duminică, 16 august 2015

Atentat grav la MEMORIA POPORULUI ROMÂN: Ce lucruri incredibile au început să se petreacă în aceste zile?


Urmașii genetici sau ideologici ai criminalilor bolșevici care au sosit în anii 40 ai secolului trecut pe tancurile sovietice, fac din nou legea în România. Nimeni nu credea că este posibil să se reinstaureze politica criminală de ștergere a memoriei poporului român, politica cenzurii dreptului la opinie, dar acest lucru se petrece chiar acum, sub oblăduirea unei clase politice inconștiente sau ticăloase, coruptă până în măduva oaselor.


Legea așa zis anti-legionară, ale cărei aberații au fost puse clar în evidență de o serie de istorici și juriști este, de fapt, așa după cum spunea Radu Preda, Președintele Instititului pentru Cercetarea Crimelor comunismului (ICCMER) “o lege PRO COMUNISTĂ”; o lege concepută în laboratoarele urmașilor vechilor bolșevici, la a cărei elaborare și-au adus principalul aport reprezentanții Institutului Elie Wiesel, în frunte cu Alexandru Florian, numit de jurnaliștii de la ziarul Cotidianul “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian.

Cine sunt Elie Wiesel și “supraveghetorii” antisemitismului de la acest Institut ne spune Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60: „Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti. Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. Comunitatea evreiască vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.”

Ei bine, după ce aberațiile acestei legi au trecut, FĂRĂ UN SINGUR VOT ÎMPOTRIVĂ, prin Parlamentul de doi bani al României, s-a dat undă verde pentru prigonirea luptătorilor ANTI-COMUNIȘTI, pentru eliminarea din conștiința publică a unor mari intelectuali și eroi. Pe lista neagră a celor care TREBUIE INTERZIȘI se află Mircea Eliade, Emil Cioran, Mircea Vulcănecu, Petre Țuțea dar și Arsenie Boca sau Iustin Pârvu!!! Este incredibil că s-a putut ajunge aici, într-un stat considerat democratic, într-o Europă a anului 2015!…

Pentru a înțelege TICĂLOȘIA EXTREMĂ a acestei legi, imaginați-vă că legea nu îl va pedepsi cu închisoarea pe cel care va vorbi pozitiv despre criminala bolșevică Ana Pauker dar îl va pedepsi pe cel care va cita din Eliade sau Petre Țuțea. De ce? Pentru că, așa cum spuneam, această lege este una pro comunistă și pregătește reistalarea politicilor bolșevice de ștergere a memoriei și a identității poporului român. Și să nu uităm că autorii ei sunt urmașii ideologici ai Anei Pauker, așa după cum avertiza cu onestitate Rabinul Eli Caufman.

Prima victimă a legii anti-legionare: un EROU din cel de-al Doilea Război Mondial

După cum ne spune Flux24, prima victimă a legii este “Ion SOREANU-ŞIUGARIU, poet, care a murit pentru eliberarea Cehoslovaciei, fiind decorat cu Ordinul „Coroana României cu Spade, în gradul de Cavaler”, şi cu „Panglică de Virtutea Militară”, adică un erou asumat de Armata României și azi. Anterior, Ion SOREANU-ŞIUGARIU a participat la eliberarea Ungariei de sub ocupația hitleristă.”

piatra de mormant


Datorită eroismului său, primăria din Brezno (Slovacia) “intenţiona, cu ocazia Zilei insurecţiei slovace, să dea numele podului din oraș „Ion Şiugariu”, întrucît acolo şi-a pierdut viaţa poetul-erou, iar pe o clădire aflată în imediata vecinătate să fie pusă o placă comemorativă.” (Flux24)

Răspunsul Ambasadei României a fost năucitor: cei din Brezno să caute alt militar român mort acolo pentru eliberarea Cehoslovaciei, pretinzând că poetul-erou Ion Șoreanu a fost legionar!!! (Vezi aici corespondența Ambasadei României)

După cum reiese din ancheta făcută de ziarul Cotidianul, Ion Soreanu Șiugariu nu a fost niciodată condamnat pentru legionarism, singura legătură care se poate face între el și mișcarea legionară fiind un articol publicat de acesta în anul 1940.

Cu alte cuvinte, pentru supraveghetorii antisemitismului de la Institutul Elie Wiesel, eroismul și sacrificiul suprem al acestui om în lupta împotriva NAZISMULUI, faptele lui de arme din cel de-al Doilea Război Mondial, recunoscute de Armata Română prin cele două decorări militare, nu mai au nicio valoare dacă acesta a scris un articol pro-legionar cândva. Trebuie interzis, trebuie șters din memoria noastră, trebuie să acceptăm să se scuipe pe amintirea lui, așa cum Alexandru Florian, “Fiul odiosului Stalinist Radu Florian”, dorește să scuipăm pe Arsenie Boca, Iustin Pârvu, Mircea Eliade, Mircea Vulcănescu, Nechifor Crainic, Emil Cioran, Petre Țuțea și alte valori ale neamului românesc.

Oameni buni, dacă poporul român va permite ca această lege anti-românească să-și producă efectele, atunci POPORUL ROMÂN MERITĂ SĂ DISPARĂ DIN ISTORIE pentru lașitate și prostie!

Daniel Roxin

P.S. Am informații că în anumite instituții media de stat s-a dat deja dispoziție ca numele lui Eliade, Cioran sau Țuțea să nu mai apară în materialele media oferite publiului!!!!!!!!!!!!!! Parcă ne-am afla din nou în perioada prigoanei comuniste din secolul trecut când acești oameni au fost interziși de bolșevici!!! Acei bolșevici pe care politicienii români de doi bani nu au curajul astăzi să îi interzică… Politicienii noștri le spun și astăzi urmașilor acestora “sărumâna”! Mizerabilii!

11 comentarii:

chirita lepadatu spunea...

se va reedita Jilava 1940 ?

chirita lepadatu spunea...

PNL a fost refondat in 1989 de catre fostii ofiteri de securitate ca o ascunzatoare temporara.
STASI,politia politica Est-Germana fondata in 1948,in statutul ei ,la punctul 11:In cazul ca pierdem puterea politica ( PSUG ) dvs (ofiterii STASI )aveti misiune sa va infiltrati in noile structuri politice si economice,sa sabotati din interior puterea politica si sa puneti mana pe puterea economica !
In Romania este posibil sa se fi dat acelasi ordin.
Vlad Iulian in compania politica a lui : Basescu,Blaga,Stolojan,Flutur,etc.
Cazul Romania.
Dinu Patriciu,Viorel Catarama,Teodor Stolojan,Teodor Melescanu,George Scutaru,Ioan Ghise,boemii Crin Antonescu,indivizi dubiosi ca Sorin Rosca Stanescu,codosi ca Ionescu Quintus,etc,etc.

Gioga George spunea...

Citam dintr-un mare autor roman contemporan:

"Neamul Carpatic nu are inceput, de aceea nu poate avea nici sfarsit..."

Mircea Eliade a fost profesor la Universitati din SUA. Va fi interzis si acolo?

Autorul Emil Cioran va fi interzis in Franta?

Suntem curiosi daca domnul Gabriel Liiceanu este multumit de viata si activitatea domniei sale!

Anonim spunea...

Daca PLEIADEENII inalti si blonzi nu intervin urgent din astral, creatia lor, Ramanii-Pelasgii-Dacii-Romanii si Dacia sfanta vor fi distruse de jidanii iudeo-khazaro-masoni....Si asta foarte curand, cam in cateva decenii.....

nitulucian7 spunea...

MANIFEST


În contextul intern şi internaţional, în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) sunt condamnate la dispariţie, singura soluţie a fost şi va rămâne revenirea de la mocirla păgânismului în care trăim în prezent la CREŞTINISMUL ORTODOX. Unde DUMNEZEU nu e nimic nu e.
Probabil că foarte mulţi vor afirma că este un drum lung şi de durată. Timpul poate fi foarte scurt, şi anume prin alegerea unor conducători creştini. În acest sens avem cel mai bun exemplu, respectiv al Sfinţilor Constantin şi Elena care au impus CREŞTINISMUL într-un imperiu.
Mai mult decât atât, timpul în care POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) îşi va reveni, ar fi foarte scurt, dacă tot mai mulţi dintre noi vom reveni la CREŞTINISMUL ORTODOX, astfel încât să devenim sau să redevenim creştini practicanţi, să ne împărtăşim cu SFINTELE TAINE, în care familia să redevină celula de bază a societăţii.
Puternic spiritualizaţi vom deveni un adevărat magnet. Cei care sunt creştini practicanţi cunosc acest fapt în mod direct. Teritoriile pierdute de România şi majoritatea românilor plecaţi în pribegie vor fi atraşi de acest magnet ..
SĂ DĂM ŢĂRII ŞI LUMII O NOUĂ ORÂNDUIRE SOCIALĂ, DE INSPIRAŢIE CREŞTINĂ !
Să reformăm din temelii statul, aşa cum îl cunoaştem, din toate punctele de vedere (organizare, economie, etc.).
CU DUMNEZEU ÎN SUFLET AVEM CAPACITATEA !
„Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri.
Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă și silă, viclene uneltiri.
Preoți, cu crucea-n frunte căci oastea e creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost'pământ.” (poezia „Un rasunet”- Andrei Mureşanu)

SĂ NE ADUCEM AMINTE DE ÎNAINTAŞII NOŞTRI (EROI şi SFINŢI) ! NOI SUNTEM URMAŞII LOR !
POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA (DACIA) SUNT NEMURITOARE !

DUMNEZEU SĂ OCROTEASCĂ ROMÂNIA (DACIA)
ŞI POPORUL ROMÂN !

Anonim spunea...

"Ecaterina Gata - Pentru ca a scuipat-o pe Ana Pauker i-au smuls sanii cu clestele, au violat-o si omorat-o"
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-2489573-ecaterina-gata-pentru-scuipat-ana-pauker-smuls-sanii-clestele-violat-omorat.htm

Elena spunea...

Romanii nu ii mai pot cinsti pe sfintii inchisorilor dar Clujul il comemoreaza pe dictatorul fascist Horthy pe bani publici

http://meritocratia.ro/2015/08/romanii-nu-ii-mai-pot-cinsti-pe-sfintii-inchisorilor-dar-clujul-il-comemoreaza-pe-dictatorul-fascist-horthy-pe-bani-publici/

Miklos Horthy este responsabil de crimele din

documentarul cutremurator

A fost odata in Transilvania

https://www.youtube.com/watch?v=nvMTc_lGXfQ

Cum este posibil sa se comemoreze calaul martirilor romani?

D. Pavel spunea...

Hai sa asteptam imperiul satanic care va guverna planeta 7 anisori! (dupa sfintele scripturi)



Adevarul este relevat celor care-l pot primi si NU ESTE accesibil tuturor mediocrilor si sub-mediocrilor! PUNCT! Sionismul NU ar exista fara cei care se "lasa" spalati pe creiere! PUNCT din nou!; mediocri si sub-mediocri!
Sunt o multime de "evrei" khazari de anvergura care s-au dezis si inca chiar au condamnat sionismul/ zionismul ca fiind cea mai mare grupare etnica de crima organizata de la Cristos incoace! Cinste si lor, deoarece textele scrise de ei vor ramine vesnic pentru posteritate si nimeni nu-i va putea acuza ca nu au denuntat criminalitatea sionista la timpul lor si a ei, a criminalitatii "live"; la timpul sa zicem potrivit.
USA este controlata de sionisti peste 90% cel putin din anul 1913 cind bancile americane federale au fost "privatizate" - asa cum s-a intimplat si la noi dupa 1990 dupa aceiasi "procedura"; a fost mult mai simplu dupa "lectia americana" - si "OFERITE" sionistilor! Singurul presdinte - Johnn Fitzgerald Kennedy - care a incercat sa TAIE nodul gordian, a fost asasinat tot de ei si, de atunci incoace, NIMIC nu le-a mai stat impotriva! Ba chiar pentru a-i umili pe europizii americani (anglo-saxoni) au pus presedinte o marioneta de culoare ca presedinte (ca nu se mai gasea nici un alb prin USA la acea vreme...) pentru a emfaza si mai mult cinismul si puterea lor!; in total dispret pentru populatia alba americana (...). Parca americanii (foarte harnici de altfel) ar fi in pozitia de a spune: de haram a venit (pamintul lor actual) de haram sa se duca! Asa o fi?
Khazari "semiti" sunt in lume cita frunza, cita iarba si nu trebuie sa-ne pierdem timpul cu ei!

Daca urmarim si intelegem - partial - ceea ce ni se intimpla, NU putem sa nu observam ca planul lor satanic este cam la zi! Il vor atinge in citeva generatii; nu cu tehnologia "faurita" de ei, ci cu cea a europizilor: internet, era informatiei, cipuri implementate in orice "animal" (goym)! si nu numai; asa cum cum pluteste deja in aer din "invataturile" Noii Ordini Mondiale (NWO).

Ce este cel mai CINIC - cred eu! - ca dupa aceste eforturi de distrugere a civilizatiei europene si mondiale, mai ales europide!!!! - "IMPERIUL LOR PLANETAR" va dura nici mai mult nici mai putin de SAPTE ANI!, pina la a doua venire a lui Cristos, care in sfirsit ii va indeparta! (asa zice in sfintele scripturi). Pai sa muncesti peste DOUA MII DE ANI pentru a stapini planeta doar 7 anisori, nu e prea putin? Asta poate fi un GHESEFT? Nu-ti sta mintea in loc? Atita efort milenar doar pentru a distruge si a ramine cu NIMIC!

Pentru cei care vor sa inteleaga mai multe, le recomand site-ul lui David Duke: www.davidduke.com ;
unde vor gasi o multime de comentarii titrate si in romana!; pina ce legea "Big Brother" NU le va "dili"/ sterge de pe internet!

Sa nu iutam ca prima rasa vizata de sionisti/ zionisti este cea alba (si in primul rind crestinii)! tocmai cea care le-a pus in miini instrumentele tehnologice pentru a-i distruge tocmai pe ei!; deci pe noi europizii! Iar problema crestinismului NU mai e o problema! Vor obliga "UE" sa primeasca atit de multi islamisti si africani, pina cind Europa - asa cum este acum - NU va mai avea nicio putere de contracarare! Va fi decimata/ terminata tocmai de "musafirii" pe care suntem obligati sa-i primim! Ce poate sa fie mai cinic si cit fara de nicio masura sunt acesti sionisti KHAZARI! Ca o ironie a soartei, Romania a fost PROGRAMATA sa-si azvirle peste granite cam 4 MILIOANE de TINERI peste granite, iar acum noi romanii vom fi obligati sa primim an de an mii si mii de "refugiati"! Fugariti tot de ei spre Europa!!!!

...dar pina cind Domane? sau sa stam si sa asteptam "IMPERIUL SATANIC PLANETAR" care va dura sapte anisori!?

Anonim spunea...

internetul a aparut exact cand trebuia, pentru fortele raului aceasta e o lovitura de moarte, fiindca le face inutil efortul si sumele imense cheltuite pentru a controla media si a rescrie realitatea.

Anonim spunea...

Voi nu vedeti ca tot ce-au incercat sa faca astia e nimic, neant? Intr-o clipita dispar toate compromisurile si toata mizeria se scurge in pamant.

doina grecu spunea...

Spunem asa: "Sfinteasca-se in Numele Tau/ Vie imparatia ta....Precum in cer, asa si pe pamint"
Deci: de aici, de pe pamintul Satanizat, noi cerem si luptam sa aducem aici, Imparatia lui Dumnezeu. Sau altfel spus, scopul nostru (adica Neamul, in sensul cel mai puternic si nefanatic al cuvintului) este sa aducem definitiv imparatia Cerului pe pamintul Satanizat. Noi oamenii avem libera alegere intre Bine si Rau, nu putem sa fim pasivi. Atunci cind avem discernamint si curaj, ajutorul de sus este din abundenta.

M-am saturat sa vad cum acest fel de gindire de mai sus este ridiculizat si persiflat de " cultura vestica, bazata pe individ si ateism". Individualismul si ateismul au dat si ele, la capitolul nebeligeranta, ceva valori - un exemplu, sa zicem splendida muzica baroca vestica - pentru un public sofisticat cu mentalitate de maestri ai unei lumi globaliste.

Neamul nostru, tocat metodic, criminal, intru disparitie are nevoie de Dumnezeu ca filozofie de viata. Prima rugaciune crestineasca, Tatal Nostru,, ne spune ca NU traim in Rai, ca fericirea noastra este instaurarea imparatiei lui Dumnezeu, ca depinde de noi sa alegem intre Bine si Rau si ca daca alegem binele, legile Firii, ale Naturii lui Dumnezeu sint de partea noastra. Deci: discernamint, curaj si lupta. Aici e buba, la fiecare dintre noi, incepund cu cea care scrie. La subiectul asta, GETO- DACII si ZAMOLXE ne dau exact raspuns si ajutor.