miercuri, 4 iunie 2014

Cel mai inedit protest BIO din Bucuresti!... TREBUIE SĂ VEDEȚI AȘA CEVA!!! Foto și video


Un protest inedit împotriva Primăriei Capitalei și a Administrației Străzilor. În mijlocul Bucureștiului, un om deranjat de nesimțirea autorităților, care au spart trotuarul de luni de zile fără să pună nimic în loc, și-a amenajat straturi de legume și porumb, pe trotuar, și este hotărât să ceară Primăriei din București autorizație de PRODUCĂTOR...

Un protest inteligent care merită susținut, la fel ca și inițiatorul lui. Trebuie să ai și imaginație și curaj ca să faci așa ceva. Cinste lui!

Daniel Roxin

Imagine si montaj: Silviu Crangureanu






4 comentarii:

Anonim spunea...

Un om destept,cu simtul umorului,care ar fi trebuit sa fie pe listele de Europarlamentare..l-as fi votat cu mana pe inima..

Avem putere si nu stim,dar poate vom afla daca mai multi se vor manifesta..altfel!

BRAVO!

Anonim spunea...

Protestatarul e destept ;cei care trebuie sa inteleaga mesajul sunt la fel?Urmati-i exemplul bucuresteni si-n curind vom avea legume proaspete pretutindeni (ca peste tot sunt trotuare stricate!!!).
A.I. Seattle

Unknown spunea...

Ce ar fi daca toti romani ,si nu numa,am intoarce spatele acestui sistem si am cultiva nu numai rosii si cartofi ci si un strat de curaj,un strat de demnitate,un strat de forta si restul INTELIGENTA creativa!!!!!???????

Anonim spunea...

daca noi,toti,am face ca el,s-ar schimba ,,Romania,,ar fii o tara asa cum ne dorim noi,nu cum isi doresc cei care guverneaza.