vineri, 23 ianuarie 2015

Atenție ce telefon folosești! Edward Snowden: iPhone conţine un software care se poate activa fără ştiinţa proprietarului, în scopul colectării de informaţii


Potrivit avocatului lui Edward Snowden, informatorul nu foloseşte niciodată un terminal iPhone, din motive de securitate. Snowden susţine că iPhone conţine un software care se poate activa fără ştiinţa proprietarului, în scopul colectării de informaţii, scrie gandul.info, care citează sputniknews.com.

„Edward nu foloseşte niciodată telefoane iPhone, ci are un telefon simplu… iPhone dispune de un software special, care se poate activa fără ca proprietarul să ştie, în scopul colectării de informaţii. Din acest motiv, Edward refuză să deţină un asemenea telefon”, a declarat Anatoli Kucherena, avocatul lui Snowden, pentru RIA Novosti, citată de sputniknews.com.

Kucherena a precizat că deţinerea unui iPhone sau a altui telefon ţine de alegerea personală a fiecăruia, dar Snowden abordează problema dintr-un unghi profesional.

Sursa: http://www.voceatransilvaniei.ro/telefonul-pe-care-edward-snowden-nu-l-foloseste-niciodata-din-motive-de-securitate/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=evenimentul-zilei

7 comentarii:

Anonim spunea...

Toti prostii si-au pus viatza pe facebook.Daca esti om de rand sa ziocem ca nu conteaza, dar daca ai functii in stat asta e tradarea secretelor statului din prostie.Totu se stie si se afla si pui statu in pericol.

Unknown spunea...

A lipsit cam mult de la NSA si in consecinta a ratat ultimele noutati. Nu numai iPhone are asa ceva, nu de cand Microsoft a cumparat Nokia.

Anonim spunea...

"A fost stabilita data lansarii sistemelor de operare KOGAION Linux si ARGENT Linux.

Reamintim faptul ca, KOGAION Linux este sistemul de operare orientat catre utilizatorul obisnuit de calculator, se va adapta in functie de necesitatile sale. Este sistem orientat catre Desktop, deci va putea fi utilizat atat in institutii publice (fiind una din prioritatile proiectului), cat si acasa in mediul cotidian.

Si ARGENT Linux este sistemul de operare orientat catre servere, cloud management, data centers, securitate informatica si securitate nationala."

http://wiki.rogentos.ro/wiki/Lansarea_Sistemelor

Unknown spunea...

Illuminati scris de la coada la cap, sus la http:\\, te duce pe situl NSA. Curios cel putin.

Anonim spunea...

Domeniile itanimulli.us si .com ,sunt detinute de doi tipi ,care au redirectionat catre diferite site-uri din US.
De ex. daca ar redirectiona catre blogul lui ion cristoiu ,nu inseamna ca acesta face parte din illuminati...

parbrize spunea...

din pacate iphonul decide multe lucruri de unul singur, nu e un telefon stabil, nu trebuie lasat internetul activ si o gramada de chesti

Anonim spunea...

mai bine ai vorbi despre parbrize,
daca nu esti in stare sa stapanesti tehnica cu siguranta te stapaneste ea pe tine.