duminică, 18 ianuarie 2015

Culmea credinței românilor în ziua de azi: Mai toată lumea "crede" în Rai, dar aproape nimeni nu și-ar da viața pentru o cauză nobilă... Ce paradox! Geto-Dacii se răsucesc în mormânt!


Acest paradox exprimă extrem de plastic lipsa de substanță a credințelor religioase pe care le au oamenii astăzi. Pentru că mai toți pretind credință în Dumnezeu, într-un sens superior al vieții, în Paradis sau Rai, însă când se pune problema dovedirii acestei credințe, aproape nimeni nu și-ar risca sau da viața pentru o cauză superioară.

Spre deosebire de strămoșii noștri geto-dacii, care cu adevărat își dovedeau credința în nemurire prin fapte, ceea ce i-a și făcut să manifeste o vitejie ieșită din comun, fiind gata oricând să își dea viața pentru o cauză nobilă, românii de astăzi sunt, în majoritatea lor, din acest punct de vedere, niște umbre penibile... Dovada o vedem în incapacitatea majorității populației de a se opune spolierii și distrugerii României, a transformării țării noastre într-o colonie!

Mulți dintre românii de astăzi sunt lași și mici la suflet și dacă mai putem nutri o speranță de revenire este doar datorită unei minorități de oameni conștienți dar care, din păcate, nu sunt foarte curajoși și preferă să rămână mai mult în umbră.

Imaginați-vă acest scenariu: 100.000 de români inteligenți și puternici, dispuși să riște totul pentru binele acestui neam, hotărâți să meargă până la capăt! Într-o astfel de variantă, România ar redeveni GETODACIA în scurt timp iar acest popor ar renaște din morți.

Vom avea oare, în viitorul apropiat, 100.000 de oameni adevărați cu care să reconstruim această țară, să o eliberăm de sub interesele sioniste, maghiare, rusești, europene, americane și de altă natură? Pentru că dacă românii nu se vor trezi în scurt timp, în 5-10 ani s-ar putea să nu mai avem o țară, să nu mai fim un popor, iar copiii noștri vor ajunge străni la ei acasă!

Daniel Roxin

43 de comentarii:

Anonim spunea...

Terifiant,insa acesta este adevarul...

Eu cred ca poporul ar trebui sa cunoasca mai in detaliu,scopul pentru care lupta.Mare parte a populatiei crede ca Raiul este fie un loc fictiv,fie un loc unde tuturor li se cuvine sa intre (sau altii,mai pesimisti,se considera deja intrati in iad asa ca devin pur si simplu pasivi la ce se intampla in jurul lor).
Problema cea mare este ca ei nu stiu ca Raiul/Iadul sunt rezultatele gandirii si intereselor lor.Cel cu un scop nobil,care pune osul la treaba si vrea sa vada doar bine in jurul sau,aceluia i se cuvine Raiul,insa cel care se gandeste doar la binele propriu (a carui nevoie,niciodata nu va fi stinsa prin EGOISM) acela va trai suferinta cumplita,generata de el insusi - iadul.
Pacat este ca toti intorc capul cand se aduc in discutie asemenea teme...

Tot respectul,domnule Roxin,pentru ca prin cartile dumneavoastra pentru cei mici,incercati sa claditi viitorul de maine,un viitor in care copiii vor readuce gloria noastra de demult pierduta,astfel ca,in cel mai bun caz,vom fi din nou uniti si vom rezista asupririlor altor popoare.

Numai bine! -Daniel

MIHAI spunea...

EU IMI IUBESC TARA SI POPORUL.MA SIMT PUI DE DAC!

alin spunea...

un mare adevar bine punctat.

Anonim spunea...

Tatãl Nostru Al Dacilor-Har Tios.Psalmii Lui Zamolxe

Tatãl-Harului-Tatãl Nostru Al Dacilor

Tatãl Nostru,Tu Care Ai Locul Tãu În Luminã,
Sfânt Esti Tu Şi Numele Tãu...
În Cer Şi Pe Pãmânt,Aştept Darul Înãlţãrii În Mine.
Sfântã E Voinţa Numelui Tãu În Mine -În Cer Şi Pe Pãmânt.
Primesc Darul Harãlui Tãu În Fiecare Si.
Dã-Ne Darul Lumini Tale Şi Azi-El E Pâinea Noastrã În Fiecare Zi.
Harul Tãu Sã Ne Dea Puterea Sfinţeniei Sufletului,
Dã-Ne Nouã Puterea Luminii Numelui Tãu,
Tatã Sfânt,Prin Puterea Harului Numelui Tãu,
Sufletul Nostru Cere Sã Primeascã Binecuvântarea Luminii Tale,
În Inima Întunecatã Şi În Inima Care Întunecã.
Tatãl Sfânt,Aducem Multumirea Focului Inimi Tale,
Care Ne Duce Binecuvântaţi În Cerul,în Puterea Şi În Sfinţenia Ta.Amin
Basarabia Literarã

Unknown spunea...

Eu cred ca si in acest moment sunt mult mai multi decat cei 100.000 pe care ii propui tu. Problema este disparitia acestei clase conducatoare si a mijloacelor logistice cu care se mentine, pentru ca este ca un covor gros azvarlit peste tara si prin care nu poate rasari nici un fir de iarba. Cum va disparea aceasta ciuma? Cum?

un pic anonim spunea...

Postarile tale au redevenit ceea ce trebuie...parerea mea. Din acest motiv revin pe blog cu un mare FELICITARI. Politica din ziua de azi este un adevarat sant namolos, plin cu taratoare, o colcaiala. Nici sa te apopii, dar sa-ti mai si dai cu parerea, nu este sanatos.Se va auto drena, incet.
Parerea mea: ai un rol, pe care de altfel ti l-ai si asumat...si cred eu ca nu mai este mult pana la reveriminentul spiritual. Cel putin asa arata semnele.
Inainte de aparitia zorilor, noaptea este cea mai adanca.
Si, apropo, suntem mai multi de 100.000, dar...inca nu ne-a adunat nimeni la un loc ! Si nici nu este nevoie...ci doar cu gandul, deodata...
E greu...nu scapa de manipulare nici macar oameni ca tine, bine ancorati in valorile acestui pamant...
Capul sus, nu mai este mult...ce mai conteaza cativa ani la cei 2000...un pic de selectie...

Anonim spunea...

Un articol interesant despre daci : http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/10224-Dacii-sunt-din-tribul-pelasgilor-nu-din-tribul-tracilor

Unknown spunea...

1 cu ce pot ajuta?

Anonim spunea...

Eu cred in Dumnezeu. Si sunt crestin-ortodox.Daca va mai fi vreodata GETODACIA, aceasta va fi crestin-ortodoxa. Tu Daniele esti suparat si derutat. Poti aduna milioane de romani. Dar nu cu pixul ci cu sufletul si fapta. GETODACIA nu e o afacere politica. E de la DUMNEZEU.

Anonim spunea...

Mie mi se pare ca deja nu mai avem tara, ne iluzionam ca e a noastra. Suntem indemnati sa o parasim si verbal si prin mijloace care ne descurajeaza, ne dispera, ne deprima, ne fac sa nu mai avem nici o speranta aici. Daca pana acuma nu condamnam deciziile tinerilor de a pleca, acuma mi se pare ca e periculos si mi se pare ca le lipseste orice urma de patriotism si vointa de a lupta.Nu prea cred ca oamenii se mai caracterizeaza prin curaj si spirit de sacrificiu nicaieri; spunea un calugar de la Athos ca suntem precum legumele fierte.Cred ca o cauza este si faptul ca in alimentatie se folosesc numitii xenoestrogeni care feminizeaza baietii (se gasesc in sticlele de plastic, etc.). Mamele isi scutesc copiii, mai ales baietii de tot felul de munci si ii pregatesc pt. performante, dar cu gandul unui job in vest.Limbi straine cat cuprinde (e bine si asta),tot ce e romanesc e prost. Nici banala muzica usoara nu e dacat o scalambaiala si o imitatie in engleza. Locuitorii Romaniei de azi , da ,sunt cum sunt, dar multi sunt conlocuitori si ei , in majoritate nu simt romaneste. si o spun cu parere de rau, dar ...din viata reala. Si totusi, cand a navalit comunismul, multi s-au sacrificat. Iar in '89, doar cine nu a participat nu stie cat curaj si spirit de sacrificiu s-a pus pe tava. Dar .... ,,pacat, pacat de sangele varsat''Cred ca e nevoie de un lider.Nu am inteles ce vina are crestinismul. Iustin Parvu ne indeamna la curaj , responsabilitate activa,dragoste de tara. Omul alege ...

Daniel Roxin spunea...

Nicolae Lalu, lasa-mi, te rog, un numar de telefon. As vrea sa vorbim ceva... Aici: comenzi.danielroxin@yahoo.com
Sau intr-un comentariu.
Multumesc!

Dinu spunea...

Realitatea este trista, cumplita chiar, daca ar fi s-o vedem in detaliu, dar, exista, cred si simt eu, germenii renasterii nationale romanesti in lumina adevarurilor istorice. Exista oameni doritori si impatimiti pentru adevar, dreptate si alte valori umane. Nu cred ca Divinitatea o sa-i uite si nici lasa singuri in fata tavalugului distructiv al mondializarii si fortelor intunericului. Iad contra Rai, este o lupta de nu se stie cata vreme pe Pamant. Simt ca ne apropiem de finalul vremurilor de minciuna si surzenie la chemarile Sfintei Treimi Divine, la pace si armonie universala. Sa fim tari si cu credinta in Atotputernicul Dumnezeu, Daniele, va curge apa si la moara neamului stravechi al omenirii...

Anonim spunea...

Nu cred ca s.ar jertfi cineva pentru romania de azi...pentru ce sa luptam? Sa se poata fura in continuare?

Zmirc spunea...

Foarte bine scris, Daniel.
Si eu tind sa cred ca am trecut de pragul de 100.000.
Treaba e ca suntem relativi dezorganizati si ca nu avem niste planuri comune concrete.
Asta e...tre sa facem ceva, insa intelept si calculat.

Anonim spunea...

Daniel Roxin tu ce planuri ai?:)

Anonim spunea...

Anonim 12.50 Daca Nu mã Înşel pelasgi şi traci sânt ca frate śi sorã

Anonim spunea...

sint dispus sa lupt pentru romania.unde si cind?

Daniel Roxin spunea...

Ce planuri am? :) Toate la timpul lor...

Anonim spunea...

intreb pentru ca s-ar putea sa coincida...

Anonim spunea...

De ce nu ne ajuti sa-l cunoastem pe ,,Capitan,, spiritul lui ar putea trezi pe oricine.

Mihai spunea...

Sântem multi si vom fi şi mai multi.Un Dac adevarat din Marea Britanie pe nume Mihai Tomiris

Unknown spunea...

Care ar fi cauza superioara? Si de ce se considera ca el nu se sacrifica pt ca nu-si da viata? Cred ca poporul roman este mai presus de aceasta mentalitate barbara de a fi justitiar, de a distruge orice evolutie, fie ea si asa. Ce valoare are asuprirea teritoriala cand poporul duce lipsa de evolutie. Nu se pune problema de a fi capabili de a inlatura influentele. Ci din contra de a fi stalpi in fata furtunilor. Poporul roman e iubit de Dumnezeu pt ca nu are ego ci omenire, stie sa daruiasca si sa primeasca fara a fi schimbat. Suntem printre cele mai destepti dintre natiuni, tocmai pt ca invatatura a fost inaintea unei arme. De fapt as putea spune ca cea mai buna arma este intelepciunea noastra, nu rasismul de tara, nationalitate, rasa,clasa politica sau sociala. Suntem aceeasi in orice tara, colt al lumii, cu oricine langa noi. Cu ce sunt mai castigate alte popoare ca-s plang mortii pt vanitate? Noi insemnam pace fie ea cum o fi. Si daca ne dam viata, cultura asta pt ca avem curajul sa ne asumam responsabilitatea neputintelor noastre. Asta inseamna putere, curaj, vitejie si lipsa de frica lui Dumnezeu.

Ioana spunea...

Viitorul este al nostru, ne aparține! Este printre puținele certitudini pe care le am!
Întreba cineva ce vină are ortodoxia? Nici o vină! Vinovați suntem noi, pentru că ne dăm drepți și suntem strâmbi atât în gânduri cât și în vorbe, dar și în fapte; ne prezentăm iubitori dar nu știm cei iubirea și nici nu ne interesează; ne dăm drept curajoși, dar ne târâm pe burtă! Viața noastră cea de toate zilele dovedește cele spuse de mine mai sus!

Anonim spunea...

Nicolae Lalu perfect de acord.multi asteapta un semn ,o chemare

Anonim spunea...

Te urmaresc cu interes.toata aprecierea!

Stefan spunea...

Acu, ceva timp am postat pe pagina de facebook a lui Klaus Iohannis un mesaj de genul (pe scurt): "Domnule te-am votat si asteptam de la tine ceva ce ai promis ca faci. Si nimic nu se intampla" mesajul a fost sters, si nici un raspuns inapoi.
Eu personal cunosc foarte multi care ar dori sa faca asta, dar nu s-a ivit momentul, dar daca tot am ajuns aici, ne putem strange mai mult de 100.000 asta asa datorita faptului ca promisiunea nu se tine. Pai sa ne lasati de inteles si facem coloana si venim in Romania. Ca vad ca trebuie ca nu se mai poate.

Stefan Potgoreanu spunea...

„Sănătatea unui popor depinde de maturitatea lui”, maturitatea lui în gândire.
La mine în localitate, învăţătoarea şi-a dus clasa a IV-a la un local unde cânta şi o formaţie ca să sărbătoreacă terminarea clasei a IV-a (banchetul).
Învăţătoarea a cerut formaţiei ca să cânte numai manele, ce e aia muzică populară( horă, sârbă, geampara, brâu), tangou sau vals?.
Aceşti copiii când vor fi maturi peste ani, cum să ţină la ţara asta?. Oricum Ţara lor este
în străinătate unde se vor duce la muncă,
Nu ştiu de tradiţii, de glia strămoşească, uni dintre ei nu mai au nici nume românesc.

Anonim spunea...

in primul rand structura e bine definita, dar asta nu inseamna ca nu poate fi distrusa. Eu cred ca trebuie sa ai pe cineva in interior. Sa fie distrusa din interior sau macar sa creezi confuzie sa nu stie la ce sa se astepte, si apoi cei 100 de mii. Dar cum faci numitor comun cu cei 100 de mii? Eu asta nu inteleg.

Anonim spunea...

Tara asta e condusa de triburi la fel ca pe vremea lui Burebista si fiecare trib e interesat doar de putere, control si jaf. Avem tribul liberalilor , tribul taranistilor basisti sau tribul feseneilor . Conducerea se face prin rotatie intr-un simulacru de alegeri in care calaii economiei nationale sunt prezentati ca salvatori.

Gioga George spunea...

Pai hai sa facem lista, eventual oficiala, sa vedem cati suntem!

Anonim spunea...

Vorbim vorbe, daca eram doar 100 000 pierdeam de mult batalia, de fapt nici n-o incepeam. Ce se intampla aici se intampla in foarte multe locuri, intr-o forma sau alta. Problema este de a ne apropia de acelasi nivel de intelegere si simtire

Anonim spunea...

7 miliarde de asa-zisi oameni vor sa le fie mai bine,mult mai bine...Dar numai lor.....Si Romania nu face deloc exceptie....De fapt peste tot in lume este la fel.O mare,foarte mare mizerie morala,spirituala...Super-egoismul,lacomia,fatarnicia,minciuna,ele fac legea....Cine-si mai aminteste de :" iubeste-ti aproapele"....Nimeni....

Anonim spunea...

Buna ziua,

Sunt in totalitate de acord cu ceea ce spui.Dar nu cred ca vor mai avea mult de trait aceste forte obscure ce au condus lumea de vreo doua mii de ani.Trebuie sa se termite odata pentru totdeauna si puterea lor.Cred din tot sufletul ca vor sfarsi .....si cred ca le va fi tocmai bine!Dar,in ceea ce priveste dacii,cred ca exista foarte multi oameni care au renascut din poporul dac,restul......sunt "populatia Romaniei",ci nu DACI.
Dar va veni o zi cand vom renaste din propria cenusa.!!!!!!!!!!!
TRAIASCA DACIA MARE!!!!

ile spunea...

eu vreau sa intreb fara urma de bascalie...daca geto-dacii s-ar intoarce in morminte,ar face bine sa se mai si scoale din ele...mai incolo...eu ma gandesc cu dor la cei morti demult prin stepele Asiei sa vina si ei sa ne ajute ca sint mai multi..iar cu tehnologia asta perfomanta care ne omoara zi cu zi fara sa stim nu mai apucam sa facem nimic in fata dusmanilor...romanii sint un popor indobitocit si imbolnavit ..cine va lupta in suta aia de mii, nu trebuie sa priveasca in urma cum ramane marea majoritate romanesca sa viseze ca traieste de pe o zi pe alta... vor fi multe pierderi si dezamagiri..si vieti frante... sa vedem ce iese..asteptati inca putin anul asta shamanic...ce ne aduce si pregatiti-va sa recladiti ce de demolat va avea grija pamantul si poate al III lea razboi mondial

Anonim spunea...

Domnule Ilie,din pacate traim vremurile celui de al treilea razboi mondial,poate chiar al patrulea.
Dar este un altfel de razboi.Cel "invizibil",cel nevazut,care este cel mai de temult.
Numai bine :)

Stiu bine ca vom invinge spunea...

Singura realitate palpabila este ca in ultimii doi ani si jumatate am recuperat nesperat. La marile demonstratii impotriva exploatarii de la Rosia am fost in strada, numai in Bucuresti, intre 30 000 si 60 000 de oameni. Am dat o lovitura de moarte mistificarilor, am impiedicat, alaturi de aromani, proclamarea poporului "armanj", am cutremurat elitismul colaborationist si tradator, am salvat muzee, am realizat filme documentare, am inchinat sute de carti atator Rani... am salvat continuitatea arheologica, s-a reusit conturarea unei societati civile autentice, dar mai mult decat orice si decat multe altele, atunci cand totul parea pierdut, v-ati regasit puterea de a opta pentru o schimbare in bine. Alti frati de-ai vostru au luptat impotriva coruptiei, minciunii, fraudei. Iată: acestea toate le-aţi făcut voi, POPORUL ROMÂN! Iar eu ma inclin.

Dan spunea...

Bun, eu sunt de acord. Daca ne strangem 100000 de romani ce facem pe urma? Pentru ca sigur sunt printre noi oameni de toata isprava care in fiecare zi incearca sa fie un pic mai buni ca in ziua precedenta si cu toate astea influenta lor in viata publica e minima.

Ce fel de conditii trebuie sa mai indeplineasca acei 100000? Si daca ajung la 1000000 se poate tot sa nu se vada mare lucru. Nu avem deocamdata mecanismele necesare sa intervenim, aia a fost tzeapa majora luata in 89. Fara democratie nu putem face nimic. Fara a controla nu putem face nimic. Din pacate controlul nu este la noi. Suntem obligati sa cumparam (ca sa dau doar un exemplu) combustibil la preturile pe care le dicteaza alti. O sa merg cu bicicleta. Dar tot voi fi silit sa cumpar pentru ea cauciucuri/lant/etc la preturi pe care nu eu le fac. Si daca am putea refuza, de exemplu, plata taxelor locale pentru ca Primaria face ce vrea ea, fara sa supuna aprobarii localnicilor pe care ii slujeste, ar mai fi ceva. Dar nu putem refuza plata taxelor locale. Se pune poprire pe conturi, se executa silit, se face inchisoare pentru neplata datoriilor etc. Deci nu stiu cum am putea face. Si imi doresc sa avem o posibilitate sa influentam. Nu doar o data la 4-5 ani.

Anonim spunea...

Nu va mai amagiti singuri.Cu geto-dacii.Cu tracii.Cu pelasgii.Cu ramanii.Cu Pleiadeenii.Numai adevarul gol-golut,necosmetizat,neinflorit ne poate elibera.Pe toti.Nu numai din aceasta tara.De peste tot.Dar nu cred ca-l putem suporta.Si nici crede.S-ar putea sa ne depaseasca total puterea de-a intelege.Oricat de dureros ar fi trebuie sa-l aflam.Si nu numai noi,romanii.Toti oamenii de pe-acest pamant.Toti.

Anonim spunea...

Mergem, cu toti, sub Drapelul Legendar AVVA indigo, al Regilor Daci si al Neamului Renascut aub semnul Crucii. Ii vom ridica Chiliarhi ai Marii Armate pe aceia pe care voi ati hotarat sa-i urmati, de la Ilascu al Basarabiei pana la adevaratii eroi care lupta pentru drepturile romanilor din Balcani, pe masura ce vom ajunge la ei. O buna parte dintre acesti oameni si-au ocupat deja locul. E randul vostru !

Cu Dumnezeu inainte !

Chiliarh in "Balcanii", REZISTENTA

Anonim spunea...

Numai posturile pe care le avem sint mai mult de 100 000, numai ca aceasta revolutie este una a constiintelor. Este unul din motivele pentru care umbrele avanseaza cu bagare de seama.

Anonim spunea...

Ce ar trebui facut ? Si cu cei 100.000 ce sa faca ? Intr-o democratie pot doar sa voteze un partid care nici nu stiu daca ar intra in parlament.

mihai spunea...

te urmarim cu interes si poti fi sigur ca suntem mai mult de 100 000 doar ca nu suntem la un loc ci imprastiati prin lume

Vezina spunea...

anonim de la 20 39, fa-ti un pustiu de bine si PLEACA! Nu ai ce cauta printre urmasii Dacilor.