luni, 10 noiembrie 2014

Marea dramă a alegerilor prezidențiale: Oricum ar da-o, România nu va avea ca președinte un etnic român!


Cred că niciodată nu a fost o situație mai dificilă, în ceea ce privește alegerea unui președinte, ca acum. Manevrele mizerabile ale clasei politice, în integralitatea ei, au făcut ca oamenii de adevărată valoare intelectuală și morală ai României să nu poată ajunge în vârful puterii.

Slugi ale evreilor sioniști, ale rușilor sau ale americanilor, stârpiturile care au tras sforile în această țară, de zeci de ani, au îngenunchiat România economic și moral, iar acum ne-au adus în situația de a alege între doi candidați, cetățeni români, dar care nu sunt și etnici români...

Desigur, într-o lume evoluată, civilizată, trebuie să privim dincolo de astfel de condiționări și să vedem omul, valoarea lui. Totuși, într-o țară cu o populație majoritar românească ar trebui să avem în fruntea ei un etnic român, pentru că sunt destui români de valoare. Așa ar fi normal, așa ar fi decent, iar acest lucru ține de un firesc al lucrurilor.

Cu toate acestea, ne vedem în situația în care avem de ales între un Ponta - a cărui familie a venit din Italia și Albania (numele Naum al mamei având vibrații evreiești, deși Ponta ne asigură că este aromân) și un Iohanis, etnic german.

Pe cine să votăm? Cine să ne reprezinte la cel mai înalt nivel? Despre amândoi se spun multe lucruri rele, amândoi sunt suspectați că fac jocul străinilor: Iohanis pe al nemților, iar Ponta, ba pe al rușilor, ba pe al americanilor.

Deocamdată nu avem soluții. Oricum am da-o, nu ne putem gândi (sunt excluși oligofrenii din această analiză) decât la eternul VOT AL RĂULUI MAI MIC. Până când, însă? Când se va trezi acest popor din adormire, ca să-și ia destinul în propriile mâini?!?

Da, România este o țară sub ocupație, o țară în care forțele străine și-au făcut bine treaba pentru a ne cuceri; doar că acest lucru nu s-ar fi putut petrece fără complicitatea românilor ticăloși sau indiferenți.

Așadar, vina este comună - a alogenilor care luptă împotriva acestei țări și a românilor lași, proști, nemernici sau indolenți!!!

Marea dramă a acestor alegeri este aceea că prostul majoritar s-ar putea ca, încă o dată, să aibă ultimul cuvânt. Iar dacă este așa, atunci, să fim sinceri, acest popor își merită soarta!!!

DE ULTIMĂ ORĂ: ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ dintr-o şedinţă PSD. Planul de ARANJARE A ALEGERILOR PREZIDENŢIALE pentru Victor Ponta

Daniel Roxin

54 de comentarii:

Adrian T spunea...

Dl Roxin, acest articol m-a dezamagit profund. Va admiram atat de mult si am apreciat intodeauna munca dvs de restabilire a adevarului istoric. Dar din pacate se vede ca sunteti pe o plaja a nationalismului extrem, ca toata munca dvs nu este altceva decat oglinda unui suflet arhaic prins intr-o frustrare natioanal-extremista.
Mare pacat, poate odata cu varsta va poposi si intelepciunea in gradina ce va inconjoara si veti vedea ce marunte sunt ambitiile de acest gen.

Anonim spunea...

Trist si adevarat...un om cinstit nu poate ajunge in situatia asta pt ca nu are resurse

Anonim spunea...

vad ca vorbesti numai prosti, daca ai fi fost in situatia unora dintre noi ai atunci iti spun eu ca nu ai ma fi vorbit asa, dar probabil esti unul cu avutie si nu sarac ca majoritatea romanilor.

Anonim spunea...

1.Cum de-am ajuns in asa situatie?
2.Cat de mult conteaza politicienii si implicit votul pt. noi?
3. Daca nu votezi nu contezi? sau Daca nu-i votezi nu conteaza?
4. Care-i miza?!

,Alexandru

Ioana spunea...

Eu sunt româncă și nu sunt lașă, proastă sau nemernică. Indolentă e posibil. Pe de altă parte, sunt convisă că trăim ceea ce trebuie să trăim. Să spunem că românul este foarte tolerant, însă cred că deja am ajuns în situația în care nu prea mai avem ce pierde. Viitorul se anunță interesant! Știu că sunt ființe în univers care își doresc să salveze omul. O pot face fără ca noi să ne dorim acest lucru? Nu am nici un dubiu că răspunsul este DA! Se vor deranja însă pentru unii care nu depun nici un efort?

Anonim spunea...

istoria ne-a aratat ca romania a prosperat cand nu a avut la conducere etnici romani. Bunaoara, Romania moderna s-a construit avandu-l la conducere pe Carol I, principe strain, de origine germana, Romania mare s-a infaptuit, culmea,sub conducerea lui Ferdinand I, rege din aceeasi dinastie. Imi pare rau s-o spun, dar cred ca Romania are mai multe sanse daca e condusa de un neamt, decat daca e condusa de un roman.

Anonim spunea...

Adrian T eşti încă confuz?!
Bagă picioarele în ligheanul cu apă rece şi mai gândeşte-te!
Să îţi vezi binele, să fi hotărât, nu este acelaşi lucru cu a fi extremist!

Anonim spunea...

bravo,daniel roxin.nec plus ultra !!!!!!!!!!!!!!!!!

iulian ene spunea...

foarte adevarat!
anularea voturilor e solutia!

Unknown spunea...

,,prostul majoritar,, (!?)s-ar putea ca inca o data(!?)
parca data trecuta au facut ,,alegerea,, DESTEPTII !!!

Andrei Adrian spunea...

pentru "adrian T" care considera ca nationalismul este un lucru rau, o minte necitita poate spune asa ceva,
Daniel roxin are perfecta dreptate in tot ce zice, unul e evreu altu neamt. Acest popor in ziua de azi Isi merita soarta si DE CE. Nu mai avem oameni ca Blaga, Arghezi, Sadoveanu, Titu maiorescu, Eminescu si marii Domnitori ale Tarilor romanesti sa ne apere. Suntem impinsi intr o iluzie de 1 secol , o iluzie care dezbina si dezmosteneste radacinile fiecarei natiuni .

Anonim spunea...

Oricum, daca castiga neamtul chiar nu se mai poate trai in tara asta. In nici un caz asta nu mai e viata ca in Africa coloniala.

Anonim spunea...

Punct lovit,punct ochit !!

De fapt situatia "AR" fi "simpla" !!

Ne strangem cu totii si ii scoatem pe toti afara din guvern !! In loc sa strigam jos unul,sus altul,strigam JOS HOTII!! Dati jos cu totii de la A la Z, si pus un ADEVARAT roman !!!
Eu una sincer M-AM SATURAT !!
Numai bine si Doamne Ajuta !

Anonim spunea...

Adevarat. Dar ce putem face?

Anonim spunea...

Solutia este simpla :

1.VOT DE BLAM intregii clase politice prin absenteism masiv

2.apoi o mana de patrioti autentici si indragiti de popor sa aiba curajul si barbatia sa ia fraurile in maini

Dumnezeu sigur ii va intari si indruma..

Lipsa pasului 2 , a alternativei curajoase si asumate la clasa politica actuala, este de fapt cauza reala a faptului ca romanii aleg mereu intre 2 rele...Probabil patriotii nostri nu-s destul de copti inca :D

Anonim spunea...

mare dreptate aveti dece antodeauna santem an situatia asta sa alegem raul cel mai mic dece nu putem ajunge sa avem un presedinte sa ne reprezinte pe noi toti ...mare pacat ,,desteaptate romane din somnu cel de moarte, nici o data spus mai bine ...

Liliana spunea...

Da, o sa votam poate si de aceasta data raul cel mai mic. Poate. Sansele ca ignoranta sa aiba ultimul cuvant sunt mari. Zarurile au fost aruncate. Roamnii au ales doi candidati cu radacini starine, e drept. Dar ei au prins de ceva vreme radacini in acest pamant romanesc. In sangele lor nu se poate sa nu gasesti nimic din spiritul acestui neam, fie si pentru simplul fapt ca s-au hranit atata vreme cu rodul pamantului in care isi fac somnul starbunii nostri. La mana acestor doi oameni sta soarta celor astazi inca nenascuti. Pana cand romanul se va trezi din somn pentru a-si pune un alt roman in fruntea tarii, putem doar sa speram ca vom alege pe cel ce nu "pretuieste" Romania scotand-o la mezat. Romania cu inima ei buna se afla inca intr-o transa din care nu s-a trezit complet. De cate "dusuri reci" au nevoie romanii pentru a-si redobandi luciditatea? Nu stim. Ceea ce stim este ca nu ne mai dorim un alt dus rece.

Anonim spunea...

Domnule Roxin, m-ați dezamăgit profund. Dreptul fiecăruia să aibă convingeri și opțiuni politice, dar să ajungi la extreme... Regret să vă spun că voi înceta să vă mai urmăresc activitatea, oricare ar mai fi ea.

Anonim spunea...

Fara elite nu avem sanse. Pe cine sa iei si sa pui acolo? Pe unul despre care nu stii nimic si cum da de ciolan se pune pe ingrasat ? Unde e elita intelectualilor romani ? Sta ca Dinescu la mosia proprie , nu ? Trist. Comunismul a reusit sa-i scarbeasca pe romani de politica. Uitati-va in Parlament si guvern sau presedintie...cati etnici romani sunt acolo ? 5%? 10%? Si si aia niste borfasi

Anonim spunea...

De ani conducători au fost numiți și aleși înafara țări! Pentru o altă situație este necesară o educație adegvată!

Anonim spunea...

domnule Roxin...25 de ani de escu n-au fost suficienti? eu m-am lamurit cu romanii puri prin nume si sange. suntem in secolul 21 dar avem mentalitate de sec. 18.i

Anonim spunea...

Ce e extremist in articolul domnului Roxin? Macar stiti ce e aia extremism ? Nu are dreptate cu prostia ? Aia a celor care juisau cand aparea Soarele Ilici sau cand minerii ii cautau pe Ratiu si Campeanu sa ii ia la omor. Aia care pentru un oscior ce li se arunca in scarba ar vota si pe Necuratul. Aia care stau cu urechea lipita la Radio Șanț si ochii pe antene doar or mai afla daca Johannis e ruda cu Hitler. Prostia e extremista nu adevarul

Alexandrinna spunea...

Daniel Roxin este limpede un roman constient de starea in care se afla Romania si viitorul romanilor. Da, Romania este ocupata: Cei care ne-au incalecat tara pentru a o jefui, desertiza si depopula sunt infractori, actori, scenaristi si regizori perfecti. Ca sa insele o tara intreaga, s-au travestit in romani prin schimbarea numelui si prenumelui dupa ce au primit cetatenia romana. Au aparut la “lovitura de stat” (pregatita, pusa la cale de ei) nechemati, nealesi de nimeni, … in chip de "salvatori" si de atunci s-au instalat pe viata in fruntea Romaniei. Nu ne-au reprezentat pe noi, romanii, NICIODATA, ci si-au reprezentat NUMAI neamurile lor de nomazi-pradatori, infractori internationali (fiind platiti si de noi si de cei in slujba carora s-au pus).
Ca sa insele si opinia publica international, nu numai populatia autohtona (cum ca-n Romania toate-s bune si frumoase)
1. au monopolizat mass-media prin care transmit numai minciuni, virusi mediatici, informati false, modificate, stiri fara valoare, promovand non-valorile si desfraul,…. tehnici de manipulare,
2. s-au raspandit prin partide diverse, infiintate de ei cu denumiri diferite, partide cu rol doar de PARAVAN. Nu respecta nici o ideologie, nici o doctrina de “partid”, deci, nu fac “politica” asadar NU SUNT “politicieni”
3. organizeaza periodic un circ, cu toata recuzita, tot harnasamentul: actori, decoruri, … prin care sa creaze populatiei si opiniei publice internationale o falsa impresie, cum ca in Romania ar exista democratie. Ce fel de alegeri sunt astea daca ele se bazeaza numai pe propunerile lor, cu alesii lor? Poate un roman patriot sa candideze? Niciodata! Taxa de 3,5 mil. pentru garantie, cele 200.000 de semnaturi, plus lipsa finantarii necesare unei campanii serioase, inexistanta unei mass media autohtone, face imposibila participarea romanilor adevarati in conjunctura actuala de TARA OCUPATA de niste PRADATORI. Daca ar indrazni vreun roman sa candideze, va candida fara sanse, deoarece, castiga cei care numara voturile, adica "ocupantii Romaniei" Ce simplu si frumos ar fi daca am putea sa ne salvam tara numai printr-un simplu vot. Ar fi si foarte confortabil,
nu-iasa?

NU sunt ROMANI! Au IDENTITATEA ascunsa! NU sunt PSD-isti, PNL-isti, PDL-isti, UDMR-isti, COMUNISTI, …. NU SUNT POLITICIENI, ci,
INFRACTORI pusi pe jaf si genocid.
Daniele draga, gresesti cand ii critici pe romani! Asta vrea sistemul. Sa ne criticam noi intre noi, sa aruncam vina intre noi, asa cum zilnic aud: intelectualii dau vina pe tarani, tinerii pe batrani, femeile pem barbati,... si invers. Deci, nu sunt de acord cu critica adusa romanilor, cum ca romanii ar fi: lași, proști, nemernici sau indolenți!!!
Romanii nu sunt informati! Orice mama ar afla ca monstrii aflati in fruntea Romaniei vor sa ne extermine copiii, nu ar mai fi lasa.
Ce posibilitqti avem sa ii informam?
De asemeni nu sunt de acord cu expresia" (de asemeni provenita de la sistem): "acest popor își merită soarta!!!" Sistemul vrea sa ne simtim vinovati si obligati sa ne ispasim pacatele. Nu noi l-am omorat oe Ceausescu, nu noi ne-am vandut tara, nu noi de furam padurile,... nu noi ne-am pus otrava in alimente, nu noi ne-am omorat gainile, porcii, vacile, industria. De ce sa ne meritam soarta? Asta suna a resemnare dand vina pe ceilalti. Eu pot sa pun intrebarea altfel: unde sunt barbatii Romaniei, soldatii, ostasii, inteleptii,...? Au fost toti legumizati? Sigur, nu! Nu 100%. Unirea, solidaritatea romanilor sunt importante. Dumnezeu sa ne dea tuturor intelepciune, idei, putere si sa ne ocroteasca.

Anonim spunea...

Mdea... M-ai convins. La revedere, deși nu cred că o să ne mai vedem. Te-am văzut live și am observat de atunci limitele tale, pari îndoctrinat din păcate. E fie alb fie negru pentru tine.
Păcat... Și ne mai mirăm de ce lumea consideră curentul geto-dac extremist. Din cauza unor oameni ca tine.

Anonim spunea...

Trebuie sa suferim pt ca noi romanii ne/am indepartat de Dumnezeu si nu facem voia Lui!Aici e tot secretul,intoarcerea la credinta! Dumnezeu asteapta asta de la noi,fiind popor ortodox...

Anonim spunea...

Da e nevoie de nationalisti convinsi, e nevoie de oameni sa iubeasca tara asta. Si respect opinia Dom. Daniel.
Am ramas scarbit de campania Dom. Ponta, sa inplice biserica pentru a aduna votori. E o miscare desteapta zic eu, dar si jalnica in acelasi timp. Dar la ce sa te astepti de la cineva disperat dupa ciolanul cel mare? La ori ce probabil! Eu voi vota inpotriva lui, cred ca e un cancer in continua crestere acest domn. In situatia de fata nu avem alta solutie decat sa votam, poate peste 5 ani vom avea soluti mai bune.

Anonim spunea...


Nu inteleg de ce unii sunt asa idignati de opinia acestui Domn. Oare nu mai traim in democratie? sincer mi se pare just tot ce e scris in aces articol.

Anonim spunea...

Poate ii mai desteptati postand asta....

http://stareanatiunii.com/klaus-iohannis-recunoaste-ca-a-avut-legaturi-cu-traficantii-de-copii-video.html


http://sibiu.justitiarul.ro/a-murit-maria-iliut-bunica-celor-trei-frati-vanduti-la-export-de-catre-sotii-klaus-si-carmen-iohannis/


Trebuiau sa moara copiii astia ca sa isi umple iohanis buzunarele?sau cu organele lor sa traiasca copiii bogatanilor?


Pana unde se poate merge in minciuna si nesimtire?cu asemenea fapte in spate sa mai ai si tupeuu sa vrei sa devii presedinte a unei tari care nici macar nu-i a ta...asta chiar spunde multe de felu omului si vointa lui de fier de a calca peste cadavre...

Si ce moaca are trepadusu ...Kiler de copii!

O sa mai votati cu iohanis acu?

Io unu nu votez nici cu Ponta...atata timp cat o sa fie PSD ca si candidat nu votez,dar nici cu o avenitura ca iohanis!


Votati Kilăru de copii!

Anonim spunea...

23:22

Extremist esti tu ma :)) vrei extremism? poate nu intelegi pentru ce lupta unii romani...



http://www.formula-as.ro/2009/888/societate-37/urme-romanesti-in-bosnia-11671

https://www.youtube.com/watch?v=5GajL3_UzmU

http://adevaruldespredaci.ro/vlahii-de-pe-malul-adriaticii/

Pentru ca suntem aici de mii de ani si suntem inconjurati de popoare migratoare care oridecate ori au putut au muscat din poporu asta,daca mai ai vreun dubiu dupa ce citesti ce am postat mai sus inseamna ca esti ori prost,ori rau voit,ori vreo avenitura !

Nu avem nevoie de extremism,dar avem nevoie ca in viata de zi cu zi si chiar si in scoli sa se spuna adevaru istoric!Atat!

Anonim spunea...

Da stramosii tai ce etnie aveau Roxin? Ca acest nume apare si prin Austria, Germania, dar si prin Rusia? Iar fata si ochii tai par de slav.

Anonim spunea...

Imi place articolul, sunt in diaspora de 11 ani, si fac analiza a ceea ce am fost, de unde am plecat (de la ce ideologie si cultura) si ce diferenta este intre ce am invatat si trait in afara romaniei.

Aceeasi concluzie trista dar adevarata pot sa o pun ca 'romanii isi merita soarta' daca nu se schimba ei insisi si nu doar numai cativa (clasa politica)care tot romani sunt.

Anonim spunea...

Conteaza mai putin cum pune cineva degetul pe rana si daca lasa la o parte nuantele. Poporul acesta nu e prost deloc, insa are o calitate care in anumite conditii constituie o vulnerabilitate majora: bunatatea ancestrala, incapacitatea de a percepe ticalosia asa cum e. Instinctiv o identifica, dar nu poate sa o inteleaga si ca atare ii este greu sa o contracareze. Poate acum vor intelege unii, odata in plus, de ce e nevoie de razboinici.

Sunteti in grafic si ati crescut destul in ultima vreme.

Anonim spunea...

1# O solutie ar fi un partid de oameni intr-adevar cinstiti pe care sa-l voteze generatia care s-a saturat de alogeni. Doar de la un astfel de nucleu pot fi mobilizate treptat fortze pozitive pt romania. Sa nu uitam ca o masa de oameni fara lider nu are initiativa, iar ca orice revolutie porneste de la un grup de oameni cu initiativa ca doresc sa schimbe societatea in care traiesc. De data asta avem nevoie de persoane realiste si cit de cit altruiste.

2# un plan concret complet realizabil in epoca in care ne aflam ar fi sa creem o societate in care fiecare sa primeasca pt nevoile de baza un venit neconditionat, iar daca munceste orice, ceea ce-si alege singur, sa primeasca bani in plus. Acest model economic e viabil vezi linkul:http://www.wissensmanufaktur.net/plan-b
2#1 in ziua de azi am putea robotiza toate muncile automate, de la productia de mincare si textile pina la masini si case, lasind oamenilor timp pt munci creative care duc la progresul technologiei si al societatii, lucru fezabil daca fiecare are asigurate automat si neconditionat nevoile de baza.
2#2 sursele de energie - lucru de baza pt orice societate - nu sint o problema pt tara noastra. Treptat putem trece de la energia pe baza de petrol la cea pe surse cu adevarat alternative cum ar fi '' a punctului zero'' sau magnetica sau a vidului - denumite astfel deoarece inca nu intelegem complet fizica lucrurilor ce ne inconjoara datorita pseudoreligiei care a devenit stiinta actuala, unde teoria de acu 100 de ani e mai tare ca practica. Oamenii au folosit mii de ani apa fara sa stie ca o cheama H2O. De ce nu am putea folosi aceste ENERGII GRATIS, din moment ce pot fi captate chiar daca deocamdata sint putin sau de loc intelese.

2#3 un lucru esential la care fiecare tre sa se gindeasca e ca banii sint doar o conventie, o fictiune, care daca ar fi folositi neegoist, ar duce la o noua etapa in dezvoltarea societatii. Din antichitate incoace, banii sint folositi ca metoda de sclavizare a populatiei, de furt al muncii de la cei activi la cei lenesi - intre cei lenesi ma refer la cei foarte bogati care fac bani din specula financiara si scutiri de taxe votate de ei insisi pt sine.

2#4 imaginati-va o romanie in care fiecare primeste bani lunar cu care ar putea minca pe saturate si si-ar putea cumpara textilele de baza, unde fiecare si-ar permite sa-si ia o locuinta, in care 90% in populatie ar lucra exact ceea ce-si doreste si cit doreste (10% n-ar lucra niciodata pt ca-s lenesi patologici - lucru confirmat prin studii populationale), in care 1 x / an si-ar permite un concediu minunat oriunde, totul fiind posibil pt ca am robotizat muncile monotone, am fixat si controlat preturile, am asigurat un venit de baza si conditii decente tuturor.

3# situatia din romania e similara cu cea din occident: in sua de exemplu pe oricine ai alege - republican sau democrat- tot un drac e, ca servesc aceleasi interese.

4# in presa alternativa sau semialternativa internationala, putem vedea o trezire treptata la realitate, de multe ori pornita de la oameni care au facut multi bani si care si-au dat seama ca ei nu valoreaza nimic fara afectiune umana, deci sintem pe calea cea buna - vezi curentul minimalist, conferinte TED etc.

Anonim spunea...

FELICITARI PT ARTICOL !SECOLUL21 NE-A PRINS "INOCENTI" CA POPOR...SIGUR CA SUNTEM VALOROSI CA NATIUNE DAR VREMURILE SUNT PREA HAOTICE PT SPIRITUL NOSTRU MIORITIC.TRAUMA CELOR 50 DE ANI DE COMUNISM ISI ARATA EFECTELE.LUMEA S-A DEZVOLTAT INTR-O DINAMICA PE CARE NU O PUTEM DIGERA PREA USOR.A NU SE UITA DISLOCAREA UNEI INSEMNATE PARTI A POPULATIEI TINERE INSPRE ALTE ZONE GEOGRAFICE .POPULATIE GENERATOARE DE VALOARE ,MATERIALA SI SPIRITUALA.SA NU NE PLANGEM,TOTUSI.ASA CUM AM REZISTAT PANA AZI S PARE CA VOM CONTINUA SA O FACEM SI DE AICI INAINTE.SI, IN GENERAL ,TOTUL ARE UN PRET.SI VIATA CA ATARE SI OBTIUNILE PE CARE LE AVEM.DECI IN AFARA ELEMENTULUI HAZARD,ETNIE,CULOAREA PIELII,SEXUL,INTELIGENTA.SA INCERCAM SA NE VALORIZAM CA NEAM .SA NE RESPECTAM MAIMULT SI ATUNCI CRED CA VOM REUSI IN ORICE DORIM.

Anonim spunea...

Pontaeste un om profund corupt, complet lipsit de caracter si simtul responsabilitatii. Cum sa lasi o tara pe mana unui asemenea individ ?! Pe de alta parte, il ascult pe Iohannis vorbind si pozand in "reprezentantul luptatorilor impotriva sistemului", tocmai el, unul dintre REPREZENTANTII sistemului mafiot pe care pretinde ca il combate ! Si ma minunez de-atata ipocrizie...
Mai fratilor romani, nu va mai lasati amagiti si inselati, nici de Ponta, nici de Iohannis ! Nu va mai lasati invrajbiti ! Amandoi pretind ca lupta pentru democratie dar amandoi sunt de fapt impotriva ei (oameni ai actualului sistem, politruci, aserviti, gargaragii) ! Indiferent care dintre ei va castiga, noi oricum vom pierde !
Solutia pentru o REALA democratie nu este sa ne batem noi intre noi, cei osanditi, ci sa ne batem cu adevaratii dusmani: CLASA POLITICA !
Eu am decis sa nu legitimez prin votul meu niciuna dintre cele doua tabere. Romaniase zbate intre doi tradatori, este scindata de lupta pentru putere a reprezentantilor celor tabere mafiote. Noi ne luptam intre noi iar ei castiga ! De 25 de ani ei castiga, in detrimentul poporului care ii legitimeaza prin vot. Aceasta situatie nu mai poate continua. Sa urmam exemplul Islandei !

Anonim spunea...

@anonim.ma tot dispera cliseul asta cu cat a prosperat romania sub carol si ferdinand...fara sa le minimizez contributia vreau sa adaug ca au facut ceea ce trebuia,de aia au venit aici.cui a servit mai mult ???de ce nu sa continuat???cum sa sfarsit???regele mihai e tot un neamt chiar daca nascut in romania.cate li sau oferit cat au stat si cate au luat in momentul in care au plecat???nu mai faceti atatea elogii nemtilor....nu sunt nici pe departe asa cum par...padurea are uscaturi peste tot.stiu romani inselati de nemti la noi sau la ei acasa.am stat in fata unui service volkswgen din passau de la 8.30(inceputul programului) pana la 10.00 cand a venit primul muncitor sa deschida usa .la intrebarea ,,-unde sa dus punctualitatea germana " a inceput sa rada si a zis ceva de genul,,-a fost odata ca niciodata"

Anonim spunea...

Dle Roxin , si daca am ramane 10 romani in tara asta, tot un popor am fi sau unul , inteleg la ce te referi , si sincer vorbind , cred ca ar fi mai bine sa ne mai ''curatam'' si la propriu si la figurat, nu poti sa faci treaba cu unii care nu au nimic in tartacutza, stiu , nu e vina lor , problema e ca sunt multi si ei aplica legea majoritatii, ceilalti putini si buni, pur si simplu isi toaca nervii si resursele mintale, in care cei multi si prosti nu stiu ce inseamna sa stai toata ziua ca sa gasesti solutii la probleme atat de viata curata cat si de bunastare sociala , bazata desigur pe reguli , foarte stricte, asa cum este si universul , ca atunci ar fi haos , in univers.e urat ce spun , dar asta e, prefer sa ramanem 10 romani , buni, uniti in toate si n simtiri , si incet incet sa ne luam patria inapoi , incet si sigur .Romania este si va fi aici , nu pleaca nicaieri, doar ca cei multi trebuie sa se mai trieze , ca doar , nu degeaba se chinuie mai marii onorabili zi de zi sa ne mai rareasca . ma doare cel mai mult de copii care au ramas orfani cu parinti , cat si fara parinti ,pamantul nostru aparat cu sange , sa nu uite nimeni asta , mai ales conducatorii nostrii si cei care tradeaza, pt ca astea se platesc, de asta ma doare mai mult, de restul, asta e, oricum nu mai conteaza , si daca ar veni un tepes la conducere , care sa taie si sa spanzure , tot nnu le ar conveni la romani , ca ce se pune el acuma sa faca, sa ne chinuie pe noi cei chinuiti , samd.dintr un bou si o belea pe cine sa alegi? ca oricum , dau cu subsemnatul la altii mai sus ca ei, ca romanii sa stie pe ce lume traiesc, trebuie sa inteleaga ca nu ei aleg presedintele, da, il aleg ei ca votant, dar pana acolo, se aleg dinainte cu ani de zile , se pun in fata , de catre cine trebuie , cati trebuie , si asa incep sa se faca negocierile , ce naiba , nici acum n ati inteles cum se fac aranjamentele , pe sistemu ca noi ne alegem presedintele, imi vine sa rad :)))

PS: stiam ca ponta e tigan , acum e italian? oricum tot pe acolo :))
iar , johaniss hmmm... aviz amatorilor, sa fugiti ca de mere acre de omul care vorbeste printre dinti , de la care scoti cuvintele cu clestele , si hatru , johaniss e om rau , nu ca ponta ar fi bun , seriozitatea nu inseamna ca trebuie sa vb printre dinti sau sa nu vorbesti deloc .

inca 5 ani de belele ,da oricum ne am obisnuit :)))sa va ascuteti buzunarele, ca de la 1 ian 2015 , vin scumpirile, ca doar n ati crezut ca promisiunile sunt pe ochi frumosi, tot noi o sa le platim :))))

George GxG spunea...

Românii nu sunt proşti! Sunt prostiţi ...
Românii au prea mare încredere în ce l-i se spune! (cred în cei "sus-puşi" , nu înţeleg că tot ei i-au pus acolo...).
Românul de rând trebuie să dea examen pentru a conduce un autoturism, IAR PARLAMENTARII NU DAU NICIUN UN EXAMEN PENTRU A CONDUCE O ŢARĂ, UN POPOR!
Treziti-vă ! LEGILE trebuiesc modificate, este nevoie de RĂSPUNDERE PARLAMENTARĂ, nu de imunitate parlamentară!

Unknown spunea...

NAMASTE tuturor!Vad ca ne faci "albie de porci"pe cei de rand,dar EU iti spun ca nu noi am vandut tara,ci voi care sunteti bagati in politica pana peste cap,voi care ati avut puterea in mana,si acuma da-ti vina pe noi.Voi cei aserviti cabalei,voi nu faceti altceva decat sa prelungiti iluzia,carantina,frica,nu credeam ca aveti atata ura fata de cei de rand,saracii,insa Majoritari.Voi va credeti evoluati,dar nu sunteti deloc.E liber arbitru pe planeta,fiecare face ce vrea,dar sa stii un lucru,noi cei de rand nu ne injosim aproapele "doar suntem UNUL",sau ati uitat?

Anonim spunea...

E simplu si tragic. Daca nu ne ridicam la lupta, vom pieri odata cu tara noastra.

Anonim spunea...

Nu avem nici o sansa sa putem schimba ceva ! Hai sa facem un scenariu :
1- O lovitura de stat data de armata impotriva actualei clase politice
2- Ocuparea tuturor statilor media pentru a stopa intoxicarea cu informatii
3- Formarea ungenta a unui guvern meritoriu si exclusiv din cei mai buni specialisti.
4- Arestarea tuturor celor care acum si din 1946 incoace au facut parte din clasa politica si economic-financiara a Romaniei.(incliusiv familile acestora pana la gradul 8 de rudenie)
5- Identificarea si confiscarea TUTOROR averilor fixe si mobile din tara si din strainatate.
6- Schimbarea radicala din temeli ale : sistemului judecatoresc , armatei , politiei , servicilor secrete , vamei , sanatatii , educatie , culturii , invatamantului , cercetarii si sportului. Schimbarea corpului didactic din scolile militare.
7- O constitutie noua care sa puna statul in slujba cetateanului si nu invers!
8- Recunoasterea tratatelor internationale existente.
9- Datoria Romaniei la bancile internationale va fi achitata exclusiv de semnatarii imprumuturilor si a celor din sistemul lor!
10- Cei care de 60 de ani au condus tara vor fi declarati , TRADATORI DE TARA SI DE NEAM! Mafioti in structuri mafiote si vor fi declarati OFICIAL!!! platitorii intregilor datorii straine facute in numele statului roman. Asa incat orice for international pe cale de consecinta nu va mai putea actiona in instante statul roman ci "statul mafiot din Romania".
OK , acum va rog sa-mi spuna cineva , oricine , daca poate avea loc o astfel de schimbare ! Eu sunt sigur ca NU ! .... din pacate.

Bogdan Popescu spunea...

Daniel, este adevarat nici unul nu este roman. Toti sintem suparati si mihniti. Insa trebuie sa nu uitam ce am invatat impreuna in toti acesti ani si de ce sustinem si admiram fenomenul dacologic in Romania.
Deaceea trebuie sa spunem ce ne avantajeaja si sa luam partea buna a lucrurilor, macar pentru a produce mindria identitatii acestui popor si sa introduca in noi acea demnitate a descendentei, dupa cum spunea cineva odata.

Stim ca:
- aromanii sint un trib dacic de la sud de Dunare care inca vorbeste limba straveche;
- germanii, tribul frate din nordul regatului,intotdeuna aliat al dacilor in cele mai importante batalii.Dacii i-au numit germanos - frati de singe .Domnul profesor Gheorghe Iscru spunea ca ei chiar sint daci dupa cum se recomanda si astazi ,ich bin deutscher.
Eu cred ca fiecare dintre noi este inreptatit sa aleaga pe cine crede de cuviinta sa-l reprezinte in fruntea tarii.

Anonim spunea...

Scrisoare deschisa poporului roman: https://t.co/G5MzMPtVA2



Cristina spunea...

Perfect de acord. Si pt ca asta nu era de ajuns, Romania ramane la mana unei majoritati caracterizate prin tot ce poate fi negativ plus a unui sistem de vot creat pt binele cui trebuie. Cred ca asta a vrut sa spuna Cetateanul turmentat al lui Caragiale cand intreba "Eu cu cine votez?": ca nu are cu cine sa voteze! Dati-ne un candidat cinstit si iubitor de patrie, nu trompete ale gastilor de parveniti! Adevarul e ca un astfel de candidat nu ar avea de unde sa adune semnaturile necesare intrarii in cursa...cat de multi au iesit in strada pt dreptul la vot si nimeni pt dreptul la un trai decent in propria tara, pt munca cinstita...Bucurosi le-om duce toate/ numai din strainatate?

Anonim spunea...

Pentru buna dvs informare doresc sa stiti ca numele de NAUM este de origine aromana si va spun sigur eu fiind etnic...A propos parca eram romanii de la sud de Dunare...acum suntem straini?!!

Unknown spunea...

Domnul Roxin ar trebui sa aiba putin grija la ideile extremiste pentru ca e u ziarist, daca ar fi o persoana oarecare as intelege. Pe de alta parte Domnul Roxin poate ca ar putea sa-si raspunda acum si la intrebarea de ce se numeste tara noastra Romania si nu Dacia. Parerea mea si nu o inpun nimanui este ca Dacii fiind oameni linistiti si iubitori de pace nu au fost interesati de cine ai conduce atata timp cat sant lasati sa traiasca cum vor. Iar Dacilor nu le trebuie avutie ca sa traiasca, sant obisnuiti cu putinul iar de politica se apuca abea cand le ajunge cutitul la os. De aceea poate nu le-a contat ca li se spunea romani si tarii "Tara romanilor" din care a ajuns Tara Romaneasca. Astazi Domnul Roxin a zis ca de ce nu avem un presedinte roman dar el e chiar impotriva denumirii "roman". Dar sa zicem obisnuinta e camasa grea. Un roman de origine daca gasesti astazi doar la sate si in mijlocul padurilor (fara nici o jignire). La oras e greu de zis cine e roman darmite unul de origine dacica. Toti santem dupa veacuri amestecati si de multe ori nici noi nu ne stim originea chiar daca avem nume de familie romanesc nu ne da garantia ca santem romani curati. Eu zic ca numele si originea domnilor Johanis si Ponta nu conteaza, insa conteaza ceea ce fac si vor sa faca. Unul ne trage in EST iar celalalt in WEST. Din vremea Dacilor cred ca lumea tragea catre West. Oricum nu am auzit oameni de origine germana sa zica ca vor autonomie asa cum vor maghiarii. Stiu ca germanii din romania au trait pasnic si chiar si pe vremea celui de al doilea razboi nu au fost cu totii de partea lui Hitler. Poate mai mult magiarii si italienii erau de partea lui Hitler decat germanii din Romania. In satele lor mergeai pe strada si vedeai numai flori in jurul caselor iar de intrai in magazin sa ceri o paine capatai chiar daca nu stiai germana. In sate maghiare am experienta ca daca nu stiai maghiara nici nu te baga vanzatoarea in seama, se facea ca nu te intelege. Asa ca Domnule Roxin mie nu mie frica de germanii din romania, acestia respecta pamantul si tara unde traiesc, din pacate spun si eu nu avem pe nimeni de calitate care sa fie de origine majoritara in tara asta si trebuie sa ne multumim cu ce avem. Trebuie sa avem grija cum ne educam copii ca ei sa devina niste conducatori mai buni. Extremismul nu e bun nu afost bun niciodata si nici Dacii nu au fost extremisti, altfel azi tara s-ar fi numit DACIA.

Anonim spunea...

Problema este lipsa educatiei.
Majoritatea nu prea mai dau pe la scoala, iar rezultatul se reflecta in votul acestora.
Problema este ca... sunt tot mai multi.

Anonim spunea...

un comentariu obiectiv si pertinent.din pacate dealungul timpului am avut parte numai de tradari:incepid cu Burebista,Vlad Tepes,Mihai Viteazul,Constantin Brincoveanu,mai apoi Ceausescu,toti au fost etnici romini,care si-au dat viata pentru poporul lor.din pacate nu mai poate fi vorba de asa ceva,pentru simplul fapt ca candidati nostri nu mai sint romini;de drgoste de tara ce sa mai spunem.

Anonim spunea...

Domnul Roxin pana in prezent va citeam cu respect articolele dar ideile astea extremiste mau convins 100 % sa-mi pun stampila unde trebuie ,daca chiar si intelectualii au o asemenea gandire 'romanii isi merita soarta'

Anonim spunea...

Respect Daniel!!

nicu placinta spunea...

daniel daca candidai te alegeam pe tine .... vaii de noi, din atatea milioane de daci am ajuns sa alegem 2 persoane 1 molau si unu mincinos

Anonim spunea...

Ca profesor de istorie...iti spun ca marea drama e lipsa de cultura a poporului roman...Privind retrospectiv, aceasta lipsa de cultura palea candva in fata credintei, nu vorbesc de cea crestina, ci acea lege belagina, moralitatea nescrisa, fara canoane, incrustata in adn-ul nostru de zeci de mii de ani, poate. Din pacate, aceasta nu mai are nicio valoare in fata ideii ca veniturile materiale si numai materiale sa fie invers proportionale cu munca depusa....

Cristina spunea...

mAI BINE CITITI ASTA:

http://www.eraofpeace.org/news/

Unknown spunea...

Gutantag Iohanis...Gutanacht Românie ce nu au reusit nemtii in primul razboi mondial si in al doilea am reusit noi...Dumnezeu sa ne ajute dar nu mai vad cum!!!!