duminică, 9 februarie 2014

Un nou inceput pentru Romania!

Statul de drept este in mare pericol in Romania. Da dragii mei, a spus-o chiar si doamna Nuland, trimisa papusarilor in Romania ! Asta am inteles cu totii, dar ceea ce nu am inteles cu totii este cine il pune in pericol… Basescu spune ca Ponta. Ponta spune ca Basescu. Ei bine, eu spun ca… DNA-ul, ANI, justitia si mai nou, Curtea Constitutionala!

Nu credeti? Pai, o sa va explic. Logic, cu bun simt, la mintea cocosului.

Iata, in Romania, justitia, DNA-ul, ANI, au inceput sa dea semne de viata in sfirsit dupa 20 de ani de somn adinc. Precum printesa din “Padurea Adormita”, aceste institutii au inceput sa vada jaful, mafia, coruptia si abuzurile clasei politice si iata, MAREA MAJORITATE A CONDUCATORILOR POLITICI, mare parte a parlamentarilor si baronilor locali sint fie deja arestati, fie cercetati si… la poarta puscariilor. O sa va dau numai asa, citeva exemple de “penali” sau potential “penali”: Basescu, Ponta, Dragnea, Nastase, Udrea, Mazare, Boureanu, Nicusor Constantinescu, Videanu, Boureanu, Vosganian, Ridzi, Fenechiu, Voicu, Voiculescu, Nita, Gigioaica, Boldea, etc., etc., etc…..

Ei bine, in ritmul acesta, in scurt timp, intreaga conducere politico-mafiota a Romaniei va fi in puscarii.

Veti spune: “si ce?”. Pai, cum “si ce”? Mergind asa mai departe, Romania va ramine in scurt timp fara Guvern, fara Parlament, fara baroni locali, fara consilieri judeteni, fara capusari si jefuitori, FARA CONDUCATORI !!!

Imaginati-va Romania fara partide si politicieni care sa-si mai voteze legi favorabile jafului. Imaginati-va Romania fara prim ministru care sa asmuta jandarmii impotriva romanilor nemultumiti, a localnicilor de la Pungesti sau Rosia Montana. Imaginati-va Romania fara politicieni care sa semneze sau sa voteze contracte cu Chevron, OMV sau Gold Corporation, care sa ofere cadou toate bogatiile tarii unor companii straine. Imaginati-va Romania fara tradatori, fara capusari, fara politicieni care sa dea minunate legi prin care sa fim impovarati de biruri care sa finanteze campaniile electorale. Imaginati-va Romania condusa de catre manageri profesionisti si nu de catre ageamii carieristi si ambitiosi lipsiti de scrupule ce au pretentia de a invata arta conducerii pe spinarea a 20 milioane de fraieri.

Cum am putea supravietui noi fara Parlament? Cum am putea supravietui noi fara parlamentarii care-si voteaza singuri legi prin care sa fie absolviti de pedepse pentru orice infractiuni, gratieri si amnistii pentru toti banditii si ticalosii? Veti spune ca acuma, in secolul 21 ne putem permite o democratie participativa, sa ne votam singuri legile esentiale pentru stat (2-3 pe an), iar un guvern de mari profesionisti si inalta moralitate ar putea conduce (ca si pina acum) prin ordonante de urgenta.

Pai… da, dar profesionistii astia ar putea fi si patrioti si atunci… cine ar mai face cadou papusarilor aurul, argintul, gazul, petrolul, cuprul, minereurile rare, uraniul, terenurile agricole, etc. ?

Va imaginati o Romanie in care beneficiile exploatarii bogatiilor imense ale tarii sa intre 100% in bugetul statului si sa fie folositi pentru educatie, sanatate, pensii, salarii, investitii in fabrici si infrastructura? Ati innebunit? Vreti ca Romania, poporul roman, sa ajunga in 5-10 ani la nivelul de trai din Norvegia sau Elvetia, iar papusarii sa ramina cu buza umfalata, politicienii sa ramina fara iahturi, limuzine, secretare, elicoptere, protocoale, chermeze, etc., etc. ?

NU SE POATE… ASTA NU AR FI STAT DE DREPT… Statul asta… Dreptul asta… e statul, e dreptul lor, al banditilor, al jefuitorilor si al tradatorilor de tara. NU STATUL VOSTRU, NU DREPTUL VOSTRU, AL CETATENILOR.

Voi aveti dreptul sa taceti, sa inghititi, sa munciti ca niste sclavi, ca niste animale in jug. ATIT.

Nu va ajunge? Ei bine, daca nu va ajunge, atunci aveti o singura alternativa – Meritocratia!

Laurentiu Primo

Sursa: http://meritocratia.ro/2014/01/s-o-s-statul-de-drept/

14 comentarii:

Maris Gabriel spunea...

Eu cred ca cel mai dificil este primul pas :
1. mai intii bagam la inchisoare penalii care au distrus ( economic ) tara noastra ? ( listati in articol )
2. mai intii facem o nationalizare a tuturor resurselor ( inclusiv a pamintului ) tarii noastre ?
3. mai intii alegem o noua conducere in care sa fie numai oameni devotati tarii noastre si care sa nu iubeasca aurul sau banii ?

Cum este posibil sa realizam cel putin una din aceste actiuni , de vreme ce penalii ( care conduc acum ) sint cei care aproba statele de plata pentru militieni , militari si judecatori , si tot ei sint cei care au , si programeaza calculatorul care sumeaza voturile pe care le exprimam noi ?

Anonim spunea...

Roxine, tu mai crezi in Zalmoxis? Mai crezi in geto-daci? Mai crezi in Romania si in romani?
Daca mai crezi deschide ochi si urechile si ascuteti mintea ca un lup flamand! Atentia la farisei! E plina tara de mai bine de 100 de ani.
Si toti se cred meritocratosi!
Si de acum de mai bine de 100 de ani, noi ne-am indepartat de credinta ortodoxa, de Dumnezeul nostru.
Si numai necazuri si nedreptati avem ca neam.
Fereste-te de farisei! E plina lumea de ei! Se inchina doar la Zeul globalizarii, subaltern al Zeului Banului! Astia sunt in stare sa-si vanda si propriile mame pentru profit! Chiar si copiii, i-ar arunca in groapa cu lei....Ma rog, Euro...Dolari!
Cauti o alternativa? Aduna la un loc valorile romanesti autentice. Uneste diaspora romaneasca cu tara. Scrie articole despre romani adevarati. Srie despre daci....Lasa-i sa se duca in pustiu pe farisei. Astia incurca tara, pe romani, inclusiv pe tine si pe mine.

Anonim spunea...

ZaRadu scrie :

Pai de ce sa ii bagam la puscarie , ca sa stea degeaba si sa manance tot pe banul nostru ? II punem la munca pana le dam grasimea jos a porcilor in costum . Eu mi-am propus ca de maine voi fi un om schimbat , liber si nu o sa mai tolerez ,

Anonim spunea...

Mai bine ne-am chema in tara toti soldatii care lupta in Afganistan,Irak, etc, razboaie care nu sint ale noastre si ar apara tara din interior, caci dusmanii aici sint... la conducerea tarii.Un...OM

ile spunea...

SECRETUL REUSITEI ESTE SA CREEZI PORBLEME AL CAROR RASPUNS IL AI DEJA. Deci e un plan creat bine dinainte de revolutie,mai dragilor,si s-a furat si s-a mintit fara nerusinare nimeni nu zicea nimic si dintr-o data Romania incepe sa deschida ochii apare pedeapsa,apare intransigenta cad capete,boborul vrea ordine s-a saturat de dezordine dupa ce i s-a aratat insa capatul cararii spre DREPTATE.Ia UE masuri si nu ne mai lasa sa gresim. Bravo elvetienilor, ca nu au nimic a face cu marea comunitate europeana, nu vor ca din prea multa infratire sa ajunga sa li se comande in casa lor. CUM S-A CREAT SITUATIA TIMPITA DIN ROMANIA? Nu stiu daca este un om care sa stie TOTUL DESPRE ASTA.nici Brucan nici Iliescu... CARE E REZOLVAREA? Meritocratia-oare?sau NATOCRATIA sau Putinocratia,o noua religie(cum insa sa scapam de religia banului-ni se cer taxe intruna-nu vom scapa niciodata odata porniti pe acest drum, decit in cazuri extreme-cataclisme, conflagratii mondiale...)nu e chiar totul o gluma.poate un nou fel de viata si gindire,eu as propune puterea glumelor si a voiosiei ,sa se dea o lege ca toata lumea sa spuna adevarul sau ce-i doare sub forma de gluma...
http://www.youtube.com/watch?v=hK5YwQi0G9o&feature=player_detailpage

D. Pavel spunea...

...toate astea, DA! se pot pune pe seama tradatorilor autohtoni! Au actionat ei de la sine putere si / sau vointa? Eu zic ca NU!; ca ei sint doar simple marionete santajabile (...).

Bine, bine! si atunci cum e? Eu va rog sa urmariti cu atentie filmul de mai jos (e cam lung dar MERITA vazut de toti romanii). Observati va rog ca la inceputul initierii / re-inventarii statului Israel, englezii au pus umarul bine de tot in acest scop! Au stiut oare englezii unde se va ajunge? eu cred ca NU!; nu au stiut! Observati similitudinile dintre ajutorul dat de englezi - celor care-si spun de aiurea "evrei" - cu "ajutorul" pe care ni-l da acum noua Uniunea Europeana! Stie oare UE unde se va ajunge in palestinizarea Romaniei? eu cred ca NU!

Mai avem oare vreo sansa? la sfirsitul filmului veti afla niste lucruri - destul de palide - despre aceasta sansa! Eu as mai adauga mai ales SANSA prin noi insine!

Peste zece mii de ani de viata pastoral-sedentara NU ne poate schimba din gene ceea ce am acumulat de-a lungul mileniilor de pace si bunastare (...).

Va rog sa trimiteti acest link la toti prietenii pe care ii aveti in tara sau in afara tarii!

Iata filmul:

https://www.youtube.com/watch?v=t4C08C8cgGo

PS. Nu mor caii cind vor ciinii!

D. Pavel spunea...

Un detaliu doar! Filmul NU este facut de vreun "antisemit" ci de un evreu care a trait in Israel si care a vrut prin acest film sa denunte ceea ce se intimpla cu adevarat in Palestina ("Israel")!
Ca fost sau o sa fie hacuit de Mossad, nu m-ar mira! De ce? Pentru ca un alt "semit" ca el a fost ucis tot de Mossad pentru ca a demascat tot ceea ce se intimpla in Palestina, dar si istoria acestor sionisti care isi spun - ARIFICIAL- semiti! Ei sint in marea lor majoritate KHAZARI (neam turcic asa cum bine a demonstrate si Paul Goma in una din cartile lui). Cititi va rog mai jos:

https://www.facebook.com/FaraSecrete1/posts/548555728549787

NAN spunea...

Corect,pana nu facem cei capusati curatenie in propria ograda,cine sa faca?Este greu de inteles ca DOAR NOI cei care iubim cu adevarat tara,prin Meritocratie,sustinand Miscarea Meritocrata putem opri masacrul acestei tari:CU DUMNEZEU INAINTE!

Cristina spunea...

Cati "meritocrati" s-ar inghesui sa preia dezastrul din Romania? E suficient sa fii un profesionist ca sa fii un bun conducator? Cum poti dovedi buna ta credinta si, mai ales, cum poti determina poporul tau sa se mai sacrifice pentru tara? Cine e poporul, decidentul, vointa? Majoritatea? Cum este aceasta majoritate? Cinstita? Cine are curaj sa puna o oglinda in fata majoritatii?

Anonim spunea...

ceea ce scrie primul anonim comentator cred ca ar trebui sa ne puna putin pe ginduri...

Anonim spunea...

Nu suntem fraeri cum spune un antecomentator,suntem prea rabdatori,specific neamului nostru,mergem si votam ca niste buni cetateni,in speranta de mai bine,ne alegem conducatorii dupa placul si constiinta noastra,dar rezultatele nu sunt intodeauna cele sperate,asteptate,fratilor astiia au radacinile prea afundate in pamantul tarii noastre,nustiu ce putere ar fi in stare sa_i desradacineze...?????

Anonim spunea...

Fara un soc masiv oamenii nu se vor mobiliza niciodata. Cei care acum pot contribui la curatarea tarii de tradatori si talhari, nu sunt afectati suficient de mult incat sa le pese. Nu le pasa nici macar de faptul ca urmasii lor vor trai intr-o lume mai ticaloasa, lasata mostenire. Pesudo-elita mondiala are dreptate: OAMENII NU GANDESC! Le este mai usor sa joace rolul de lucratori obedienti.

Eurodacul spunea...

S-a mai inventat un termen fara niciun inteles- MERITOCRATIE. Adica puterea merituosilor. Chiar istoria ne-a aratat de multe ori ca superprofesionistii nu stiu sa conduca. Si sa conduci, in fapt, este o anume profesiune care nu trebuie confundata cu altele. Arta de a conduce se numeste management. Mai bobinam cu ceva ,,bagat in puscarie'' si a iesit articolul. Domnule Laurentiu Primo aveti un articol de Mâna Secondo. Lasa patriotismul acesta obosit si expirat, te rog !

Anonim spunea...

patriotismul nu expira niciodata prietene,sanjgele roman care imi curge si mie in vene spune asta, romania trebuie sa scape de acesti oameni si sa se ridice,Romanii doar inpreuna putem sa ne ridicam!