marți, 30 decembrie 2014

Eu, la 3 si 18 ani. Amintiri, amintiri...


Plecat de sărbători în vizită la părinții mei, am răscolit fotografiile din copilărie și adolescență, aducându-mi aminte de vremea în care alergam după fluturi sau după mingea de fotbal..., de primele îndrăgostiri.

Mi-am amintit de "Valea Indienilor" - o râpă, undeva după un deal, pe care o transformaserăm noi, copiii, într-un loc plin de magie, într-un teatru de război unde ne luptam unii cu alții, cățărându-ne pe rădăcinile care ieșeau din pereții de pământ.

Acolo, în vrema copilăriei și a adolescenței, puteam deveni orice, pentru că totul ne părea posibil. Eu sunt convins pe mai departe că chiar așa și este! :)

Două dintre fotografiile de atunci le-am scanat și le-am postat aici: una de la 3 ani și una de la 18.

Să nu uităm să mai fim copii, din când în când!

Cu drag, Daniel Roxin

9 comentarii:

simona spunea...

Noul an sa=ti aduca bucurii in inima si lumina in suflet .

Daniel Roxin spunea...

La fel iti doresc!

Anonim spunea...

MUUU...multumesc!:))))
Mi-am amintit de ziua cand te-am intrebat daca ai poze cu tine... si mi-ai zis ca sunt acasa,la familia ta...acum chiar m-ai surprins placut,de fapt rad in hohote...stii chiar am intrat in era in care miracolele se intampla atunci cand te astepti mai putin!chiar de tre sa astepti mii de ani...odata si odata tot se intampla.
Ce frumos e cand te mai si intorci Acasa...

Unknown spunea...

Noul an sa va aduca bucurii , pace in suflet si multe realizari , ca sunteti putini care ne incantati sufletele cu noi si noi dezvaluiri.

Rodica spunea...

Ce surpriza placuta !
Astazi mi-ai reamintit ca inca am in mine copilul de atunci , ramas intact ...
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, de toate clipele frumoase...
Un Nou An asa cum iti doresti , alaturi de cei dragi tie ! :)

Sergiu spunea...

Multa sanatate si putere de muncă în continuare pt. proiectele deosebit de importante in care v-ati angajat!

Spirit Liber spunea...

E ceva special ca ai simtit sa ni te dezvalui si sub aceasta forma. Clar ne simti foarte aproape. Multumesc eu personal pentru ca stiu ce inseamna.

Camelia spunea...

Un nou an cu sanatate si succese! Si cu cat mai multe emisiuni/articole/carti pentru noi, cititorii infometati de istorie. Cu simpatie, Camelia Lepadat

Spunsieu spunea...

Sa ai muuuulta putere sa-ti duci toate proiectele la capat in 2015 si sa ne luminezi si pe noi ce toate cate le descoperi! La multi ani!