vineri, 31 octombrie 2014

HĂRȚUITĂ de peste 100 de ori în... 10 ore. Ce pățește o femeie în timp ce se plimbă pe străzile din New York. VIDEO


Hollaback, o organizație care militează împotriva agresiunilor stradale, a făcut un experiment social pentru a crește gradul de conștientizare asupra hărțuirilor de care au parte femeile.

Acest exeperiment s-a materializat într-un clip în care o tânără se plimbă pe străzile New York-ului. În zece ore, ea a fost abordată de peste 100 de bărbați care i-au adresat comentarii cu conotații sexuale.

Unul dintre ”admiratori” chiar merge lângă ea timp de câteva minute bune făcând diverse aluzii sexuale.

Ea străbate străzile New York-ului îmbrăcată într-o pereche de jeanși negri și un tricou de aceeși culoare, deci o vestimentație neutră,  deloc provocatoare.

La câteva ore după difuzarea filmului, grupul Hollaback a anunțat ca Shoshana, fata care a fost subiectul experimentului, a primit mai multe amenințări cu violul.

Sursa: http://www.evz.ro/agresata-de-peste-100-de-ori-ce-pateste-o-femeie-in-timp-ce-se-plimba-pe-strazile-din-new-york.html

Nota mea: Bucureștiul, cel puțin în anumite zone, este la fel de infectat cu indivizi primitivi, din categoria NEAM PROST, ca cei pe care îi puteți vedea în New York. Acest clip ne arată foarte bine condiția animalică în care se complac foarte mulți dintre semenii noștri. Dacă nu ar fi legi și un anumit grad de supraveghere de care să se teamă animalele pe două picioare care populează mai toată planeta, am avea parte de crime și violuri la fiecare colț de stradă!


3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu haine mulate, mai multa a costumatie de sala de fitness seamana, e destul de provocatoare. Nu e deloc neutru imbracata, doar culorile sunt sobre. Nu ii condamn pentru reactii. Pentru strada, la colanti merge un tricou mai larg si mai lung, o centura, sa se ghiceasca formele, nu sa se arate tot. Eu asa stiu.

Simo spunea...

Asta e rezultatul emisiunilor de rahat de la TV: animalute teleghidate, sapalte pe creier care nu-si mai traiesc propria viata si nu-s constiente de acest lucru.

Anonim spunea...

mult mai rau decat in Bucuresti, se pare