duminică, 1 martie 2015

De la magia străveche, la tehnologia radionică. Spre limita incredibilului...


Din vremuri străvechi, omul a încercat să creeze o influență asupra altor oameni, asupra naturii sau animalelor prin acte de magie săvârșite în taină sau la vedere…
Astăzi, ritualurile străvechi de magie au fost înlocuite cu aparatura radionică care este bazată pe cele mai noi descoperiri ale științei, scopul fiind același: influențarea proceselor psihice și fizologice ale oamenilor, influențarea mediului.


Ceea ce poate că o să vă surprindă este faptul că principiile de bază sunt aceleași ca în magia străveche.
Pe parcursul ultimului secol, experimentele științifice bazate pe principiile radionicii au dus la rezultate excepționale ce par desprinse din filmele fantastice de care e plină piața cinematografică astăzi.

În acest episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII (Nașul tv) vă invit la o călătorie către limitele incredibilului: de la MAGIE la RADIONICĂ…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


5 comentarii:

Anonim spunea...

Exceptional si mai mult decat util pentru o viata constienta!
Multumim M

Anonim spunea...

Interesant si ...magic !
http://www.cutiutamuzicala.ro/versuri-vine-primavara-ver231
La multi ani , popor roman !

Anonim spunea...

Un articol care ar trebui preluat.
http://adevarul.ro/locale/oradea/celta-romanan-rugaciunea-tatal-nostru-versiune-descoperita-bp-hasdeu-secolul-xix-lea-starnit-controversa-uriasa-spun-istoricii-1_54f34197448e03c0fd1cbf5c/index.html#

Anonim spunea...

În fiecare săptămână spun: a fost cea mai buna emisiune de până acum! Dar mai trece o săptămână şi nu ştiu cum, reuşiţi să ne surprindeţi cu alţi invitaţi speciali, cu alte teme despre care credeam că ştim aproape totul şi iată că nu ştiam mai nimic.Sunt unele din momentele în care mă bucur din toată inima că trăiesc aici şi vorbesc româna.

Anonim spunea...

Interesant...dar am numai intrebari. Avand in vedere ca acele experimente ar putea functiona.. "Pe cine intrebati" cand scrieti pe o foaie de hartie o dorinta pozitiva/negativa, sau otrava folosita pentru eliminarea daunatorilor?nu pot exista entitati invizibile noua ce ar prelua acea informatie(de pe hartiuta neagra sau formele geometrice desenate) si executa pentru ademenirea credintei noastre inspre o magie straveche care poate fi explicata acum in termeni tehnologici? Iar sinapsele externe care bat cu ciocanelul sa reprogrameze subconstientul ce mai pot fi ?
Inteleg cat de cat partea cu quantum entaglement,care explica faptul ca doua surse ce apartin aceluiasi corp odata separate, la orice distanta ar fi ele, inca s-ar influenta ca si cum distanta nu exista.Dar de la asta sa creezi o sinapsa exterioara ce poate fi ca un procesor, sau un motor in afara ce influenteaza subconstientul deja programat din adn spre o reprogramare , e ceva ciudat aici. Daca acel motor din exterior nu este de la noi? daca este o inteligenta malefica?

S-ar intelege totusi.. ce arunci pozitiv in univers revine pozitiv iar ce arunci negativ revine negativ dar cu unele resurse aceasta poate fi controlat spre influentarea altor persoane si unii pot fi protejati cu aparate. Sa amintesc ca Iisus Hristos cand a venit pe pamant a dat numai pozitiv dar a primit mult negativ.

Se cam elimina credinta divina... prin aparate, dar in acelasi timp este amintit Arsenie Boca, ce a spus despre copii avortati... Pe urma, este mentionat Mantuitorul nostru Iisus Hristos.Nu prea merge cuvantul magie si vrajitoare in aceleasi 50 de minute de emisiune cu Cel care a murit pentru cei pacatosi care ii va salva la un moment dat decis de Tatal Nostru. Informatia legata de invataturile lui Boca.. ce zicea iarta-ma pe mine pacatosul, daca repetat ar declansa o sinapsa exterioara.. deci nicidecum Iisus sa ne ierte dar sa ne iertam noi prin autosugestie(daca sinapsa aceea este creata de noi) , deci noi sa luam rolul Celui care ne iarta. Iar presiunile universului ne corecteaza prin ce am dat pozitiv sau negativ. Nu sunteti primii care incearca sa explice miracolele Lui prin stiinta de azi, mai sunt care implica o zona a creierului si o numesc faza.Lucruri care indirect duc la autodumnezeirea omului. Deci legea a fi propriul Dumnezeu venita din satanism, documentata deja.
In ce directie ma intreb ar putea duce aceste informatii...ne putem proteja de "magie" prin forme geometrice? Iar piramidele acelea ne protejeaza pe noi, dar in acelasi timp daca studiate ele glorifica" zei veniti din spatiu" care de mii de ani repeta aceleasi lucrari pacalitoare omului. Deja exista expresia .. dute in dumnezeii cutare... oare nu de la respingerea acestor gen de oameni, pacaliti de zei, a aparut ea de la stramosii nostri?
Daca doriti faceti o emisiune despre cum extraterestrii considerati zei sunt demoni, deja este explicat in mare parte pe internet mai mult sau mai putin bine, pe urma sa vedeti legatura cu influenta la distanta si cum autosugestia vine de la spiritualitate, care este o forma moderna de demonologie.