joi, 8 mai 2014

Produsele de import, interzise într-o piață din România. Iată că se poate!

Autoritățile locale din Timișoara au aprobat înființarea unei piețe țărănești volante, unde va fi interzisă vânzarea produselor din import.

Astfel, începând din 10 mai, producătorii locali își vor putea expune gratuit marfa în fiecare zi de sâmbătă, când va fi organizată piața.

„Fără mese rezervate pentru comercianţi şi fără presiuni din partea acestora. O piaţă în care preţurile trebuie să aibă la bază doar raportul dintre cerere şi ofertă. Sper ca eforturile din toată această perioadă să se concretizeze în producători care să găsescă clienţi numeroşi şi timişoreni care să se întoarcă acasă cu produse proaspete, naturale şi la preţuri corecte”, a afirmat consilierul local Ștefan Sandu, unul dintre inițiatorii proiectului, citat de tion.ro.

Autoritățile locare au stabilit și sancțiuni pentru cei care vor încerca să vândă produse de import în piaţa ţărănească volantă. Ei vor fi amendați cu 1.000 de lei şi li se va interzice dreptul de a comercializa produse în oricare dintre pieţele Timişoarei, timp de un an. 

Sursa: https://ro.stiri.yahoo.com/produsele-de-import--interzise-%C3%AEntr-o-pia%C8%9B%C4%83-din-rom%C3%A2nia-110557024.html

14 comentarii:

un pic anonim spunea...

S.a crapat gheata!

Unknown spunea...

Felicitari celor din Timisoara! Sigur ca se poate cand ne urmam constiinta si sufletul. De aceea alegem lideri, ca sa ne reprezinte. Bravo inca o data si sper sa urmeze si restul Romaniei. Amin

Gerula spunea...

Incet , incet , incep sa se trezeasca si autoritatile noastre . Nu poti promova agricultura autohtona decat cu masuri de interzicere a produselor din import. Speram cat mai multe asemenea initiative , eventual o locatie permanenta nu doar saptamanala . Inceputul este facut , sa vedem cine mai adera la aceasta idee. Felicitari banatenilor.

Anonim spunea...

O initiativa reusita, sper sa se propage si in alte localitati !

un pic anonim spunea...

Taica, neam de piatra si destept dar...cam ar trebui sa ne reorganizam ca de vro trei ture numai noi o luam.
Acesti oameni deosebiti pe care ii zamisleste acest pamant si care, apropo plangaciosilor si denigratorilor, dovedeste potentialul la nivel subtil al poporului (fapt ce.i sperie pe cunoscatorii devenirii si inaltarii), vor fi inselati catre afara, cu aceleasi miraje materiale. Si nu poti sa le reprosezi nimic, ca de, astea.s vremurile.
Ia nehalitii astia de la guvernare sa reinfiinteze cateva institute de cercetare in loc de CNADR, ANF si mai stiu eu ce, cuiburi de hoti si de pulverizat bani!
Ia sa vedem cati romani vor fi angajati la marele laser si care este scopul lui? Romanasi din randul olimpicilor.

Anonim spunea...

Felicitari !! Aveam nevoie de asa ceva si la noi !

Anonim spunea...

O idee grozava!!!!

Anonim spunea...

La Sibiu consiliul judetean a realizat acest lucru de 1 an!!

Seby Lazar spunea...

In UE demult a inceput modificarea genetica atat a plantelor cat si a animalelor.Consumarea repetata si pe termen lung a acestor produse dauneaza foarte grav sanatatii omului! Scopul modificarii genetice nu e doar economic ci anume facut contra omului.

Anonim spunea...

"Azi in TIMISOARA, maine-n toata tara!" De ce sa nu capete acest slogan insemnatate? Poate ca ar trebui sa facem capitala la Timisoara.




Anonim spunea...

Doamne ajuta in cat mai multe piete si localitati.

adela spunea...

da-le doamne mintea de pe urma la toti.avem resurse in tara noastra sa hranim 50 milioane de oameni iar noi importam.

Anonim spunea...

Este bine ca sa deschis o piata pt. produsele naturale,dar ce ne facem cu exploatarea gazelor de sist, sa inceput exploatarea lor si in jurul Timisoarei!Ce produse naturale mai pot fii acelea????

Florin spunea...

O astefel de piata functioneaza la Sibiu in fiecare sambata si extins de sarbatori in fata salii Transilvania de mult timp!!!