sâmbătă, 27 septembrie 2014

Șocant: Atac cu bombe la Casa Albă :))




Şocant: o moleculă teroristă Al Qaeda a reuşit să arunce asupra Casei Albe trei bombe sexy, în ciuda vigilenţei organelor de securitate. Consecinţele sunt extrem de grave! Cele trei focoase... anatomice au explodat în interiorul clădirii provocând un adevărat dezastru! Imediat după impact, mai multe angajate ale Casei Albe au murit de gelozie, o parte din personalul militar masculin a murit de oftică, în timp ce restul a suferit răni grave – unora le-au căzut plombele, altora faţa, iar cei mai norocoşi s-au ales doar cu gâtul scrântit.


Una dintre bombele sexy, sub dărâmături...

Conform unor surse intime, preşedintele Obama, scos după patru ore dintre dărâmăturile propriilor procese de conştiinţă, a scăpat doar cu un masaj thailandez ce a generat însă puternice explozii cu hormoni, substanţe interzise în ultimele tratate de neproliferare a armelor de distragere în masă a bărbaților...

Cu siguranţă, riposta americană nu va întârzia. Agenţiile de presă anticipează o invazie a Thailandei în viitorul apropiat, ca represalii, şi confiscarea restului de bombe sexy aflate în posesia teroriştilor...

Sursa: CIA ;)

Din seria "Relaxarea de week-end"

7 comentarii:

Iesirea Din Matrix spunea...

Completare : ultimele tratate de neproliferare a armelor ... de distragere in masa a barbatilor :p

Daniel Roxin spunea...

Buna completarea! O adaug la text. :)))

un pic anonim spunea...

Agentia Tass confirma stirea, reafirmand sprijinul liderilor de la Kremlin si Beijing in lupta impotriva terorismului hormonal si a proceselor de constiinta pierdute in aceasta lupta.

Anonim spunea...

Salut Daniel. Iti citesc blogul cu mare placere aproape zilnic. Te rog renunta la titlurile de tabloid de scandal, nu te prind.

Daniel Roxin spunea...

Ultimulu-i anonim: materialul este o gluma. Atunci cand faci o gluma poti sa pui si titluri de acest gen, fara sa te transformi intr-un tabloid... :)

ciobanul de la oi spunea...

Erau ei scrantiti inainte sa vina invazia din Thailanda, altminteri nu se mai credeau buricul civilizatiei.
Acum ca am aflat si scandalul cu Microsoft, deci tot de la americani li se trage scranteala la ai nostri ceva mai tare adica merg permanent cu capul in spate fiindca uitandu-se inapoi vor regasi toate potlogariile care le-au facut din 90 incoace.
Ar fi tare de tot sa le facem asa, adica sa mearga cu capul inapoi.

ciobanul de la oi spunea...

Hai sa dam mana cu mana,
Sa fim slugi la cei ce-o pune,
Si la anul ce-o veni,
Sa ne dam si de deadura,
Ca ne-am mancat muratura

Si stramosi sa ne stie,
Ca suntem tari in viclenie,
Graiul nostru cel mai dulce ,
Este bun sa fie-n cruce.
C-a murit samanta virtutii,
De s-o speriat si turcii.

Cand naiba o sa mai fie,
Si la noi oameni de omenie,
Sa ne duca la izbanda
Si la anul tu tara sa fii mandra.

Ciobanul de la oi.