joi, 30 octombrie 2014

TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice. De vorbă cu prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan. VIDEO


Știința a început să lămurească multe dintre misterele care ne înconjoară. Cu un ochi ațintit în profunzimea materiei și cu altul către nemărginirea Cosmosului, omul începe să înțeleagă tot mai bine că trăim într-un univers inteligent, că totul se află în interconexiune.

 
În acest context, un subiect sensibil cum este Telepatia își găsește și primele explicații științifice. Deși acest fenomen de comunicație biologică a fost observat și cercetat atât la plante, insecte și animale, cât și la oameni, el este încă privit cu scepticism de o anumită parte, mai rigidă, a mediului științific.
Cu toate acestea, experimentele făcute începând cu secolul XIX și până astăzi, au pusă în evidență fenomene care, deși nu pot fi încă integral explicate cu bagajul de cunoștiințe științifice pe care mediul de specialitate îl are în prezent, arată cu claritate că Telepatia este un fenomen obiectiv.

Pentru a afla mai multe despre rezulatele cercetării științifice dintr-un domeniu atât de delicat, îl am ca invitat în această emisiune pe domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie si psihatrie, șeful catedrei de neurologie al universitatii Titu Maiorescu din București.


Daniel Roxin 

2 comentarii:

Anonim spunea...

cersipamantromanesc.wordpress.com

ile spunea...

-Initiatul este singurul care poate vedea sufletul grup al unui popor,ceea ce constituie cu adevarat fiinta noastra cea mai intima ,fiinta noastra eterna,nu se afla doar in fiecare dintre noi,in mod individual ci in poporul intreg...Cu cit un clarvazator patrunde mai mult in trecut, cu atit mai mult constata cum indivizii conflueaza in diverse suflete- grup.
In timpurile actuale spiritul a devenit sclavul vietii materiale,a coborit sub limita umanului,de aceea cultura spirituala nu progreseaza decit foarte putin datorita suprematiei mijloacelor materiale.-
CAM ASTA SPUNEA RUDOLF STEINER PE LA 1908 IN CONFERINTELE LUI PE TEMA ''APOCALIPSA LUI IOAN''
De aceea eu cred ca poporul asta poate pleca linistit acolo unde si-a pierdut si sufletul si demnitatea, aceste alegeri de presedinte fiind poarta catre mama dracului.