miercuri, 3 decembrie 2014

Incendiar!!! Istoricul Cristian Troncotă: "Corneliu Codreanu a fost asasinat sub influenta Masoneriei asupra Casei Regale". VIDEO


Decanul Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații din București, istoricul Cristian Troncotă, face dezvăluiri incendiare despre asasinarea liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu. Conform cercetărilor sale, Codreanu a fost asasinat la ordinul camarilei regale, sub influența Masoneriei. Urmăriți materialul de mai jos! Un interviu luat istoricului Cristian Troncotă de jurnalistul Victor Roncea. VIDEO:


Istoricul Cristian Troncota: "Corneliu Codreanu... by ZiaristiOnlineTV

9 comentarii:

Iovan Valeriu spunea...

Este o aiureală! Casa regală nu avea nevoie de asasinate și nici de masonerie! Carol al II-lea era mai iubit în popor decât orice lider politic și drept dovadă avem arestarea liderilor legionari ( niște marionete la comanda germano-rusă! cum s-a și dovedit după 1945, cei mai mulți legionari fiind asimilați în partidul muncitoresc, participând cu entuziasm la naționalizare, la exterminarea liderilor patrioți la canal și în închisori, la cooperativizare, la zeificarea lui Ceaușescu/ tatăl lui Adrian Păunescu fiind un legionar cunoscut în zonă)înainte de abdicare. Și așa ar fi procedat și cu Zelea Codreanu, personalitate îndoielnică părăsită în anii 30 de toți adepții de vază (Blaga, Eliade, Cioran, Gyr și mulți alții!)Este mai logic să presupunem că asasinatul a fost organizat de viitorul lider Sima, care dorea înlăturarea unui lider autentic cu orice preț! Dar falsificarea istoriei este în plină desfășurare, se descoperă documente false sau se creează prin juxtapunere, toate pentru a defăima poporul Român și conducătorii săi de drept. Cei care nu s-au prezentat la votul prezidențial sunt monarhiști și sunt atât de mulți încât comuniștilor le-a crescut teama că vor fi înlăturați de la putere și judecați pentru acte de trădare și corupție. Istoricul respectiv, care nu are nici-o scriere de doamne ajută, trebuie să confirme cumva numirea sa pe ditamai funcție de către comuniștii aflați la guvernare.

Anonim spunea...

PROIECTUL BOMBĂ care oficializeză LIMBA MAGHIARĂ în justiție, adoptat tacit la Cameră, stă de un an la Senat
http://www.dantanasa.ro/proiectul-bomba-care-oficializeza-limba-maghiara-in-justitie-adoptat-tacit-la-camera-sta-de-un-an-la-senat/

Anonim spunea...

Ion Valeriu, te contrazici singur privind-ul pe Capitan...pai ori era o "personalitate indoielnica" ori un "lider autentic"?
Nici vorba ca Regele sa fi fost mai popular decat Zelea Codreanu, dovada manifestatiile de mare amploare din toata Tara din timpul procesulelor, fiind achitat, poate si la presiunea maselor, pentru legitima aparare!

D. Pavel spunea...

Tovarasa Elena Lupescu / Wolf - cea usor impinsa de NKVD in fata automobilului regelui sperjur Carol al II lea pentru a face "cunostinta" cu el - este si cea care de fapt aducea ordinele bolsevicilor / khazarilor - sau "evreilor semiti" askenazi - la palat!
Corneliu Zelea Codreanu - omorit / asasinat la ordinele khazarilor la virsta de 39 de ani ca si Eminescu! (3+9=12; triburi ale lui ...ale lui!) - a fost cel care a incercat sa redacizeze tara! Pentru ca puterea lui devenise MULT prea mare a fost LICHIDAT!
CZ Codreanu a fost de fapt urmasul lui Eminescu, cel care spunea ca in tara cam totul trebuie dacizat!
Dusmanii de ieri - si de azi - sunt aceiasi care lucreaza la "lumina noptii" si care vor sa ne distruga prin toate mijloacele!
Iovan Valeriu s-ar putea sa aiba un alt nume...

Anonim spunea...

Interesant. Sunt sigură că arhivele militare au păstrat multe documente valoroase. Istoricii care se ocupă de istoria armată a României, urmând alte fire decât cei generalişti, ajung să studieze alte surse, de aceea, rezultatele cercetării lor uimesc. E de vizitat Muzeul Militar din Bucureşti, am fost surprinsă de bogăţia de exponate şi stilul didactic de prezentare de acolo.

augustus spunea...

Faptul ca Iovan Valeriu isi pune numele inainte de prenume ne arata ce fel de "român" este de fapt. Cat despre modul alambicat si incoerent de a incerca o distorsiune a adevarului nu pot spune decat sa stea linistit, nu ol suspectezz de inteligenta!

Anonim spunea...

Iovan Valeriu esti degeaba, bolnav cu capul, nene tu chiar ai probleme

Anonim spunea...

Dle Roxin,
Excelenta postare.Aceste Adevaruri tulburatoare despre istoria noastră suprimata, sub obroc.
Sper ca mulți adolescenti sa audă si citească aceasta informație despre crima împotriva lui Corneliu Codreanu. Cine încearcă sa-i atribuie adjective negative se descalifica JALNIC , orice ar fi el/ea:istoric, jurnalist, scriitor, ETc.

Anonim spunea...

Ani de zile tatal meu a facut anchete in secret pe subiectul actului de la 23 august . La sfarsit a spus:
E atata tradare in tara asta ca e mai bine sa nu se vorbeasca niciodata despre ce a fost.''
Din pacate doctorii l-au aranjat: tratamentele pentru inima contineau pastile de digoxina luate pe post de aspirina timp de mai bine de doi ani incat inima sa ajunsese sa aibe un volum dublu inainte de final si asta se vede din fisele medicale la care ma uit acum. Culmea stupiditatii, doctorul care i-a dat tratamentul asta criminal a avut o moarte foarte bizara(Necula-doctor militar): a facut infarct cand a consultat o pacienta foarte tanara....