El, savantul Radu Golban nu poate accepta politica strutului! Intre nevestele, fiicele, ministeresele de Dambovita si dr. Radu Golban e o distanta de profesionalism astronomica.

Anonim spunea...

Iata cele 6 obiectiva pe care si le propune prof. radu Golban Sursa. DCnews :
1. ”Germania trebuie să își plătească datoria față de România. În 2010 am făcut dezvăluirea spectaculoasă, dar riguros documentată, potrivit căreia Germania are o datorie istorică față de România, de peste 18 miliarde de euro. Cine are datorii față de România, să și le plătească. Dacă ar avea acești bani, România nu ar mai avea motive să se împrumute mai departe, la Fondul Monetar Internațional”.

2. “Organizarea României pe baze sănătoase – modelul elvețian. România e de peste 20 de ani într-o continuă tranziție, care ne-a obosit pe toți. Avem nevoie de un model de țară, de un model național. Cred că România poate deveni o Elveție a Estului, un factor stabilizator, de democrație, echilibru și prosperitate, atât pentru noi, cât și pentru regiune”.

3. ”Libertatea românilor de a fi stăpâni în țara lor. Ceea ce se întâmplă cu retrocedările abuzive către străini nu e normal. Românii merită să fie proprietari, nu chiriași în țara lor. Politica abuzivă prin care sunt restituite sute de proprietăți în Transilvania, de care beneficiază, in special, Forumul Democrat al Germanilor din România, Biserica Catolică, Biserica Evanghelică și ungurii din Transilvania, generează cheltuieli «colosale» pentru buget, pentru că, astfel, statul devine chiriaș în școli, spitale și universități”.

4. ”Blocarea erodării statului și a refeudalizării țării. Eu nu mai vreau baroni locali care să taie și să spânzure când vor ei, care comandă deseori partidelor la București. Avem nevoie de o regionalizare după cele mai bune modele și practici europene, nu de refeudalizarea României. Avem nevoie de gospodari moderni, de manageri competenți, nu de șmecheri cu idei feudale. Nu «mergem înainte că înainte era mai bine»: nu era!”

5. ”Atragerea de bani europeni, fără furturi și ineficiență. România are un număr mare de miliarde de euro de atras, în fonduri europene, de la Uniunea Europeană. E dreptul nostru, de care unii hoți și incompetenți și-au bătut joc. Avem nevoie de proceduri simple și clare, ca românii să poată atrage banii europeni, și de un control adecvat care să prevină furtul”.

6. ”Națiunea trebuie să iasă din pasivitate, nu suntem colonie. După cum bine spunea Petre Țuțea, statul român actual nu apără bogățiile țării și nu garantează munca națiunii. Eu cred că românii trebuie să ridice capul și să spună clar și răspicat că așa nu mai merge: nici la București, nici la Bruxelles. Gata cu bătaia de joc, gata cu mirajul Uniunii Europene. Merităm să fim tratați ca parteneri egali în plan european și merităm o clasă politică mai bună, care să ne reprezinte cu adevărat, la București”.

Tudor spunea...

Foarte bine ca va candida ca independent, trebuie sprijinit!

ile spunea...

MAI BINE PRESEDINTE. CA EUROPARLAMENTAR NU ESTE CAZUL DEOARECE VA FI INGHITIT DE MAREA MASA DE HIENE, NU POTI SA MERGI IN MIJLOCUL HIENELOR SA LE VORBESTI, TREBUIE SA URLE CA ELE,ALTFEL NU VA FI ASCULTAT.(eu am impresia ca un europarlamentar este ceva de fatada sa dea spectacol potolit pulimii europene iar daca iese din rol este repede anihilat marginalizat ca doar e o piesa de teatru ce se intimpla acolo, totul e prestabilit,nu poti tu scimba nimic,nu e niciarena sa lupte nici in sfatul batrinilor sa intereseze pe cineva ce vrea domnul Golban sa spuna cu adevarat-niste marionete care nu primesc in rindurile lor decit alte marionete)Daca vrea sa fie sub acoperire- OM deghizat in marioneta-s-ar putea sa ramina pina la sfirsit numai in pozitia de marioneta.INSA CA PRESEDINTE, CU CITE MILIOANE DE ROMANI AU MAI RAMAS IN TARA AR AVEA ALT CUVINT DE SPUS.FIE SI O INJURATURA.

Anonim spunea...

Tipul este un naiv. El crede ca va face dreptate Romaniei, dar nu imi vine sa cred ca nu stie ca UE are deja istoria scrisa, iar viitorul Romaniei este deja stabilit, indiferent de studiile, cartile sau tezele mariei sale. Probabil ca are mai multa prestanta decat un Becali sau Elena Basescu, dar nu cred ca va realiza mai multe decat predecesorii europarlamentari romani. Ori este un naiv or este un oportunist.

Anonim spunea...

vad ca actiunea ta incepe sa aiba substraturi .,politice, financiare! puteai sa ramai la ceea ce faceai. adica la istoria noastra., cea adevarata!

Anonim spunea...

"Cine nu lupta, a si pierdut razboiul." Ma bucur cind cineva mai incearca, mai vrea sa dovedeasca mai vrea sa cistige!!! Cinste lui, tot respectul! Chapeau, Domnul Radu.

NAN spunea...

Domnul Radu Golban are destui dusmani internationali, dezgropand trecutul economic favorabil Romaniei.Contrabalansarea vine prin noi ,oamenii de bine fiindu-i alaturi in demersurile viitoare.Superba cartea-ALTERNATIVA ROMANIEI LA CORSETUL UE:fiti binecuvantat!

Eurodacul spunea...

Ce bine ca te-ai oprit la punctul nr.6, domnule anonim de la ora 23.54. In mod sigur punctul nr.7 nici macar dumneavoastra nu-l mai credeati, iar la punctul nr.8 erau deja implicati extraterestrii. Odata reformat sistemul bancar- vezi Cipru- odata scosi din schema bursucii interlopi cu bani dositi in strainatate- vezi China- odata schimbat sistemul de valori, acesta incluzand si modul de obtinere al retributiei sau al profitului, in final nu vad ce valoare are elvetianismul. De ce trebuie sa comparam Romania cu o tara fara nici un trecut, cu un prezent datorat celui de-al doilea razboi mondial si fara nici un viitor. Sa nu mai punem la socoteala rasismul din ,,vasta'' lor cultura pseudogermanica. Stim cu totii cum sunt vazuti romanii in ,, tara corectitudinii''. In cazul reducerii smenurilor financiare doar cu cateva procente in Europa, inevitabil Elvetia o sa devina o pajiste frumoasa cu cateva mioare grase si frumoase.....si atat.

Anonim spunea...

Cei care postati in ,,contraofensiva''cu mare graba de a sadii samanta neincrederii si de a pune sub semnul indoielii bunele intentii ale acestui om,poate sunteti si veti fi mai ,,bine'' reprezentati in continuare, de conationalii vostrii cu domiciliul in Romania ...Daca nu stii prea multe despre un subiect, informeaza-te prima data si apoi emite judecati !Se pare ca nu ati invatat nimic din 2007 incoace !Sau poate asa sunteti,,instruiti" sa scrieti ??!