vineri, 4 octombrie 2013

Tracia Land


Lucrurile se mișcă și noi inițiative vin să recupereze valorile strămoșilor noștri traco-geto-daci. În această seară vom vorbi, pe Nașul Tv, despre proiectul Tracia Land, despre filmul dedicat istoriei tracilor pe care îl vom lansa peste o lună și despre alte lucruri foarte interesante.

Vă invit, așadar, să urmăriți emisiunea Adevăruri tulburătoare de astăzi, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 22:00 sau 22:30 și duminică, de la ora 11:00)

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele digitale de cablu și pe internet: http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

3 comentarii:

Anonim spunea...

multumim

Rhoda spunea...

Am urmarit emisiunea cu ,,sufletul la gura ,,.Felicitari sincere tie si invitatilor .Cele doua proiecte ,Tracia Land si Christian Adventure ,scoala de ghizi sunt o dovada ca romanul a inceput sa se Trezeasca ,si a invatat din experienta acumulata in cei 17 ani , cum sa promoveze turismul romanesc .In concluzie :SE POATE !Emisiunea a fost plina de surprize placute .Nu pot spune decat un Multumesc din inima .La cat mai multe emisiuni ! Nu vreau sa uit un mic detaliu :) Camasa cu simboluri spirituale ,ti-a purtat noroc .Totul a iesit Perfect ! :)

Anonim spunea...

Sunt direct! Mi se pare stupid sa Sa folosesti "Land"!