marți, 19 octombrie 2010

Un ghid spiritual Mayaş vorbeşte despre anul 2012


 Carlos Barrios

“Antropologii din toata lumea viziteaza templele, spune Barrios,  citesc inscriptiile si apoi fabrica povesti despre Mayasi, dar ei nu citesc inscriptiile corect. Este doar imaginatia lor. Altii scriu despre profetii, in numele Mayasilor. Ei spun ca lumea se va termina in Decembrie 2012. Inteleptii Maya sunt foarte suparati pe aceste lucruri. Lumea nu se va sfarsi. Se va transforma. Populatiile indigene au calendarele si ele sunt cele care stiu sa le interpreteze corect – si nu altii."
 
Carlos Barrios s-a nascut intr-o familie spaniola in El Altiplano, in podisul Guatemalei. Casa lui era in Huehuetenango, care a fost de asemeni si un lacas al tribului Maya Mam. Impreuna cu alti Maya si alti indigeni pastratori de traditie, tribul Mam, el duce mai departe unele dintre vechile traditii ale Insulei Broastei Testoase (alt nume pentru America de Nord). Ei sunt Pastratori ai Timpului, adevarate autoritati in privinta unor calendare remarcabile, care sunt antice, elegante si relevante. Dl. Barrios este istoric, antropolog si cercetator. Dupa ce a studiat cu inteleptii batrani traditionali de la varsta de de 19 ani, timp de 25 de ani, a devenit si el Ajq’ij Mayas, un preot de ceremonii si ghid spiritual, Eagle Clan. In urma cu mai multi ani, impreuna cu fratele sau Gerardo, Carlos a intiat o investigatie asupra diferitelor calendare Mayase. El a studiat cu multi mentori. Fratele sau, Gerardo, a intervievat aproape 600 de batrani Maya, pentru a le intelege mai bine cunostintele pe care le aveau de impartasit.

“Antropologii din toata lumea viziteaza templele, spune Barrios si citesc inscriptiile si apoi fabrica povesti despre Mayasi, dar ei nu citesc inscriptiile corect. Este doar imaginatia lor. Altii scriu despre profetii, in numele Mayasilor. Ei spun ca lumea se va termina in Decembrie 2012. Inteleptii Maya sunt foarte suparati pe aceste lucruri. Lumea nu se va sfarsi. Se va transforma. Populatiile indigene au calendarele si ei sunt cei care stiu sa le interpreteze corect – si nu altii. Modul in care calendarele Maya cuprind timpul, anotimpurile si ciclurile s-a dovedit a fi vast si sofisticat. Mayasii inteleg 17 calendare diferite, unele dintre ele masurand timpul cu acuratete, chiar pe perioade de 10 milioane de ani. Calendarul care a atras, in mod constant, atentia globala din 1987, este numit Tzolk’in sau Cholq’ij. Conceput in urma cu secole si bazat pe ciclul Pleiadelor, este considerat si astazi, sacru. Cu calendarele indigene, popoarele bastinase au tinut cont de punctele importante de cotitura in istorie. De exemplu, cei care tin contul zilelor si care studiaza calendarele au indentificat o zi importanta in anul One Reed: Ce Acatal, asa cum a fost numita de catre Mexicani.

Aceasta a fost ziua descrisa in profetii, ca fiind ziua cand un stramos important trebuia sa se intoarca, “venind ca un fluture”. In calendarul vestic, data din One Reed se coreleaza cu Duminica de Paste, 21 Aprilie 1519, ziua cand Hernando Cortez si flota sa de 11 corabii spaniole au ajuns la Est de teritoriul care astazi este numit Vera Cruz (Crucea Adevarata), in Mexic. Cand corabiile spaniole au ajuns aproape de tarm, nativii asteptau si priveau la ce o sa se intample. Panzele intinse pe catarge ale corabiilor, semanau intr-adevar cu aripile intinse ale unor fluturi enormi, care pluteau deasupra apelor oceanului. A inceput o noua era – o era pe care ei o anticipasera in calendarele lor. Poporul Maya a numit acesta era: al Noualea Bolomtikus, sau noua Hells (Cicluri) - fiecare avand 52 de ani. Pe masura ce cele 9 cicluri s-au desfasurat, indigenilor li s-au luat pamantul si libertatea. Au dominat boala si lipsa de respect pentru toate. Ceea ce a inceput odata cu debarcarea lui Cortez a durat pana pe 16 August 1987, o data pe care multi si-o amintesc ca data Convergentei Armonice.

Milioane de oameni au profitat de acea data, pentru a desfasura ceremonii in locuri sacre, rugandu-se pentru o tranzitie usoara intr-o noua era, lumea celui de-al 5-lea Soare. Din August 1987 si pana acum, am fost intr-o perioada in care mana dreapta a lumii materialiste a inceput sa dispara incet, dar inexorabil. Suntem pe muchia erei in care incepe pacea, cand oamenii traiesc in armonie cu Mama Pamant. Nu mai suntem in Lumea celui de-al 4-lea Soare, dar nu suntem inca nici in Lumea celui de-al 5-lea Soare. Aceasta este o perioada de tranzitie, o perioada intre doua perioade. Si cum trecem prin aceasta perioada de tranzitie, apare o convergenta colosala, globala, de distrugere a mediului, haos social, razboi si schimbari constante ale Pamantului. “Toate acestea”, spune Dl. Barrios, “au fost prevazute prin calcule simple, bazate pe matematica spiralei din calendarele Maya si se vor schimba. Totul se va schimba. Cei care tin calendarul Mayas zilnic, vad ziua de 21 Decembrie 2012, ca pe o data de renastere, inceputul Lumii Celui de-al 5-lea Soare. Va fi inceputul unei noi ere, ce rezulta din meridianul solar care va traversa ecuatorul galactic si de Pamant, care se va alinia cu centrul galaxiei. La rasaritul soarelui, pe 21 Decembrie 2012, pentru prima oara in 26.000 ani, Soarele va rasari in conjunctie cu intersectia dintre Calea Lactee si planul ecliptic. Aceasta Cruce Cosmica este considerata a fi o reprezantare a Pomului Sacru, Pomul Vietii, care este descris in toate traditiile spirituale ale lumii. ”Unii observatori spun ca aceasta aliniere cu inima Galaxiei, din 2012, va deschide un canal pentru ca energia cosmica sa curga prin Pamant, curatandu-l de tot ceea ce este pe el – ridicandu-l astfel la un nou nivel de vibratie. Acest proces a inceput deja”, sugereaza Dl. Barrio.  “Schimbarile se accelereaza acum si vor continua sa se accelereze” Oamenii de pe Pamant pot sa ajunga la aceasta data din 2012, intr-o forma foarte buna, fara ca sa fi distrus prea mult din Pamant si ne vom ridica la un nivel nou, mai inalt. Dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa transformam forte extrem de puternice, care se pare ca ne stau in drum.

O imagine a Drumului care urmeaza: Data mentionata in calendar, Solstitiul de Iarna din 2012, nu marcheaza sfarsitul lumii. Multi dintre cei care scriu din afara despre Calendarul Maya fac senzatie din aceste lucruri, dar ei nu stiu ce fac. Cei care stiu sunt indigenii, inteleptii indigeni, carora li s-a incredintat pastrarea traditiei.

Din aceasta intelegere a traditiei Maya si a Calendarelor, dl. Barrios ofera o perspectiva in in legatura cu ne asteapta: “Omenirea va continua” concluzioneaza el “dar intr-un mod diferit. Structurile materiale se vor schimba. De aici vom avea oportunitatea de a fi mai umani.” Traim cea mai importanta era a calendarelor Maya si a profetiilor. Toate profetiile din lume, toate traditiile converg acum. Acum nu mai este timp de joaca. Idealul spiritual al acestei ere este actiunea. Multe suflete puternice s-au reincarnat in aceasta era, cu multa forta. Acest lucru este adevarat pe ambele parti – lumina si intunericul. Magia este la maximum folosita de catre ambele parti. Lucrurile se vor schimba, dar depinde de oameni cat de usor sau cat de violent se vor manifesta aceste schimbari pentru noi.

Economia de acum este o fictiune. Primii cinci ani de tranzitie, din August 1987 pana in August 1992, au reprezentat inceputul distrugerii lumii materiale. Pana acum am mai progresat inca 18 ani in faza de tranzitie si multe dintre asa-numitele surse de stabilitate financiara sunt, de fapt, fantomatice. Bancile nu mai au putere. Este un moment delicat pentru ele. Ar putea sa se prabuseasca la nivel global, daca nu suntem atenti. Daca bancile se prabusesc….atunci vom fi fortati sa ne bazam pe Pamant si pe abilitatile noastre de a produce ceva. Sistemele monetare vor fi in haos si va trebui sa ne bazam pe relatia noastra directa cu Pamantul, pentru mancare si adapost.

Polul Nord si Polul Sud se dezintegreaza. Nivelul apei in oceane va creste. Dar, in acelasi timp, pamantul din Ocean, mai ales langa zona unde este acum Cuba, se va ridica.”

O chemare catre Fuziune

Cand s-a intalnit cu audienta din Santa Fe, Dl. Barrios a spus o poveste despre cele mai recente ceremonii Mayase pentru Anul Nou, in Guatemala. A povestit cum unul dintre cei mai respectati intelepti, care traieste tot anul intr-o pestera solitara de munte, a calatorit pana la Chichicastenango pentru a sta de vorba cu oamenii de la ceremonie. Inteleptul a dat un mesaj direct si simplu. El le-a solicitat oamenilor sa se adune pentru a sustine viata si lumina. “Chiar acum, fiecare persoana si fiecare grup merge pe drumul sau”. Batranul din munti a spus ca “exista speranta, in cazul in care oamenii Luminii ar putea sa se adune si sa se uneasca in vreun fel”. Reflectand la asta, Dl. Barrios a explicat: “Traim intr-o lume a polaritatilor, zi si noapte, barbat si femeie, pozitiv si negativ. Lumina si intunericul au nevoie una de alta. Ele reprezinta un echilibru. Chiar acum, partea de intuneric este foarte puternica si este foarte clar ce doresc cei din acea parte. Au viziunea lor si prioritatile clar stabilite si, de asemeni, ierarhia lor. Ei actioneaza in multe feluri, pentru ca sa nu fim capabili sa ne conectam cu a 5-a Lume din spirala in 2012. Pe partea de Lumina, fiecare crede ca este cel mai important si ca intelegerea sa personala, sau ca viziunea grupului sau, reprezinta cheia. Este o diversitate de culturi si opinii, deci este competie, difuzie si lipseste un focus singular, comun.”

In viziunea D-lui Barrio, partea intunecata lucreaza pentru a bloca fuziunea, prin intermediul negarii si a materialismului. De asemeni, lucreaza pentru a-i distruge pe cei care lucreaza cu Lumina, pentru a ridica Pamantul la un nivel mai inalt. Lor le place energia Lumii a 4-a, care este in declin – cea a materialismului. Ei nu vor ca aceasta sa se schimbe. Ei nu vor fuziunea. Ei vor sa ramana la acest nivel si le este frica de urmatorul nivel. Puterea intunecata a Lumii a 4-a in declin nu poate fi distrusa sau contracarata. Este prea puternica si prea clara, pentru a se intampla asta – si asta ar fi strategia gresita. Intunericul poate fi transformat, numai atunci cand este confruntat cu simplitate si cu inima deschisa. Asta duce la fuziune – un concept cheie al Lumii celui de-al 5-lea Soare. Dl. Barrios a spus ca noua era a celui de-al 5-lea Soare, necesita multa atentie asupra unui element care este, dealtfel, foarte neglijat. In timp ce cele patru elemente traditionale – pamant, aer, foc si apa – au dominat diverse epoci din trecut, va fi un al cincilea element care va domina in timpul celui de-al 5-lea Soare: eterul . Eterul este un mediu. Dictionarul defineste eterul ca fiind si elementul rarefiat al Raiului. El penetreaza tot spatial si transmite unde de energie cu frecvente foarte variate – de la cele ale telefoanelor celulare, la cele ale aurelor umane. Ceea ce este “eteric” se refera la cele cinci regiuni de dincolo de Pamant: raiul…

Eterul, elementul celui de-al 5-lea Soare, este celest si ii lipseste substanta materiala, dar nu este mai putin real decat lemnul, piatra sau carnea. “In contextul eteric, e posibila o fuziune a polaritatilor”, spune Dl. Barrios. “Sa nu mai fie intuneric sau Lumina in oameni, ci o fuziune inaltatoare”. Dar acum, partea intunecata nu este interesata de acest lucru. Ei sunt organizati pentru a bloca, de fapt, aceasta fuziune. Ei vor sa dezechilibreze Pamantul si mediul, astfel incat sa nu fim pregatiti pentru alinierile din 2012. Va trebui sa lucram impreuna, pentru pace si echilibru cu cealalta parte. Trebuie sa avem grija de Mama Pamant, care ne hraneste si ne adaposteste. Pentru a fi gata pentru acest Moment Istoric, trebuie sa ne daruim acum in intregime mintea si inima, in scopul atingerii unitatii si fuziunii, pentru a putea confrunta partea cealalta si pentru a conserva viata. Suntem intr-un moment critic in istoria omenirii. “Suntem dezechilibrati” , spune Dl Barrios. “Nu mai putem continua sa ne jucam. Planeta noastra poate fi reinoita sau ravasita. Acum este timpul sa ne trezim si sa actionam. Este nevoie de toata lumea. Tu nu esti aici fara motiv. Toti cei care sunt acum aici au un scop foarte important. Acestea sunt timpuri dificile, dar foarte speciale. Avem oportunitatea de a creste, dar trebuie sa fim gata pentru acest moment foarte important in istorie.” Dl. Barrios a oferit un numar de sugestii, pentru a ajuta oamenii sa parcurga, in echilibru, anii care vin. “Schimbarile care au fost descrise in profetii se vor intimpla,” a spus el “dar atitudinea si actiunile noastre vor determina cat de sever sau cat de moderat se vor manifesta ele.”

Trebuie sa actionam, sa facem schimbari si sa-i alegem pe cei care ne reprezinta dintre oamenii care inteleg ce se intâmpla si care intreprind actiuni politice, cu respect pentru Pamant. Meditatia si practica spirituala sunt bune si importante – si la fel este si actiunea. Este foarte important sa stim clar cine suntem – si ce relatie avem cu Pamantul.

Cu toate astea, aminteste-ti sa respecti diferentele si sa te straduiesti pentru unitate. Dezvoltata-te in concordanta cu traditiile si cu chemarea inimii tale. Mananca cu intelepciune. Multe dintre alimente sunt infestate cu toxine, in mod evident sau mai subtil. Fii atent la ce bagi in corpul tau. Invata sa conservi mancarea si sa conservi energia. Invata cateva tehnici bune de respiratie, ca sa poti sa ai controlul respiratiei tale. Fii clar. Urmeaza o traditie cu radacini adanci si de valoare. Nu conteaza ce traditie este – inima ta o sa-ti spuna pe care sa o urmezi – dar trebuie sa fie una cu radacini de valoare. Traim intr-o lume a energiei. O sarcina importanta in aceste timpuri este sa invatam sa simtim energia oricui si a orice – oameni, plante, animale. Acest lucru devine cu atat mai important, cu cat ne apropiem de Lumea Celui de-al 5-lea Soare, pentru ca este asociata cu elementul eter – mediul in care energia traieste si se manifesta. Mergi la locurile sacre ale Pamantului si te roaga pentru pace, ai respect pentru Pamant, pentru ca de aici ne primim hrana, adapostul si imbracamintea. Trebuie sa reactivam energia acestor locuri sacre! Asta este treaba noastra. Si avem multa treaba de facut!

Dupa cum spune Dl. Barrios, o tehnica de rugaciune simpla, dar foarte eficienta, este sa aprinzi o lumanare de culoare bleu. Gandeste-te in liniste pentru un minut. Spune-i flacarii de la lumanare intentia ta si trimite lumina catre liderii care au puterea de a face razboi sau pace. Aceasta este o perioada cruciala pentru omenire si pentru Pamant. Fiecare persoana este importanta. Tu te-ai intrupat in aceste vremuri, pentru ca ai munca spirituala de facut. Munca noastra este sa echilibram aceasta planeta. Inteleptii au deschis usile, in asa fel incat si alte popoare sa vina la lumea Mayasa, pentru a primi traditia.  Mayasii au stiut si au respectat intotdeauna alte natii, rase de oameni si alte sisteme spirituale. Ei stiu ca destinul lumii Maya este legat de destinul intregii lumi. “Cea mai mare intelepciune consta in simplitate”, ne sfatuieste Dl. Barrios . “Iubirea, respectul, toleranta, a imparti cu altii, recunostinta, iertarea. Nu este ceva prea complicat sau prea greu.”

Adevarata cunoastere este gratuita. Este codificata in ADN-ul tau. Tot ceea ce ai nevoie se gaseste inauntrul tau.

Marii mentori au spus-o de la bun inceput. Gaseste-ti inima si iti vei gasi drumul!

16 comentarii:

Anonim spunea...

..un text de exceptie.Mi s-au clarificat unele aspecte pe care nu reuseam sa le pun cap la cap.
Am sa fac un program personal zilnic, tinind seama de indicatiile de aici.
Multumim pt text, Daniel.
Spor in Lumina.
gabriel

Daniel Roxin spunea...

Intr-adevar, e un text care contine multa intelepciune si merita sa se mediteze pe marginea lui. Spor in Lumina si tie!

Anonim spunea...

subscriu la comentariile voastre. Nu ar strica insa sa dai si un link la sursa textului, chiar daca tu l-ai tradus sau chiar daca e o prelucrare ...

s-auzim numai bine

stefanel :)

Daniel Roxin spunea...

Am rezolvat si cu sursa. Eu am primit materialul pe e-mail, fara precizarea sursei iar la primele cautari am gasit articolul pe alte site-uri, dar tot fara aceasta precizare. Acum, dupa mesajul tau, am facut cautari mai insistente si am gasit si sursa: editura For You. Numai bine!

mihaicosmin_ionel spunea...

mda..ziceam (pentru mine) ca nu ma mai bag dar nu ma pot abtine; am un cuvant (si am sentimentul ca e destul de .. stramosesc) pentru genul acesta de mesaje: neghiobii (ma si amuz deja de posibila indignare a voastra). are calitatea de a se adresa marii mase, si profunzimea de a penetra intelegerea acesteia. infantil si inocent;
si, ca sa nu las parerea in vant, haideti sa ma leg de un termen folosit: atitudine si actiune; nu sunt adeptul pasivitatii, dar daca vreti actiune trebuie sa faceti fata, nu sa va pomeniti mormoloc in fata cu dracu'. e un indemn nepractic si lipsit de sens;
si ce e prea mult cam strica; iubesc pamantul ca pe mama dar timpurile druizilor au apus; acum e timpul ciberneticii; avem de invatat? sa invatam.apune? duca-se.
(comentariu in sinea mea: s-a trezit mos maiasu ca sa iubim natura; fiecare lectie la timpul ei, nu putem repeta lectii..de acum de mii de ani)

Calin spunea...

Mi-a mers la inima...multumsc frumos Daniele pentru munca pe care o depui. Te sarut ca pe un frate.

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

http://fatanevazutaalumii.blogspot.com/2010/11/un-milion-de-carti-depozitate-sub.html

Cristian Muresanu spunea...

Deoarece multe mituri si legende circula despre anul 2012 si numeroasele bloguri care le prezinta nu accepta comentarii diferite as vrea sa pun la dispozitie cititorilor un fragment din interviul pe care l-am realizat pe e-mail cu Drunvalo Melchizedek, activist Greenpeace, cercetator al esoterismului si care printre altele a avut ocazia de a il intilni personal pe conducatorul actual si pastratorul traditiei autentice al stramosilor mayasi si iata ce mi-a raspuns:

Aşa cum mi-ai cerut, îţi trimit informaţiile pe care le-am aflat în legătură cu anul 2012. Multora nu le va plăcea răspunsul meu, deoarece nu au o minte deschisă. Am petrecut mulţi ani printre oamenii Maya, vorbind cu ei, luând parte la ceremoniile lor şi le-am ascultat învăţăturile. Hunbatz Men a fost purtătorul de cuvânt al poporului mayaş timp ani de zile şi i-am devenit prieten şi mentor. Succesorul său este Don Pablo, ales de poporul mayaş, un om umil şi foarte înţelept. Cei ce mai trăiesc pe înălţimile munţilor din Guatemala sunt mayaşii care mai păstrează tradiţia şi adevăratele valori ale poporului lor. Iată povestea pe care mi-au spus-o, prin intermediul traducătorilor, aceşti bătrâni, cu vârste cuprinse între 102 şi 112 ani.
Cu mai mult timp în urmă, poporul mayaş a decis să organizeze în regiunea Yucatan o întâlnire a tuturor triburilor de pe teritoriul lor. Scopul întâlnirii a fost acela de a-şi împărtăşi cunoştinţele referitoare la calendarul mayaş şi la profeţia despre anul 2012. Astfel, s-a descoperit faptul că triburile mayaşe de jos au pierdut o mare parte din cunoştinţele şi conţinutul profeţiei. Mayaşii din ţinuturile înalte, care încă mai deţin aceste informaţii, au oferit mayaşilor din ţinuturile de jos 15 cărţi ca să le citească şi să le asimileze.
Cu trecerea timpului, mayaşii ţinuturilor de jos au crezut că asimilarea a luat sfârşit, dar ei nu ştiau că mai existau cărţi ţinute încă în secret, aşteptându-se timpul potrivit pentru a le fi oferite, pentru a-şi completa cunoştinţele. Însă prin faptul că ei considerau asimilarea completă, mayaşii ţinuturilor înalte au scris câteva cărţi despre acest subiect, atrăgând atenţia întregii lumi. Astfel 2012 a fost data când una dintre culturile mayaşe de sus a hotărât că trebuie să fie sfârşitul unei perioade calendaristice despre care vorbeau mayaşii de jos, dar cea de-a 16-a carte, „Cartea insectelor şi a stelelor fixe”, era singura carte mayaşă care putea indica începutul şi sfârşitul perioadelor calendaristice, iar acea carte încă este păstrată în secret de către mayaşii de sus din Guatemala.

Cristian Muresanu spunea...

Potrivit mayaşilor din Guatemala, încheierea perioadei actuale calendaristice va avea loc pe data de 18-19 februarie 2013. Aceasta se va întâmpla doar cu câteva luni mai târziu (faţă de decembrie 2012), dar este oare chiar atât de important pentru omenire? Probabil că nu. Însă, în timpul discuţiilor mele cu Don Pablo, am observat că el nu privea data de 2012 sau 2013 ca pe un „întrerupător”.
Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi o trecere rapidă către un alt tip de experienţă pe planeta Pământ. Mai degrabă, spunea el, vor trece o sută de ani înainte de această dată şi apoi încă o sută de ani după această dată când se vor petrece schimbări.
Dacă priviţi ultimii 100 ani, veţi recunoaşte că în această perioadă au avut loc schimbări majore. Acum o sută de ani încă mai călăream iar ideea zborului spre Lună nici nu răsărise în mintea omenirii, cu excepţia unor minţi vizionare. Poate că următoarea sută de ani ne va aduce frumoasa experienţă de care vorbesc mayaşii, dar este exclus faptul ca o singură zi, oricare ar fi ea, să fie ziua schimbărilor bruşte.
Mayaşii ne sfătuiesc să ne bucurăm mai degrabă din plin de clipa prezentă, să intrăm în contact cu inimile noastre şi să fim martorii miracolului vieţii, care se lasă descoperit chiar sub ochii noştri. Ei m-au învăţat că, dacă trăim în inimile noastre, vom avea experienţa revelării conştiinţei de sine ca adevărata creatoare a acestui miracol.
Cu cele mai calde urări, Drunvalo Melchizedek

*Menţiune importantă: Ultima parte a corespondenţei cu Drunvalo Melchizedek nu are nici o valoare ştiinţifică, dar am considerat că trebuie să o public pentru a elucida „misterul” unor aşa-numite translaţii, evenimente temporale, apocalipsă finală etc., despre care se presupune că ar fi legate de calendarul şi miturile mayaşilor.

În acest sens, mărturia lui Melchizedek este cea mai credibilă, deoarece el a obţinut informaţia direct de la purtătorul de cuvânt al liderilor mayaşi, posesorii şi promotorii renumitului calendar şi ai unei tradiţii milenare.

În prezent, aceste informaţii sunt denaturate de către indivizi cu pregătire ştiinţifică îndoielnică, care anunţă o apocalipsă iminentă în luna decembrie a anului 2012.

mai multe detalii in cartea mea:
www.scribd.com/documents/24909977/Schimbari-Climatice

MARIA BASTIC spunea...

Exista deja in tara noastra un grup de rugaciune initiat de IOAN BRANC DUMITRU care ne roaga sa ne rugam pentru tara,pentru conducatorii nostrii,pentru pamant,pentru toti oamenii de pe pamant,ape, animale,pentru toata vegetatia de pe pamant si ne roaga sa ne unim in rugaciune la ora 19 in fiecare seara pentru unitate (si la alte ore);puteti sa comandati cartile lui sau sa intrati pe www.branc.ro
LUMINA!IUBIRE!ARMONIE!IERTARE TOTALA!IMPACARE TOTALA !ABUNDENTA FINANCIARA! va doresc MARIA BASTIC

Anonim spunea...

Interesant totul...ptr.mine care habar nu am avut misticism,profetii mayase,parapsihologie,rugaciune in grup.etc.Am inceput sa citesc,sa ma informez.Simt o dorinta acuta de informatii de acest fel.Nu stiu de ce!Ideea e simpla.Omul a fost facut sa fie bun cu tot ceea ce este in jurul lui,doar ca a uitat...Respectul ptr.altii,natura,cer,pamant si nu numai,au uitat sa iubeasca.Ne este frica sa iubim vecinul,boschetarul jegos din coltul strazii,cainele vagabond,o rama,un gandac,un copacel abea plantat,am uitat sa mirosim iarba,pamantul sa stam pe spate si sa privim cerul...Multe ar fi de spus,si sfatul meu de om simplu este:sa ne deschidem ochii si inima larg,sa vedem cerul sa-i simtim puterea,sa vedem pamantul sa-i simtim puterea...Noi suntem la mijloc si ar trebui sa fim legatura dintre cer si pamant,unirea,exact cum e cimentul dintre doua caramizi!Dumnezeu,cerul si pamantul sa ne de-a putere si intelepciune sa cunoastem semnele!

Anonim spunea...

Da, e foarte clară interpretarea profeţiilor şi se corelează cu ce spune Bashar prin chaneller-ul Daryl Anka şi anume că procesul de transformare va fi gradual, dar foarte evident, cu schimbări majore, astfel încât în anul 2050 deja, pământul va fi în totalitate în dimensiunea a 5-a, un paradis al luminii. Încă nu mi-e clar ce se va întâmpla cu oamenii care nu vor dori sau nu vor avea capacitatea de a transcede, dar e clar că nu vor putea rămâne în noua vibraţie, nu vor suporta.

Să aveţi parte de iubire şi lumină,

Oana

P.S. Frumos blog, Daniel. Cu siguranţă, tu ţi-ai găsit sensul pe lume.

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

Hristos este si iubire si lumina!Priviti in ograda noastra,in ortodoxie nu la profetiile mayase ca va inselati!

Radu Cinamar spunea...

"Adevarata cunoastere este gratuita. Este codificata in ADN-ul tau. Tot ceea ce ai nevoie se gaseste inauntrul tau.

Marii mentori au spus-o de la bun inceput. Gaseste-ti inima si iti vei gasi drumul!"
Sursa: Editura For You

Oameni buni,Marele Paramahansa Yogananda a fost ingropat de viu !?Informatia nu o s-o gasiti in "Autobiografia unui yoghin" si, stiti de ce? Aventura s-a petrecut dupa intrarea in Mahasamadhi!?
Pentru a gasi Calea,doar Inima(Energia, Eva) nu este de ajuns !?Se impune si Mintea( Adam,Informatia)!?
ECHILIBRUL(Legea Cauzei si a Efectului) nu iarta! EL se impune de la Sine.
Sursa:IO(96)

PS Din Mahasamadhi,IO, Paramahansa Yogananda a "aterizat" in planul fizic direct intr-o vaca, tot IO !?De unde stiu o sa va intrebati!?Am accesat informatia din ADN -ul meu si al tuturor celor pe care i-am integrat de la Adam si Eva, incoace!?