vineri, 27 februarie 2015

Arabi imbecili. Atunci când fanatismul face legea, statui vechi de 5.000 de ani sunt distruse cu barosul... VIDEO


Fără îndoială, una dintre cele mai cumplite plăgi ale umanității este fanatismul religios, starea de retardare care te face să crezi că doar viziunea ta asupra lumii este valabilă și că orice altceva trebuie stârpit, distrus, omorât...

Dacă în urmă cu mai multe secole fanatismul creștin a dus lumea europeană (și nu numai) într-un univers întunecat, astăzi, fanaticii islamiști par să fie vîrful de lance al imbecilității duse la extrem. Priviți la aceste animale, la acești ne-oameni, cum distrug cu barosul sculpturi antice, vechi de aproximativ 5.000 de ani, in muzeul Nineveh din Mosul, Iraq, din vechea Mesopotamie!


Și totul pentru că în creierul lor de primate nu e loc decât de dogme stupide, de credința că în acest fel îl slujesc pe Alah.

Arabii extremiști parcă cer să fie măcelăriți de o nouă coaliție internațională (personal sunt convins că extremismul arab este încurajat și susținut fiannciar, din umbră, de forțe occidentale care se folosesc de ei pentru a distruge lumea arabă!) și probabil că acest lucru se va întâmpla curând...

Conform gandul.info "islamiştii SI au devalizat bibliotecile oraşulului şi au ars mii de cărţi rare şi manuscrise valoroase. Elijah J. Magnier, şeful departamentului de corespondenţi ai cotidianului Al Rai, a dezvăluit pentru The Independent că reprezentanţii Bibliotecii Publice din Mosul au raportat că 112.709 cărţi şi manuscrise, dintre care unele se aflau pe lista de documente rare protejate de UNESCO, au fost distruse de SI.

Ghanim al-Ta'an, directorul Bibliotecii Publice din Mosul, spune că extremiştii SI au demolat clădirea bibliotecii folosind dispozitive explozive."

Daniel Roxin


24 de comentarii:

Anonim spunea...

nu, cea mai cumplita plaga a umanitatii este religia;
in ro BOR participa de 25 de ani la spolierea tarii impreuna cu guvernantii, dar religiosii asociaza BOR cu 'iubirea'!?

archangel of justice spunea...

`Many thanks to zionists, especially to rockefeller, soros and rotschild, the enemies of planet and civilization. They are the good fathers of these sick people, who play the card of muslims, but they aren't..

Anonim spunea...

si daca este o "manareala" a tarilor coloniale, fapt cu care sunt de acord 100%,atuci nu ar putea fi din gips ordinar acele "statui" ? Un video "manarit" ca si 9-11, samd, care se va adauga "motivelor" de atac.

Anonim spunea...

Ce-ar fi sa vorbiti de talibanii europei, imperiul Austro-Ungar care a distrus cu tunurile peste 150 de manastiri in Transilvania. Imparateasa Maria Tereza, (despre care posturile tv romanesti vorbesc astazi laudativ), a dat ordin gen. Bukov sa distruga lacasele de cult ortodoxe.
Ar fi bine cand se vorbeste de fanatismul crestin sa se specifice clar pt a nu fi bagati toti cretinii in aceiasi oala cand de fapt ortodoxi au fost victime. La fel si despre cruciadele catolice ce aveau si menirea de a distruge ortodoxismul.

Anonim spunea...

Daca americanii si britanicii sprijina astfel de fapte inseamna ca si ei trebuie starpiti de pe fata Pamantului.

Anonim spunea...

Nu religia e de vina ci lipsa de carte si cultura, apoi manipularea.

Anonim spunea...

Adevarule, numele tau este M A N I P U L A R E!

Anonim spunea...

Unele din statuile distruse se vede ca-s imitatii din ghips - dar oricum mesaju manipulator conteaza. ISIS = CIA+MOSSAD IN ACTION la comanda stim noi cui. Mai lispseste sa scrie pe banner ''join isis for holiday - extra fun is guaranteed''

Anglo-americanii vor sa ne stirpeasca si pe noi, vezi campania de denigrare a romanilor din UK - alta tzara de megarahat aflata in plina ''epoca postindustriala''= distrugere productiei interne, inca din anii 70-80, sub obladuirea lui margit thatcher, papushica ''baietzilor din chicago'', astazi practic falimentara dupa 4 decenii de speculatii financiare si cresteri bazate pe nimic. Ar trebui sa stringem un material pt youtube in english sa le demonstram acestor scursuri arogante si fatzarnice, gaurile din cascavalu poleit cu auru furat de la altzii, ca har domnului au mai multe ca noi - putem zice ca-s ca un ciur cu ochiuri mari prin care se vede mizeria morala si socio-economica abjecta din aste minunate tzari de limba engleza. Sper ca romanii sa se trezeasca odata din iluzia binelui din occident -acolo-i bine numa pt 1%, pt restu e doar rahat.

Anonim spunea...

nu exista nici o dovada ca sunt islamisti ... iar SI este o create a westului "dezvoltat" ... concluzia ...

Anonim spunea...

Va rog faceti-va timp si urmariti postarile omului asta ( cele din februarie in special) Ascultati ce spune -
https://www.youtube.com/watch?v=Hli8NE-B2Ng
Si da , religia !
Se zice ca , secolul asta va fi religios ori nu va fi deloc !

Anonim spunea...

Roxin esti bun ca muncesti pentru reinvierea istoriei noastre, dar sa incepi generic cu "arabi imbecili" ma face sa cred ca esti o spoiala si tu.
Cum sa pui sub asemenea eticheta o intrega lume care are o valoroasa contributie in istoria universala ?! , tu , cel cu veleitati de istoric??
Mare eroare , suna xenofob , rasist si nu ma asteptam de la tine.E ca si cum ai spune asiatici imputiti sau europeni destrabalati.Basca tu mare cunoscator in ale conspiratiei planetare ai mult discernamant si oricine are batic pe cap e cu siguranta arab.

Anonim spunea...

America sustine arabia saudita. Arabia saudita sustin e siria. Siria sustine cei mai multi teroristi. Deci m*** america

Anonim spunea...

generalul criminal bukov, acest nume nu trebuie uitat niciodata, a pus tunurile pe 292 de biserici ortodoxe din Ardeal, multe foarte vechi si de o valoare inestimabila. Din majoritatea acestor biserici nu s-a putut salva aproape nimic, nemaivorbind de numeroasele crime. Fie-i numele blestemat in veci !

gabi spunea...

E de inteles, tipii sunt cu creierele spalate timp de sute de ani! Sa nu credeti ca doar ei gandesc asa! In general musulmanii cred ca orice reprezentare a chipului omenesc este o blasfemie. Am fost in Turcia, care cica e laica, educatia fiind timp de zeci de ani laica (dupa testamentul lui Ataturk, incalcat azi de islamistii lui Erdogan - care se simt foarte bine in postura de barbati importanti, vezi scandalul cel nou cu studenta violata si ucisa de un sofer). Adanc in sufletul lor, la turcii de rand a ramas ideea ca locul femeii e in bucatarie, ca fetele n-au ce cauta la scoala si ca trupul omenesc dezgolit e o blasfemie care trebuie pedepsita. Lucratorii de pe santierele arheologice au spart cu ciocanele sexul si sanii statuilor grecesti si romane (muzeele sunt pline de astfel de statui mutilate); sfintii pictati pe peretii bisericilor rupestre din Capadocia au ochii scosi si mainile taiate (puteti observa asta in pozele de pe net). Amintiti-va de talibani si de statuile lui Budha, vechi de mii de ani, pe care ei le-au aruncat in aer; amintiti-va de jefuirea muzeelor din Egipt si de distrugeri atunci cand Fratia Musulmana a venit la putere. Lor nu le trebuie civilizatie si educatie, lor le e deajunsa viziunea lor ingusta despre Allah, restul trebuie distrus - si asta nu-i doar un pretext exploatat de puterile din umbra, ci este pe undeva chiar ce gandesc acesti barbari si ce gandesc chiar si unii din lumea musulmana care azi se declara oameni cultivati. E o tragedie a cvivilizatiei ce se intampla, dar are radacini adanci in religia musulmana. Pe de alta parte, sa-i bagi pe acesti indivizi care sfideaza orice umanitate (pana si oamenii cavernelor isi impodobeau peretii cu picturi si reprezentari de oameni) asadar sa-i bagi pe acesti psihopati in aceeasi categorie cu Biserica Ortodoxa mi se pare daca nu o eroare de logica atunci de-a dreptul o mizerie.

Daniel Roxin spunea...

Anonimului de la 02:36 - Dac asta e tot ce ai inteles, atunci nu esti prea inteligent! Daca erau indivizi din Romania as fi spus "romani imbecili", sau daca erau din Germania i-as fi numit "nemti imbecili". Asta nu implica generalizarea la nivelul intregii populatii. Da este adevarat ca am dat un nume mai general,dar nu reiese de niciunde ca asta cred despre toti arabii. Asa ca, nu te mai inflama degeaba!

Anonim spunea...

Roxin , faptul ca ai reactionat si ai recunoscut ca ai gresit , ma face sa cred ca sunt sanse pentru tine sa nu mai calci pe bec macar data viitoare.Faptul ca jignesti denota ego mare si tot ce deriva de aici.Textul e simplu , nu-ti trebuie “mare inteligenta “ sa intelegi ce ai vrut tu sa spui , inteligent era sa o spui altfel.
Si daca cineva mi-ar spune “roman idiot “ sau “romani idioti” m-as supara la fel de tare , ceea ce ar trebui sa faci si tu , mai mult decat atat l-as considera un retardat de Neanderthal.Pricepi??

Anonim spunea...

Pentru dl.Gabi cunoscator al lucrurilor in urma unei vacante la turci.Afla domnule ca de exemplu in Egipt sunt temple intregi vechi de mii de ani unde capetele basoreliefurilor au fost sterse in piatra cu dalta ,ghici de cine ? de crestini ; care au mai si locuit acolo ca nomazii si au facut focul ca tiganii , etc .
In alta ordine de idei ,musulmanii cred ca reprezentarea chipul lui Mohamed nu este acceptabila pe motiv ca nu trebuie sa se concentreze sa-l venereze pe el ci sa asculte mesajul lui.Deci nu are nici o legatura cu ce spui tu in general asa, si anume ca “orice reprezentare a chipului omenesc este o blasfemie”.E mai bine ca noi crestinii reprezentam tot si lingem toate moastele , dar ma rog ,chestie de gust.Are legatura “ in general asa” cu lipsa crasa de cultura.
Cat despre emanciparea femeii , intradevar sunt foarte emancipate la noi, muncesc pe branci cot la cot cu barbatii si seara tot la cratita stau , sau pe centura jumate goale sa faca un ban cinstit , bravo noua ce le-am mai emancipat! Ca si idee generala despre civilizata Biserica Otodoxa , stii ca femeile care sunt in perioada menstruatiei nu au voie sa calce in biserica ? ca trebuie sa fie imbrobodite si sa stea separate de barbati ?
Cu siguranta in acord cu lipsa ta de cultura si de cunoastere a limbii romane “E o tragedie a cvivilizatiei ce se intampla, dar are radacini adanci in religia musulmana” … te si balbai de atatea spume.
O tragedie a civilizatiei sunt oameni ca tine , care au educatie zero si spumega pe te miri ce tema , ei evident detinand adevarul suprem. Exact ca in proverbul nostru bun romanesc “prostul daca nu-i fudul , parca nu e prost destul”

Anonim spunea...

Pentru Anonim la 28 februarie 2015, 20:56:
Iarta-l Doamne, ca nu stie ce vorbeste!
Nu te mai lega de domul Roxin caci cred ca nu- l ajungi la nivelul de cultura si intelegere a lumii. Cat despre preitenii tai musulmanii: iti doresc sa te duci la ei la Statul Islamic si sa traiesti in jegul ala fizic, moral si spiritual.

gabi spunea...

Anonimului inteligent de la 23,02 - Daca ai fi citit cu atentie ce-am scris, ai fi vazut ca m-am referit strict la musulmani, nu m-am referit si la excesele crestinismului la inceputurile lui (si chiar si acum, cu diversele secte desprinse din catolicism). M-am referit la excesele musulmanilor, care uita cuvintele profetului lor Mahomed "Cautati adevarul, chiar si la marginea pamantului daca trebuie". In schimb isi amintesc foarte bine ca redarea unui chip omenesc anume este interzisa de profet. Arta musulmana este plina de siluete de oameni, dar nu de oameni anume, specificati - de aceea ii irita orice caricatura - buna-proasta - despre Mahomed, pentru ca sub acel desen bun-prost scrie "Mahomed", e specificat omul. Statuile de oameni/zei dezgoliti - despre care se specifica ori nu cine sunt - e pentru ei blasfemie si trebuie pedepsita - dar fireste, daca citeai macar pe sfert din cate ar trebui sa citesti, te-ai fi lamurit in privinta asta. Eu citesc si incerc sa inteleg, dumneata nu, asta-i singura diferenta intre noi.
Cat despre templele egiptene, a trecut si crestinismul prin perioada iconoclasta, care a dus la mutilari de statui si la o serie de dezastre ale civilizatiei (unul din ele e distrugerea partiala a bibliotecii din Alexandria, vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Biblioteca_din_Alexandria ) dar sa nu uitam ca nici Sfinxul n-a scapat intreg, un musulman exaltat i-a spart nasul, vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Marele_Sfinx_de_la_Giza )
Cat despre unele biete femei din Romania care stau pe diverse centuri, daca n-ar fi barbati care sa le vrea pe centura si sa le plateasca, ele ar face altceva. Iar daca te supara un fapt atat de natural ca menstruatia femeilor, afla ca Biserica stie ce stie - dar asta inseamna sa studiezi chestii fine legate de camp bio, de unde si de aura, si sa fi aflat de la femeile familiei tale ca o femeie la menstruatie nu poate pune muraturi, de exemplu, orice muratura ar pune ele in acea perioada se strica ulterior. De ce? Chestii de aura si de energii subtile - dar nu ma astept sa intelegi, la cat de destept te pretinzi, e mult prea mistica explicatia pentru un spirit ca al tau, care din tainele Bisericii intelege doar ce-a vazut pe la televizor intre doua emisiuni cu fufe despuiate si isterice. Intr-adevar, "prostul daca nu-i si fudul, parca nu-i prost destul" de unde vorba "Fereste-ma, Doamne, de omul prost!"
Iar despre Biserica, daca nu erau voievozii nostri vechi care s-o apere cu sabia, acum vorbeai turceste si te inchinai la Mahomed iar Romania ar fi fost mai rau decat Iugoslavia (daca stii cumva ce-a fost si ce-a patit Iugoslavia). Si n-o aparau pentru ca aveau creierele spalate si erau indoctrinati si lingatori de moaste, cum acuzi tu azi cu atata impertinenta (cine-ti da dreptul sa-i judeci pe credinciosii care merg in pelerinaje?) ci o aparau pentru ca il iubeau pe Hristos si Biserica Sa si erau credinciosi - lucru la care ar trebui sa ne gandim cu totii azi, cand Biserica Ortodoxa e atacata din toate partile, inclusiv de catre idiotii utili: Cui Prodest?

Anonim spunea...

Usor mai sunteti de smintit, daca-i pui la un rom turban pe cap si itzari il faci arab ? Ce i teres ar avea arabii sa isi denigreze singuri portul, daca ar face un atentat l-ar face in cotum de samurai :)))

Anonim spunea...

Anonimului de la 01 mart , 04:39

Stimate domn , daca ai avea un singur neuron si ai inceta sa te mai uiti la Antena 3 , nu te-ai mai baga ca musca in lapte intr-o disputa pe care evident nu o intelegi , spunand lucruri despre care habar nu ai.

simons spunea...

Uitati-va la hainele acestor oameni albul e impecabil arata ca noi si ma gandesc ca daca pornesti la o revolutie te imbraci in haine noi pui la pamant muzeul si nu te murdaresti .Hm e cam cusuta cu ata.

Anonim spunea...

Stimate domn Gabi , sunt doua aspecte complet diferite legate de crestinism , pe care un om cu ceva cunostinte le poate intelege. Pe de o parte exista eforturi de demolare si dezmembrare a dogmei crestine , in cuvinte simple vorbim de dorinta de a distruge aceasta religie.
Pe de alta parte vorbim de lacunele si aberatiile existente in aceasta religie, care dupa parerea mea ar fi trebuit reformata demult.
Cu alte cuvinte , sa apar aceasta religie ca fiind religia neamului meu , care mi-a fost pavaza la vreme de restriste, nu trebuie amestecat cu a pretinde ca dogma ei este fara gres,asta daca ai intradevar ceva logica si luciditate.
Din pacate , majoritatea “credinciosilor” nu fac diferenta intre cele doua aspecte,si cand “miros “ un atac se apara dea valma , facand mai mult rau.
Ceea ce spun despre crestinism este absolut valabil si pentru isalm in momentul de fata.Cineva vrea sa-l distruga , iar dogma lor pe de alta parte are aceleasi lacune avand in vedere ca este nascuta din dogma crestina si iudaica, deci baza comuna.
In al treilea rand se mai intampla ceva si anume ca manipuland crestinii si musulmanii sa se scuipe reciproc , sau orice alte religii puse in opozitie , duce la a-i distruge mai repede , a-i invrajbi,a-i separa , a-i ucide in cuvinte simple.
Intrebarea este cine are ceva de castigat?

Pe de alta parte , cand ti-am citit prima data replica , care nu-i la obiect si la subiect , am inceput sa rad , apoi m-am gandit sa-ti dau un raspuns acid , vanandu-ti lipsa de cunostinte si dezacordurile gramaticale .
In final am ales sa-ti dau un raspuns pasnic , care poate iti va schimba un pic perspectiva.Si nu in ultimul rand vreau sa-ti te informez ca Wikipedia nu este o sursa demna de informare CORECTA si ca a-i denigra pe altii indiferent de religie , nu te face nici mai bun crestin , nici mai evoluat spiritual.
Numai bine!

PS1 : citeste si tu toate comentariile de aici si remarca cum ca ,esti singurul care a venit sa scuipe musulmanii , toti ceilalti se indoiesc de veridicitatea acestor informatii si bine fac.Deci poate nu e locul tau aici , pana nu-ti imbunatatesti perceptia despre lume si viata.

PS2 : ai pus vreodata muraturi cand erai la menstruatie ? se pare ca nu ! Eu da ! si ghici ce ? NU S-AU STRICAT ! :-) :-)  , OMULE SUNTEM IN SECOLUL XXI ….

Unknown spunea...

Ce va miati atata!tot asa a fost distrusa si tara noastra chiar sub ochii nostri si noi nu am miscat un deget,