miercuri, 4 februarie 2015

Angela Merkel, desființată în Parlamentul German: acuzată că trădează Germania și că este o servitoare a americanilor. 7 minute incendiare. VIDEO





15 comentarii:

Anonim spunea...

Privind poza doamnei Merkell...oare cu cine seamana? :)

Anonim spunea...

Doamna aceasta are sange in vene,nu limonada...
Doamna Merkel,noroc cu scaunul rotativ pe care va leganati starea de neliniste,daca era fix,nu stiu ce reactie aveati...:)

Simona spunea...

Din pacate, e posibil sa fie adevarat! Tot mai multi politicieni le canta in struna americanilor/francmasonilor...

Anonim spunea...

Era interesant de vazut si raspunsul tiranei... America se uita de peste ocean la noi si rade de nu mai poate... noi vom ajunge in razboi, se duce de rapa toata Europa si America triumfa, fara nici un fir de par miscat!Bravo acestei Doamne pentru iubirea de pace si nu pot remarca...ca totusi putine aplauze au fost la final...
Claudia

Anonim spunea...

Politica e curva mare.

Unknown spunea...

Nu vedeti ca vorbesc numai de ei si de faptul ca au inceput sa fie si ei sifonati la randul lor. De jafurile la care au participat de-a lungul timpului si chiar acum, in zilele noastre, prin carteluri bancare, multinationale cum e bayer etc... nu sufla o vorba. Da-i incolo, doar simt ca le ravneste cineva ciolanul, atat.

Anonim spunea...

buna seara,
trebuie sa recunosc ca seamana atat de bine cu ....Hitler.Sa fie rude oare?

Anonim spunea...

Ceva din gena lui Hitler,are...

bibicel spunea...

mereu pregatita femeia, trebuie sa recunosc!

Anonim spunea...

Doamna aceasta apartine partidului "Die Linke" (Stanga), succesor al fostului partid comunist est-german (PSUG).Prin urmare, nu e de mirare ca este filorusa, asa cum, din pacate, multi fosti comunisti din Romania sunt filorusi si se uita cu slugarnicie spre "Maica Rusia", dusmana "ereditara" a poporului roman - cum i-a spus, pe buna dreptate, Adolf Hitler lui Ion Antonescu. Rusii ne urasc pentru ca de trei secole noi am stat in calea expaniunii lor spre Marea Mediterana si ar fi vrut ca romanii sa fie desfiintati ca neam, dar nu au putut, cu toate cozile lor de topor, pe care le-au avut si lemai au pe teritoriul romanesc.

Unknown spunea...

Sunt zvonuri ca Merkel este fiica lui Hitler, dar prin inseminare in vitro.

Anonim spunea...

rau a ajuns blogul asta...

Anonim spunea...

Un discure extraordinar, de necrezut!.... M-am obisnuit cu politicienii romani care parca fac din incantatiile lor pro-americane scopul vietii lor. Parca nu-mi vine sa cred ca mai exista politician pe lumea asta care sa nu aduca neincetat si neconditionat osanale SUA.

Anonim spunea...

auzi de ce i pasa acestei doamne, de profiturile companiilor germane. acolo mor oameni si ea e ingrijorata de bani :(

un pic anonim spunea...

Blogul devine unul de varf prin teme, subievte abordate. Ramane un varf de lance in blogosfera, in ciuda antiromanilor! Da-i inainte ROxin!!!!!