miercuri, 18 iunie 2014

Ceasul al 12-lea. Se apropie al III-lea Război Mondial?



As fi vrut sa nu fiu nevoit a scrie niciodata acest articol… As fi vrut ca aceste rinduri sa faca parte doar din cartea mea, “MERITOCRATIA – REVOLUTIA MONDIALA”, ce ar urma sa vada lumina tiparului in citeva luni, dar… NU MAI E TIMP ! 


Ma vad nevoit sa public azi un mic fragment din aceasta carte:

“In primavara anului trecut am fost invitat sa tin o prezentare despre MERITOCRATIE la Hong Kong in cadrul unei audiente deosebit de selecte formate din oficialitati si personalitati de prim rang din China si Coreea de Sud. Printre multe altele, pentru ca am o fire mai nastrusnica, mi-am permis sa fac o divagatie de la subiect si sa le transmit viziunea mea cu privire la viitorul pe termen scurt al economiei mondiale.

Pe scurt, faceam o previziune cum ca in citeva luni va incepe un razboi economic pe care China il va cistiga in doar citeva zile, iar SUA va fi ingenuncheata. Nu era o declaratie de complezanta, nu e genul meu sa-mi magulesc auditoriul. Am adus urmatoarele argumente LOGICE in sprijinul acestei previziuni:

-          deficitele uriase ale SUA din ultimii 4 ani
-          acumularea unei datorii imense de peste 100% din PIB a SUA
-          premizele favorabile unei mega crize bursiere si bancare mondiale
-          presiunile extraordinare pe dolar din cauza renuntarii treptate la dolar in schimburile economice internationale
-          expansiunea economica si acumularile uriase ale Chinei
-          politica absurda, inconstienta, dusa de administratia americana in ultimii 15 ani


Am fost intrebat cum ar putea cistiga China un razboi economic bazat pe aceste informatii de notorietate publica. Le-am raspuns ca daca eu as fi premierul Chinei, daca as detine rezerve de dolari in cash de peste 4.000 de  miliarde de dolari si Certificate de Trezorerie SUA in valoare de peste 1.200 miliarde dolari, as pregati terenul timp de citeva luni (sint necesare niste pregatiri ce tin de strategie) dupa care as aprinde scanteia. De exemplu, as putea iesi intr-o conferinta de presa spunind ca China isi propune sa renunte in viitorul apropiat la investitia in Certificate de Trezorerie SUA pe care nu le mai considera “atit de sigure”. Sau as putea declansa, printr-o diversiune, o criza a petrolului care sa duca la cresterea barilului la peste 200 de dolari… A doua zi Dow Jones ar sari in aer – in trei zile Dow Jones ar ajunge la maxim 7-8.000 de puncte. Valoarea de piata bursiera a celor mai mari 30 de companii americane (reprezentind aprox. 25% din piata bursiera americana) ar scadea la mai putin de 1.500 miliarde dolari. Cu peste 4.000 de dolari cash in vistierie si cu putina inteligenta AS PUTEA CUMPARA TOATA ECONOMIA AMERICANA (prin intermediari, desigur)!

In clipa in care toate bancile, industria de armament, industria extractiva, industria chimica, industria farmaceutica, industria de constructii de masini ar intra (indirect) in proprietatea statului chinez, SUA ar inceta sa mai existe. Unul dintre chinezii aflati de fata s-a albit si cu o voce tremurinda a rugat translatorul sa-mi spuna ca asa ceva nu se poate si ca ma roaga sa nu mai spun nimanui despre intinire si despre ideea mea nastrusnica. M-a mai intrebat cum de isi permite o tara ca Romania sa nu pretuiasca, sa nu foloseasca un om de valoarea mea… I-am raspuns glumind, ca deocamdata avem MAFIOCRATIE in Romania,  nu MERITOCRATIE  :) “

Paranteza: Sa ma ierte domnul Ponta si sa faca bine sa le ordone servitorilor sai din CNA sa ma mai interzica o data :) 

“China se pregateste pentru confruntarea cu SUA de 25 de ani. Strategia lor a fost una inteleapta  – chinezii, la fel ca si germanii, au inteles ca razboaiele moderne nu se cistiga cu avioane F16, cu tancuri si rachete ci economico – financiar. In vreme ce China aloca in medie doar citeva zeci de miliarde de dolari pe an inarmarii, investind insa la greu in dezvoltarea economica, SUA isi distrugeau economia printr-o strategie militarista de ev mediu, investind masiv in armament, cu bugete anuale de peste 500 miliarde dolari, subrezindu-si economia de la an la an. Ca si cum nu ar fi fost indeajuns, americanii au mai si trecut la sfirsitul anilor ’90 la acest capitalism neoliberal nenorocit care a distrus toata economia occidentala, totul fiind pus la cale numai si numai din lacomia fara margini a unor gangsteri cu gulere albe, dezaxati care au crezut ca pot aduce toata omenirea in robie, la cheremul lor, printr-o asa zisa NOUA ORDINE MONDIALA”

Aceasta poveste ar fi ramas doar o fila dintr-o carte despre meritocratie, o istorioara mai mult sau mai putin amuzanta dintr-o carte serioasa daca nu as fi simtit in ultimele zile ca ne apropiem in mod fatal de implinirea previziunii mele din Hong Kong.

Iata, azi Dow Jones se apropie de 17.000 de puncte – un “bubble” bursier imens la care nici nu “visam” in urma cu un an. Nu mai lipseste decit scinteia care sa arunce bursa in aer, iar preturile actiunilor sa se prabuseasca peste noapte acolo unde prevazusem in urma cu un an.


AZI SE INTREVEDE SI SCANTEIA  – ORIENTUL MIJLOCIU – PRETUL PETROLULUI !
Ceva imi spune ca chinezii sint astazi pregatiti sa cumpere TOT…

Ceea ce se intimpla in ultimul timp imi confirma previziunea. Conducatorii SUA sint constienti de ceea ce va sa vina si cauta, de un timp, cu luminarea pricina de “scandal” (a se citi “razboi”). La inceput mai pe sestache, ba cu Iranul, ba cu Siria, dar mai nou pe fata in cazul loviturii de stat organizate de ei in Ucraina. Sentimentul meu este ca intimplarea recenta cu avionul ucrainean doborit de o racheta in urma careia au murit 42 de militari ucraineni s-a dorit a fi o noua inscenare care sa serveasca drept pretext de interventie si declansare a unui razboi dupa modelul Pearl Harbour sau Worl Trade Center. Sansa a facut ca rusii sa poata aduce dovezi concludente in timp record ca avionul nu a fost doborit de catre insurgentii pro rusi ci… de catre alte forte… NATO anuntase deja a doua zi prin secretarul sau general Rasmussen ca se pregateste sa intervina cu trupe in Ucraina ceea ce ar fi insemnat RAZBOI ! N-a mers de data asta, dar vor cauta cit de curind un nou pretext pentru a declansa un razboi direct cu Rusia.

Sentimentul meu este ca administratia SUA e constienta de faptul ca totul e pierdut, dar factiunea conservatoare din spatele cortinei administratiei SUA doreste sa-i traga dupa ea pe toti si nu accepta infringerea decit prin declansarea unui razboi nuclear din care nimeni nu va cistiga ci mai degraba toti sau aproape toti vom disparea (mai putin ei, elita care conduce azi occidentul si alesii lor)!
Conform filozofiei “sa moara si capra vecinului”, nu ?

Vi se pare aberant poate… Chiar este, dar trebuie sa tineti cont ca cei ce conduc lumea occidentala azi sint niste dezaxati, niste bolnavi mintal iresponsabili ! Si credeti-ma, stiu ce vorbesc…

Nu as fi scris acest articol daca nu mi-as iubi tara mai presus de orice risc (pe care mi-l asum publicind aceste rinduri). ROMANIA SE AFLA ASTAZI INTR-O SITUATIE CRITICA DIN CAUZA MARIONETELOR CE CONDUC TARA ! Presedintele Basescu face de la inceperea conflictului ucrainean declaratii sfidatoare, provocatoare la adresa Rusiei (la comanda stapinilor sai, cu siguranta) in conditiile in care NU E TREABA NOASTRA, Ucraina nefiind stat membru NATO, nefiind prietenul Romaniei si NOI NEAVIND ABSOLUT NICIO OBLIGATIE FATA DE UCRAINA!


Amestecul nostru in acest conflict e cu atit mai inoportun cu cit pentru un presedinte intelept, vizionar, ar fi fost evident ca SUA se vor prabusi in scurt timp intr-o criza economica profunda urmata de o “primavara americana”, iar NATO, marele nostru prieten si aliat strategic, va deveni doar o himera pentru securitatea noastra nationala in ciuda numeroaselor declaratii binevoitoare.

Ne vom trezi singuri in vecinatatea unei Rusii atotputernice, intre tari vecine care au avut o politica internationala inteleapta, pastrind o neutralitate evidenta in problema crizei din Ucraina. Ungaria a avut chiar o pozitie pro rusa in problema conflictului ucrainean, mai mult, semnind chiar un cotract comercial de peste 10 miliarde de euro cu Rusia, sfidind astfel aliatii NATO si marile puteri europene in favoarea Rusiei.  Bulgaria si Serbia sint si ele aliati traditionali, istorici ai Rusiei si au pastrat o pozitie neutra in problema Ucrainei. Franta vinde nave de razboi Rusiei simtind dincotro bate vintul, iar Germania, pina si Germania, asigura Rusia, e drept, pe usa din dos, de neutralitatea si neimplicarea ei. Si normal zic eu dupa povestea nesimtita cu NSA, dupa ce doamna Nuland… 
“FUCK EU” !

In aceste conditii, ce se va intimpla cu noi, marii PRO AMERICANI in mijlocul prietenilor Rusiei ????

Vom fi precum o caprioara in mijlocul haitei de lupi…

TREZITI-VA CONDUCATORI AI ROMANIEI, MACAR ACUM, IN CEASUL AL 12-LEA !!!
ATI FOST ALESI IN FRUNTEA TARII CA SA SLUJITI INTERESELE ROMANIEI SI ALE ROMANILOR, NU ALE STAPINILOR VOSTRI DE PESTE OCEAN !!!

Romania nu are nevoie de conducatori pro americani, pro rusi sau pro chinezi – ROMANIA ARE NEVOIE DE CONDUCATORI PRO ROMANI IN ACESTE VREMURI DE RESTRISTE.  Romania nu are nevoie sa fie condusa de Popeye marinarul ci de generali de geniu, de strategi intelepti si  vizionari…

Altfel… vom dovedi ca nu am invatat nimic din lectia istoriei, vom repeta cosmarul anului 1940 cu mica diferenta ca in loc de un Carol si o Elena vom avea un Traian si o Elena… Ei isi vor lua talpasita imediat ce iadul se va porni, dar noi vom ramine aici sa platim oalele sparte de ei. De ei, dar si de noi prin apatia, prin indolenta, prin indiferenta, prin prostia si mai ales prin lasitatea noastra de a ne complace in acest sistem politico-mafiot pe care niste gangsteri smecheri l-au ambalat in cutia democratiei.

Dumnezeu sa apere Romania !

Laurentiu Primo

Presedintele Miscarii Meritocrate

www.meritocratia.ro

34 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca sunteti pro-rus si pro-chinez? Sigur nu faceti parte din propaganda neo-sovietica a lui Putin?
Spunand asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce fac occidentalii, dar o lume condusa de neo-sovieticul Putin sau de neo-comunistii chinezi, nu este prea roza - probabil este de preferat raul mai mic (occidental).

Anonim spunea...

Interesanta viziune asupra lucrurilor. Doar ca exista o mica, si anume, contradictie. Daca SUA se afla in pragul unui faliment, sub amenintarea dominatiei econonomoce chineze, in ce context ar putea provoca un al III-lea Razboi Mondial? Cu ce bani ar putea aceasta tara sustine un razboi cu Rusia? Tinand cont ca principalii aliati NATO sunt neutri si in orice caz impotriva unui conflict armat? Sustin teoria unei conform careia lovitura de gratie ar putea fi data de China.

Daniel Roxin spunea...

Primului anonim... Cui i-ati adresat intrebarea? Mie sau autorului articol? Eu personal sunt pro-roman, ca si Luarentiu Primo.

Anonim spunea...

cel mai greu e sa dai un verdict in fata unor informatii incerte si care inca nu se adeveresc. mai bine ne-am concentra asupra realitatii care este nu care va fi. Oricum .. mi se pare penibil sa ceri cuiva sa se trezesca.. si suna mai mult a strigat dupa audienta. cu ce strategii vin meritocratii astia
..???

Cezar spunea...

China detine o cantitate enorma de obligatiuni americane. In momentul in care va incepe inflatia dolarului le va putea folosi doar pe post de hartie. Au stors un popor pentru a strange obligatiuni americane si nu vor avea ce face cu ele. Datoria statului american va deveni astfel din ce in ce mai mica in procente din PIB. Iar China nu va avea ce face decat sa priveasca. Apoi SUA mai au ceva: oameni capabili sa creeze. China are doar oameni care copiaza. Si sa nu credem ca chinezii vor cumpara fabrici americane pentru a le inchide. Daca vor face asta chiar sunt demni de mila. Inseamna ca au pus un popor la munca inumana pentru a omora America nu pentru a ridica China. Din fericire pentru ei, au conducatori scoliti in marile universitati americane nu ca noi cu doctorate plagiate, si care au aplicat supraaciza la carburant negandindu-se ca de fapt vor incasa mai putin decat inainte. Au oameni care inteleg ca din caderea Americii au si ei de pierdut iar perioada confruntarii a trecut.

Marius - burebista2012 spunea...

Exista o multitudine de alternative energetice pentru a renunta la petrol iata : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/06/thoriul-un-element-radioactiv-nepoluant.html
sau aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/03/fundatia-keshe-pus-astazi-gratuit-la.html
sau energia libera a lui Tesla aici : http://burebista2012.blogspot.ro/search/label/Energie%20libera
sau aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/03/doi-brazilieni-au-inventat-un.html
Trebuie sa aiba loc o criza mondiala pentru a scoate de la papusari dar nu numai dispozitivele free energy. exista cca. 6000 de patente de dispozitive ce produc energie din vid de cel putin 120 de ani. deja intreprinderi mici si ateliere de pe intreaga planeta le fabrica pentru a fi puse la dispozitia omenirii in masa.
Referitor la razboi sunt sigur ca nu va exista . Nu se va trage nici macar o racheta, dar in schimb totul se va schimba, sistemul financiar, cabalistii vor fi arestati, cca. 50.000 de pe intreaga planeta si se va anunta oficial intrarea in actiune a legii NESARA.
De acolo totul se va transforma in bine, este inevitabil....
Doamne ajuta !

Anonim spunea...

articol ieftin

micul neuron spunea...

cand apare cartea pt ca vreau neaparat sa o citesc .Dc are nevoie SUA de un razboi , iar, pt ca pur si simplu , dolarul are greutate doar daca exista masa monetara, si cine poate produce masa monetara decat un mic razboi acolo ,pe langa asta , ei asteapta de mult timp sa sara in carca rusului ,si sa o lasam mai moale cu pro-americanismul asta , pt ca dupa razboi ei ne au lasat lui church sa ne vanda pe un biletel , urss ului, si sa nu credeti voi ca o sa sara francezul (in caz ca ne ataca rusia ) in ajutor, nimeni din occident nu ne a vrut binele , sau sa ne ajute, istoria a demonstrat o . Lennin a spus o vorba de duh , pe care trebuie sa o bagam bine la cap ;dupa ce a preluat puterea in rusia a fost intrebat ce facem cu Romania : " cu Romania nici pace, nici razboi " adica cu rusul trebuie sa fii serios , vrei sa l ai ca partener si sa ti vinzi marfa la el, ii dai exact cat iti cere din contract , asa il tii pe rus pe langa tine .daca stai in varf de munte in plina zapada, este si normal sa ti ascuti simturile , si pe baza lor sa ai incredere numai in tine si nicidecum in cineva care vine din afara ariei tale ,asa si rusul.Nu sunt pro rus, nici pro american, dar mai degraba ma dau bine pe langa vecinii mei , care mai ales , sunt mai mari ca mine, sa incercam sa ne respectam , decat sa ma dau pe langa un vecin care i la cuca macaii din deal , peste ocean ,

PS: rusii sunt si frati cu noi sa nu uitam asta, au spus o chiar ei :) plus ca se mai trag si din sarmati

Unknown spunea...

Domnule Laurentiu Primo, felicitări pentru articol. Excelent! De adăugat faptul că Vestul ne-am mai împins odată peste Rusia și am ieșit cam șifonati din povestea respectivă(al doilea război mondial). Am fi mult mai înțelepți dacă am sta neutri...ça să nu mai zic (fapt ce ar inflama câțiva pro-American necondițional, fani ai filmelor tip Avengers) că ar trebui chiar să susținem Rusia în acest conflict intre cele 2 religii(catolic vs ortodox). Ar fi nevoie de prea multe informații istorice pt unii neavizați comentatori. Succes pe viitor, cu stimă Costin Dan

Unknown spunea...

Felicitări domnule Laurentiu Primo, f bine zis. De adăugat câteva mici detalii istorice:
1. Am mai fost împinși delà spate de forțe exterioare din Vestul Europei în al doilea război mondial spre Rusia și nu am ieșit f bine din acea poveste.
2. Comentatorilor neavizați, pasionați ai filmelor americane gen Avengers, nu aduc idei demne de luat în seamă.
3. Din punct de vedere religios chiar ar trebui să ținem partea Rusiei în acest conflict religios între catolicism și ortodoxism.

gabi spunea...

Ma intreb de ce s-o fi albit chinezul la aceste predictii? Ca doar isi fac si ei scenarii, planul A, B, C, etc. Toate tarile care se respecta isi construiesc scenarii si isi instruiesc responsabilii in conformitate cu ele (in caz de ... faceti asta, in caz de... astalalta... etc). Ca SUA e datoare-vanduta Chinei, e stiut demult; ca urmeaza inca o criza, provocata de unii in folosul altora, iar e stiut; ca se urmareste guvernarea mondiala, s-a profetit de mii de ani. Nu vad nimic spectaculos in predictiile dlui Primo (ce nume-i asta, apropo?). E doar un scenariu posibil din multele, aflat probabil si el in dosarele SUA de jocuri strategice care se refac periodic. Autorul nu-i nici pro-rus, nici pro-chinez, ci e realist si compune scenarii strategice. Nimic nou! Romanii sunt oameni destepti, inteligenti, cultivati, etc, etc, sunt in stare sa citeasca printre randuri; stam prost si foarte prost la aplicarea inteligentei, la partea practica: aici ne-o iau inainte baietii astia mondiali, care se dezvolta pe spinarea salariilor de mizerie date sclavilor din tarile sarace printre care si Romania. Adica nu ne trebuiau specialistii de top care acum spala wc-uri in tarile bogate?? Eu i-as pofti pe bogatii lumii sa-si spele singurei toaletele iar pe specialistii romani i-as aduce inapoi, sa repuna pe picioare economia romaneasca - aia pe care au distrus-o unii. Iar pe acei "unii" i-as pune la zid pentru tradarea intereselor nationale si le-as confisca averile facute prin jaf si crima la adresa poporului roman. Dar "daca si cu parca"... :(

Anonim spunea...

Hai, mă laşi!

Anonim spunea...

Experţii sunt îngrijoraţi de sporirea tensiunii în Orientul Mijlociu.

Posibilitatea izbucnirii unui război de amploare este foarte plauzibilă în urma succeselor islamiştilor, sub presiunea cărora Irakul se cufundă cu repeziciune în haos
„Kurzii vor să înfiinţeze propriul stat, în prezent ei se folosesc de situaţie în interesul lor. Un asemenea scenariu avantajează Statele Unite. Separându-se de Irak, kurzii vor încerca să-şi însuşească o serie de teritorii de la Turcia, Iran şi Siria, ceea ce va duce la slăbirea acestor ţări”.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_06_18/Razboi-religios-un-rezultat-al-politicii-SUA-in-Irak-2485/

Marius - burebista2012 spunea...

Iata info de ultima ora : se demonstreaza ca gruparea ISIS care sunt teroristii actuali din Irak au fost antrenati de catre SUA intr-o baza secreta din Iordania . Info aici : http://www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/#FbVf4WaKP8OLX3j4.99
Deci domnilor si doamnelor, ce vedeti la TV intoarceti exact invers, la 180 de grade si acela e adevarul !
Drum drept spre Lumina !

Anonim spunea...

China este departe de a putea face ce vrea cu cele 4000 de miliarde de dolari.ATENTIE!!!In primul rand statul Chinez are si datorii si le face fata cu greu.
Planificare in economia chineza se face dupa aceleasi dogme comuniste.
La ce folos cele 4000 de miliarde de dolari dca se produce pe stoc?
Pai da locuinte in care nimeni nu locuieste,autostrazi chiar puse la pastrat,sali de sport care se deterioreaza in timp ce populatia majoritara trieste chiar si cu un blid de orez pe zi.
Privitor la pretul petrolului si toata scenografia apocaliptica chiar ati vazut prea multe filme de groaza.Incercati sa va recititi acest articol cam peste un an de zile si sper ca macar atunci veti intelege ca asa ceva nu prea se poate.
Hahaha nu zau in Ukraina a fost lovitura de stat orchestrata de America!!.
Ei bine poate Putin din greseala a intrat in Crimea.Erau soldateii aceia verzi plictisiti.Ajun sesera inainte la granitele Ukrainei si nu prea aveau razboi.
Chiar ridicol.
Nu americanii ne-au invadat pana acum de 12 ori!!!
A fi roman nu inseamna sa stam inchisi in curtea propie caci sigur ne vor respecta cei de afara.Mai facem si aliante domnilor meritocrati.
In nici un caz cu Rusia caci nu are cuvant si creier pentru a se dezvolta pe sine .Ce sa mai vorbim sa dezvolte pe alti

Unknown spunea...

Am doar 2 comentarii: nu cred ca este în interesul Chinei sa cucerească economic SUA, pt ca americanii sunt cei mai mari consumatori de produse Made în China; al doilea ar fi ca, dacă se declanșează un război nuclear pt a rămâne doar elita, atunci ei nu vor mai fi o elita pt ca nu vor mai avea cu cine sa se compara, adică cu noi restul, prostimea - cum ne considera ei pe noi, muritorii de rand.
În rest, subscriu... nu ca i-as avea de dragi pe ruși sau pe chinezi, dar cele afirmate sunt mai mult decât evidente...

ile spunea...

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/06/18/economia-americana-are-nevoie-de-razboi/

Bogdan spunea...

Deci, practic, la prezentarea din China le-ati spus chinezilor cum ar putea sa preia controlul lumii. Inteleg ca preferati ca lumea sa fie condusa de chinezi decit de americani. Fiindca sunteti constient ca lumea asta va fi condusa de o putere. Ce sa zic, am priceput pozitia dumneavoastra. Insa daca va ajunge China sa conduca lumea, ma tem ca nu veti mai putea debita liber orice, asa cum o faceti acum, cind lumea e sub talpa "nenorocitilor" de americani.

Cit priveste conflictul din Ucraina, da, SUA e diavolul. Rusia e un ingeras nevinovat care protejeaza lumea de razboi. Sa multumim Maicii Rusii.

un pic anonim spunea...

Soapta dacului: nu va fi razboi!
Vorba dacului: nimic nu este atat de simplu pe cat scrie dl. Primo sau mai bine zis este mult mai simplu.Ar fi fost 100 de motive, incepand cu anul 2010 - de la asa zisa primavara araba - sa declanseze WW3. NU AU PUTUT!
Gandul dacului:am platit ce am avut de platit! Noi, dacii!
Primo: BRIIICS
Secundo:Final de ciclu.

Anonim spunea...

Adevarat este ca vremea Americii este aproape. Adevarat este ca cel de al treilea razboi mondial bate la usa.Adevarat este ca America va incepe razboiul, si la fel de adevarat este ca Rusia si China vor distruge aproape in totalitate populatia Europei.Adevarat este ca trebui sa refuzam sa luptam cu totii, oricare este cauza: atac sau defensa.NU MAI URMATI FANATICI IN LUPTA. Sa dam dovada de civilizatie si nu vor mai exista razboaie.Nu mai suntem animale sa ne luptam pentru suprematie. Razboiul inseamana bani. Nu vindeti vietile voastre pentru ca altii sa se imbogateasca. Toti murim, insa daca este sa ne sacrificam haideti sa o facem pentru cauza pozitiva, nu pentru razboaie. Romani,trezitiva si meditati asupra voastra, asupra caracterului vostru.

Anonim spunea...

Ar trebui ca dumneavoastră sa iesiti prin media , sa declarati asta. Mai treziti un pic din oile astea ce dorm. Daca istoria ne-a invatat ceva este ca istoria se repeta. Daca mai luam in considerare si faptul ca satanistii ce conduc lumea din umbra au un fetiș pentru profeții biblice, atunci Gog-Magog si războiul ce începe în Israel nu e departe.

Anonim spunea...

Basescu cauta cu dinadinsul un conflict deschis cu Rusia. I se termina mandatul si are cam multe schelete in dulap... Nu-l salveaza decat o stare de necesitate in care sa se instituie legea martiala. Parerea mea.

Anonim spunea...

Comentariile astea nu ajuta la nimic! Si cu noi si fara noi, tot acolo ajungem! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

andrei spunea...

Articolul mi se pare ca nu aduce cine stie ce informatii de folos. Ca ar mai urma nu stiu ce conflicte ... or fi urmand ... ca America si China si Rusia ... mai oameni buni dar de Dumnezeu pare-se ca ati uitat. De ce zic ca articolul nu aduce nici un folos e pt ca realmente nu face decat sa sperie omul de rand si sa dea de gandit aiurea omului cu o oarecare cultura. Ce va fi si cum va fi prea putin stim noi. Da ia hai sa ne mai si rugam si sa ne purtam unii cu altii astfel incat sa existe mereu un drum intre noi. In rest sanatate va urez.

Unknown spunea...

cei mai multi nu au inteles ideea din spatele articolului, probabil nu prea va mai ajuta neuronii mai oameni buni de la atatea etnobotanice :))

Unknown spunea...

Articol greu de inteles si fara sens pt unii,nu-i judec pt ca si eu am gandit asa...trebuie sa stai mult sa citesti si sa urmaresti ce spun multi analisti liberi(nu presa controlata)Sper sa nu se intample,dar ne cam indreptam intr-o directie f proasta...Cat despre Romania,dezobisnuitiva sa-i numiti comunisti pe toti cei care nu-a de acord cu mizeriile americanilor.daca castiga Rusia un razboi cu Sua,ce ne facem?exista o posiilitate...oricum tarile vestice ne-au mai aratat fundul de-a lungul istoriei...Stii cum rasp batranii de la tara la intrebarea:cine e cel mai tare din sat?ala care nu are cu nimeni nimic...de ce n-am putea fi si noi asa ca oricum nu suntem o superputere

Anonim spunea...

Cei care vor binele tarii,sa iasa la rampa deschisa a natiunii,sa acuze fatis si fara menajamente,tot ceea ce reprezinta rau pentru neam si tara.Mesajul desteptarii,trebuie sa ajunga la marea majoritate a aromanilor,nu doar a celor de pe net.

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=v2s5wbsuDUc

ACEASTA ESTE REALITATEA !!! BANII !!! DANIEL , DOAMNE AJUTA !!!

Anonim spunea...

D-le Primo,
Va adresati unei natiuni a carei cetateni nu mai au incredere nici macar in ei insisi. In fiecare zi se trezesc o multime de revolutionari care si fac marea cu sarea. Spuneti-ne va rog, cu ce putem schimba noi mersul lucrurilor in lume? Votand pe altcineva? Pe cine? Aratati-ne un personaj in care am putea avea incredere.
Se cunoaste de mult ca China se dezvolta puternic economic... se stie ca SUA are datorii, se stie ca marile puteri urmaresc resursele dinafara granitelor lor... se stie ca marile puteri dicteaza preturile combustibilului (si a multor produse). Dumneavoastra stiti care sunt interesele acestor state? (Ex. Rusia, SUA, China, etc).
Parerea mea e ca exagerati... atata timp cat un stat puternic dezvoltat nu baga mana in buzunarul altuia, nu va fi niciun razboi. Daca Putin vrea, va lua atat Ucranina cat si Romania iar SUA nu va misca un deget. Ceea ce vedeti la TV e doar de fatada.
Data viitoare cand publicati articole de genul asta, va rog sa aduceti si dovezi... sau scrieti "Parerea mea este ca" inaintea articolului, la fel cum ar trebui sa pun si eu inaintea comment-ului.

Anonim spunea...

Un anonim spunea ca americanii daca nu au bani nu pot porni un razboi....ba pot,cu resursele celor pe unde s-au instalat si bagind intrigi peste tot....

ile spunea...

Mintea mea e catre catre Egipt acum parca de acolo ar putea sa ne vina salvarea intregii omeniri.Sau pedeapsa.
Ma uit la Ucraina- au pierdut si sint la mina RUSILOR orice zbatere e o iluzie pentru ucranieni .Ma uit catre Irak-Saddam nu avea arma atomica au intrat americanii prin tara aia oare au luat tot ce -i interesa? acum au lasat-o la mina extremistilor si-si fac americanii balans sa se mai arunce o data. Numai ca acum americanii se gindesc cit de mult sa intre ca sa nu-i prinda de data asta un razboi mondial. Atit imi trece prin cap si dintr-o data nu mai am idei asa clare despre revolutia romaneasca, daca nu ar fi fost imbecilul de Iliescu sau ceilalti tradatori posibil ca ar fi intrat in liniste pe mina rusilor sau veneau americanii cu tambalau. Si atunci ma gindesc ca Nicu Ceausescu care era printre putinii care stia ca Romania, odata de dictatorulpatriot CEAUSESCU, daca nu a crapat atunci tara asta urma sa se destrame in urmatorii ani.

Anonim spunea...

Oameni buni,incercati sa intelegeti ca realitatea in care traim este o mare iluzie,in strafundurile realitatii cuantice ,acolo unde materia care sustine iluzoria lume pipaibila dispare,care este doar energie in care totul vibreaza si al carui secret este inca secret,stapana este constiinta,forma suprema care dirijeaza tot jocul din spatele panzei lui Isis.Cei care conduc lumea au platit bani grei ca sa stapaneasca adevarurile lumii,intre cei 1% si cei 99%de locuitori ai planetei s-a cascat un hau imens si relatiile sunt ireconciliabile,ei ne imping unii impotriva altora,permanent au creat dusmani si dusmanii artificiale,puterea de a controla planeta i-a imbolnavit ,sunt dementi si psihopati,asa cum a zis un mare ganditor roman din zilele noastre unii oameni sunt opresori si ceilalti sunt oprimati,opresorii sunt psihopati,iar oprimatii sunt depresivi,aici a fost adusa lumea de nemernicii care o conduc.De fapt totul este o mare iluzie,ei ne controleaza constiinta si nu ne lasa sa ne trezim si sa stim care este adevarul suprem.Da,chear exista Dumnezei,ei stiu asta foarte bine ,dar mai stiu ca Dumnezeu nu este o entitate ,in Dumnezeu suntem toti traitori si noi si ei,datorita legii dualismului care sta la baza lumii si care este esenta miscarii,a vibratiei constiinta unica care este suma tuturor constiintelor creaza acest joc al umbrelor pe panza cu care este acoperita Isis si care da senzatia de viata reala.Traim in Matrix !Daca nu ar fi Binele si Raul noi nu am fi existat,numai ca binele ar trebui sa creasca si raul sa se micsoreze,timpurile de acum mistice si magice au permis raului sa stapaneasca binele pentru ca binele nu s-a revela in sine ca bine ci inca doarme si viseaza,cred ca vrea sa atinga marimea punctului de la care va incepe ciclul de distrugere a raului.Cele doua spirale dextrogira si levogira sunt simbolul erei Varsatoruli in care am intrat de ceva timp.Nu va inspaimantati de timpurile pe care le traiti,multumiti-Ii lui Dumnezeu ca va facut martori si actori ai acestor timpuri unice,acum are loc marea trezire sau marea prabusire ,depinde numai de noi toti ce vom alege.Trebuie sa intelegem ca toti suntem unul si unul suntem toti.Ce este sus este si jos si ce este jos este si sus.Lumea este un tot,nimica nu este in plus sau inutil,nu exista nici o particica de haos.Din haos Doamne am aparut,in haos m-as intoarce,a zis unicul Eminescu.Nu uitati ca la evenimentele din 22.12.1989 in Bucuresti au fost afise cu ce doi mari sfinti romani Eminesu si Creanga,cine isi mai aminteste stie,ei au protejat neamul romanesc de la dezastru programat de altii.Doamne ocroteste lumea asta si nu uitati oameni buni NIHIL SINE DEO !BUCURATI-VA!Cat inca clipiti nu uitati ca sunteti vii si mai exista inca speranta,nu abandonati viata,implicat-va asta vrea Dumnezeu de la noi sa fim cocreatori ,alaturi de El si in El.Yng si Yang,sarpele universal care-si inghite coada.Cititi semnele care vi se arata si care au fost implantate in subconstientul nostru,nimic nu este inutil si in plus.Fiecare fiinta este totul si totul este in fiecare fiinta,dar trebuie sa constientizam sa simtim asta cu mintea si inima,in aceeasi masura.Fiti binecuvantati !

Anonim spunea...

amicul e naiv, informatiile cele mai
importante nu se ofera publicului

un pic anonim spunea...

Ai dreptate anonim de la ora 23.02/20.06.2014, subscriu in totalitate. Le gasim si in literatura spirituala. Solutia este interioara, dar adevaratul invatator va da o explicatie si solutii la vremurile pe care le traim la nivelul mediei. Adica pescuirea de oameni in marele ocean al omenirii. Nu numai pesti zburatori. Acestia si-au gasit invatatorul interior.
Sa-i spui unui om necajit ca isi merita soarta pentru ca este asa si pe dincolo sau ca nu descoperit nu stiu ce cale cred eu ca nu face nici cat o ceapa degerata. Pe cand, daca ii dai solutia de moment, ii schimbi starea interioara si dupa aceea il inveti sa pescuiasca...poate ca abia atunci iti indeplinesti rolul...sau te retragi si te rogi pentru lumea asta. Toate sunt cu mult mai mult, dupa parerea mea, decat orice teorie....
De ce este violenta in Ucraina? Poate ca raspunsul adevarat poate fi iluminatoriu...pentru cei pregatiti sa-l primeasca.Cine il are ...