luni, 8 octombrie 2012

Stăpânii "din umbră" ai lumii. Planul ascuns din "Noul Testament al Satanei" răscoleşte prezentul (1)


Trecerea peste criza economică, lupta pentru supravieţuire, dorinţa de a reuşi în viaţă sunt gânduri care animă toţi oamenii de rând din această lume. Fiecare persoană îşi doreşte să facă mai bine, mai mult, iar trecerea lui prin această lume să nu fie acoperită de întuneric.

Însă acesta este doar vârful icebergului - grijile cotidiene care ne macină pe fiecare în parte sunt lucruri minuscule, care ne ţin ocupaţi. Sub "apă" se află însă forţa care conduce de fapt această lume, care ne decide destinul şi ne scrie evoluţia în viaţă.

Ne vom opri pentru a arăta o pagină din viaţa Iluminaţilor, organizaţia ocultă în jurul căreia se află cele mai multe controverse şi teorii ale conspiraţiei. În istorie Iluminaţii au luat naştere ca şi organizaţie undeva în anul 1776, însă, potrivit izvoarelor şi datelor adunate de cercetători şi oameni de ştiinţă, apariţia lor s-a făcut cu mii de ani în urmă.

Undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiraţie al cărei scop final era dominarea întregii lumi - scop care a rămas viu şi astăzi. In locul ascuns unde se contopeau civilizaţiile Sumerului şi Mesopotamiei, lua naştere aşa numita Frăţie a Şarpelui.

Cei grupaţi în Frăţia Şarpelui oficiau un cult în care îl venerau pe Diavol, cunoscut atunci cu numele de Pazuzu, cel mai vechi demon trimis pe aceasta planetă.

Liderii acestui cult de origine îşi spuneau ei înşişi Iluminati, deoarece în cadrul ritualurilor primeau lumina cunoaşterii direct de la Stăpânul lor din Întuneric.

Au privit din umbră naşterea şi decăderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, răspândirea Creştinismului şi Islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, aparitia prafului de puşcă şi a Renaşterii.
Au decis să iasă la lumină de abia în seara zilei de 1 mai 1776, când germanul Adam Weishaupt a primit ordinul de a fonda în oraşul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Iluminaţilor Bavarezi.

Organizaţia a recrutat pentru început o serie de militanti liberi cugetători, secularişti şi republicani recrutaţi din Marea Loja Masonică a Germaniei. Alarmaţi de activitatile lor subversive, autorităţile bavareze au crezut că au distrus ordinul în anul 1785, însă se înşelau amarnic.

 Iluminaţii bavarezi erau organizaţi precum cercurile din interiorul altor cercuri, într-o structura similară foilor de ceapă. Daca iniţiaţii se dovedeau demni şi discreţi în păstrarea secretelor transmise, puteau avansa într-un cerc mai mic, unde cunoşteau secrete mai importante.

In anul 1875, un curier al Illuminatilor bavarezi străbătea călare distanţa între Frankfurt şi Paris. Providenţa a făcut ca acesta să fie trăsnit în timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut în cercurile oculte sub numele de “Noul Testament al Satanei”.

Primul punct al documentului continea o serie de directive uimitor de actuale:
“Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de supremaţia asupra celor mulţi. Atfel se poate provoca atâta vrajbă, îndoială şi păreri contradictorii, încât oamenii de rând nu se pot orienta în acestă harababură şi sunt convinşi că este mai bine să nu aibă vreo opinie personala cu privire la politică. Trebuie aprinse pasiunile poporului. În acest scop, trebuie creată o literatură murdară, facilă, lipsită de spirit şi dezgustătoare".

Va urma...

Sursa: Antena 3

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Umbrele noastre cele de toate zilele, din care se "nasc" tot felul de proiectii in inchipuirile noastre; n-avem decat sa infruntam umbra cu sprijinul maestrilor; pana la urma vor fi "multi chemati si putini alesi..."; suna destul de inspaimantator, caci nu vor toti chemati, iar din cei cativa chemati vor fi cativa alesi....

Anonim spunea...

@Au privit din umbră naşterea şi decăderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, răspândirea Creştinismului şi Islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, aparitia prafului de puşcă şi a Renaşterii.@ Nimic mai fals. N-au stat in umbra. Au bagat 5 cvilizatii sub tarana iar asta este a sasea. Sunt mult mai vechi decat Sumerul. Sunt mai vechi decat omenirea insasi. Acum ne-au sedat pe noi spre asi implini scopul malefic - tranformarea omenirii in sclavi absoluti. E simplu; noi sclavi si ei stapani si Dumnezei. Asta vor. Daca nu ajungem in punctul revoltei - vor reusi. Daca ne vom revolta atunci vor distruge si civilizatia noastra. Cu toate acestea - ei nu pot trai fara noi!

Anonim spunea...

Recomand celor interesati de subiect sa citeasca "Organizatiile secrete si puterea lor in sec.XX" scrisa de Jan von Helsing, in carte veti gasi un subcapitol dedicat Iluminatilor bavarezi ai lui Adam Weishaupt, precum si multe alte interesante informatii.

Anonim spunea...

Aceste fiinte, grupuri ce subjuga Omul de la inceputurile noastre nu sunt de origine umana!
Iar acei interpusi (ai Lor) sunt sustinatorii Sistemului: Politic - Religios - Economic; triunghiul perfect, ce este amintit in multe lucrari oculte.
Primii, nu au nici o dorinta sa se imbogateasca, sa stringa, sa acapareze miliarde si miliarde de $ sau/si Euro si alte efemerisme de gen cum sustin anumite grupuri diversioniste; acest gen de manifestari pot fi intalnite la slugile, pastratorii Sistemului de-a lungul timpului.
Scopul acelor prime fiinte este cu totul altul.

Cititi va rog: "Stelian Octavian Andronic
36 DE ANI IN SERVICIILE SECRETE ALE ROMANIEI" si Toni Victor Moldovan "Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii"

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=W083nSzx1Rc&feature=related
asta este uman, trebuie sa intelegem ca putem deveni oameni, mai presus de animale ne credem noi acum,nu cred ca sintem prea mult,dar trebuie sa fim mai mult decit fiintele mici si indoielnice ce am devenit in aceste timpuri.

Anonim spunea...

Va recomand cu drag si lecturi mai pozitive sau optmiste cum ar fi seria Cedrii sunatori ai Rusiei, sau macar primul volum din serie ''Anastasia'', scrise de Vladimir Megré.

Rosa spunea...

Tin minte un vis ...sa fie vreo 15 ani...Ma culcasem cu mintea plina de grijile pentru ziua ,,de maine,,..eram atat de lipsita de energie ...problemele zinice ...imi transformase corpul ...in ceva inert...simtem ca nu mai suportam acea stare de chin...Acea stare de rau m-a obosit atat de mult incat am adormit ...O voce ...doar atat ...fara sa-i vad chipul...mi-a vorbit de societatea in care traim ...oameni buni si oameni rai...si ca va veni timpul cand BINELE va invinge RAUL...Parca va vad cum zambiti ...E ceva normal ...Cine nu cunoaste acele povesti spuse de bunici sau parintii nostri ?...Dar ceea ce a fost ,,ireal ,,este ca acea voce ,divina mi-a spus un lucru ,pe care eu nu aveam de unde sa-L stiu...nu citisem BIBLIA...nici ACUM nu am citit-o ...Eu am incredere numai in mine ...Totul trec prin constiinta mea ...si fac asa cum imi dicteaza EA ...Asa am trait pana acum...O fi bine o fi rau nu stiu...Acea voce mi-a spus ,sa fiu calma ca va sosi timpul cand ,,graul va fi separat de neghina ,,...Mai tarziu am aflat ca acestea au fost vorbele MANTUITORULUI...M-am trezit cu sufletul linistit...Atunci s-a intamplat un miracol ...Nu va rog sa ma credeti ,fiecare e liber sa creada ce vrea ...O LUMINA puternica ...lata de 8-10 cm ...se scurgea din tavanul camerei mele ...eu locuiesc la etajul 3...perpendicular pe locul unde dormeam...Am privit-O cu emotie si ...putina teama ...cum se scurgea din locul din care venise....era ca lumina lasata de laser...a devenit din ce in ce mai mica ...mai mica ...pana a disparut complet ...De la acea intamplare ,ori de cate ori aveam probleme ma gandeam la acea experienta ...si reuseam sa trec mai usor peste probleme ...Simteam ca acolo SUS este cineva care ma vegheaza ...Scapati de tema ,nu santem singuri in UNIVERS...,,CINEVA SUS NE IUBESTE ,,..pe toti in egala masura ...