miercuri, 12 martie 2014

George Soros, unul dintre artizanii schimbării numelui de țigan în rrom, s-a întâlnit cu Victor Ponta pentru înființarea unui muzeu al rromilor în București

Victor Ponta s-a intalnit ieri cu miliardarul George Soros pentru a discuta problema Rosiei Montane, informeaza Hotnews.ro

Premierul a confirmat intalnirea cu miliardarul George Soros dar a negat ca ar fi purtat discutii despre Rosia Montana, subiectul principal fiind problema comunitatii rrome. La intalnire a luat parte si artistul Damian Draghici.

Nu as fi discutat cu dl Soros despre Rosia Montana. Daca vreti sa discutati de Rosia Montana, trebuie sa vorbiti cu dl ministru Korodi (ministrul Mediului, n.r.) si cred ca stiti raspunsul” a declarat premierul pentru Hotnews.ro

George Soros a venit in Romania pentru a promova cultura rromilor.

Acesta a vizitat impreuna cu Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educatie, Cultura, Multilingvism, Sport, Media si Tineret, Angela Filote, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6, Asociatia Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulesti-Sarbi, in spatiul in care se lucreaza la infiintarea primul Muzeu al Culturii Romilor din Romania in Sectorul 6.


Nota mea: Oare de ce nu se luptă Soros să înființeze un muzeu similar în Ungaria, țara lui de origine? Ce se urmărește, de fapt? Confuzia până la identitate între români și rromi? Evident, personajul aflat la vârful ocultei este, dincolo de aparențele la care pot fi sensibili naivii, unul dintre marii neprieteni ai noștri. Păzea! În parteneriat cu un Ponta nu ne putem aștepta la nimic bun!!!


18 comentarii:

Anonim spunea...

jigodia isi bate joc de noi, sa-si transforme palatul de cocalar in Muzeu, doar e tzigan!

Bogdan Vladi spunea...

De la mintea putreda, de curva batrana a subventiatorului ne putem astepta la toate nenorocirile, precedente sunt cu nemiluita.

Anonim spunea...

Daca ar mai fi avut 45 de ani imi mai putea fi teama de el,dar asa este pe faras in curand il vor manca viermii si va scapa lumea de un nenorocit .

Anonim spunea...

Daca maine s-ar schimba numele tarii in Dacia, poimaine s-ar demonstra stiintific ca tiganii se numesc daconees. Gasesc foarte asemanatoare abordarea ungureasca cu ce ruseasca intru asocierea romanilor cu tiganii.

,Alexandru

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU
Jigodia asta de jidan, trait in Ungaria si apoi emigrat la Londra, unde a absolvit London Economics School, iar apoi emigrat pana in prezent in America, bineinteles ca nu doar ca vrea Rosia Montana(parerea mea e ca in spate e Israelul,dar isi ia si asta partea leului!) si logic ca a discutat cu Ponta despre asta si cu Base fiti siguri, dar are o fundatie cu filiala si in România prin care opereaza manevre si filtreaza capitaluri cu destinatii precise(el cica pt. democratie si societate deschisa, minciuni tipic jidovesti)! Una din mizeriile pe care oculta iudeo-sionista le intretine si de care stiam de mult, printre altele, e sa creeze in Romania o zona autonoma a tiganilor(nu intamplator Cioaba, care era si mason, al tiganilor,era in siajul Cotroceniului, stia el ce stia si astepta ca iredentistii unguri precedentul).In 1989 se dorea ca prin lovitura de stat sa se creeze in zona Olteniei un stat al tiganilor, iar Transilvania la bozgori si Moldova la rusi, dar nu le-a iesit si incearca azi prin federalizare si alte asemenea.Gunoiul asta de jidan e criticat si in America de multi pt. marsaviile pe care le face,si peste tot in lume!Tot asta l-a scos presedinte pe Base la referendumul trecut, cu bani.Am o presimtire ca asta o sa moara anul asta, nu stiu de ce!Poate ma insel...

Anonim spunea...

mda, si daca ne numeam daci, ei s-ar fi numit draci.

Sefora spunea...

Buna ziua.
Ce-i pasa astuia de tigani si de ce neaparat sa deschida un muzeu al tiganilor la Bucuresti?De ce nu in Ungaria?
Mai sa fie !Inainte de 1989 erau tigani puzderie in Ungaria si in alte tari europene.De ce sa se axeze el pe promovarea culturii tiganilor intr-o alta tara decat a lui?O fi el tigan?
Nu stiu daca el o fi tigan,dar Ponta este un mare excroc
si tradator de tara...un mucos care-si permite sa o faca pe conducatorul destinului unei tari si al poporului acelei tari.Iar acest Soros duca-se sa deschida muzee ale tiganilor in tarile prin care taie si spanzura distribuind banii ...pe care cum i-o fi castigat?
Ar trebui luat pozitie !
O zi buna,Sefora

ile spunea...

Intr-o zi umbla un om prin padure. La un moment dat se intalneste cu ursul.
Omul nostru se pune in genunchi si spune:
- Doamne Dumnezeule, te rog da ganduri crestine acestui urs!
Deodata i se indeplineste dorinta:
Omul priveste uimit cum ursul se pune in genunchi si spune:
- Binecuvanteaza Doamne aceasta masa...

Fandel Mihai spunea...

http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/03/eu-servesc-patria-patria-fiind-khazaria.html#more

Khazarii care si-au ascuns identitatea si unul si altul

Anonim spunea...

De aceea numele tarii ar trebui sa fie Dacia. Sa nu mai fim confundati cu aceasta etnie indiana adusa in toata Europa. Soros este un ticalos preocupat doar de bani, un exponent al diavolului si al fortelor malefice pe pamant.

Anonim spunea...

A se vedea si dezvaluirile facute de generalul Chelaru acum citiva ani,referitoare la complotul girat de forte straine pentru crearea unui stat al tiganilor in zona Olteniei,moment dupa care si-a dat demisia din inalta functie avuta ,pare-mi-se de sef al Statului Major al Armatei Romane. (demisie in semn de protest sau "ajutata" de mai marii zilei ???)

Anonim spunea...

Boul asta batran dimineata se trezeste cu coarne pe care si le taie cu fierastraul in fiecare zi. De ce nu-si deschide el la Londra un muzeu cu tziganii de acolo?

Anonim spunea...

Reptilianul Soros ar vrea sa puna laba murdara pe RO cat mai repede, se chinuie de 25 de ani, doar ca Sfintii Adevarati, Nestiuni ai acestui popor se roaga neancetat pentru noi.Banul reptilienilor e ochiul dracului si unul ca Ponta, fara niciun Dzeu, ca si toti din ''locuitorii'' Casei Poporului, au intins mana si au primit spaga.

Anonim spunea...

Dar ce au cultură țiganii?

Gerula spunea...

Pfui , mancete giermii ca urat mai esti , si la suflet si la chip.O fi tigan de-i iubeste asa mult.

D. Pavel spunea...

Aiurea! asta a venit la furat si dat porunci lui Naumovici Ponta!

Sa vedeti de acum ce batalii vor fi pe la satele din Moldova si nu numai!

Anonim spunea...

Premierul ,,Po(a)nta proasta " n-are nimic in cap....judeca altii in locul lui..pe unguri ii satisface...acum sa faca si un muzeu al tziganilor....tara asta cum ar veni are doar tzigzni si unguri ca asa le convine altora...sa fim desfiintati cit mai curind ca popor .

un pic anonim spunea...

Sa aiba legatura cu postarea de mai jos sau legea sincronicitatii lucreaza? Daca este asa poate vedeti legaturile dintre tokes, soros si ...altii. Sunt printre ultimele atacuri la acest neam...dupa...vine randul nostru! Doar, doar v.ati trezi mai repede dragi daci. soros a propus...petrica roman a aplicat...acum da lectii! De democratie si patriotism. Imi vine sa vars...oala cu rahat.