marți, 21 aprilie 2015

Forţa naturii: Un rus a surprins o alunecare de teren care a măturat copacii, liniile de curent şi soseaua din calea sa. VIDEO


Un video postat pe platforma YouTube arată cât de necruţătoare poate fi natura.

O alunecare de teren dintr-o zonă rurală din Rusia se transformă, în doar câteva minute, într-un adevărat ”tsunami” care înghite în calea sa copacii, liniile de curent şi chiar şoseaua.

Înregistrarea a fost realizată la începutul lunii aprilie, în Zarchnyi, o localitate din vestul Rusiei.


Sursa: Descopera.ro


3 comentarii:

Anonim spunea...

Aceea nu pare a fi natura, ci cenusa de la o termocentrala, steril de la o cariera miniera, oricum ceva facut de mana omului. Daca acest fenomen era la americani -...a fost o alunecare controlata, daca era la români -....DNA-ul verifica actele cu achizitionarea parapetilor, daca era la nemti -...acesta a fost motivul construirii ultimului tip de buldozer cu megamotor, daca era la nordcoreeni -...vedere din avion a aniversarii supremuluiconducator, in Egipt -...fugiti ba ca vine Nilul!, in Oltenia -...ne avertiza primaru' dar noi nu intelesaram, vere. Lista ramane deschisa si rog toti cititorii sa o continue.

Anonim spunea...

Nu înţeleg fenomenul, am mai văzut alunecări de teren, dar în spate era suportul unei înălţimi de pe care aluneca pământul. Aici, în spate, e vale. Chiar seamănă cu un tsunami. Impresia e de efect al unei forţe nevăzute. Deplasarea are loc în plan orizontal iar distanţa pe care se produce e foarte mare, parcă întreg valul de pământ s-ar fi hotărât să îşi schimbe locul.

Unknown spunea...

Omul se crede mai puternic decit natura, acum platim pentru ce i-am facut. Nenorocirea este ca primii care platesc sint cei mai putin vinovati.