miercuri, 25 martie 2015

Hellvig, directorul SRI (fost coordonator de programe în Fundația Soros) apare în DOUĂ dosare groase la DNA...


Președintele Klaus Iohannis mai primește o lovitură în plex la început de mandat: omul girat de el pentru șefia SRI, Eduard Hellvig, apare în două dosare groase la DNA. Iar președintele trebuie să îndure același calvar ca și fostul, Traian Băsescu. Legea nu permite furnizarea de informații despre persoane aflate sub anchetă.

Ce este însă incredibil este faptul că anumite personaje, gen Hellvig sau Scutaru, din dorința oarbă de a parveni în funcții, indiferent dacă sunt sau nu capabili să le facă față, compromit oameni aleși de milioane de români. Își bat joc de speranțele lor.



Procurorii de la DNA și-au făcut cruce când au auzit că Eduard Hellvig a fost nominalizat pentru șefia SRI. Mai multe nu spunem, deocamdată...


Ce ne șochează pe noi este faptul că nimeni din presă nu face publice aceste amănunte deși ele sunt știute. Este una dintre cele mai mari porcării ale acestei țări. Unde toate televiziunile sunt controlate și au fost chiuretate de toți ziariștii independenți.

Sursa: http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/inca-o-lovitura-pentru-iohannis-hellvig-a_402392.html

Citește și:  Ofiţerii secreţi se revoltă, ca urmare a numirii lui Hellvig în fruntea SRI!

13 comentarii:

Unknown spunea...

pe zi ce trece totul devine din ce in ce mai clar.
scopul nostru nu trebuie sa mai fie o utopie atunci cind ne gindim la eliberarea lumii de sclavie,energie gratuita,independenta alimentara la care avem o sumedenie de solutii.trebuie sa punctam degetul hotarit la tot ce este ilogic, fals si lipsit de sens iar in acelasi timp sa aratam cu degetul directia ideala spre care umanitatea ar trebui sa mearga.
arma secreta a viitorului sintem noi iar daca vom incerca sa gindim numai cu capul nostru,sa indepartam tot ce este artificial din toate domeniile,sa fim mai intii sinceri cu noi insine in scurt timp putem schimba ceva spre bine in viata noastra.viitorul nostru si a urmasilor nostri trebuie sa-l decidem noi si nu cei care ne comanda.

Anonim spunea...

Frumos spus dar imposibil de realizat....Am fost,suntem si vom fi mereu sclavii khazarilor,iezuitilor si iudeo-masonilor.....

Anonim spunea...

Pipăl! Prea multa agitatie pentru nimic. Au ramas neterminate multe edificii precum:
Canalul Siret-Baragan, Canalul Bucuresti-Giurgiu, multe hidrocentrale. Daca am simplifica putin lucrurile ar ramâne forta de munca si pentru export. Nu vi se pare ca totul rămâne fara rezultat, este un circ ieftin si penibil, care nu o sa se termine in acest secol?

Anonim spunea...

Aha. E o ştire, de reţinut şi discutat la timpul ei. În momentul acesta, mai bună ar fi o campanie a presei pentru recuperarea banilor din marea corupţie. Asta ar fi o treabă isprăvită. Altfel, păcat de munca celor din spatele dosarelor. Sunt mulţi omuleţi de la DNA, servicii, mii de ore de muncă de interceptări, adunat acte în dosare, expertize, dactilografiere. Ceva sechestre, ceva recuperări avem?

Anonim spunea...

Cu sau fara nici o legatura cu neanderthalienii din serviciile secrete am gasit ceva interesant:
https://youtu.be/5wlxCiyCiiw
Manipulare sau denigrare? Individul a muncit mult la material si ne vede ca o alta specie.

Anonim spunea...

"mai multe nu spunem deocamdata" De ce nu spuneti totul "deocamdata"? Trebuie sa mai treaca 8,9,10 ani ca sa aflam ce ar trebui aflat acum cand inca nu a intrat in toate secretele SRI-ului ca sa poata santaja pe cine ii convine? Nu ar trebui ajutat presedintele dezvaluind adevarul despre Helvig?

Anonim spunea...

oameni buni , taharii astia nu sunt singuri , nu va imaginati cat de adanc sunt bagati in hotia lor , au oameni in spate ce au investit in ei ( mita ) si acum nu putem sa le dam cu piciorul in fund. Ori cad toti ori doar cativa de ochii lumii.Depinde de noi toti sa ne unim si sa ii lovim pe toti unde ii doare cel mai tare.

Anonim spunea...

o sa alegem un Dac data viitoare,
nu ? ar fii cazul ca prea suntem carcotasi....

simona spunea...

Domnule Roxin vrem nu vrem concluzia este ca toti politicienii nostri de la cel mai marunt la cel mai mare sunt corupti .Sunt corupti atat ei cat si sindicatele si toti patronii mici si mari si asta vi-o pot spune sigur gandind ca nu poti sa faci nici un fel de afacere in Romania atat cu statul cat si particular fara sa nu dai mita catre cineva .Asa ca nu avem decat sa scoatem toti detinutii de drept comun afara din puscarii(oricum aia sunt niste gainari pe langa politicieni) si sa-i bagam pe astia ,ganditi-va ca doar PSD -ul are 600000 de cotizanti .Banii cei multi nu se fac doar in capitala ei se fac in oricare oras din tara ganditi-va ca pana si ultimul chioscar e cotizant la pungile cu bani marea parte ramane baroni iar o alta cota merge spre Bucuresti ,iar cand e an electoral cota creste .Credeti ca organele abilitate sa indeparteze coruptia si jaful nu stie nimic?Judetele noastre mor cate putin in fiecare zi dar cu cat saracim noi cu atat isi maresc ei pungile .Durerea mare e ca acesti penali sunt pusi in punctele cheie si la randul lor si-au pus oamenii directori peste toate intreprinderile de stat (cate mai sunt dar le mulg cu abnegatie ),si noi tampitii secolului tacem si privim la TV cum se joaca astia de-a hotul si vardisti si noi nu avem puterea de-a iesi in strada sa spunem GATA acasa cu voi toata clasa politica si de la capat .Si neaparat legi noi penale mai ales pt cei care delapideaza statul si bineinteles sa nu mai aibe dreptul niciodata sa intre in politica si nici sa faca afaceri cu statul.

Anonim spunea...

cine crede ca johannis nu stie cine-i helvig, se insala amar. sa nu uitam ca din urna iese cine trebuie, iar cine trebuie numeste pe alt cine trebuie in toate punctele cheie. toti acesti pro-UE sint platiti de mafia internationala bancara ca sa controleze masele. UE in frunte cu Germania sint pe cale sa semneze tratatul transatlantic TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership - care practic transforma de facto si de iure statele euro-americane in colonii pt corporatiile mondiale cu sediul principal in SUA. daca intra in vigoare, orice corporatie poate supune orice stat la plata unor despagubiri, daca statul respectiv nu se lasa calarit, mai precis nu permite acces nelimitat corporatiei la resursele exploatabile. in acest context iohannis e si el o sluga a finantei via merkel, si nu vre-un exponent al democratiei. l-au ales probabil pt ca hotii de origine romana=politicienii, nu au ce cauta in acest club ultraselect al elitei vestice = hotii cei mari. dann liebe kinder wuensche ich ihnen viel spass dabei in die neue EUSA:)sieg heil si doamne-ajuta

Anonim spunea...

Din pacate au sters filmul de pe YOUTUBE!!!!!

Unknown spunea...

cine vede afara viseaza,cine vede inauntru se trezeste!
Anul 2012-21 dec, a marcat o noua era in evolutia lummii, eu cred ca ar fi punctul 0 sau punctul de plecare spre evolutia noastra spirituala, traim de mai multe milenii in minciuna hotie si dezinformare iar cu actualul progres nu am fact decit sa ne inrobim si mai tare,s-a ajuns ca un animal precum ciinele sau pisica sa devina la caracter mai om ca noi si asta nu pentru ca sintem inculti si doar pentru ca cineva doreste asta.Informati-va va rog despre glanda pineala care se afla in centrul creerului dv-stra si ve-ti vedea cit de usor poate fi manipulat un om.
Numai punind capul la treaba o sa va dati seama ca si coruptia este un fel de inventie a bancherilor,parlamentarii ii alegem sa schimbe lucrurile in bine insa ei sint platiti sa le mentina cum au fost cu citiva ani in urma.Iluzia cu democratia dupa mine este o insulta la adresa constiintei noastre iar cind aproape toate secretele devin evidente ignoranta noasrta va disparea automat.Va doresc numai bine,mult curaj iar in noua era ce urmeaza si cred ca ar fi mai bine sa gindim doar cu capurile noastre.

Unknown spunea...

Credeti ca presedintele nu stie cine este si pe cine a ales?
Cine stie,nu vorbeste,
Cine vorbeste, nu stie.