sâmbătă, 20 decembrie 2014

SISTEMUL vrea să închidă NAȘUL Tv, singurul post de televiziune care susține mișcarea dacologică, locul unde eu realizez de doi ani emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE. Orice sprijin financiar este bine venit.


SISTEMUL vrea să închidă NAȘUL Tv, singurul post de televiziune care susține mișcarea dacologică, locul unde eu realizez de doi ani emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE. Orice sprijin financiar este bine venit. Detalii aici: http://www.nasul.tv/2014/12/20/va-rog-pe-voi-si-pe-mama-mea-sa-salvati-nasul-tv/

7 comentarii:

Anonim spunea...

Unica solutie e sa apelezi la sponsori si sa incercati orientarea spre un alt post de televiziune imposibil ca din toate macar unul sa nu accepte munca dumneavoastra.Stiti Telenciclopedia din timpul dictaturii ar putea fi o idee....mult succes meritati o alta sansa nu va lasati ...tot raul spre bine!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

A fi maleabili si a se reinventa pastrand aceleasi principii face parte din tumultul ciudat al pietei muncii capacitatea de a se adapta in ziua de azi e egala cu a lua parte la tot sau a fi dat la o parte ...e dura realitate .Succes!

Anonim spunea...

Poporul roman ca sa ajunga sa vadaUDMR la putere a trecut prin vicisitudini enorme dar nu se da batut asa si tu!

Anonim spunea...

Cine stie prin cate vicisitudini v;a mai trca acest popor , dar sigur isi va pastra si transmite mai departe memoria si integritatea morala si cu ajutorul persoanelor ca dumneavoastra nu va lasati!nu va lasati invins deloc va rog!!!

Unknown spunea...

Desenu frumos dar DACII nu aveau pantaloni(bracinari) scurti.
Aratati macar un dac pe columna sa aibe pantaloni germanici saxoni.Nu exista.
In rest desenul frumos.

Anonim spunea...

Intr-un fel m-as bucura sa se inchida Nasu tv, deoarece a tradat miscarea Meritocratia.
Precum a tradat meritocratia pentru bani va trada pt bani ori ce altceva si se cade sa fie la locul sau de cinste in istorie in amintiri de tradare.
Pe de alta parte admit partea sa buna ce o mai face pentru tara asta.
Doamne ajuta Omu Bun!

nicu cohen spunea...

Groaznic !
https://www.youtube.com/watch?v=Kngk1Qmze60