duminică, 12 ianuarie 2014

Cum a trădat Germania România. Important de știut!!!


Vad ca unii din noi au un complex de inferioritate si vinovatie fata de Germania, invocand mereu "tradarea" Germaniei in al Doilea Razboi Mondial. Gresit; si am sa va spun de ce:

1) Germania ne-a tradat prima, semnand pactul Molotov-Ribbentrop prin care a acceptat ruperea Basarabiei de Romania.

2) Germania ne-a tradat si cand ne-a obligat, la Viena, sa cedam Ardealul Ungariei ca sa ne impace cu vecinii (oare tot asa vor actiona si in viitor?).

3) Ne-au jefuit tara fara sa ne dea banii cuventi (prin acordul de cliring si acordul comercial). Aurul primit nu acoperea aproape deloc paguba facuta.

4) Romania a tradat un tiran si un monstru si nu poporul german. Cei care cred ca Romania a tradat Germania in razboi, nu inteleg ca si nemtii (asa sper eu) au vrut sa scape de Hitler. Cel putin asa ne spun ei astazi. Pai daca asa stau lucrurile, noi i-am ajutat int-un fel. Doar Germania de azi nu este identica cu Germania lui Hitler ca sa se raporteze la acele timpuri.

5) Inainte ca Romania sa intoarca armele, au renuntat la Germania htlerista si alti aliati mai importanti precum Italia si Finlanda. 

Pana cand vom crede aceasta minciuna a tradarii si cine ne-a bagat in cap acest vierme?

Dragii mei, vad ca unii o tin mortis cu infractorii si cred ca i-ar respecta Germania mai mult, daca ar da amprenta... Oameni buni, sincer, negrii in anii 60, in Africa de Sud, aveau o constiinta politica mai sanatoasa (chiar daca unii din ei nici macar nu stiau sa scrie si sa citeasca) decat o au astazi unii compatrioti. Au dat foc la pasapoartele impuse de albi pe care negrii trebuia mereu sa le poarte la ei. Nu s-a trezit nimeni sa spuna ca el e cuminte si vrea sa fie sluga credicinoasa si ca isi leaga pasaportul de gat. Au dat foc la acele acte discriminatorii si jignitoare si probabil si la compatriotii lor colaboratori. Well done.

Radu Golban

http://radugolban.ro/


20 de comentarii:

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Are perfecta si argumentata dreptate domnul Radu Golban, insa tare mi-e teama ca va fi prea tarziu pana cand si ai nostrii frati s-or trezi din entuzieasmul filogerman. Coruptia si propriul interes sunt aliatii cei mai de seama ai Germaniei. Cand fostul presedinte al Germaniei a scapat nediplomatic in public un adevar, afirmand ca Germania are interese privind petrolul din Orient(motiv pt care sustine razboiul acolo alaturi de alti hoti, bagand-u-ne si pe noi la inaintare ca pe prosti ca asa au decis tradatorii de politruci si caporali facuti generali peste noapte de la noi, c-asa-i in NATO), pe cale de consecinta a demisionat(obligat, normal!)imediat ca a scapat porumbrlul. Asta e politica si corectitudinea Germaniei, vezi Doamne spiritul democratic sarmalist cu care sunt prostiti prostii! Fiecare isi vrea propriul bine, chiar cu pretul raului celui de langa, si daca se poate, cu el la inainare pe post de pion. Asa joaca Germania!

Seby 27 spunea...

Razboaiele mondiale au fost creeate de cei care conduc lumea din umbra,pregatindu-l din timp! tot armamentul si masinile de razboi au fost facute de mari firme americane!...oare de ce?

D. Pavel spunea...

De accord cu domnulRadu Golban. Probabil cea mai luminata minte a tinerilor din ziua de azi!

Nemtii trebuie admirati pentru tenacitatea lor si a lucrului bine facut! Niciodata in istorie NU au avut o politica prieteneasca cu nimeni! Niciodata NU au fost buni politicieni desi tehnologia I-a ajutat mult mai mult decit pe alte popoare...

Anonim spunea...

A auzit cineva de 23 August 1944 ?

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca Hitler a fost austriac si nu neamt.....Austria nu plateste in schimb nici unui tigan,evreu sau mai stiu eu ce alta natie despagubiri,Germania o face.Daca vrei sa emigrezi in USA Iti trebúie bani si o calificare buna,in Canada iti trebuie si o casa si asigurare platita pe o perioda de timp,indiferent din ce tara vii.In schimb daca mergi in Germania in chiloti si nu ai nimic,atunci primesti si ajutor social si asigurare medicala si banii pentru copii din Romania cu toate ca tu nu ai platit nici un cent statului german.Mie nu mi se pare corect.....

Anonim spunea...

Nu au fost niciodata buni politcieni ? - amintesc doar pe Otto von Bismarck . usw .

nan spunea...

Problema cu Germania a fost si ramane o rana deschisa pentru romani.Punctul 2 despre Transilvanie,ne raspunde la toate intrebarile trecute si viitoare.De ce sa nu fim cinstiti macar ACUM cu NOI ,cand ungurii sustinuti de UE ,profita de naivitatea noasta si au tot felul de acte fabricate ,venindu-le in ajutor si Legea vanzarii pamantului romanesc de la 01 01 2014 plus guvernul Romaniei care nu-si precizeaza pozitia fata de Ungaria.Ma rog pentru unitatea si trezire romanilor:doamne ajuta!

Anonim spunea...

Pai ce mai conteaza 1milion de romani morti deportati altii obligati sa lupte pentru iudeo-bolsevici.Ah noi suntem ai dracu de smecheri.BAI TIGANILOR UITATI-VA IN OGLINDA SI-N ISTORIE!

Sorin spunea...

Asta e, asa s-a scris istoria. Cine ne-a bagat in cap viermele? Raspuns simplu: leprele elitiste. Aceleasi lingori, erijate in "repere", care nu dau doi bani pe noi si carora le pute tot ce e romanesc.

Anonim spunea...

Asa cum Romania a frut sa scape de Ceausescu cu securistii lui asa bineinteles si Germania a frut sa scape de Hitler.Dar cine i-a pus pe Romani sa se alieze Germaniei hitleriste aici se vede ca sint oameni de nimica se intorc cum bate vintul exact asa traiesc si in ziua de astazi ca tot securistii ii conduc dar sint atit de prosti ca nu isi dau seama!

Unknown spunea...

De 23 August? Multi au auzit dar nu-i stiu adevarata semnificatie.....

un pic anonim spunea...

Nu mai injurati romanii!!! Cei care o faceti sunteti niste nulitati. Nu aveti nimic sfant in voi. Veti fi primii care veti parasi acest pamant pe care nu.l meritati, nici macar sa.l calcati in picioare! Se invart stramosii in morminta edin cauza unora ca voi. Si tot din cauza voastra avem ce avem in tara noastra. Plecati de aici...cat mai repede.Nu avem nevoie de voi! Tot ce s.a intamplat in istoria noastra a fost platit cu multe sacrificii. Voi nu continuati doar sa va injurati parintii, bunicii, copii vostrii. Cat de prosti puteti fi?
Aceasta tara si acest popor, pentru ca este al meu sau mai bine spus fac parte din el, este cea mai grozava si cel mai extraordinar. Da, sunt subiectiv si putin imi pasa!!!Dar pe cei care ne injura ii dispretuiesc. DISPARETI vise urate ce sunteti!!!

Anonim spunea...

n-are nicio semnificatie, o zi blestemata care a venit prea tarziu sau care nu trebuia sa vina niciodata,

nu mai conteaza

ile spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=YBN2weAHOS8
ascult si ma gindesc ca mai conteaza cine pe cine a tradat, si Japonezii i-au tradat pe nemti sau au fost fortati,aia nu platesc daune de razboi? si cite minciuni exista,,le domentati pe toate. Poate nu sinteti casatorit, oamenii mint asa cum respira fara a fi rauvoitori,aia care spun prea mult adevar sint considerati timpiti...O minciunica mica nu e dragalasa? in lumea actuala...Si daca veti spune adevarul,care adevar-tot adevarul nu aveti cum incepeti cu Merkel Hitler, prusaci, teutoni"ce mai sint ei nu ca m-ar interesa,pina si originea omenirii e o mare minciuna pina la ora actuala, e cea mai mare.celelalate se ofilesc si nu mai au mare importanta in fata asteia... Ala marioneta celalat marioneta, toti sintem marionete nu numai cCeasca sau Mustaciosul nemtilor sau Stalin,minciuna comunista trebuia creata si ea pentru a fi exeprimentata,intersant ce iese din ea . Globalizarea vrea sa stearga diferentele. Uramrit un filmulet:Equilibrum 2002-e sf si pare prost, e si asta o abordare...marile miciuni presupun inversunare insa cer detasare de problema pentru a fi infrinte tot din interiorul lor.Va aflati cumva in interiorul problemei sau latram de pe margine despre cit de hidoasa e Germania sau oponentii ei dupa caz?

Anonim spunea...

poate un pic de adevar istoric n-ar strica totusi. nu nemtii au pornit cel de-al doilea razboi mondial, ci evreii rusi, manipulindu-l dar si sustinindu-l pe stalin. timp de 6 ani i-au provocat pe germani pina au intrat in razboi, mai exact, intre 1933 si 1939, nu numai ca au schingiuit etnicii germani in fel si chip, mai ales in polonia, dar chiar le-au declarat razboi fatis. cititi presa din acea perioada, o gasiti in arhive, iar arhivele sint accesabile online acum. toata istoria invatata pina acum din manuale e falsa, pina si originea regilor nostri e mai curind britanica si nu germana iar aspectul asta explica multe dintre deciziile lui carol2 si mihai, mai ales tradarile lor in cascada. sint prea multe de dezvaluit intr-o postare atit de mica. succes la lecturare!

Anonim spunea...

Pt.anonimul din 12 ian ora 17.10
Esti freun Fritz de stii asa bine ca nemtii au frut sa scape de Hitler ? N-au frut ,l-au urmat . Destepti si oameni de nimic s-au intors cum a batut vantul .Au vrut sa cucereasca lumea. Iar daca romanii nu se aliau cu nemtii ,neamul tau era de mult sapun de rufe . Desteptule !

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Bai Anonim, Hitler era asa de austriac incat toti acolitii lui din erau jidani( vezi Goebbels and Co.!).
In al doilea rand nemtii au fost asa de corecti ca ne-au tradat la Malta si in alte situatii ne-am sprijinit bunurile, ca sa nu ne fie greu!...
In al treilea rand, nu noi, romanii am fost ticalosu, ci clasa politica, conducatoare ne-a negociat destinul, ca si azi( ce, tu te identifici cu clasa politica corupta de azi?, asta atunci cand s-a intamplat in timp!

ile spunea...

http://ioncoja.ro/marele-manipulator/premiul-nobel-pentru-pace-atribuit-lui-hitler/
CHIAR DACA hITLERICA A INCEPUT CA MARIONETA DE NEPOT NERECUNOSCUT A LUI ROTSHILD (adica tot evreu si el), S-A TREZIT IN EL SENTIMENTUL PATRIOTIC SI URA IMPOTRIVA BANCHERILOR EVREI,A VRUT SA -SI SALVEZE POPORUL SI LUMEA.. DACA REUSEA SA FACA UN DISPOZITIV ANTIGRAVITATIONAL,(PENTRU CARE A CONSIDERAT CA MERITA SA INCETINEASCA PROIECTUL BOMBEI ATOMICE) POATE AR FI FOST ALTA SITUATIE. Si exista posibilitatea mare ca si Merkel sa fie tot din aceeasi familie, Iar WINSTON CHURCHIll mare jogodie din care istoria a facut un mare erou,il banuiesc ca tot el l-a impins pe urecheatul de rege sa fie atit de cacacios si isteric incit sa-l anihileze pe Antonescu..si toata tara. Nu stiu istorie mult nici nu ma framinta prea tare ceea ce e dupa 1000-2000 ien.,insa am inteles ca Romania ar fi avut alta soarta daca nu l-ar fi tradat pe acest mare maresal. Am urmarit evolutia unui amiral coreean(datorita filmelor coreene)http://www.youtube.com/watch?v=l3GtnZMNjCw deoarece repet un mesaj mai vechi al meu:un adversar japonez Amiralul marchiz Tōgō Heihachirō pe la 1800 si.. -1900 si putin, si scolit la Angletera,a putut sa spuna ca se poate compara cu Amiralul Nelson (ala al englezilor-mare scula occidentala) insa niciodata cu eroul amiral Lee Sun-shin (1598) din dinastia Joseonului coreeana.Insa din cite am priceput eu Lee Sun Shin asta avea oameni credinciosi care au fost linga el si cind regele lor a fost fortat sa-l indeparteze. Daca nu era asa Coreea ar fi acum pamint japonez. La noi ofiterii romnani au fost de mucava si si-au lasat maresalul in ghearele urecheatului...si tuturor dusmanilor. Bine ca nu ne-au luat rusii de tot , ca Winston avea planul sa ne dea pe mina rusilor ,si nu i-ar fi iesit planul tocmai din cauza maresalului roman.Sa-l ia dracu ' pe Mihai si inca traieste...

Anonim spunea...

Istorie !

ile spunea...

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/holocaustul-gulagul-barbariile-secolului-xx
Cite milioane de oameni a omorit hoarda lui Ginghis han? Sa dau un citat din Wikipedia-Ginghis Han a căpătat titlul de cel mai verde invadator din istorie, după ce oamenii de știință au descoperit că a omorât atât de mulți oameni, încât pământurile cultivate s-au transformat în păduri.Liderul mongol, care a contruit un imperiu imens, a ajutat la îndepărtarea a circa 700 de milioane de tone de carbon din atmosferă, arată un nou studiu.Moartea a 40 de milioane de oameni a însemnat că zonele mari cultivate s-au umplut din nou de copaci, care absorb CO2 din atmosferă.Deși metodele sale au fost oribile, ecologiștii cred că acesta a fost primul caz din istorie când climatul a fost răcit de oameni.
Si mie imi place imaginea lui de mare KHan dar chiar pentru un asa casapitor ca el nu mai facura Ginghis han parc,nici -un holocaust mititel , deci despe morti numai de bine daca le reusesc planurile.
SA FIE EA A DRACU DE MEMORIE COLECTIVA CUM POATE FI MANIPULIZATA!
Ca sa ajunga in zilele noastre sa vorbeasca despre descoperirea geneticii ca trebuie niste gene pentru a avea capacitati de cunducator-lider-te nasti cu ele sau nu te nasti(sa -ntepenesc daca mint,chiar azi am auzit la TV-stiinta cereceteaza aceste gene la gemeni, deci pare si mai adevarata povestea BLOODLINE. Sa mai citim lista 13+4

Astor Bundy Collins DuPont Freeman Kennedy Li Onassis Reynolds Rockefeller Rothschild Russell Van Duyn

Merovingian (European Royal Families)

Disney Krupp McDonald
Dar tot stiinta a ajuns la concluzia ca majoritatea oamenilor actuali de pe pamint au gene mongole datorita manevrei mai sus pomenite... Si liderii ..tot asa... Sa-i ia dracu'!